Rezene avatarımı benzetemedin mi
Cepten giriyosunda küçükmu kalıyor acaba:26ndan secilmiyor belki
Hatun basamakta oturuyor sanırım, kırmızı elbise giymiş, üstünde siyah hirka var(alttaki kirmizilik etek kismi yani:))
Ya orjinalini aradım, bulamadım. Yükleyecektim valaa
kız nasıl göremiyosun
herkes işi gücü bıraktı bunla uğraşıyo
üstte ortadaki kırmızılık şapkalı kafa eliyle tutmuş
orta kısımlarda göğsü falan
aşağıdaki kırmızılık etek kısmı
bilemedim anca böle anlattım
aaaaaaaaaa evet si kv lere gidecektiniz
nasıl olacak orada ne kadar kalacaksınız. 4 gün onlarda 3 gün evinizde kalacaksınız zor olmayacak mı?
bebiş için katlanacaksınız galiba. kaçınılmaz bir şey bebişi bırakıp çalışmak, hepimiz için
Cnm tabiki zor olacak ama napalim baska şansımız yok
zorlugu gidip gelmek olmayacak sonucta cuma aksami gidip pazartesi aksami donucez arabayla sonucta.. oyle her gittigimizde esya da taşımicaz cunku herseyi 2 ledik emir icin gerekli herseyi evde biraktik buraya yeniden aldik. Biraz masraf oldu ama olsunn ikidebir eşya tasimaktan iyidir
zor olan kisim insan evindeki rahatligi bulamiyor bunada elimizden bisi gelmiyor allah yardimcimiz olsunn
Cnm tabiki zor olacak ama napalim baska şansımız yok
zorlugu gidip gelmek olmayacak sonucta cuma aksami gidip pazartesi aksami donucez arabayla sonucta.. oyle her gittigimizde esya da taşımicaz cunku herseyi 2 ledik emir icin gerekli herseyi evde biraktik buraya yeniden aldik. Biraz masraf oldu ama olsunn ikidebir eşya tasimaktan iyidir
zor olan kisim insan evindeki rahatligi bulamiyor bunada elimizden bisi gelmiyor allah yardimcimiz olsunn
anam zeynoo o avatarındaki resim nasıl güzel çıkmış nasıııl güzel anlatamam. kaç gündür söyliyim söyliyim diyorum emir çok fotojenik yaw. artist mi olacak nee
Ahaha cok gecmis olsun. Yavrum ne hale gelmistir oyy kiyamam
Kizlar ya benim oglum uc gundur acayip huzursuz. Tamam gazi cok fazla ama asiri agliyor. Emmiyor yine. Kandirabilirsem ayakta sallayarak gezerek emziriyorum yoksa sagarak biberonle ya da kasikla veriyorum. Gozlerinden bi yaslar akiyo aglarken icim gidiyor. Aci da cekiyor belli. Anakucaginda kesinlikle durmuyor. Kafayi kaldirip kaldirip belini bukmeye kalkmaya calisiyor. Kalkamayinca kafa arkaya tann diye dusuyor Kusma adeti basladi, emdikten sonra normal zamanda hep kusuyor. Yanaklarini sisirip baloncuk cikariyor puf puf diye. Zayifladi sanki yavrum. Ne yapacagimi sasirdim. Uc gundur ben de perisanim, yedigim ictigimden bisey anlamiyorum, zaen duzgun yiyemiyorum. Allah yardimcim olsun cabucak gecsin su gunler
geridönüşüm ve power mevlüt yapıyormuşsunuz kolay gelsin canlarım. biz 7 günlükken yapmıştık. kv sağolsun ilgilenmişti herşeyle
şimdiden Allah kabul etsin. okunan dualar yawrularınıza sağlık yuvanıza huzur olarak geri dönsün
Ay nihayet gelebildim
cok isim vardi küçük capli bir taşınma yasadikk
yarinda resmi olarak ise başlıyorum bunun icin icim cok burukk
oglusum az once emerken uyuyakaldi o minicik elinin tüm parmaklariyla göğsüme bir sarilisi vardii ay dayanamadim ilkkez seni nasıl birakip gidicem diye ağladım
Neyseki cabuk toparladim
ama icimde firtinalar kopuyor
neyse sizler naptiniz bakalım bir yandan yeni sekmede gecmise bakim yavaş yavaş
Nasılsınız bakalım... Ben çok iyiyim... niye mi? çünkü eşim üç gün izinli... bu gece bebişe eşim bakacak ve ben bir güzel uyuyacağım... zaten bizim bebiş mama yiyor, artık emmiyor... eşimde gece uyandığında mamasını verecek... sabahta bakıcıya bırakıyorum ve ben doğru işe... yarında zaten duruşmam var, çok iyi olacak biraz uyuyacak olmam... Yaa kızlar benim bebiş neredeyse 4,5 aylık oldu... geceleri halen 2-3 kez kalkıyor... sabahları da 6.da uyanıyor ve uyumuyor bir daha... öğlene doğru uyuyor... öğleden sonra bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor... ama akşamları 8-9 gibi gece uykusuna geçiyor... ben ise gece 11.den önce uyuyamıyorum... malum ev işleri, yemek vs. falan... sonra tam yatıyorum... sonra bizimki gece 1.30- 2.00 gibi uyanıyor, karnını doyuruyorum ama en az yarım saat sürüyor bu işlem... sonra tekrar yatırıyorum sonra 4-5 gibi tekrar uyanıyor... yine karnını doyuruyorum... tabi yine en az yarım saat... sonra 6 da uyanıyor ve bir daha uyumuyor... 8 de bakıcıya veriyorum... ben tabi ki uykusuz bitkin doğru işe... birde bende ek gıdaya başladım ancak şöyle... mesela bugün yarım kahve fincanı yoğurt verdiysem, ertesi gün elma suyu... ertesi gün şeftali... ertesi gün armut vs... bebişim hepsini de yiyor maşallah... sevdi yani... ama bu miktar az mı... günde bir defa veriyorum sadece... alıştırmak maksatlı... birde ben doğdu doğalı su veriyorum... suyu da çok seviyor bebişim... sebzelere sizce başlamalımıyım... doktoruna da götüremedik doktoru izinliydi... sizler bana yardımcı olun canlarım artık...
-- Ya kızlar geçmişi de okuyamadım... beni mazur görün... son yazılanlardan gözüme takılanlardan ahaha'nın bebişi cerrahi operasyon geçirmiş... çok geçmiş olsun... allah yardımcısı olsun inş... bu arada bebişleri yada kendileri hasta olan herkese geçmiş olsun... rabbim herkesi korusun....
anam zeynoo o avatarındaki resim nasıl güzel çıkmış nasıııl güzel anlatamam. kaç gündür söyliyim söyliyim diyorum emir çok fotojenik yaw. artist mi olacak nee