2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gecmis olsun canim allah korumuss cidden o an orda oldugunu duusnmek bile korkunc ( allahim yavrularimizi korusun insallahh :)))

allahim korusun canim buyuk tehlike aman rabbim sakinsin cok gecmis olsun

Allah korumuş canım yaa..Geçmiş olsun
Allahım korktuklarimizdan korusun her daim

esra canim ya insallah babasi oglusuna bulastirmaz öpmesini yaklasmasini bir müddet yasakla yaklasmasin ))
oy kurban olsunlar inş ilerlemez tatlım ya
çook öpüyorum canım kuzucuklarada kendinede iyi bak

Insallah canimm :)) bu arada gece cikmistim ben :))
esinle olan bakim diyologunada bayildm sen cok yasa emii :))
insalah canim ya dedigin gibi beslenmesi cok kötu sabahtan beri ac durumdaydi emmiyordu mecburen mama yapip verdim onu iciyor biberon rahat geliyor sanirim ( bendeyse durum vahim dökülüyorum ayakta durcak halim yok

ahh canimm biyiklari hallettikk ama simide benimde kaslar hortlamaya basladi senle giidip aldiralimm ne dersin
hehe ben dedim dimi kül kdisi benimm diye

saol canim insallah iyilesiriz hemencecik evde hasta olmayan kalmadi suan herkes birbirine bulastirdi (
evde tek cocugu olanlar bu acidan cok sanslilar :)) oooo canimm almanyanin bi ucunda sen bi ucunda benim ( biz köln tarafindayiz
eger esra almanyaya yakin yerdeyse sen ona daha yakinsin valla

ahhahhah nasip kismet degilmis iste napcaksin masallah senin zilli gelinde cok tatliii

kızlae şimdi ogluma salcasız sade toz tarhanayı kaynamış şuyla pişirdim ve biberonuna doldurdum 150ml tarhana çorbasını içti ve mışıl mışıl uyuyor tavsiye ederim .

ayy demek hocalarda öğrenciler gibi düşünüyomuş
bizde hoca gelmesede ders olmasa derdik
foto içinde canım photoscape yükleyince tekrar yayınlarım senin burda olduğun bi gün

ben de öyleydim öğrenciyken şimdi hocayken de aynıyımmmm ama...hoca gelmese de ders düşse diye bekliyom

kolay gelsin canım benimmmm

saol canım benim sana da kolay gelsin...
yoğun günler seni bekliyor ama en azından aklın rahat bırakacağın biri var...
emirciğimi de çoooooooooooooooooooook öp benim yerime...

teşekkür ederim kızlar. Denozcuum sana da teşekkürler msj nı alıntılamamışım heemen şey yapayım (totosunu kaşıyan sarı kafa)

kaşı güzelim kaşıııııı

kolay gelsin canım.
bizim küçük sıpalar bazen çok yoruyor beni
senin koca eşşekler nasıl dersler nasıl geçiyor

saol canım...
valla koca eşşeklerle genelde iyi aram o yüzden pek üzmüyorlar...
bazen ben onlardan daha çocuk oluyorum hatta...bakıyorum konu ağır geliyor hemen dalgaya vuruyorum biraz rahatlıyorlar

maşallah canım sana da, çok hoşmuşsunnnnnn...
gerçekten fizikler süper kızlar yaaa...topikçene manken gibiyiz desenize

denozzcanim bi ateş aldin gittin yaniii:)))
Ozletme kendini..ugra bi boşluk yakalarsan

geldim canım...
saolsun öğrencilerim ilk hafta diye seçimlik bir ders veriyordum gelmediler ben de 8 e kadar okulda kalmaktan kurtuldum

ASE .masallahhhhh canim cok guzelsinnn sende saclarinii da bayildim masallah ne guzel uzun uzunn

seyzen canimm senin fotonada baktim masallah sende fistiksin manken gibisiniz hepinizde masallah masallahh

Taliaacım çok geçmiş olsun canım ailecek hastaymışsınız
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız..kızına da o boncuk gözlerinden benim yerime öp canımmmm

Kimin hemşosu beee
canım çok güzelmişsin yaaaa....bayıldımmmmmm
ayyy topiğimize ben koca bir nazar boncuğu takmak istiyorummmmm

anammmmm o ne öyleee Daş bebek mübarek. Bana öyle bir yorum yazmışsın ki bende seni kilolu bişey zannettim. anacım sen benden zayıfsın :125:Saçlarda süpermiş

ASE .masallahhhhh canim cok guzelsinnn sende saclarinii da bayildim masallah ne guzel uzun uzunn

seyzen canimm senin fotonada baktim masallah sende fistiksin manken gibisiniz hepinizde masallah masallahh

Teşekkür ederiimm, o sizin güzelliğiniz
Lover fotoya göre 6-7kilo fazlam var

Ben senin dogum sonrasi foton diye düşündüm, ondan sordum
Az kaldi az

Tatlım ben kızının o uğurböceği konmuş olan poposunu yerim yerimmmmmmm...
ayyy güzellik yaaaa...
bayıldım fotolaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…