aaa evet aynen öle kk forumda var yine birşeyler inşallah düzelir hemencecik:44:
Beğen butonu da sırra kadem basmış.
maşallah canım sanada ne kadar sivri böyle sivri görmemiştimAl bakalım yalnız kalma.Biz senin kadar büyümedik ama.
Şu an kabus gibi olduğumdan sadece göbeğimi ekliyorum. Normal insan halim albümümde var.
2 gün sonra 10. haftamız bitiyor biz bu ka büyüdük işte teyzeleri.
En son 2,5 cm dik şimdi 3 cm falanız. Henüz 1 kilo aldım. 54 idim 55 oldum.
Göbişe göre ne benim bebişin cinsiyeti tahmin yürütün bakalım.
Eki Görüntüle 545907
kızlar ben acayip miskin bişey oldum çıktım yaa..bütün gün evde miskin miskin yatıyorum,hiçbir iş yapmaya elim gitmiyor.ki zaten istesem de mide bulantılarım buna müsade etmiyor...akşama eşim gelince zorla dışarı çıkarıyor beni,küf mantarı gibi oldun evin içinde diye dalga geçiyor benimle...uuff ne zaman kurtulcam bu bitkin,isteksiz ruh halimden..ben bile sıkıldım kendimden yaaww...
aaa bak bu olmadı bence
bu arada hanımlar bebişimin ilk kıyafetleri dün geldi eşimle bayıldık hatta karşına dizdirip öyle bakıp bakıp durdu
merhaba hamişler,
bugün nohutumun kalbini atışlarını duydum (06.11.12) daha doğrusu pıpıtları ben duymadım doktorum söyledi :)
6+4 olmuşuz ve boyumuz 7,80 mm. doktorum bir takım testler yaptırmamı istedi istenen tesler kan şekeri testi, hepatit B testi, hepatit C, aids, tsh, hemogram ve idrar testi istedi.
bu testler 103 TL tutuyormuş ama ben devlette yaptırmak istiyorum. bu tesetler için hafta içi iş çıkışı ya da hafta sonu direkt acile gitsem yaptırabilir miyim yoksa randevu mu almam gerekir devlet hastanesinden yaptıranlar anlatabilirler mi?
bu arada doktorum 3 aya kadar folbiol e devam etmemi istedi başka ilaç da yazmadı
merhaba hamişler,
bugün nohutumun kalbini atışlarını duydum (06.11.12) daha doğrusu pıpıtları ben duymadım doktorum söyledi :)
6+4 olmuşuz ve boyumuz 7,80 mm. doktorum bir takım testler yaptırmamı istedi istenen tesler kan şekeri testi, hepatit B testi, hepatit C, aids, tsh, hemogram ve idrar testi istedi.
bu testler 103 TL tutuyormuş ama ben devlette yaptırmak istiyorum. bu tesetler için hafta içi iş çıkışı ya da hafta sonu direkt acile gitsem yaptırabilir miyim yoksa randevu mu almam gerekir devlet hastanesinden yaptıranlar anlatabilirler mi?
bu arada doktorum 3 aya kadar folbiol e devam etmemi istedi başka ilaç da yazmadı
mrb tatlım bnde yeni duydum pıtpıtları doktorum bnmde bir takım testler istedi ben gttm devlette yaptırdım para ödemedim pazartesi tüm sonuçları alıcam kendi doktoruma göstericem devlette yaptırmanı öneririm ben kağıthane devlette yaptırdım sabah gttm 10da fiş aldık önce 4 tüp kan snra idrar verdi 15 dkda bitti randevuya gerek yok
merhaba güzel annelerrrr nasılsınız bugün
ben yine mide bulantımla cebelleşiyorum.bide bebeğimi görememenin sıkıntısını yaşıyorum cumartesini iple çekiyorum inşallah bebeğimi görürüm ve kalp atışlarını duyarım
merhaba hamişler,
6+4 olmuşuz ve boyumuz 7,80 mm. Doktorum bir takım testler yaptırmamı istedi istenen tesler kan şekeri testi, hepatit b testi, hepatit c, aids, tsh, hemogram ve idrar testi istedi.
Bu testler 103 tl tutuyormuş ama ben devlette yaptırmak istiyorum. Bu tesetler için hafta içi iş çıkışı ya da hafta sonu direkt acile gitsem yaptırabilir miyim yoksa randevu mu almam gerekir devlet hastanesinden yaptıranlar anlatabilirler mi?
Bu arada doktorum 3 aya kadar folbiol e devam etmemi istedi başka ilaç da yazmadı
Merhaba kızlar..Artık normal sağlıklı yemeklere karşı tiksinmem oluştu ama dışardaki fast fooda karşı çok ilgiliyim..Sanırım ben fast fooda aşeriyorum ..Kilo verirken anında kilo alıcam doktorum bana çok kızıcak..Sadece meyve yiyorum sağlıklı olarak..
tokoyay göbişin belırgınlesmis canım,ee bebiş serpiliyor tabii:) maşaallah sizesenın gıbı, benim ilk gebeligmde sivriydi karnım oglumda,ama ikıncıde yuvarlaktı göbegim yıne erkekti.. Tahminde bulunmayayım en iyisi ,yalan olmasın:) Allahım saglıkla kavustugumuz gunlerı görmeyi nasip etsin
merhaba hamişler,
Kızlar ben de miniğimin pıt pıtlarını 03.11.2012 cumartesi gördüm.Doktorum sesi de açtı ama ben heyecandan pek duyamadım. Eşim duymuş. Kalp atışlarını ekrandan görmek bile beni çok heyecanlandırdı. Çok güzel bir duyguydu.Darısı kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlarımın başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?