2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

vatan millete hayırlı olsun çözdüm

:124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Cnm tabiki zor olacak ama napalim baska şansımız yok
zorlugu gidip gelmek olmayacak sonucta cuma aksami gidip pazartesi aksami donucez arabayla sonucta.. oyle her gittigimizde esya da taşımicaz cunku herseyi 2 ledik emir icin gerekli herseyi evde biraktik buraya yeniden aldik. Biraz masraf oldu ama olsunn ikidebir eşya tasimaktan iyidir
zor olan kisim insan evindeki rahatligi bulamiyor bunada elimizden bisi gelmiyor allah yardimcimiz olsunn

kızlar ben sezeryan oldm.zayıftm yine zayıfım ama koca bi göbek kaldı vücudum ince göbek iğrenç duruyo 5 6 aylık hamile gibi napıyım

vayyyyy 2 şer mi
gerçekten masraflı olmuş. evet insanıın evi gibi olmuyor. napcan mecbur yapcan

lover dün sana dicektim fırsat olmadı. oğlunu bırakma bence. yanında götür. yoksa bir haftada geri dönersin. dayanabileceğini sanmıyorum..

aslında benim orda bi arkadaşım var ama çocuk bakar mı bilmiyorum. onlarda okumaya gitti. eşşi okuyor kendisi bişi yapmıyor sanırım şu an.

anam zeynoo o avatarındaki resim nasıl güzel çıkmış nasıııl güzel anlatamam. kaç gündür söyliyim söyliyim diyorum emir çok fotojenik yaw. artist mi olacak nee

Ahaha cok gecmis olsun. Yavrum ne hale gelmistir oyy kiyamam

Kizlar ya benim oglum uc gundur acayip huzursuz. Tamam gazi cok fazla ama asiri agliyor. Emmiyor yine. Kandirabilirsem ayakta sallayarak gezerek emziriyorum yoksa sagarak biberonle ya da kasikla veriyorum. Gozlerinden bi yaslar akiyo aglarken icim gidiyor. Aci da cekiyor belli. Anakucaginda kesinlikle durmuyor. Kafayi kaldirip kaldirip belini bukmeye kalkmaya calisiyor. Kalkamayinca kafa arkaya tann diye dusuyor Kusma adeti basladi, emdikten sonra normal zamanda hep kusuyor. Yanaklarini sisirip baloncuk cikariyor puf puf diye. Zayifladi sanki yavrum. Ne yapacagimi sasirdim. Uc gundur ben de perisanim, yedigim ictigimden bisey anlamiyorum, zaen duzgun yiyemiyorum. Allah yardimcim olsun cabucak gecsin su gunler

ben dayanamıcam kaçıyorum. dün 2 de yattım. gece kalkmalarımı saymıyorum bile. 7 de malum mesai başlıyor...

ayy ben doğum izninde evde dinlencem sanıyordum yaa. daha çok yoruldum. işteyken ne güzel en azından haftasonları dinleniyorum..

geridönüşüm ve power mevlüt yapıyormuşsunuz kolay gelsin canlarım. biz 7 günlükken yapmıştık. kv sağolsun ilgilenmişti herşeyle
şimdiden Allah kabul etsin. okunan dualar yawrularınıza sağlık yuvanıza huzur olarak geri dönsün

kıız nasıl betimlemişsin öyle gözümde canlandınız birden ben de duygulandıım bak şimdii

yaa ben zaten bu aalar ağlayacak yer arıyorum. çok duygusalım hormonlar yerinden oynadı yine sanırım :26:

Nasılsınız bakalım... Ben çok iyiyim... niye mi? çünkü eşim üç gün izinli... bu gece bebişe eşim bakacak ve ben bir güzel uyuyacağım... zaten bizim bebiş mama yiyor, artık emmiyor... eşimde gece uyandığında mamasını verecek... sabahta bakıcıya bırakıyorum ve ben doğru işe... yarında zaten duruşmam var, çok iyi olacak biraz uyuyacak olmam... Yaa kızlar benim bebiş neredeyse 4,5 aylık oldu... geceleri halen 2-3 kez kalkıyor... sabahları da 6.da uyanıyor ve uyumuyor bir daha... öğlene doğru uyuyor... öğleden sonra bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor... ama akşamları 8-9 gibi gece uykusuna geçiyor... ben ise gece 11.den önce uyuyamıyorum... malum ev işleri, yemek vs. falan... sonra tam yatıyorum... sonra bizimki gece 1.30- 2.00 gibi uyanıyor, karnını doyuruyorum ama en az yarım saat sürüyor bu işlem... sonra tekrar yatırıyorum sonra 4-5 gibi tekrar uyanıyor... yine karnını doyuruyorum... tabi yine en az yarım saat... sonra 6 da uyanıyor ve bir daha uyumuyor... 8 de bakıcıya veriyorum... ben tabi ki uykusuz bitkin doğru işe... birde bende ek gıdaya başladım ancak şöyle... mesela bugün yarım kahve fincanı yoğurt verdiysem, ertesi gün elma suyu... ertesi gün şeftali... ertesi gün armut vs... bebişim hepsini de yiyor maşallah... sevdi yani... ama bu miktar az mı... günde bir defa veriyorum sadece... alıştırmak maksatlı... birde ben doğdu doğalı su veriyorum... suyu da çok seviyor bebişim... sebzelere sizce başlamalımıyım... doktoruna da götüremedik doktoru izinliydi... sizler bana yardımcı olun canlarım artık...

-- Ya kızlar geçmişi de okuyamadım... beni mazur görün... son yazılanlardan gözüme takılanlardan ahaha'nın bebişi cerrahi operasyon geçirmiş... çok geçmiş olsun... allah yardımcısı olsun inş... bu arada bebişleri yada kendileri hasta olan herkese geçmiş olsun... rabbim herkesi korusun....

---Son olarak öpüldünüz....

anam zeynoo o avatarındaki resim nasıl güzel çıkmış nasıııl güzel anlatamam. kaç gündür söyliyim söyliyim diyorum emir çok fotojenik yaw. artist mi olacak nee

Cok tsk ederiz teyzesiii

Eklentiler

• $IMG_20130915_005000.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
Cnm mevludunuzu allah kabul etsin kolay gelsinnn simdidenn

Cnm burdayim geldimmm
malum kosusturma ile 2 gun ugrayamadim ufaktan ufaktan gecmise bakiyorum kacirdigim bisey var mi diyee

yaa ben albüm yaptım ama sadece bir resim ekleyebildim. diğerlerini büyük diye kabul etmiyooo

Cnm napim o buyudukce ona karsi icimdeki ask da onla birlikte büyüyor
benim zilli gelinim linam yandi bitti kül oldu vallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…