2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canm çok üzüldüm allah yardımcın olsun en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah

canım biz seninle hemen hemen aynıyız benim sat 20 eylüldü. ben 1 kasımda doktora gittim kese göründü ama bebeğimi göremedim 5-6 haftalık bişey küçük daha dedi 10 gün sonra gel dedi sen benden 2 gün sonra gitmişsin kalp atışını dinlemişsin maşallahh sanırım bende bi problem var((((((

selam arkadaşlar! mide rahatsızlığı ne zor şeymiş onu artık anladım yani..bulantı gibi değil ama yediğini hazmedememek , hep tok gibi olmak ne zormuş iştahım hep açıktı kendimi bilim bileli şimdi çok zor yiyorum yedikten sonra da mide sıkıntısı çekiyorum..bebişime değer ama diyorum sonrainşallah yakında geçer sıkıntılarımız

Hamişlerrr hepinize selamlaaar Bugün çok mutluyum kalp atışlarımızı duyduk ama 8 hafta 2 günlük değill 7 hafta 4 günlükmüş meleğim herşey yolunda dedi kalbi 140 atıyomuş nasıl bir duyguydu yarabbim bu arada kan alınırkende bayılmadım saat 3 buçukta kan sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım sizler nasılsınııız

Kime aldın randevu canım ? Karar verdin mi doktora ? Ben cumartesi duydum Allah'a çok şükür. 6+4 'de duyduk biz.

Ya doktor isim almıştım Nur hanımdan Ataşehir memorial için fakat hiçbiri müsait değil bende boş olan kimse ona verin dedim. Çünkü 5 tane isim vardı hepsi 20 kasım saonrasına gün veirriz dediler o kadar da beklemek istemiyorum Dr. Arzu hanıma alım. Bakalım beğenmezsem değiştitirim nasılsa dedim. Sen kime gidiyorsun?

Selam canım, benim aklıma takılan bişey var.sen şimdi yazmışsın doktorun bazı tahliller istedi diye.ben 9 haftalık hamileyim 7. haftasında ilk kontrolüme gittim ama doktor benden hiç bir tahlil istemedi. benim bildiğim önce tartması gerekiyor ve kaç kiloyla hamile kalmışım kaç kilo alacağım bunları takip etmesi gerekiyor ama bu adam bana hiç bir şey söylemedi. ultrasonda bebeğin kesesine baktı yolladı. 9. hafta gel kalp atışlarına bakalım dedi o kadar. ben 10 kasımda kontrole gidicem yine benden hiç birşey istemezse bu doktoru bırakmalı mıyım sence ??

canım önce fotoğrafı bilgisayara masa üstüne bi at.sonra kk da konuya cevap ver dedikten sonra yüz ifadelerinin biraz aşağısında eklenti ekle yazıyor ona tıkla.pencere açılacak ordan dosya ekle butonuna tıkla.masa üstünü seç ve fotoğrafını bulup tkla.çıkan ekranda upload files diye bi yer var oraya tıkla sen ona tklayınca fotoğrafn sol altta gözükecek ondan sonra sağ alt köşede bitir yazıyo ona tkla tamamdır

Mide bulantım 10 gündür yoktu ama bu sabah öyle bir bulandı ki tuvalete bile yetişemedim.
Dün gece çok yandı ve ağrıdı midem. Belki onla alakalı bir bulantı olabilir bu sefer. Ağır bir şeyler yemiştim çünkü.

Gözün aydın canım. Geç döllenme olmuş demek ki bebişin.
Bak annesi nasıl güç verdi bebeğin sana, bayılmamışsın.

yükleme işlemini doğru yapıyormuşum ama resim büyük gelmiş şimdide resmi küçültemiyorum

bende de aynı sorun olmuştu canım.masa üstünde resmi aç bilgisayarın ekranında resim açılınca telefonunla tekrar resmin fotoğrafını çekip onu at masa üstüne.telefonla çekilenlerin boyutu küçük oluyor

Canım bende bugün gittim ilk kan tahlililim bugün yapıldı. Dediğin gibi ilk önce tartıldım ve hemogram, rubella, toksoplazma için kan verdim. 7.hafta bitmiş benimde. Sen hiç kan vermedin mi tahlil için ?

Canım panik yapma. Herkesin durumu birbirinden farklı. Senin geç döllenme olmuş olabilir. Benim sat tarihim 18 eylül idi. Ama benim ki tüp bebek yöntemi ile oldu. O yüzden tarihleri ve döllenme gününü de net biliyorlar. Dediğim gibi senin döllenme geç olmuştur. İnşallah en yakın zamanda duyarsın bebişinin pıt pıtlarını

Sanırım sarkmaması için.. Ama ben destekli sevmiyorum göğüslerimi çok büyük ve bitişik gösteriyo :S
bende kullanamıyorum ki şimdi çok rahatsız ediyo ama sarkmasın da ya
ayy çok güzelmiş bana da oyun parkı mantıklı geliyo ama benim beşiğe özentim var resmen hemen oda yapmak istiyorum ayy heycanlandım ya

maşallah canım çok güzel
ayyy bunlar ne böle süperler ya bayıldım hemenceecik alasım geldi
sorma canım bende öleyim hep bi miskinlik halsizlik annem yanımda herişi o yapıyo saolsun bende böle yatıyorum şu zamnlar bi geçse de rahatlasak
ne güzel bişeymiş o ya istediğin zamn tak dinle için de rahat olur burda olsa bende kiralardım herlade insan merak ediyo ama yine de çok sık kullanma canım
sana da maşallah canım kocaman olmuş göbişler ya benimde foto koyasım geldi ama bu kadar belirgin değil benimki

Beni tüp bebekte ilk randevuya çağırmışlardı. Aynur Hanım muayene etti. 2 hafta sonra kontrol dedi. 12. haftada da riskli gebelik uzmanı Cihangir Bey'e aktaracaklar. Ben büyük ihtimalle Şişli Memorial'da devam edeceğim. Evime biraz uzak ama ne yapalım. En azından hastane ile ilgili fikrim çok olumlu

canım ya banada dr kalp şeklınde dedi kanamam ondanmı anlayamdım neden kalp şeklinde ben çok korktum daha once doğum da yaptım ama hiç dr bana sölemedi sende korkuyomusun bıde benım 10 gun geriden geliyo daha kalp atışı duymadım cuma cağırdı sen duydfunmu alttanmı bakıyolar

Gözün aydın canım. Geç döllenme olmuş demek ki bebişin.
Bak annesi nasıl güç verdi bebeğin sana, bayılmamışsın.

Sağol canım benim evet geç döllenmiş bebişim sorma canım nasıl bir kudreti varmış kan alınırken eşime dedim bebeğimin resmini ver dedim kan alan bayanada sürekli anlattım bişeyler bir baktım bitivermiş ve ben hala kendimdeyim çok şaşırdık Allahım o kalp atışlarını dinlemek nasıl güzel bir duyguymuş tokoyaycım ya Allah herkese nasip etsin bu güzel varlıkları. o küçücük kalbinin atışlarını gördüm ve duydum Allahıma şükürler olsun İlk başta karından baktı gaz doluymuşum göremedi hiç sesinide çıkarmadı ekrana bakıyor öyle şaşkın şaşkın tabi ben o an eyvah dedim hatim indirmeye başladım ama şükür ki gazdan görünmemiş vajinal baktı sonra Buarada medikaldeki fiyatları merak eden arkadaşlar vardı testler ve muayene dahil toplam 42,5 lira ödedim

ayy canım ya ne güzel okurken gözlerim doldu sonlara dogru da bi gülme aldı psikolojimiz ne kadar etkilenmiş sen elini düzeltti diye agla
evet ya ne hormonlar bi ara fırsat verdiği zaman kendi kendime gülüyorum ne manyak oldum ben diye

canım bence göbişini gere gere dolaş sıkılma çıktı diye elbet çıkacak kaçarımız yok bence tadını çıkar çok güzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…