2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bizde henuz yapmadik siz mevlüt dedikce ben uzuluyorum hatta annemle bugun bu konuyu tartistik ( bayramdan sonra yapmayi dusunuyoruz ins. turkide yapcamtim ne hayaller kurmustum herseyi hazirladim tek birilerin öncu olup organizasyonu yapmasi gerekiyordu kimseler yardimci olmadi teyzelerim bile ( hepsinden nefret ediyorum suan
oooooo msallah kv deye bakk kiz bende senin gibiyim bazen sacimi bile taramaya usenuyorum geecen gun benimde biyiklarim nerdeyse pala remziye dönmüstü carsida isim vardi annem gelcekti yanima onu beklerken girdim iki dk daldirdim rahatladim

cnm allah yardimcin olsun senin icin kolay olmayacak ama emir icin mecbur katlanacaksiniz :
oglusunlayrilmak kolay olmayacak allah sabir versin

Ya ağlayacağım şimdi bir türlü çözemiyorum. bu nedir böyle ya bilmece gibi
galiba ilk gördüğümde ne olarak gördüysem ona takılmışım bir türlü o kadını göremiyorum
olaya bende dahil olup anlatacaktim ama cok sukur cözmüsun sonunda

nreye gelceksiniz yada gelcektiniz diyim canim hakkinizda hayirlisi olsun ama mecbur degilseniz bencede iptal etmek en mantiklisi olurdu :)) bu aarda okul konusuna gelince turkiyeden ilk defa gelenler ( BENDE DAHIL) hemen okula basliyorlar ve okulda ögreniliyor ayrica ek ders aldirabilirsin dil dersi olarak hem derslerine yardimci olur hemde dil ögrenir eger gidecek olursaniz :)) korkma cabuk alisir inan ilk defa okula gidecegi icinde cok zorlanmaz :))
aaaa emire haklisizlik ediyorsun bir kere emir dogdugundada cokkkkkkk guzeldi halada cokk guzel ve footo jenik oldugu konusunaa bende katiliyorum :)) ilk dogdugunda ekledigin resmine bakica be demistim ozama cok guzel bir bebek cok kanim isindi nedense diye kendi bebegimmiz gibi cok sevmistim halada öyle hissediyorum eger melinnazaa basta kaptirmamis olsaydim kimseye vermezdimmm o ilk andan itibaren benim bu derdim ama tabi sen beim kizimi begenirmiydin bilemiyecem

Kizlar bebekleriniz cok tatli masallah . SIrin kizlar yakisikli erkekler. Rabbim hepsine saglik sihhat versin, acilarini gostermesin bize

Bu da benim oglusum

Eki Görüntüle 808207

oyy masalalh yerim ben bunuuu cokk tatlii yaa cok yakisikli ollmus bu beyfendii

ESRAAA

cokkk tsk ederim cnm sizede cok gecmis olsunn esinde hastaymis allah yardimcin olsun hem oglusun hem esisn baya zor oluyordur

Son düzenleme:
ESRAAA

cokkk tsk ederim cnm sizede cok gecmis olsunn esinde hastaymis allah yardimcin olsun hem oglusun hem esisn baya zor oluyordur
taliaa canım ben sana geçmiş olsun demeyi unutmuşum alıntı yaptım diye hatırlıyorum ama iyi dileklerimi ilettiğimi hatırlamıyorum
canım ya Dilay hafza yada sanada çoooook geçmiş olsun bi an önce iyileşin emi

Esracım sanada çooooook geçmiş olsun bu alıntıdan gördüm sizde bi an önce iyileşirsiniz inş.
bu arada oğluşunu yerim ben ya bayıldım avatarına ne güzel yakalamışsınız pozu maşallah

tatlış ya benim süt pek olmadığından araştırdım 4. ayda ek gıdaya başlanıyomuş gerçi dr sormadık ama 5. ayımıza giraceğiz gittiğimde soracağım aynı dr bi arkadaşı anne sütü olmadığı için 4 ayda başlatmıştı bende başlatıverdim ama Tokayay'a da dru başlatmış

cok tsk ederim canimm önemli degil bazen gözden kacabiliyorr :))simdilik ben iyim kiziminda burun tikanikliigi ve gözlerinde kizariklik akma var insallah ilermeden atlatirizz durumu (

Taliaa tatlım altta seni görüyorum iyisin inş.
şimdi sizin orda saat daha erken burda 2ye geliyo bende kaçıyom canım
sana iyi geceler sende yat kızım sonra yarın seni buralarda göremiyoruz
el sallayan sarı kafaya basıyorum fakat yapmıyo

cok tsk ederim canimm önemli degil bazen gözden kacabiliyorr :))simdilik ben iyim kiziminda burun tikanikliigi ve gözlerinde kizariklik akma var insallah ilermeden atlatirizz durumu (
oy kurban olsunlar inş ilerlemez tatlım ya
çook öpüyorum canım kuzucuklarada kendinede iyi bak

kızlar oğlum dünden beri huzursuz dün 2 kere kaka yaptı ama geceden beri ıkınıyor sıkılıyor kakasını yapamıyor birde dün bütün gün kustu 4-5 kere ama yemeklerden 1 saat sonra falan hatta biraz önce de aynı şekilde kustu doktoru aradım gece çok kusunca ve uyumayınca karnı şiş mi dedi değil dedim karnı şişerse arayın dedi. evvelsi gün rotarix aşı yaptırdık acaba o mu dokundu ki oğluma? doktora sordum sanmıyorum dedi. ama ben bilemedim ya böyle birşey yaşayan varmı? hiç kaka yapma sorunumuz olmazdı. aslında 3-4 gündür kakasını yaparken zaten ıkınarak biraz zor yapıyor değişik bişşey de yemedim noluyo ki yaa..

kaynatmışsınız yine akşam :)
dişler yüzünden sabahladık resmen ama küçük canavar sanki bütün gece ayakta değilmişiz gibi paytak paytak dolanıyor ortalıkta :)

oh ii yapmışsın canım

ben geldim. haftasonu mevlüt var. iş çok ama hiçbişi yapamadım daha. bolca börek yaptım sadece..

şimdiden allah kabul etsin canım okunan dualar bebişine sağlık huzur bereket getirsin Allah'ın razı olacağı kullarından olur inşallah bebişin

kv örnek almalısın biraz canım :) bi silkelen kendine gel bıyıklı bıyıklı dolaşma ortalıklarda koçişde düşün azcık

önemli olan çocuk için yapılan okunan dua canım durumun müsait değil ise sen otur oku bebişin için
benim çocukların ikiside kısmetsizde o konuda hep en sıkışık olduğumuz anlara denk geldiler
kv kb benim ananem annem babam eşim ben oturduk birlikte okuma yaptık
Allah'ım hepimiz çocuklarına sağlık huzur bereket versin Allah'ın razı olacağı kullarında olmayı nasip etsin inşallah

Günaydınnn kızlar:79:

Canim cok geçmiş olsun.kizinda durum ilerlemeden tez zaman da iyileşir ins
Burun tıkanıklığı da tam sıkıntı, ne uyuyabiliyolar ne beslenebiliyorlar
Neyseki sen toparlanmissin.herkese yetişen sensin çünkü, iyi olmalısın

Son düzenleyen: Moderatör:
Taliaa pala remzi güldürdü benii
Benimde kaşlarıma el attirmam lazım zamani geldii
Bu arada evet kulkedisi sensin. .saatin sasmiyorr
Balkabağını ve tek pabucunu görmedim ama

Niran kv.ne maşallah kis. .nasil gaza getirmez seni bu durum
Silkelen ve kendinee gel
Bu moddan cikmalisin,bebisler yaşına geldi bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm ben parayi is yerine vercemm malum maas almaya devam ettim yaa
fakat aldigim maaşı karsilamiyor bu para ustu nolcak onu bilemiyorum
bana torpil mi gectiler acepp

Valla öyle olmuş biraz
Bankaci kız -henuz yatmamış- dediğinde; 'zeynooya vermişsiniz ama' mi deseydim
Para üstüde tamamlanir.bundan sonra alacagin maastan parca parça kesinti yapsınlar:26: daha rahat olur hem.

Günaydın annişler ! koptum yine ne zamandır herkes iyidir inşallah..ek gıdalar verilmeye başlanmış sanırım,ben sadece emziriyorum hala..oğluşum da uslu çok şükür tatile gittik geçen hafta eşimle hiç sıkıntı olmadı ,gayet güzel tatil yaptım
döndükten sonra kayınvalidem geldi ,ev tuttuk ona görümcemle ikisi taşınıyor..önce çok kızmıştım ama benim için iyi olacak sanki,zevkle bakıyor oğluşa..ben de dışarda işlerimi yapabiliyorum ,arada bizim de nefes almamız lazım..aslında herşey bize bağlı, iyi tarafından bakmak lazım..evimi,kendimi hep düzen içinde tutuyorum spor yapmaya başladım,sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çocuğuma zevkle bakıyorum bunların yaşattığı mutlulukla diğer şeylere daha olumlu yaklaşabiliyorsun,inşallah böyle de devam eder ayrıca eşimle de çok daha bağlandık birbirimize ,ailesiyle iyi olduğumda çok mutlu oluyor bu da ilişkimize yansıyor size de tavsiye ederim
hepinize güzel günlerrrr

Cnm cok tskler
ay nasıl yamultmus burnunu oylee allahtan duzelmis kuzucugun

Valla öyle olmuş biraz
Para üstüde tamamlanir.bundan sonra alacagin maastan parca parça kesinti yapsınlar:26: daha rahat olur hem.

Sen cok yasa emi guldurdun beni sabah sabah
ben zeynodan önce dogurdum once bana verseydiniz yaaa diyemedin mi

Amin.. Masallah oglusuna kocaman olmus

canım maşallah çoooooooooooooooooook tatlı
maşallah maşallah kocaman olmuş keyfide yerinde
Allah nazarlardan saklasın

Hih bi yakışıklı daha gelmiss
Amin canım

Oo büyümüş , delikanlı olmuss oglumuzz:))
Maşallah oğluna. .Allahim esirgesinn

oyy masalalh yerim ben bunuuu cokk tatlii yaa cok yakisikli ollmus bu beyfendii

Cooook tesekkur ederiz teteleri. Gece guzelce emdi uykusunda da rahatladi yavrum. Sukurler olsun bu sabah daha iyi

Valla öyle olmuş biraz
para üstüde tamamlanir.bundan sonra alacagin maastan parca parça kesinti yapsınlar:26: daha rahat olur hem.
Oyle yazmışım kii sanki hiyerarside en üstte ki yetkiliniz benmisim gibi..
Söyle zeyno öyle yapsınlar emir büyük yerden de

Sen cok yasa emi guldurdun beni sabah sabah
ben zeynodan önce dogurdum once bana verseydiniz yaaa diyemedin mi

Banka burnumun dibi, soylememistim ama yatmadiysa söyleyeyim
'Bana bak kızım vereceksin, benn annamam.bekliyorumyada git ondan da al, harcamamis zatii.beni beklesin' diyeyim

günaydın kızlarr geçmişi okuyamadım çünkü baya biriktirmişim dielerim herkes iyidirr
zeynooo yeni işgünün hayırlı olsun canımm
başka işe başlayan varsa hepiniinki hayırlı olsun hasta olan arkadaşlarımız varsa geçmiş olsunn

Evet onsuz dayanamam e onu da götüremem ki. Onu götürsem yabancı bakıcılara güvenemem hoş yabancı olmasına gerek yok hiç bir bakıcıya güvenemem. Galiba bu yıl gitmeyi erteleyeceğim.

aaa sen eşinle gitmiicen mi
niyeki??
bacım ben kocama dayanamam

evet kocayı bırakıp gidiyorum Bu gidişim hayra alamet olmayacak gidersem boşayacakmış beni Sanki keyfimden gidiyorum. Mecburum gitmeye anlamıyor Seneye olsun bi oğluşumu alıp gideceğim. :82:

kaynatmışsınız yine akşam :)

kv örnek almalısın biraz canım :) bi silkelen kendine gel bıyıklı bıyıklı dolaşma ortalıklarda koçişde düşün azcık

h
canım çok geçmiş olsun kuzucuk dişimi çıkarıyor
kız kvyi örnek almak mümkünmü kadın bişiye taktımı düzenli bir şekilde yapıyo
bende hiç düzen yok çabuk sıkılırım devam ettiremem
dün akşam zeynoo kızdı netten çıktıktan sonra kızım kendine gel dedim
sabah spor kuaför vs vs .yapacam dedim bu saat olmuş tık yok
benden adam olmaz
ay benim koçişte paspal bulmuşuz birbirimizi
taliaa pala remzilikten kurtulmuş yeni palanız benim
ay canım hiç bilmiyorum neden gaza gelmiyorum
kadın 2 çocuk doğurmuş 56 yaşında onunla aynı kilodayız
ama gaza geldim dur bakalım bu gazla nereye kadar giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…