2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok be kuzum benim de göbek olduğu gibi duruyor....
diğer taraflarda sıkılaşma var da..bu göbek hareket yapmadan geçmez...

Ben de kaçtım canlar...benimki gözümün içine bakıyor bırakayım da bişeyler yapalım diye...
haa bu arada annemler burdaydı diye tam olarak burnunu sürtmüş değilim kendisinin...ama hain planlarım varrr

Mekik istiyorrr o mekik
Ama dermanim kalmıyor..düzenli yapmalı

aynen öyle..ben artık yavaştan başlıcam canım hareketlere...
ama kuzum senin 2 çocukla zaten halin kalmaz ki...
ben sadece bi adama baktığım halde yorgunluktan dermanım kalmıyor..valla helal olsun 2 çocuğu olanlara...

Acı ona yaa, yasıkk:))
Neyse keyfine bak, cok sert yapma amaa

geridönüşüm canım sana da yarın için kolay gelsin...bayaa bir uğraşmışsın inşallah iyi geçer...

tşk ederim. daha evi temizleymedim mevlüt pazar günü. ayrında alışveriş yapcam. giyecek hiçbişimiz yok

tşk ederim. daha evi temizleymedim mevlüt pazar günü. ayrında alışveriş yapcam. giyecek hiçbişimiz yok

olsun temizliği falan boşver bence...veya üstten üstten yaparsın...
zaten o kadar yorulmuşsun...
amaç bebeğe dua okutmak...kimsenin evin temizmiş kirliymiş takacağını zannetmiyorum...takan varsa da esranın dediği gibi çok da fifi çok da tınnn dersinnn :)))))

evet boşvercem temilziği. hamileyken o kadar takıntı yaptım şimdi akıllandım :)

bu genel bi ev temizliği olcak sadece. normalde olması gereken temizlik yani çocuk toz içinde kalıyor. günlük temizliği yapmam lazım. hergün erteliodum.

bebiş içinse yap canım...diğerleri için kasma kendini...
kolay gelsin sana...pazar günü fotosunu çek oğluşunun bol bol...bizle de paylaş olur mu???
sevelim biz de onu

Kimseyi eleştirmek değil maksadım ama arkadaşlar ek gıda verirken lütfen hangi ayda neyi verdigimize dikkat edelim çünkü böbrek bağırsak ve diğer organlarının gelişimi daha tamamladı elbette biz ne versek yer ve şimdi bişey olmayabilir ama bebeğinizin ilerde bu beslenme hataları yüzünden çeşitli hastaliklara daha önce yakalanmasını istemeyiz kör cahil değiliz ki bazı bilgilere kolay ulaşma ve araştırma imkanımıZ varken

geçmiş olsun canım.
diş olayı çok zormuş herkes öyle diyooo :18:
bizimde salyalarımız çok ama şimdilik huzursuzluğu yok :18:

TALIAA

tesekkür ederim kizlar o birtane dis cikaricak diye on takla atiyoruz cok zormus gercekten

Canim zaten cok zayifmissin masallah suan birkac kilo fazlan varsa bile eminim yakisiyordur sana

Fotomu koydum kızlar. . Yorumsuz olsun ama

Asecim hani foto ben göremedim bukadar cabukmu sildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…