ayy demek hocalarda öğrenciler gibi düşünüyomuşAyy ben size ne çok alışmışım...
sanki kaç gündür kimseyle konuşmuyormuşum gibi hissettim buraya yazmayınca..
gerçekten de arkadaşlarımdan daha fazla şey paylaşıyorum sizinle...
Keepcim çok tatlıymışsın sen yaaa, tarzına hasta oldum :))) üniversitedeki halim geldi aklıma...
Seyzenim sen de tam tahmin ettiğim gibiymişsin..maşallah sana bir içim su, fıstık gibisin
Retbulum minnoşuna bayıldımmmmm
Ama ama Melinnazımı, Loverımı ve Niranımı göremedim ben yaaa, kaçırdım o aradaaaaaa
İşe başlayan kızlar size de kolay gelsin gerçekten, çok zordur eminim ayrı kalmakkkkk...
Off neyse diğer derse girmem lazım, umarım onlar da gelmemiştir ilk hafta diye
zeynoooo ölme emi bu kızı ne hallere soktunbunu duyan Lina'nın tepkisi şu olur
önce şaşırır
Eki Görüntüle 808447
sonra kaynanasına kızar
sonra güler geçer
Eki Görüntüle 808449
kaynanam çatlasın ben emirin uğur böcüğüyümmmm der
Eki Görüntüle 808450
Eki Görüntüle 808451
canım Allah yardımcın olsun valla zor işinizkızlarrrrrrrrrrrrrr,
nolursun hala doğum izninde olanlar veya çalışmayanlar beni yanlış anlamasın ama ben doğum iznindeyken ne çok vaktim varmış, şimdi farkediyorum, hiçbişeye yetişemiyorum ayağımı uzatıp 10 dk oturamıyorum. eve geliyorum herşey planlı adım adım, dakika dakika...
geceden giyeceklerii hazırlıyorum
mütemadiyen sürekli herşey steril ediliyor, biberonlar, pompa aparatları...
sürekli süt sağıyoruz
sabahın köründe uyanıyorum
kızım gece uykusuna çok zor dalıyor.
ay yapacğaım herşeyi liste yapıyorum
20:00 ojeleri çıkar
20:05 french yap
ruh hastası gibi böyle herşeyim listeli...
alışırım herhalde. bu halimize çok şükür...
sizi hep okudum. işyerinde süt sağarken ama yazma fırsatım olmuyor tabi... fotolar konmuş. herkes birbirine bakmış yorum yapmış. çooook kıskandım
Aa cok sevindim
Ne güzel olmussscok incelermis Sizinkiler
Hayirlisi olsun, güzel değerlendirdin ama
Sen arayi acma bi tane daha dogur, onudaa yiirsiin:)
Ilk is günün nasıl geciyor?
Hayırlı ugurlu olsunn cnm, , kolay gelsinn
Canlar ünv den bir arkadaşım hamileydi bulantısı çokmuş ne yese kusuyormuş sıvı da almamış . Böyle olunca da kanında koyulaşma olmuş beyin damarları tıkanmış üç gündür yoğun bakımdaymış dua edin nolur
moralim bozuk çok. malum bebeklerden ayrıılıp işe gitmek zaten yeterince zor. ama güvendiğiniz birine bırakmamak çok daha zor.
işe başlamama 10 günden az bir süre var. belki daha öncede olabilir. çalışma saatlerim günlerim vs hiçbişi belli değil henüz.
emzirmeye eve gelmeyi düşünüyordum ama sanırım onda da sıkıntı olacak.
malum mevlüt var. hem iş yapmak hemde çocuk kvalideye alışsın diye ona bıraktım dünden beri. ama çocuk onda 2 saat bile duramıyor. hemen ağlıyor. napcam ben. aklım onda kalcak.
beslenmesi ayrı sıkıntı. mama falan kayınvalide yapamaz ki. birde yapsa bile benim çocuk tek durmuyor ve genelde huysuz. ben kucağımda ona mama hazırlıyordum. kvalide tek başına nasıl mama hazırlayacak .
ben tembelmişim zaten. bebekle beraber bunu anladım. burda sizleri okuyorum neler neler yapıyorsunuz nelere yetişiyorsunuz... valla özeniyorum. ben olsam pertim çıkardıama çok azimliyim alışacağım ben de... kahvemi içip kitabımı okuyacak zamanlarım gelecek hatta belki ikinci çocuğu bile yaparım
Ayy ben size ne çok alışmışım...
sanki kaç gündür kimseyle konuşmuyormuşum gibi hissettim buraya yazmayınca..
gerçekten de arkadaşlarımdan daha fazla şey paylaşıyorum sizinle...
Keepcim çok tatlıymışsın sen yaaa, tarzına hasta oldum :))) üniversitedeki halim geldi aklıma...
Seyzenim sen de tam tahmin ettiğim gibiymişsin..maşallah sana bir içim su, fıstık gibisin
Retbulum minnoşuna bayıldımmmmm
Ama ama Melinnazımı, Loverımı ve Niranımı göremedim ben yaaa, kaçırdım o aradaaaaaa
İşe başlayan kızlar size de kolay gelsin gerçekten, çok zordur eminim ayrı kalmakkkkk...
Off neyse diğer derse girmem lazım, umarım onlar da gelmemiştir ilk hafta diye
zeynoooo ölme emi bu kızı ne hallere soktun
kaynana değilmisin şekerim
ben bu uğurböceğini yiyerim yiyerim
68-9 yaşında. bu yaşa göre dinç sayılır. evde çamaşır asma , bulaşık makinasını yerleştirme boşaltmayı kendisi yapıyor. ufak tefekde kendince bazı yerleri belli aralıklarla siliyor. kendi yemeğini yapıyor. (yemeklerimizi ayrı yiyoruz benim tercihim bu)
çocuk bakma konusunu konuşmadık. çok eskiden ben hamileyken bakamam diyordu. anneme sen gel bak diyordu. eşimle bu konuyu konuştuğumda hep bakar diyor. işe başlıcan zaman oturur konuşuruz sen hasssasiyetlerini söylersin ona göre bakar diyor ama bu çocupa ben zor bakıyorum o nasıl bakacak bilmiyorum. tek elle mama hazırlıyordum. artı ben emziriyorum gerektiğinde emzirerek sakinleştiriyordum. kayınvalide de bu durumlar olmadığına göre nasıl olcak bilmiyorum.
moralim bozulunca evişi yapamıyorum ya. elim kolum kalkmıyor üzülünce. o kadar da çok işim var ki.
dünden beri de başım dönüyor.
keşke ücretsiz izin alma imkanım olsaydı.
Bazı zamanlar bi sonraki evreye geçince; bi oncekinin cok daha kolay olduğu kanısına variyoruz
Ogrenciydim sonra evlendim. .evlenince,'oğrencilikte cok rahatmisim ya..ne cok is guc var" dedim :)
Bi çocuğum oldu..'çocuk yokken ne cok bos vaktim varmisfarkinda değilmişim' dedim
Ama bu sefer oyle olmadi.yukardaki satırlari düşününce;
İkinci oldugunda perisan mi olurum acaba dedim.
Ama sandığımdan daha kolay oldu
Planliyim bende, yoksa işler arap saçı olurdu cnm..
Dediklerinin hepsii olurr, dert etme
Heyy kilolar ne alemde peki?
eksilttinmi bayagi
dün annemden geldik eşim aldı eve getirdi ekmek kalmamıştı oğlanıda aldı ekmek almaya bide eczaneden diş kaşıyıcı almaya gttiler.Bnm evin karşısında bi restoran var.Ordaki kadınlar kızlar oğlanı çok seviyor balkondan fln hep görüyolar eşim onların yanına götürdü sevsinler die 2 dk eve geldiler 5 dk snra silah patladı 2 el ateş edildi o dükkanda meğerse adamın birinin bacısına laf atmışlar o da öldürmeye gelmiş içeri ateş etmiş bnm çocuğum 5 dk önce oradaydı ya bişey olsaydı btn gece aptal gibi dolaştım evin içinde öyle korkmuşum ki çocuğu odasından dışarı çıkaramıorum ön cephede durmasın diyorum srekli paranoyak oldum
şekerim ne güzelmişsin maşallah
seyzeeeeeeeeeeeeeen
wuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ço hoşsun canım özellikle ilk fotoyu çok beğendim
Hadii iyi geceler
resimlerine baktim fistik gibisin sende kasi totonuu
Seyzenn..cok hos hatunsunn canımm
Maşallah
Gözlerimizde renklii sanırım
kaynanaya baaaakkbizde o yaşta ööle olsak keşke
hee hep birlikte şaşırmış apışmış kalmıştık ve sen tamda bu sarı kafayla () hislerimize tercüman olmuştun
ama sen önce resim attım yazmışsın bende direk baktım yorum yaptım saf gibi.. sonrada bunu yazmışsın ..
ikisin aynı anda yazsana bacım.. benm gibi sazanlar atlamasın diye.. baktımda silinmiyoda
afedersin
aseciim çook doğru bir tespitte bulunmuşsun
ama ben hala 2. için perişan olurumu düşünüyorum
ay bide ben çalışmıyorum
çalışan anneler hepinizin Allah yardımcısı olsun
merhemetli insanlara emanet edersiniz inş. bebişlerinizi
eşinle konuş mutlaka. sinirlenmeden sakin sakin anlat endişelerini. eğer kv kabul edecekse bakmayı yarım gün bırakın yakın bi yerde olun siz de bi deneyin bakalım. olmaz o iş de, eşin annem baksın diyorsa bi deneyin olup olmadığını beraber görün.
zeynonun da teklifi iyi biri gelip kontrol etsin az bi para verirsiniz belki karşılığında.
neyi seçersen seç içinin rahat edeceği yolu bul derim ben...
yooook be canım nerdeeeee90 doğum kilom şuan 79. olmam gereken kilo en iyi ihtimalle 70. her zmn yemek yemeye fırsatım olmuyor. yiyince de abartıyorum. dün kızkardeşimde yemekteydik. babam bana baktı ve dediki " kızım en son 3 gün önce mi yemek yedin sen" gerisini sen düşün
Loverr maşallahhhın var canım yaa
Ayrıca cok da formdasinnn
Nedir bu isin sırrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?