biz 5. ayımıza gireceğiz hala mevlüt yapmadık çok üşeniyorum
daha bebek şekeri falan almam lazım menü belirlemem Erva ya mevlütlük oyyyyyy çok üşeniyorum
kvde üşeniyor
of ya ne zaman yapacaaam ben
kız gelinlik çağa geldi hala mevlüt okunmadı
bizde henuz yapmadik siz mevlüt dedikce ben uzuluyorum hatta annemle bugun bu konuyu tartistik
oooooo msallah kv deye bakkbenim kv 56 yaşında kadın hergünsabah 5-6 gibi kalkıyor
Erva'yı ona verene kadar plates yapıyor kitap okuyor
akşamları yatmadan önce yarım saat yüzüne bakım yapıyo
ben dişlerimi bile fırçalamaya üşeniyorum
krem ayda yılda bir sürerim
resmen ölü toprağı serpilmiş üzerime
saçlarımı kestirmem lazım üşeniyorum
1-2 aydır bıyıklı bıyıklı dolaşıyorumçokta umursamıyorum
kaşlarım orman olmuş
ama benim doğru dürüst bi kuaförüm yokki
cnm allah yardimcin olsun senin icin kolay olmayacak ama emir icin mecbur katlanacaksiniz :Ay nihayet gelebildim
cok isim vardi küçük capli bir taşınma yasadikk
yarinda resmi olarak ise başlıyorumbunun icin icim cok burukk
oglusum az once emerken uyuyakaldi o minicik elinin tüm parmaklariyla göğsüme bir sarilisi vardii ay dayanamadim ilkkez seni nasıl birakip gidicem diye ağladım
Neyseki cabuk toparladim
ama icimde firtinalar kopuyor
neyse sizler naptiniz bakalım bir yandan yeni sekmede gecmise bakim yavaş yavaş
oglusunlayrilmak kolay olmayacak allah sabir versin
olaya bende dahil olup anlatacaktim ama cok sukur cözmüsun sonundaYa ağlayacağım şimdi bir türlü çözemiyorum.bu nedir böyle ya bilmece gibi
galiba ilk gördüğümde ne olarak gördüysem ona takılmışım bir türlü o kadını göremiyorum
size yakın yere geliyoruz zaten
canım eşimle bugün tekrar konuştuk sanırım kabul etmeyeceğiz
oğluşum accık bari dil bilse iyi olurdu ama hiç bişey bilmeden nasıl iilkolula başlasın bilemedim
ayy çok kararsızım aslında eşimin kariyeri için bi şey kazandırmayacak zaten pozisyonu iyi
sadece bir deneyim olacak bizim için yani çocuklar için ben biliyorum çünkü
nreye gelceksiniz yada gelcektiniz diyim
aaaa emire haklisizlik ediyorsun bir kere emir dogdugundada cokkkkkkk guzeldi halada cokk guzel ve footo jenik oldugu konusunaa bende katiliyorum :)) ilk dogdugunda ekledigin resmine bakica be demistim ozama cok guzel bir bebek cok kanim isindi nedense diye kendi bebegimmiz gibi cok sevmistim halada öyle hissediyorum eger melinnazaa basta kaptirmamis olsaydim kimseye vermezdimmmCnm benim cok tskler
ilk dogdugunda cok guzel bir bebek gibiydi bizim icinn.. malum karga yavru hikayesi var yaa
Simdi buyudu ya ilk resimlerine bakiyoruz yaa ne kadar cirkinmis yaa bu diyoruz
Topigimizde ki tüm bebislerimiz dunya tatlisii allahim korusun hepsini
Kizlar bebekleriniz cok tatli masallah. SIrin kizlar yakisikli erkekler. Rabbim hepsine saglik sihhat versin, acilarini gostermesin bize
Bu da benim oglusum
Eki Görüntüle 808207
oyy masalalh yerim ben bunuuu cokk tatlii yaa cok yakisikli ollmus bu beyfendii