Cnm burdayim geldimmm
malum kosusturma ile 2 gun ugrayamadim ufaktan ufaktan gecmise bakiyorum kacirdigim bisey var mi diyee
ay ben seni 17 yaşında sanıyodumkv birlikte yaşıyosun sanıyodum..
oda hayat tı amao kimdi ki acep.. çabuk çıksın ortaya :95::95:
Ben de nisanda bi muhabbet hatırlıyorum
Bi arkadaşın kuzeni vardı 15 yaşındaydı kocaya kaçmıştı ve 5 aylık hamileydi doğumu hastanede yapsa problem olacaktı falan filan
Ne oldu onun akıbeti merak ediyorum ya ama kimin kuzeniydi hatırlmıyorum
kız ben bile yandım bittim git oğlunun poposunu kaşııCnm napim o buyudukce ona karsi icimdeki ask da onla birlikte büyüyor
benim zilli gelinim linam yandi bitti kül oldu vallaaaaa
Oda gvn1907 idiii
hafiza var kahretsinnn
Hoşgeldinnnn
2 gündür goremedik ama cok uzun zamandır gorusemiyormusu gibi geldi
Canim Allah kolaylık versin..insanin evi gibisi yok tabi. Ama napacaksin, mecburr
İş başı yapıyorsun demek..zaman ne cabuk gectii canım taa .ayrilik zor olsada, hersey yavrular icinn.. miss gibide bakar zaten babaannesi
Emir beyimizin fotosu da cok guzellllkartpostal gibi olmus walahi
İnsanın bunları böyle mıncırası geliyorrr yaaAllahim esirgesin
Aa bende cmt.si yarim gün kadar işe gideceğim
Zeynoo sen doğum parasini almıştın dimi?
kız ben bile yandım bittim git oğlunun poposunu kaşıı
Arşiveee bakkk..
Maşallah ..tü tüü tü
çocuğun okul zamanı kötü olmuş ya. Türk okulları varsa oraya gönderirsiniz 3 yıl az bir zaman değil. Hem yeni bir dil öğrenir
Sen çalışmıyorsan gül gibi bakarsın çocuklarına hiç dert etme. Tek sıkıntınız okul onuda halledersiniz inşlh. Keşke bizde eşimle gitseydik bu kadar panik yapmazdım. Biri gidip biri kalınca sıkıntı oluyor
Cok tsk ederiz teyzesiii
Hoşbuldum bebisimm
oglusumun fotocusu benimmm iyi yakaliyorumm simdiden telimde 500 den fazla resmi olduuu
evet cnm ben aldim paraciklarimitami tamina 3.700 küsür aldim
fırt diye gitmiyim haber veriyim didim.
acil çıkıyorum
öpüldünüz
iyi gecelr, tatlı rüyalaar fıstıklaar
Hic deme yaa..bende aynısını diyorum.babasi bebege bakarken, oğlum gözlerini benden ayirmiyor
Sonrasinda bazi zamanlar agliyor falan, her bebege bakan kucağıma tutusturuyor yani; all annesii al seni istiyo- diye
Bende diyorum eşime, sende uzun uzun dursa ne var sanki;kapidan girince; "oglusun seni ozlemis, al babasıııi" diye kucağına tutustursam
Uyku duzeni icin; her dışarı çıkınca değil tabiki canım bazi durumlarda.misal bir yerde misafir olursun, saga sola bakmaktan yada sesten uyuyamaz bebek uyku saati kaçar, bozulur
Yada dışarda yemek yerken ..yani evde kendi yatağında ,sessizlikte boyle bi uyku düzeni oluşturunca; evden çıkınca bozulabiliyor
Ortam değişikliği bazı zamanlar huzursuz ediyor bebeği. .
Kiss gezmiicekmiyiz..tabiki gezecegizz
Öyle oyle buyuyecekler istee
Onlarda büyüyüp ,okullu olup sınıfları dolduracaklar:))
Cok teşekkür ederiz. .o guzel günleri cümleten görelim ins esracım
Sanada teşekkür ettik teyzesiahh canım laf olsun die sordum zaten ne kusuru ancak aynı şehirlerde olursak görülebilir odaok zor bir ihtimal talia çım sen hangi şehirdesin inş bana yakınsındır çok heyecanlardan şimdi
canım senin ve zeynonun önünde eğiliyorumAllah yardımcınız olsun yalnız eziyeti çocukla uğraşmak zor benim kızım da çok eziyetiydi hiç uykusuz kaç geceyi üst üste geçirdiğimi bilirim ama iyice tükendiğimde kayınvalidem yada görümcelein bakardı kızıma uyurdum bi kaç saat altı ayda 25kilo vermiştim öğünleri unutup bidaha çocuk isteginde 10senede oluştu çok şükür oğlum kızım kadar huysuz değil şükür geçiyor sabr kuzularımızın canı sağolsun herşey gelip geçiyor bi bakmıştın büyümüş bu uğraşın içinde tadını çıkarın bebekliğine dair bol bol hatıralar kaydedin benliğinize büyüdüğünde insan özlüyorbebekliğini
sonunda oldu bizde hastalandikk basim catliyacak derecede agriyor( kizimin burnu akiyor hapsuruyorr ( insallah ateslenmez
hep buyuk kizim yüzünden oldu okulda hastaligi kapmis geldi kardesine dikkat et öpme dedikce öpüyor(
olmazzz senin engin yorumlarindan mahrum kalamayizz yorumlari isterizzzz
benimde sacim dökülmuyior ya dökülsün istiyorum bnedesac cekme olayini hic sormaa bizimkiler hadi buyuk cekiyor abisinn babasinin sacinida cekmeye calsiyor
aaaaaaaaaaaaaa buu ciddi gercekmis yoksa saka filanmikoptum heleki benden degil baskasiyla erzurumu bulurken olmustur lafina
benim kv 56 yaşında kadın hergün sabah 5-6 gibi kalkıyor
Erva'yı ona verene kadar plates yapıyor kitap okuyor
akşamları yatmadan önce yarım saat yüzüne bakım yapıyo
ben dişlerimi bile fırçalamaya üşeniyorum
krem ayda yılda bir sürerim
resmen ölü toprağı serpilmiş üzerime
saçlarımı kestirmem lazım üşeniyorum
1-2 aydır bıyıklı bıyıklı dolaşıyorumçokta umursamıyorum
kaşlarım orman olmuş
ama benim doğru dürüst bi kuaförüm yokki
Esimin bendeki sevmediği tek ozelligim
kara kutu hafızası var sende
isimi biliyorumda herzaman sökmüyor ters tepiyor bazenmana ne marifeti kiymali menemene talim olduk
kiz gunduz hemen ciktim esim gelmeden yakalanmadan cikim dedim yoksa internete vakit buluyorsun ama derdiniyse ciktim esimk geldi bir yere gidip birsey almasi gerekiyormus gedli gitti tekrar uzaga degil ama evin yakininda bir yere bende kizimi tekrar uyutum diye yatga yattim onu uyuturken bende uyumusum esimde gelince beni uyandirmamiss bi saat uyumusum ben cocuklar gelmis okuldan o da koltuga uzanmis uyumuss bir kalktim bebegimin sesiyle uyandim oglum tv karsinda playstation oynuyor buyuk kizim masanin uzerinde ders kitaplari kardesini avutmaya calisiyor bizimkide horul horul uyuyor koltukta ortaligi ayaga kaldirdim ben uyurken sen nniye uyudun bunlari tek basina biraktin diyee ben yemek hayali kuruyorum adam yatmiss ee tabi bir guzel fircaladim hem suclu hem guclu derlerya tmm öyle oldum bugunn :26::26::26:ama bir yede hakliyidm benim uyudugumu gördugu halde yatip uyumuyacakti o da birde kizim yazik kardesine bakmaya calsiyor basimda
ohhh seninki daha iyi anlayisliymis bak yukarda yazdim ben bizimkinin ne kadar becerekli odlugunu
canim benim cok tsk ederim sende cok yasa insallahh eee kendimi belli ediyourm galiba hem cidden hem huysuzlugum var hemde tatliyimdir vesselam
canim sende esra gibi pizzayla hallet isi yapamadigin zamanlarbu arada nereden oldugumu sormusun ben düsseldorf yakinindayim sen nerdesin canim
canim yaaa kendini hirpalama bukadarr biliyorum cok zor kolay degil ama kendinii dusunmezsen ac birakirsan sutun olmaz bebegini besleyemezsin hani ucaklarda gecen bir söz varya solunum cihazini öncelikle kendinize sonra cocugunuza takiniz diyeesen ayakta kalcaksinki oglunada yardimci olasinn
bende benim görumcekleri atim ortayaa gii nolurr kaygananin zaten artik kendine hayri kalmadi ama ortaligi görumcekler cok karisitiroyr eliniz degmisken onlarida cikartrin aradann:26::26:
ayy canimmm cokkkkk tsk ederimmm yaaaa ben o halimi ne kadar cok özluyorum bir bilsen o halimden eser kalmadiorda henuz ben 42 hatta 40 bedende olabilir ama 42 yi geciyordu beden giyiyordumm simdi onun kac kati oldum tahmin bile edemezsin ahhh ahhhh yine okadar olsammm ne isterimm yaa bu arada sen de kiloyum diyipte citir cikanlardan olmam sakin ekle resminide görekk
senin görumcekler insallah bu yazdigini görmemislerdir onlarin yaninda yaziyor birde
ay insallah canim ya artik eve gelirsinizz cidden orda burda surekli gezmek seyahat etmek bebekle cok zor oluyorr
canimya seninde allah yardimcin olsunn nereye gidiyorsunuz canim bize yakin yre gelsen ya:26:
tmm okula baslama dönemi cok kötu bir zamanlama olmus oglun icinmecburen onu gittiginiz yerde okula vermen gerekecek
diger türlü yasitlardan cok geride kalmis olurki bu cok kötu olur canim nereye gitceksiniz bilmiyorum ama oglusun 2 bir dil edinmis olur bu yönnden de bakacak olursan sansli biel sayilir 3 yil onun ögrenmesi icin yeterli bir süre :))eger mümkün olursa oglusunun ilk okulu bitirme surecine kadar orda kalabilirseniz daha iyi olur :)) Bizim burda ilk okul 4 yil zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?