Eski günlere az kaldıııı yupppiii diye bağırasım war
Gerçi sen spor yaptığın için iyice sıkılaşmışsındır. Ben hala bıngıl bıngıl yumaşakçalardanım Jöle misali yürüdükçe sallanıyorum :120:
Ben de kaçtım canlar...benimki gözümün içine bakıyor bırakayım da bişeyler yapalım diye...
haa bu arada annemler burdaydı diye tam olarak burnunu sürtmüş değilim kendisinin...ama hain planlarım varrr
aynen öyle..ben artık yavaştan başlıcam canım hareketlere...
ama kuzum senin 2 çocukla zaten halin kalmaz ki...
ben sadece bi adama baktığım halde yorgunluktan dermanım kalmıyor..valla helal olsun 2 çocuğu olanlara...
Ben de kaçtım canlar...benimki gözümün içine bakıyor bırakayım da bişeyler yapalım diye...
haa bu arada annemler burdaydı diye tam olarak burnunu sürtmüş değilim kendisinin...ama hain planlarım varrr
olsun temizliği falan boşver bence...veya üstten üstten yaparsın...
zaten o kadar yorulmuşsun...
amaç bebeğe dua okutmak...kimsenin evin temizmiş kirliymiş takacağını zannetmiyorum...takan varsa da esranın dediği gibi çok da fifi çok da tınnn dersinnn :)))))
olsun temizliği falan boşver bence...veya üstten üstten yaparsın...
zaten o kadar yorulmuşsun...
amaç bebeğe dua okutmak...kimsenin evin temizmiş kirliymiş takacağını zannetmiyorum...takan varsa da esranın dediği gibi çok da fifi çok da tınnn dersinnn :)))))
evet boşvercem temilziği. hamileyken o kadar takıntı yaptım şimdi akıllandım :)
bu genel bi ev temizliği olcak sadece. normalde olması gereken temizlik yani çocuk toz içinde kalıyor. günlük temizliği yapmam lazım. hergün erteliodum.
evet boşvercem temilziği. hamileyken o kadar takıntı yaptım şimdi akıllandım :)
bu genel bi ev temizliği olcak sadece. normalde olması gereken temizlik yani çocuk toz içinde kalıyor. günlük temizliği yapmam lazım. hergün erteliodum.
bebiş içinse yap canım...diğerleri için kasma kendini...
kolay gelsin sana...pazar günü fotosunu çek oğluşunun bol bol...bizle de paylaş olur mu???
sevelim biz de onu
Kimseyi eleştirmek değil maksadım ama arkadaşlar ek gıda verirken lütfen hangi ayda neyi verdigimize dikkat edelim çünkü böbrek bağırsak ve diğer organlarının gelişimi daha tamamladı elbette biz ne versek yer ve şimdi bişey olmayabilir ama bebeğinizin ilerde bu beslenme hataları yüzünden çeşitli hastaliklara daha önce yakalanmasını istemeyiz kör cahil değiliz ki bazı bilgilere kolay ulaşma ve araştırma imkanımıZ varken
ayyy sağolsun öğrencilerim kıyak geçti de geçmişi biraz okuyabildim
evet canlarım dersler başladı bizim malum gerçekten kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum okulda..
çooooook da özledim muhabbetinizi... esracım oğluşun diş çıkartıyormuş kıyamam kuzuma...annesi inşallah biran önce atlatır.
Annemler de gitti canım biraz içim buruk ama bi hafta çok da güzel geçti...
dua ediyorum canım inşallah biran önce iyileşir...
sağsalim yavrusuna kavuşur
Kızlar resim koydum görmeyenler için. Yorum yazmazsanız sevinirim forum takipte görünüyormuş. Oğlum çok huzursuz huysuz bişey oldu. Sürekli ağladığı için işten izin aldım evde onunla uğraşıyorum. sizi okuyorum ama çok yorum yazamıyorum.