2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok hayır,bugün özellikle tekrar sordum, kullanmana gerek yok dedi.
ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım zaten hala da devam ediyorum ama her doktorun düşüncesi farklı tabi,eğer sen güveniyorsan sorun yok bence.
canım sana tamamen katılıyrum çok güzel bir yazı olmuş.ellerine sağlık
allah yardımcınız olsun,bütünbunların son bulacağı bir günün geleceğini umut ediyorum ben hala

gurbetlik zordur,bizim insanımız gibi olamaz hiç kimse.allah yardımcın olsun
heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halime fotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
vuuuuuuuuuuuuuuu senin 9 aylık halini düşünemiyorummaşallah

denedimmm ve hayatımı kurtardı resmen..bak yine canım çekti,vallahi ağzım sulandı
Ben 24 kasımda gidicem kontrole 13 haftamız bitmiş 14.haftaya girmiş olucaz..Bir umut sorucam doktora bakalım ne dicek..Ona göre isim bulmak lazım yaaaa...Birde severken kızım yada oğlum demek istiyorum....
inşallah çok bekletmeden gösterirler..hepimiz çok merak ediyoruz
kızlar mayıs annelerinden iki kişi biri 11+5 te ,biri 12 haftada öğrenmiş cinsiyeti diğerleri yazmadı daha..bide çoğunu bulantısı gecmiş.bazılarınınki 11.haftada başlamış
ooo çok erken öğrenmişler,birazda şans işi bebeğin nasıl durduğuna da bağlı,umarım bizimkilerde fazla merakta bırakmaz bizleri

diğer topikte taşımış buraya.bissürü bissürü kişi olmuşuz ne güzelllherkes hoşgeldi,,umarım çok çok güzel paylaşımlarımız olur,

buna da bayıldımmm..ben dayanamayacagım..bebişimin cinsiyeti çabuk belli olsun yaaaaaaaaa

ben folik asit dışında birşey kullanmıyorum

Eşinin müslüman olmasına çok sevindim canım rabbim imanını arttırsın. Batı kültürüne kıyasla gerçekten bizim insanımız melek gibi. İnsanın niyeti temiz olunca Allah da onu iyilerle karşılaştırıyo çok şükür. Bi de annem hep hayırlı insanlarla karşılaşırsınız inşallah diye dua ederdi. Dünyanın öbür ucundayım hala annemin duasının etkisini yaşıyorum. Satıcılar alçak gönüllü insanları hemen anlıyolar insan sarrafı olmuşlar zaten günde milyon tane insanla karşılaşıyolar. Benim eşimi de gittiğimiz Türkiye'de beni de burda çok seviyolar yolda teyzeler durdurup öpüyo bile :) . Ben de eşimi bildiğim esnaf lokantalarına dürümcülere götürüyorum ordaki samimiyet ve lezzet başka yerde yok zaten. Hayatın sadeleştikçe basitleştikçe güzelleşeceğini düşünüyorum.[/QUOTE]

Butunduamvesenam resmen okurken ağladım,eşinin müslüman olmasına çok sevindim çünkü bu vesileyle nasipse bebeğinde müslüman olacak ,

kızlar evde cinsiyet belirleme testleri var 10.haftada yapılıyormuş,acaba denesem mi?bilgisi olan var mı?

Herkes kan testlerini yaptırdı mı arkadaşlar glikoz,anti toxoplazma ıgM, ıgG, anti cmw...

tam kan sayımı, tsh, hepatit b, hepatit c, Hıv, idrar testi yapıldı. internetten baktım anlamlarına da ondan biliyorum, yoksa açıkça yazmıyor

kızlar doktor size kanın yanında idarar teside yaptı mı

idrar testi yapıldı evet

kızlar sabah almam gereken progesteron hapını almadım şimdi akşamki ile beraber alsam olur mu ki? yani iki hap birden içsem diyorum

göbeğin çok tatlı maşallah canım
bende bilmiyorum bana öyle dedi sadece 1-2 kez ve 12.haftadan sonra.şimdi sadece folik asit içiyorum.bende vitamine taktım kafayı beğenmedim ben bana verdiğiniçoğu arkadaşta elevit kullanıyor.doktorumdan gizli kendim onu mu kullansam acaba

canım dualarımız seninle hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.Allaha emanet olun ikinizde

canım tebrikler hayırlı olsun pıtpıtlarınbenimde belirtim nerdeyse hiç yok bende sürekli endişeliyim ama içimizi ferah tutmaya çalışmalıyız zorda olsa:18:

ozycim benimde iştahım çok ama ben şimdilik frenlemiyorum.12. haftadan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam inşallahbenimde akşamları gaz sancım oluyor,ne zaman biter bilmiyorum:26:

bende seni merak ediyordum göremedim seni bayadır.herşeyin yolunda olmasına sevindimdikkat et kendine...

üzüldüm canım ama elden bişe gelmiyor..Rabbim istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş

canım tebrikler hayırlı olsun pıtpıtlarınbenimde belirtim nerdeyse hiç yok bende sürekli endişeliyim ama içimizi ferah tutmaya çalışmalıyız zorda olsa:18:

canım bana da geçen hafta belirtilerm azalıyor gibi gelmişti. korkmuştum biraz ama doktora gittik miniğim büyümüş bir sorun yok dedi doktor çok şükür..inş seninkinde de sorun yoktur canım,bebişin büyüyodur güzelce..içini ferah tutmaya çalış

babanın da hem karısının gebeliği süresince, hem de doğumdan sonra önemli görevleri vardır. Bu görevleri şöylece özetleyebiliriz:

*Eşinizi sanki evliliğinizin ilk günlerindeki ince ve zarif haliyle görüyormuş gibi davranın.

*Sık sık onu sevdiğinizi, gebeliğin kendisine çok yakıştığını belirtin.

*Karınız bir gün ben herhalde gebeyim derse baba olmayı hiç düşünmüyorsanız bile çok sevinmiş görünüp doktora ilk gidişinizde kesinlikle onunla birlikte olun.

*Onun karnının şişmesiyle yada göğüslerinin büyümesiyle alay etmeyiniz.

*Sinirli olduğu ne olursa olsun evden dışarı çıkarıp onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışın.

*Erkek yada kız çocuk istediğinizi hiçbir zaman söylemeyin. Her fırsatta sağlam doğsun yeter, benim için önemli olan senin ve bebeğin sağlığıdır deyin.

*Hiçbir zaman keşke bu çocuk birkaç yıl sonra olsaydı gibi sözler etmeyin.

*Karınızın doğum ve çocuk bakımı gibi kaygılarıyla ne olursa olsun alay etmeyin.

*Karınızın gebeliği süresince parasal olanaklarınız oranında bebek için bazı şeyler almayı unutmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…