yaaa altta birs sürü kişi var ama ben kendi kendime takılıyom galibaaa
Çoook şımardım çoookk teşekkür ederim
fitlik mazide kaldıııı ahhh ahhhh
bir masaldı geçen yıllarr
dün annemden geldik eşim aldı eve getirdi ekmek kalmamıştı oğlanıda aldı ekmek almaya bide eczaneden diş kaşıyıcı almaya gttiler.Bnm evin karşısında bi restoran var.Ordaki kadınlar kızlar oğlanı çok seviyor balkondan fln hep görüyolar eşim onların yanına götürdü sevsinler die 2 dk eve geldiler 5 dk snra silah patladı 2 el ateş edildi o dükkanda meğerse adamın birinin bacısına laf atmışlar o da öldürmeye gelmiş içeri ateş etmiş bnm çocuğum 5 dk önce oradaydı ya bişey olsaydı btn gece aptal gibi dolaştım evin içinde öyle korkmuşum ki çocuğu odasından dışarı çıkaramıorum ön cephede durmasın diyorum srekli paranoyak oldum
allahim korusun canim buyuk tehlike aman rabbim sakinsin cok gecmis olsundün annemden geldik eşim aldı eve getirdi ekmek kalmamıştı oğlanıda aldı ekmek almaya bide eczaneden diş kaşıyıcı almaya gttiler.Bnm evin karşısında bi restoran var.Ordaki kadınlar kızlar oğlanı çok seviyor balkondan fln hep görüyolar eşim onların yanına götürdü sevsinler die 2 dk eve geldiler 5 dk snra silah patladı 2 el ateş edildi o dükkanda meğerse adamın birinin bacısına laf atmışlar o da öldürmeye gelmiş içeri ateş etmiş bnm çocuğum 5 dk önce oradaydı ya bişey olsaydı btn gece aptal gibi dolaştım evin içinde öyle korkmuşum ki çocuğu odasından dışarı çıkaramıorum ön cephede durmasın diyorum srekli paranoyak oldum
dün annemden geldik eşim aldı eve getirdi ekmek kalmamıştı oğlanıda aldı ekmek almaya bide eczaneden diş kaşıyıcı almaya gttiler.Bnm evin karşısında bi restoran var.Ordaki kadınlar kızlar oğlanı çok seviyor balkondan fln hep görüyolar eşim onların yanına götürdü sevsinler die 2 dk eve geldiler 5 dk snra silah patladı 2 el ateş edildi o dükkanda meğerse adamın birinin bacısına laf atmışlar o da öldürmeye gelmiş içeri ateş etmiş bnm çocuğum 5 dk önce oradaydı ya bişey olsaydı btn gece aptal gibi dolaştım evin içinde öyle korkmuşum ki çocuğu odasından dışarı çıkaramıorum ön cephede durmasın diyorum srekli paranoyak oldum
oy kurban olsunlar inş ilerlemez tatlım ya
çook öpüyorum canım kuzucuklarada kendinede iyi bak
insalah canim ya dedigin gibi beslenmesi cok kötu sabahtan beri ac durumdaydi emmiyordu mecburen mama yapip verdim onu iciyor biberon rahat geliyor sanirimGünaydınnn kızlar:79:
Canim cok geçmiş olsun.kizinda durum ilerlemeden tez zaman da iyileşir ins
Burun tıkanıklığı da tam sıkıntı, ne uyuyabiliyolar ne beslenebiliyorlar
Neyseki sen toparlanmissin.herkese yetişen sensin çünkü, iyi olmalısın
ahh canimm biyiklari hallettikk ama simide benimde kaslar hortlamaya basladiTaliaa pala remzi güldürdü benii
Benimde kaşlarıma el attirmam lazım zamani geldii
Bu arada evet kulkedisi sensin. .saatin sasmiyorr
Balkabağını ve tek pabucunu görmedim ama
Niran kv.ne maşallah kis. .nasil gaza getirmez seni bu durum
Silkelen ve kendinee gel
Bu moddan cikmalisin,bebisler yaşına geldi bak
saol canim insallah iyilesiriz hemencecik evde hasta olmayan kalmadi suan herkes birbirine bulastirdi
Çok geçmiş olsun canım prensesinde hemencik iyileşir inş
oy kıyamam ben ona
şimididen sonra yandık evde başka çocukları olanlar olarak onlar dışardan miniklerimize hastalığı getirecekler
artık Allah yardımcımız olsun
canım ben nürnberg'deyim :44:
cnm benim güzel sözlerin için çok tşk ederiz
valla biz hemen basını bagladık oğlanın daha dogmadan..baktım melinnazın kızı güzel olur kesin dedim direk işi bagladımm
herzamanki gibi tam 12 den vurdumm
olmasaydı eger senin kızını alırdık ama kısmet degilmişşş
melinnaz uzun bir süre topige ugramadıııı o sırada da cok talibimiz cıktı ama biz ilk göz agrımızı bekledikk
bakalım zilli lina oğlusumu terk ederse o zaman senin kıza talip oluruz bizdeee
ayy demek hocalarda öğrenciler gibi düşünüyomuş
bizde hoca gelmesede ders olmasa derdik
foto içinde canım photoscape yükleyince tekrar yayınlarım senin burda olduğun bi gün
kolay gelsin canım benimmmm
teşekkür ederim kızlar.Denozcuum sana da teşekkürler msj nı alıntılamamışım heemen şey yapayım (totosunu kaşıyan sarı kafa)
kolay gelsin canım.
bizim küçük sıpalar bazen çok yoruyor beni
senin koca eşşekler nasıl dersler nasıl geçiyor
Kızlar resim koydum görmeyenler için. Yorum yazmazsanız sevinirim forum takipte görünüyormuş. Oğlum çok huzursuz huysuz bişey oldu. Sürekli ağladığı için işten izin aldım evde onunla uğraşıyorum. sizi okuyorum ama çok yorum yazamıyorum.
denozzcanim bi ateş aldin gittin yaniii:)))
Ozletme kendini..ugra bi boşluk yakalarsan
Fotomu koydum kızlar. . Yorumsuz olsun ama
maşallah canım sana da, çok hoşmuşsunnnnnn...
gerçekten fizikler süper kızlar yaaa...topikçene manken gibiyiz desenize
Çok teşekkür ederim
aldığım 25 kilonun 20 si gitti kaldı 5 kilom :93::93:
anammmmm o ne öyleeeDaş bebek mübarek. Bana öyle bir yorum yazmışsın ki bende seni kilolu bişey zannettim. anacım sen benden zayıfsın :125:Saçlarda süpermiş
ASE .masallahhhhh canim cok guzelsinnn sende saclarinii da bayildim masallah ne guzel uzun uzunn
seyzen canimm senin fotonada baktim masallah sende fistiksin manken gibisiniz hepinizde masallah masallahh
ay ne güzel kuzum..benim de kaldı 10 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?