Mide bulantım 10 gündür yoktu ama bu sabah öyle bir bulandı ki tuvalete bile yetişemedim.
Dün gece çok yandı ve ağrıdı midem. Belki onla alakalı bir bulantı olabilir bu sefer. Ağır bir şeyler yemiştim çünkü.
Eki Görüntüle 546110
buna da bayıldımmm..ben dayanamayacagım..bebişimin cinsiyeti çabuk belli olsun yaaaaaaaaa
deneeeee!!!!!!onu ben de çok merak ediyorum ama mantığı ne anlamadım sanırım kız ve erkek bebeklerin salgıladıkları bşy cinsiyet ayrımınıdan dolayı farklı ve idrarda tepkimeye sebep oluyor.ama ben onu yapsam da kendi gözümle şeyisini görmeden inanmam kikızlar evde cinsiyet belirleme testleri var 10.haftada yapılıyormuş,acaba denesem mi?bilgisi olan var mı?
kızlar sabah almam gereken progesteron hapını almadım şimdi akşamki ile beraber alsam olur mu ki? yani iki hap birden içsem diyorum
evet cnm çok güzeller :) bende oyun parkı almayı düşünüyorum beşik almıcam bebişim büyüyünce napıcam bide onu. en azından oyun parkı hep kullanılır. ama ben dayanamam odasınıda alırım hemen :)
bende seninle aynı fikirdeyim canım oyun parkı mantıklı geliyo ama benim çevremde de kimse kullanmadı bende beşik sevdası var zaten beşiği rahat 5 sene kullanırsın ondan sonra da zaten eskir parmaklıkları çıkanlar inenler falan hatta yanındaki çekmeceleri ayrılıp komidin olanlar var genç odası bile oluyomuşkızlar ben de oyun parkı değil de ahşap, 6-7 yaşına kadar kullanabileceği gerektiğinde parmaklıkları çıkarılabilen yatak almak istiyorum çünkü tanıdığım arkadaşlarımın hiçbirisinin bebeği oyun parkının içinde durmadı.bide naylon olduğu için pek içime sinmiyor sizce hangisi daha iyi:44::44:.hem de birkaç sene sonra tekrar yatak almak zorunda da kalmam:44:
aslında bunlarda çok güzell :)
Eki Görüntüle 546151 Eki Görüntüle 546152 Eki Görüntüle 546153 Eki Görüntüle 546154 Eki Görüntüle 546155
Kızlar ben de miniğimin pıt pıtlarını 03.11.2012 cumartesi gördüm.Doktorum sesi de açtı ama ben heyecandan pek duyamadım. Eşim duymuş. Kalp atışlarını ekrandan görmek bile beni çok heyecanlandırdı. Çok güzel bir duyguydu.Darısı kalp atışlarını duymayı bekleyen arkadaşlarımın başına..
canım biz seninle hemen hemen aynıyız benim sat 20 eylüldü. ben 1 kasımda doktora gittim kese göründü ama bebeğimi göremedim 5-6 haftalık bişey küçük daha dedi 10 gün sonra gel dedi sen benden 2 gün sonra gitmişsin kalp atışını dinlemişsin maşallahh sanırım bende bi problem var((((((
merhaba kızlar 3ümüz çok yakınız birbirimize hatta aynı sayılırız..
akasya senin gözün aydın canım duymuşsun bebeğinin pıtpıtlarını..burcum ben seninle aynı durumdayım kalp atışlarını duyamadım daha miniğin..
keseyi taa 25 ekimde görmüştüm 7,3mm di.dün kese 18,5 mm olmuş.gayet sağlıklı şekli falan düzgün dediler ama(
dün gittim doktoruma ameliyata gircekmiş diye devlet hastanesine gittim meraktan sabredemedim..ordaki doktor iki türlü de baktı ultrasonla ama bebeği göremedi boş gebelik olabilir dedii.
sonra soluksuz kendi doktoruma gittim hatta 5 saat bekledim kapısında..kendi doktorum yolk kesesini ve bebeği gördü ama kalbi atmıyo gelişimi durmuş olabilir dedi..yıkıldım resmen..sonra da geç döllenmede olmuş olabilir ama haftaya gel bi daha bakalım dedi.nasıl geççek bi hafta bilmiyorum..bebeimi gördüm nokta gibiydi nolur dua edelim birbirimize herşey yolunda gitsin
aslında bunlarda çok güzell :)
Eki Görüntüle 546151 Eki Görüntüle 546152 Eki Görüntüle 546153 Eki Görüntüle 546154 Eki Görüntüle 546155
kızlar ben acayip miskin bişey oldum çıktım yaa..bütün gün evde miskin miskin yatıyorum,hiçbir iş yapmaya elim gitmiyor.ki zaten istesem de mide bulantılarım buna müsade etmiyor...akşama eşim gelince zorla dışarı çıkarıyor beni,küf mantarı gibi oldun evin içinde diye dalga geçiyor benimle...uuff ne zaman kurtulcam bu bitkin,isteksiz ruh halimden..ben bile sıkıldım kendimden yaaww...
canım Allah öyle bişey kimseye yaşatmasın hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşalllah ben her iki durumu yaşayan biri olarak çok korkuyorum 2.gebeliğim boş gebelikti 3.gebeliğimde ise gelişme durdu kalbi hiç atmadı zaten tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum dualarım seninle canım inşallah geç döllenmedir iyi şeyler düşün içini ferah tut
canım Allah öyle bişey kimseye yaşatmasın hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşalllah ben her iki durumu yaşayan biri olarak çok korkuyorum 2.gebeliğim boş gebelikti 3.gebeliğimde ise gelişme durdu kalbi hiç atmadı zaten tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum dualarım seninle canım inşallah geç döllenmedir iyi şeyler düşün içini ferah tut
ayy bunları nerden buldun hemen alabilirim o derece bayıldım :)
inşallah geç döllenmeden dolayıdır tüm bunlar, dua edicem size, üzütü stres yapma kendne 1 hafta boyunca. Hayırlısını dile..merhaba kızlar 3ümüz çok yakınız birbirimize hatta aynı sayılırız..
akasya senin gözün aydın canım duymuşsun bebeğinin pıtpıtlarını..burcum ben seninle aynı durumdayım kalp atışlarını duyamadım daha miniğin..
keseyi taa 25 ekimde görmüştüm 7,3mm di.dün kese 18,5 mm olmuş.gayet sağlıklı şekli falan düzgün dediler ama(
dün gittim doktoruma ameliyata gircekmiş diye devlet hastanesine gittim meraktan sabredemedim..ordaki doktor iki türlü de baktı ultrasonla ama bebeği göremedi boş gebelik olabilir dedii.
sonra soluksuz kendi doktoruma gittim hatta 5 saat bekledim kapısında..kendi doktorum yolk kesesini ve bebeği gördü ama kalbi atmıyo gelişimi durmuş olabilir dedi..yıkıldım resmen..sonra da geç döllenmede olmuş olabilir ama haftaya gel bi daha bakalım dedi.nasıl geççek bi hafta bilmiyorum..bebeimi gördüm nokta gibiydi nolur dua edelim birbirimize herşey yolunda gitsin
yormasaydın ekndini canım yaa :26: :26:canım ben artık 10+3 oldum ve haftalar sonra dün ilk kez kendimi çok enerjik hissettim tuvaleti lavoboları falan sürttüm sanırım bu haftalarda geçiyor.yani 11- 12 haftalar arasında.üstelik porçözün beni çok etkilemesini bekliyodum ama olmadı normalde nasıl kokuyosa öyle koktu bulantılar da geçiyor yavaş yavaş.
ayy bunları nerden buldun hemen alabilirim o derece bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?