2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Cnm burdayim geldimmm
malum kosusturma ile 2 gun ugrayamadim ufaktan ufaktan gecmise bakiyorum kacirdigim bisey var mi diyee

Hoşgeldinnnn
2 gündür goremedik ama cok uzun zamandır gorusemiyormusu gibi geldi
Canim Allah kolaylık versin..insanin evi gibisi yok tabi. Ama napacaksin, mecburr
İş başı yapıyorsun demek..zaman ne cabuk gectii canım yaa .ayrilik zor olsada, hersey yavrular icinn.. miss gibide bakar zaten babaannesi

Emir beyimizin fotosu da cok guzellll kartpostal gibi olmus walahi
İnsanın bunları böyle mıncırası geliyorrr yaaAllahim esirgesin

Aa bende cmt.si yarim gün kadar işe gideceğim
Zeynoo sen doğum parasini almıştın dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben seni 17 yaşında sanıyodum kv birlikte yaşıyosun sanıyodum..
oda hayat tı ama o kimdi ki acep.. çabuk çıksın ortaya :95::95:

Cnm senin dediğin ftmyirtici gibi bir nickti.. hatta ilk ben sormustum 17 yaşında misin diye bide boyle yapmistim
ordan aklimda kalmiss

Oda gvn1907 idiii
hafiza var kahretsinnn

Rezeneeeeee...seni kutluyorummmm:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::118::129:
Sevindirikkk oldumm bak

Niran senide tebrik ediyorum canımm:129:

albüme yorum yapmayın kızlar maalum forum takip

Son düzenleme:

Hoşbuldum bebisimm
oglusumun fotocusu benimmm iyi yakaliyorumm simdiden telimde 500 den fazla resmi olduuu

evet cnm ben aldim paraciklarimi tami tamina 3.700 küsür aldim

fırt diye gitmiyim haber veriyim didim.
acil çıkıyorum
öpüldünüz
iyi gecelr, tatlı rüyalaar fıstıklaar

aaa sen eşinle gitmiicen mi
niyeki??
bacım ben kocama dayanamam

Hoşbuldum bebisimm
oglusumun fotocusu benimmm iyi yakaliyorumm simdiden telimde 500 den fazla resmi olduuu

evet cnm ben aldim paraciklarimi tami tamina 3.700 küsür aldim

Ohh iyiymissGüle gule iyi günlerde harcayın canım
Tamam sen yazdın diye, bende bankaya gectim sorayım diye
Cok yakinimda diye.ama yatmamis

Bak senden once dogurdumm amaa beni sallamamislarr

İnsallah canim suan ne kadar zor geciyor gibi gözükse de belli bir zaman sonra insan ardina bakinca anliyor ne kadar cabuk gectigini zamanin simdi bile ne cabuk 3,5 aylik oldugumuza sasiriyorum..
Benimkinin uyku düzeni hic olmayacak düzelmeyecek tekrar gibi bir ümitsizlige kapildim bugün, evet aksam saat 7-8 gibi kesin uyuyor ama her 2-3 saate uyanip emmek istiyor gündüzleri de tek care kangurunun icinde gezdirerek uyuyor inanilmaz huzursuz bu dis olayi cok yoruyor bizi babamiz 2 gündür zaten hasta bademcikleri sis yatiyor hangisiyle ilgilenecegimi sasirdim

Yakin olsan görüsürdük kesinlikle ben yeni arkadasliklar edinmeyi seven birisiyim kismet artik taliaa ile bulusursunuz o neuss ta kaliyor bildigim kadariyla

Cocuk icin de benim birakabilecegim kimse yok malesef canim ailem bana 1 saatlik mesafe de ve annemde calisiyor esimin ailesiyle de kontagimiz yok arkadaslara be kadar yakin da olsa hben güvenemem isim cok zor anlayacagin hayirlisi

Gecmis olsun canim en kisa süre de toparlarsiniz insallah, artik havalar sogudu ya doktora temellerinatariz kis boyu

Oyy masallah dedigin gibi suan dis fircalamaya üseniyorum ama vaktim de yok zaten olsa hemen kendimi disari aticam önce bir kuaför sonra alisveris böyle böyle boguluyorum artik biran önce kendime gelmem lazim degisiklik sart

size yakın yere geliyoruz zaten
canım eşimle bugün tekrar konuştuk sanırım kabul etmeyeceğiz
oğluşum accık bari dil bilse iyi olurdu ama hiç bişey bilmeden nasıl iilkolula başlasın bilemedim
ayy çok kararsızım aslında eşimin kariyeri için bi şey kazandırmayacak zaten pozisyonu iyi
sadece bir deneyim olacak bizim için yani çocuklar için ben biliyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…