2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ooo nuran sen ne yaptın canım yaaa senin o dedigin gıdalar 6 aydan önce olmaz bence cok acelecisin corba konuşunda.

ben pirinç ununu ile su gibi verdim.

bence sende verme daha bagırsakları ne ki onların
bana doktor sadece yenidogan 1 numaralı gıdalar verebilirsin bide evde yapılan sulu mamalar dedi
yani nişastadan bile sulu mama yapılıyomuş

zeyno canım ya maşallah gün geçtikçe dahada güzelleşiyor bu kuzucuk

Cnm benim cok tskler
ilk dogdugunda cok guzel bir bebek gibiydi bizim icinn.. malum karga yavru hikayesi var yaa
Simdi buyudu ya ilk resimlerine bakiyoruz yaa ne kadar cirkinmis yaa bu diyoruz
Topigimizde ki tüm bebislerimiz dunya tatlisii allahim korusun hepsini

Ohh iyiymissGüle gule iyi günlerde harcayın canım
Tamam sen yazdın diye, bende bankaya gectim sorayım diye
Cok yakinimda diye.ama yatmamis

Bak senden once dogurdumm amaa beni sallamamislarr

Cnm ben parayi is yerine vercemm malum maas almaya devam ettim yaa
fakat aldigim maaşı karsilamiyor bu para ustu nolcak onu bilemiyorum
bana torpil mi gectiler acepp

Son düzenleme:

Bizde hiç sıkıntı olmadı canım. Hatta oğlum 2 günde 1 kaka yaparken sebzelere başladığım iki gündür her gün 1 kez yaptı kakasını.

Gaz sorunumuz 2 aydan sonra zaten çok azalmıştı. Sebzeden sonra olur belki dedim ama olmadı. Gerçi sebzeyle aynı gün bifiform diye bir ilaca da başlattı doktorumuz. Onun hikmeti mi bilmem.

Canim okuyunca duygulandim ne kadar sabirsizlikla bekliyorduk o zaman ilk dogum yapanlari ne kiskanirdim zeynooo mesela az kulaklarini cinlatmamisumdir tek sucu benden 4-5 hafta önce dogurmak

Hah..bende de var o..
Olaylari ve simalari hic unutmam
Eşimin isine geliyorr..cunku kendi unutur, kafa bi milyon:)))

Benim esimdede hic hafıza yokk
biri bisey söylediği zaman ona hatirlamasi gereken biseyse herkesin icinde zeynep bak iyi dinle diyor
Cunku hatirlamayacagindan eminn not defteri muamelesi yapıyor banaa

Kizlar bebekleriniz cok tatli masallah . SIrin kizlar yakisikli erkekler. Rabbim hepsine saglik sihhat versin, acilarini gostermesin bize

Bu da benim oglusum

Neyse Topigiminn Sultanları
ben yatıyorum yarin ise gidicem artik sabah ordan devam ederim
hepinize iyi geceler
Yorgunluktan basim zonkluo resmenn

ayy allah korusun rabbim.. hepimizin çok dikkatli olması lazım. anneannemin bir lafı vardır "çocuklu kadının götünde de gözü olacak" der çok afedersiniz..

valla bunu okuyunca bi nebze iyi hissettim kendimi ama yine de bir annenin yeri en azından kreş yaşına gelene kadar çocuğunun yanıdır bence.. ahh ahh.. rabbim sağlık versin tabi en önemlisi o..

canım ya benim oğlum da bugün sabahtan beri çok kustu üşüttü mü ne.. gözüne baktıkça hastalanıyor bu bebişler... bir sıkıntısı var gibine geliyorsa al götür canım doktoruna ya da sağlık ocağına bence.. benimkide bugün çok yaramaz bu saatte ancak uyudu çok ağladı. doktorunu aradım yarım fitil ver dedi.. verdim uyudu inşallah uzun uzun uyur kuzum..

canım bir ek gıdayı verdiğinde 3 gün üst üste vermelisin bu arada alerji olacak mı bakmalısın. bir de ek gıdayı ilk başta sabahla öğlen arasında veya öğlen ile ikinde arasında bebek ne aç ne tokken vermen gerekiyormuş. bizim doktorumuz ilk başta örneğin bir armutun 4 te 1 ini cam rendeden rendeleyip verdirtiyormuş. gerçi biz daha 3 aylığız ondan başlamadık.

ya o bififormu bize de verdi doktorumuz hemde daha ekgıdaya falan geçmedik oğlum o gece çok zorlanarak yaptı kakasını bende bir daha vermedim..

Zeyno esra size yazacaktım da bebis uyandi
Geri uyumaya devam etsin, uyutayim onu

Cümleten iyi geceler:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm onun bu hafta isi yogun birde ailesi geldi sanirim onun icin ugrayamiyor

Evet tatlim ailesinin geldigini hatirladim bugün yarin gelir belki

Kizlar bebekleriniz cok tatli masallah . SIrin kizlar yakisikli erkekler. Rabbim hepsine saglik sihhat versin, acilarini gostermesin bize

Bu da benim oglusum

Eki Görüntüle 808207

Amin.. Masallah oglusuna kocaman olmus

Neyse Topigiminn Sultanları
ben yatıyorum yarin ise gidicem artik sabah ordan devam ederim
hepinize iyi geceler
Yorgunluktan basim zonkluo resmenn

Zeyno esra size yazacaktım da bebis uyandi
Geri uyumaya devam etsin, uyutayim onu

Cümleten iyi geceler:79:

İyi geceler kizlar da ben geldim siz gidiyorsunuz bende gidip yatayim madem allah rahatlik versin öpüldünüz

Bu da benim oglusum

Eki Görüntüle 808207
canım maşallah çoooooooooooooooooook tatlı
maşallah maşallah kocaman olmuş keyfide yerinde
Allah nazarlardan saklasın
valla ilk doğumunu bilmem ama buraya koyduğun fotoların hepsi çooooooooooook güzeldi Allah nazarlardan saklasın çoook canlar yakacak ilerde
geçen gün bizim kızın fotosunu gördüm arkadaşta ilk doğduğu anın anacıım alnı tamamen saç ölede çirkinmiş ama o zamanlar bizede güzel geliyodu..benim kızz bide burnu yamuk doğdu karnımda hep elini dayamış burnuna yamultmuştu zarzor düzelttik

Son düzenleme:

Bu da benim oglusum

Eki Görüntüle 808207

Hih bi yakışıklı daha gelmiss
Amin canım

Oo büyümüş , delikanlı olmuss oglumuzz:))
Maşallah oğluna. .Allahim esirgesinn

Evet tatlim ailesinin geldigini hatirladim bugün yarin gelir belki

Amin.. Masallah oglusuna kocaman olmus

İyi geceler kizlar da ben geldim siz gidiyorsunuz bende gidip yatayim madem allah rahatlik versin öpüldünüz

Esracim işin zorluymus..esinde hastaymis ya cok gecmis olsun
Bebis hep kanguru da mi uyuyor. .belin sırtin ağrıyordur canımgeçecek ins bugunlerde..
Tez zamanda düzenleri oturur inss

Son düzenleyen: Moderatör:
canm bu apse dediğim çok huzursuzlukda yaparmış aklında olsun
canm uyusturmak için iğne yaptı zaten ama yinede çoook agladı kuzum hemde nasıl içli içli
daha da ilerlemesini önlemek için o müdahale yapılmak zorundaydı
Çok saol canım

Allah şifa versin canım En kısa zamanda iyileşir bebeğin inşallah. Peki neden enfeksiyon kapmış orda açık bi yara falan mı vardı?
canm cerrahın dediğine göre popo etrafında ufak sivilce gibi kızarıklıklar olurmuş pişikten nemden dolayı onlar büyüyüp apse yapmış olabilir dedi, birde bu tekrarlarsa içeriden yani bagırsaklardan dışarı sızıntı olup yine apseye neden olabilirmiş oda ameliyat gerektirirmiş Allah korusun inşşlh buna gerek kalmaz bu ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum
ahaha çok geçmiş olsun canım. hiç kıyamam ben ona ya.. inşallah hemencecik geçer gider.

çok çok geçmiş olsun kızlar kuzularım benim tez zamanda iyileşirler inşallah

Oyyyy kurban olurum kuzummm Allahım baska aci gostermesin kiyamam yaaa

ay canım çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm kuzum ya
Allah şifa versin umarım ağrısı olmaz

kıyamam çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun ufff...

:
hepinizden Allah razı olsun kızlar
Rabbim cümlemizin kuzularını korusun
inşşlh takrarlamaz, yarın gidicez bakalım ne dicek doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…