akasyacım selam :))
Dr. dan bugün randevu aldım 10 kasıma , sen duydum diyince, belki bizde duyarız, cumartesi günü 6+4 olacak
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
Kızlar ben de miniğimin pıt pıtlarını 03.11.2012 cumartesi gördüm.Doktorum sesi de açtı ama ben heyecandan pek duyamadım. Eşim duymuş. Kalp atışlarını ekrandan görmek bile beni çok heyecanlandırdı. Çok güzel bir duyguydu.Darısı kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlarımın başına..
Kime aldın randevu canım ? Karar verdin mi doktora ? Ben cumartesi duydum Allah'a çok şükür. 6+4 'de duyduk biz.
buda benim göbişim kızlar...biraz fazla ama napayımEki Görüntüle 546624 Eki Görüntüle 546625 Eki Görüntüle 546626
merhaba hamişler,
bugün nohutumun kalbini atışlarını duydum (06.11.12) daha doğrusu pıpıtları ben duymadım doktorum söyledi :)
6+4 olmuşuz ve boyumuz 7,80 mm. doktorum bir takım testler yaptırmamı istedi istenen tesler kan şekeri testi, hepatit B testi, hepatit C, aids, tsh, hemogram ve idrar testi istedi.
bu testler 103 TL tutuyormuş ama ben devlette yaptırmak istiyorum. bu tesetler için hafta içi iş çıkışı ya da hafta sonu direkt acile gitsem yaptırabilir miyim yoksa randevu mu almam gerekir devlet hastanesinden yaptıranlar anlatabilirler mi?
bu arada doktorum 3 aya kadar folbiol e devam etmemi istedi başka ilaç da yazmadı
iyi akşamlar güzel kk anneleri...
bugün kontrole gittim ve bebişimin hızlı kalp atışlarını eşimle birlikte dinledik...o heyecanı tekrar yaşattı bana meleğim..şu an 7+3 ve 12 mm ...kan ve idrar tahlillerini yaptırdım sonuçları çarşamba belli olacak....ultrason fotosunu eklemeye çalıştım ama ekleyemedim...nasıl olacak acaba,dosya ekle diyorum olmuyor..
selam arkadaşlar! mide rahatsızlığı ne zor şeymiş onu artık anladım yani..bulantı gibi değil ama yediğini hazmedememek , hep tok gibi olmak ne zormuşiştahım hep açıktı kendimi bilim bileli şimdi çok zor yiyorum yedikten sonra da mide sıkıntısı çekiyorum..bebişime değer ama diyorum sonra inşallah yakında geçer sıkıntılarımız
Hamişlerrr hepinize selamlaaarBugün çok mutluyum kalp atışlarımızı duyduk ama 8 hafta 2 günlük değill 7 hafta 4 günlükmüş meleğim herşey yolunda dedi kalbi 140 atıyomuş nasıl bir duyguydu yarabbim bu arada kan alınırkende bayılmadım saat 3 buçukta kan sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım sizler nasılsınııız
yükleme işlemini doğru yapıyormuşum ama resim büyük gelmiş şimdide resmi küçültemiyorum
Selam canım, benim aklıma takılan bişey var.sen şimdi yazmışsın doktorun bazı tahliller istedi diye.ben 9 haftalık hamileyim 7. haftasında ilk kontrolüme gittim ama doktor benden hiç bir tahlil istemedi. benim bildiğim önce tartması gerekiyor ve kaç kiloyla hamile kalmışım kaç kilo alacağım bunları takip etmesi gerekiyor ama bu adam bana hiç bir şey söylemedi. ultrasonda bebeğin kesesine baktı yolladı. 9. hafta gel kalp atışlarına bakalım dedi o kadar. ben 10 kasımda kontrole gidicem yine benden hiç birşey istemezse bu doktoru bırakmalı mıyım sence ??
canım biz seninle hemen hemen aynıyız benim sat 20 eylüldü. ben 1 kasımda doktora gittim kese göründü ama bebeğimi göremedim 5-6 haftalık bişey küçük daha dedi 10 gün sonra gel dedi sen benden 2 gün sonra gitmişsin kalp atışını dinlemişsin maşallahh sanırım bende bi problem var((((((
bende kullanamıyorum ki şimdi çok rahatsız ediyo ama sarkmasın da yaSanırım sarkmaması için.. Ama ben destekli sevmiyorum göğüslerimi çok büyük ve bitişik gösteriyo :S
ayy çok güzelmiş bana da oyun parkı mantıklı geliyo ama benim beşiğe özentim var resmen hemen oda yapmak istiyorum ayy heycanlandım yakızlar ben bebişime beşik almayı düşünmüyorum oyun parkı yatagı almayı düşünüyorum Allah nasip ederse..2-3 yaşından sonra oda takımı alırım inşallah şu eklediğime baksanıza yavvv..süperrr
Eki Görüntüle 546086
maşallah canım çok güzel
ayyy bunlar ne böle süperler ya bayıldım hemenceecik alasım geldiaslında bunlarda çok güzell :)
Eki Görüntüle 546151 Eki Görüntüle 546152 Eki Görüntüle 546153 Eki Görüntüle 546154 Eki Görüntüle 546155
sorma canım bende öleyim hep bi miskinlik halsizlik annem yanımda herişi o yapıyo saolsun bende böle yatıyorum şu zamnlar bi geçse de rahatlasakkızlar ben acayip miskin bişey oldum çıktım yaa..bütün gün evde miskin miskin yatıyorum,hiçbir iş yapmaya elim gitmiyor.ki zaten istesem de mide bulantılarım buna müsade etmiyor...akşama eşim gelince zorla dışarı çıkarıyor beni,küf mantarı gibi oldun evin içinde diye dalga geçiyor benimle...uuff ne zaman kurtulcam bu bitkin,isteksiz ruh halimden..ben bile sıkıldım kendimden yaaww...
ne güzel bişeymiş o ya istediğin zamn tak dinle için de rahat olur burda olsa bende kiralardım herlade insan merak ediyo ama yine de çok sık kullanma canımBenm bugün ekrana bakarken bile midem fena oluyor. Üstelik cüzümün yarısıda duruyor hala okuyamadım.yatmadan önce mutlaka bitirmem lazım. Yoksa yarın 1.5 cüz zor olacak:)
Mesajlara şöööle bir baktım. Sizlerin heves ve heyecanını gördükçe sizler adına ve kendi adıma heyecanlanıyorum. İnşallah herşey hep gönlünüzce olsun hep güzel haberlerle gelin ve gelelim. Benim randevuma 1 hafta var inşallah bebeğim gelişmeye devam ediyodur. Ben doktorların kullandığı baby doppler ( kalp dinleme cihazı ) kiraladım. kiraladım çünkü binlerce dolarlık çok pahalı bir cihaz ama kiralanabiliyormuş onu öğrendim. aylık kira ödüyosun işin bitincede cihazı iade ediyorsun. çok sevindim. Eşimde atladı hemen zaten. muhtemelen benden çok o kullanır. Çarşamba günü teslim edecekler. İnşallah evde bebeğimi kontrol etme imkanım olacak. Malum sizler gibi isteyince doktora gidemiyorum yada doktor değiştiremiyorum. Burda kurallar çok fazla. Bende böyle bir çözüm buldum. Bebek Doğana kadar tutacam cihazı. En azından aklımıza şüphe düşerse kullanırız içimiz rahat eder inşallah. Hergün bile kullanılabilirmiş hiçbir sakıncası yok dediler. Ultrason aletine benzeyen birşey jeli bile var ama ekranı yok. 9. Haftadan itibaren karnın üzerinden kullanılabiliyormuş. Heyecanla bekliyorum
Mesajlardan anladığım kadarıyla Sizler cinsiyetlerini erkenden öğreneceksiniz. Ben güya dünyanın en gelişmiş ülkesindeyim ama Ocak sonunda anca öğrenebilirim:)))) Allah'tan sadece iki muhteşem seçenek var. Ya yakışıklı bir erkektir yada güzeller güzeli bir kız:))) iki seçenekte kalbimi ısıtıyor. Bir arkadaşımın dediğine göre doğana kadar öyle böyle deyip doğduktan sonra kucağına aldığında herşey değişiyormuş. Bebeğin cinsiyetinin ne olduğu insanın aklına hiç gelmiyormuş. Anında büyük bir aşk başlıyormuş. İnşallah Allah bize de nasip etsinde kollarımıza aldığımız anda o yüce aşkı bizde hissedelim. Benim tek isteğim bu. Hayırlısı neyse o olsun.
sana da maşallah canım kocaman olmuş göbişler ya benimde foto koyasım geldi ama bu kadar belirgin değil benimkibuda benim göbişim kızlar...biraz fazla ama napayımEki Görüntüle 546624 Eki Görüntüle 546625 Eki Görüntüle 546626
Ya doktor isim almıştım Nur hanımdan Ataşehir memorial için fakat hiçbiri müsait değil bende boş olan kimse ona verin dedim. Çünkü 5 tane isim vardı hepsi 20 kasım saonrasına gün veirriz dediler o kadar da beklemek istemiyorum Dr. Arzu hanıma alım. Bakalım beğenmezsem değiştitirim nasılsa dedim. Sen kime gidiyorsun?
bende de kasık batmaları var ama kısa kısa bazen de hiç olmuyor önemli olan sürekli devam etmemesi demişti doktorum...rahim bende ters değil ama çift rahim var rahmin kalp şeklinde demişti doktor bu nedenle kanamam oluyor ama rahmin bir tarafı boş olduğu için sorun yok dedi bana dün kalp atışlarını duydum.sanırım 3 aylık olup büyüyene kadar diğer rahmi doldurana kadar ara ara kanamalarım olacak....allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Gözün aydın canım. Geç döllenme olmuş demek ki bebişin.
Bak annesi nasıl güç verdi bebeğin sana, bayılmamışsın.
evet ya ne hormonlar bi ara fırsat verdiği zaman kendi kendime gülüyorum ne manyak oldum ben diyeayy canım ya ne güzel okurken gözlerim doldu sonlara dogru da bi gülme aldı psikolojimiz ne kadar etkilenmiş sen elini düzeltti diye agla
bende şimdi milupaya üye oldum kızlar orda şöle yazıyodu
Göğüslerinizdeki dolgunluk ve hassasiyet biraz daha artabilir. (Bu dönemde alttan destekli sütyenler kullanmalısınız.)
canım onun sebebi göğüsler sabit kalıp sağa sola savrulup sürtmesin, acıya sebep olmasın diye.alttan destekliler kalıp gibi bide normal çamaşıra göre daha dolgun bi silikonu var göğüslerin sallanmasını ve darbe almasını daha aza indiriyor.
neden kullanıcaz ki acaba
canım bence göbişini gere gere dolaş sıkılma çıktı diye elbet çıkacak kaçarımız yok bence tadını çıkar çok güzel bi duyguMerhaba arkadaşlar,
Bende bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım. Henüz bir sorun yok Allah'a şükür. 22 Kasımda tekrar gideceğiz.
Onu bunu geçtim de resimlerini paylaşan arkadaşlar gibi göbişim var benimde.. Napıcaz biz böyle? Nasıl geçecek dokuz ay :) Her gören anlıyor :)
kızlar ben bebişime beşik almayı düşünmüyorum oyun parkı yatagı almayı düşünüyorum Allah nasip ederse..2-3 yaşından sonra oda takımı alırım inşallah şu eklediğime baksanıza yavvv..süperrr
Eki Görüntüle 546086
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?