2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ah canım ya geçmiş olsun zor gerçekten mide sıkıntısı..valla hafif de yesem ağır da yesem aynı oluyor sabredicez artık

Eki Görüntüle 546110

buna da bayıldımmm..ben dayanamayacagım..bebişimin cinsiyeti çabuk belli olsun yaaaaaaaaa

bu diğerinden daha güzelmiş bak cnm.yalnız baktıkların ya pembe ya kırmızı yoksa benim gibi sende de kız bebek aşkı mı yeşerdi kızzz geçen gün ben de dayanamayıp pamidora gittim.çok güzel şeyler var kendimi tutamıycam diye hemen çıktım

kızlar evde cinsiyet belirleme testleri var 10.haftada yapılıyormuş,acaba denesem mi?bilgisi olan var mı?
deneeeee!!!!!!onu ben de çok merak ediyorum ama mantığı ne anlamadım sanırım kız ve erkek bebeklerin salgıladıkları bşy cinsiyet ayrımınıdan dolayı farklı ve idrarda tepkimeye sebep oluyor.ama ben onu yapsam da kendi gözümle şeyisini görmeden inanmam ki
kızlar sabah almam gereken progesteron hapını almadım şimdi akşamki ile beraber alsam olur mu ki? yani iki hap birden içsem diyorum

canım aklına geldiği an içsen de olur bence sorun olmaz akşam üçünü bir arada içmakten iyidir

Merhaba Arkadaslar

2013 haziran anneleri basligini görünce yazmak istedim bende tahminlere göre 3 haziranda bebegimi kucagima alacagim bu benim ücüncü bebegim aslinda ikinci bebegime 7 haftalik hamileyken kaybettim ilki oglum oldu simdi 8 bucuk yasinda eger ikinciside olsaydi 7 yasinda olacakti cok ara verdim ve bundada cok korkuyorum ve kafam cok karisik :44:

kızlar ben de oyun parkı değil de ahşap, 6-7 yaşına kadar kullanabileceği gerektiğinde parmaklıkları çıkarılabilen yatak almak istiyorum çünkü tanıdığım arkadaşlarımın hiçbirisinin bebeği oyun parkının içinde durmadı.bide naylon olduğu için pek içime sinmiyor sizce hangisi daha iyi:44::44:.hem de birkaç sene sonra tekrar yatak almak zorunda da kalmam:44:

tokoyay canım hayırlısı olsun hakkımızda.. Kızlara benımde sempatım vardı öncesınden.. Ama evlat sahıbı olunca,bakısım degisti tüm çocuklara ınsanın kendı canı olunca,mis kokusuna da bakınca dedigin gibi kızı erkegi olmuyor.. 1/4 ünü tamamladık bıle yolun,muradımıza erseydik bi

Son düzenleyen: Moderatör:
bende seninle aynı fikirdeyim canım oyun parkı mantıklı geliyo ama benim çevremde de kimse kullanmadı bende beşik sevdası var zaten beşiği rahat 5 sene kullanırsın ondan sonra da zaten eskir parmaklıkları çıkanlar inenler falan hatta yanındaki çekmeceleri ayrılıp komidin olanlar var genç odası bile oluyomuş

bayıldım harika bunlar ben de bunları bulmuştum taaa 1 ay öncesinden.çok güzeller ama uzun süre kullanamayız işte bide şu sepet gibi olanı ben bebeği hastaneden çıkarırken kullanmak istiyorum kendim yapmayı denicem ama ayak istemiyorum puset gibi kullanmak amaçlı düşündüm.bebekleri hastaneden çıkarırken kullandıkları şu klasik çantalar hoşuma gitmiyor.

Güzel hamişler yaa maşallah geçmişe baktım biraz şimdide yeni girdim çünkü tokoyaycım mehsel_eray cım diğer güzel hamiş arkadaşlarım o göbişler ve ultroson görüntüeriniz maşallah ne güzel Allah sağlıkla bu yolda yürümemizi nasip etsin inşallah bakarken çok duygulandım inanın. Arada üzücü haberler alsakta Rabbimde o arkadaşlarımıza sabır versin kendileri sağlıklı olsunda hayırlı haberlerini alalım inşallah onlarında. Hepiniz Allaha emanet olun güzel anneler ve bebekleri

merhaba kızlar 3ümüz çok yakınız birbirimize hatta aynı sayılırız..
akasya senin gözün aydın canım duymuşsun bebeğinin pıtpıtlarını..burcum ben seninle aynı durumdayım kalp atışlarını duyamadım daha miniğin..
keseyi taa 25 ekimde görmüştüm 7,3mm di.dün kese 18,5 mm olmuş.gayet sağlıklı şekli falan düzgün dediler ama(
dün gittim doktoruma ameliyata gircekmiş diye devlet hastanesine gittim meraktan sabredemedim..ordaki doktor iki türlü de baktı ultrasonla ama bebeği göremedi boş gebelik olabilir dedii.
sonra soluksuz kendi doktoruma gittim hatta 5 saat bekledim kapısında..kendi doktorum yolk kesesini ve bebeği gördü ama kalbi atmıyo gelişimi durmuş olabilir dedi..yıkıldım resmen..sonra da geç döllenmede olmuş olabilir ama haftaya gel bi daha bakalım dedi.nasıl geççek bi hafta bilmiyorum..bebeimi gördüm nokta gibiydi nolur dua edelim birbirimize herşey yolunda gitsin

canım Allah öyle bişey kimseye yaşatmasın hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşalllah ben her iki durumu yaşayan biri olarak çok korkuyorum 2.gebeliğim boş gebelikti 3.gebeliğimde ise gelişme durdu kalbi hiç atmadı zaten tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum dualarım seninle canım inşallah geç döllenmedir iyi şeyler düşün içini ferah tut

canım ben artık 10+3 oldum ve haftalar sonra dün ilk kez kendimi çok enerjik hissettim tuvaleti lavoboları falan sürttüm sanırım bu haftalarda geçiyor.yani 11- 12 haftalar arasında.üstelik porçözün beni çok etkilemesini bekliyodum ama olmadı normalde nasıl kokuyosa öyle koktu bulantılar da geçiyor yavaş yavaş.

ayrıca benim kanamamda var kahverengi lekelenmelerimde oluyo cumartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin söylencek çokta bişiy yok aslında dua etmekten başka(

inşallah canım hepimiz sağ sağlim alalım kucağımıza bebeklerimizi..sende kötü düşünme bu sefer sağlıkla gelsin bebeğin bi daha aynı acıyı yaşatmasın Rabbim.

Güzel haberlerle gelen annişlere

inşallah geç döllenmeden dolayıdır tüm bunlar, dua edicem size, üzütü stres yapma kendne 1 hafta boyunca. Hayırlısını dile..

yormasaydın ekndini canım yaa :26: :26:
porçöz felan zaten çok tehlikeli, çamaşır deterjanını bile koklamamak lazım.. dikkat et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…