2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım hareket etmek en güzeli tabiki ağır iş yapmadan ufak tefek işlerini yapmanın sana faydası var hem sakınan göze çöp batarmış ona bakarsan şu bilgisayarlarda cep telefonlarıda o kullandığın temizlik ürünlerinden daha az zararlı değil yani

ayy o enerji banada bi uğrasa ben yine 1 lere kadar uyuyorum sonrada akşama kadar bilgisayar televizyon başında çamaşır bile yıkayıp asmaya üşeniyorum :) bugün kadın gelicekti onunda eşi rahatsızlanmış gelemedi ne güzel evim temiz olucaktı rahatlıcaktım biraz. şimdi kara kara nasıl yemek yapıcam diye düşünüyorum. eşimde grip olmuş kıyamam bi çorba yapmam lazım hiç ilgilenemiyorum zaten

maşallah daha küçükmüşsünüz siz hemen çıkmıcak galiba cnm.ben aynı senin gibi çok zayfım göbek diye bşy yok bende ama 8.haftada bi başladı şu an iyice pırtlamış durumda.

evet cnm çok ilginç ben hamile kaldıktan sonra bi süre daha düz bir karınla tüm seksapalitemle dolaşırım diyodum ama nasıl fırladı ben de anlamadım başlarda genelde karın yukarda oluyor son aylarda doğuma yaklaştıkça kasığa iniyor diye biliyorum ben :44: ama tabi herkes aynı olmaz.

evet sizin iş daha zor herşeyden çifter çifter ama en azından ne güzel ikisi aynı anda büyücek :) bende bakıyorum gözüm hep beyazlı pembelerde niye herşey kızlara daha güzel ya :) evet emzirme koltuğu şart sallana sallana uyutucaz bebişlerimizi :)bide sizce yere halıflex mi yaptırsam böle yumuşak yumuşak hem daha sıcak olur hemde taşta dolaşmaz bebişim :) Allah'ım bi görsek o günleri hayırlısıyla..

ahh mehselcim ben bildiğin uyuşuk evde pinekleyen tiplerden oldum çıktım..şu haftalar geçse de bende enerjik hissetsem kendimi,normalde doğama aykırı böyle pineklemek.aksine çok kıpır kıpır yerinde duramayan biriyimdir ama gel gör ki bu ufaklık daha dünyaya gelmeden sesimi soluğumu kesti,neyse sağlıcakla gelsinde minnak yavrum razıyım herşeye

ayy canım ayneen ya..evim berbat,evde olduğum halde evle ilgilenememek çok kötü,herşeyi yapmak istiyorum içim rahat etmiyor ama elimi kaldırıp yapasım gelmiyor.bende kadın çağırdım yarın gelicek yoksa bu halde evde durursam iyice psikolojim bozulacak.benim bulantım çok olduğu için ben mutfağa hiiç uğrayamıyorum,zavallı kocişim gelip yapıyor sağolsun,hakkını ödeyemem biriciğimin..inş düzelirim de eski düzene geçeriz

vücut yapısına göre değişiyo heralde canım çok tatlısınız hepiniz maşallah kıskandım heee benim göbeğim açlıktan içine göçmüş durumda:))))))))

evet canım ben de oda alıcam ama dediğin gibi ilk aylarda orda yatmıyorlar yanımda yatması için bide küçük minicik bi beşik düşünüyorum.o minyatür beşiklere ben baktım 150-200 civarı bşy çok da portatif, kolay taşınyor.
en sağlıklısı işte hem de uzun ömürlü.

iki küçük ahşap beşik ne kadar güzel durur yarabbim ya

çok haklısın cnm yeterince zaralı şeylere maruz bırakıyoruz ama tabi temizlik ürünlerini de çok dikkatli kullanmamız lazım
ben progestana başladığımdan beri yaklaşık 1 haftadır 11 dedimi ayaktayım ne 5 geçe nede 5 kala akşam da 10 gibi tv karşısında uyuyakalıyorum.üstelik normalde yatağa 12 den önce girmez yatınca da en az 2 saat uykuya dalamazdım.dün kendimi iyi hissedince ben de anneme hiç seslenmedim kendim yaptım yemeğimi ama yiyemedim.kendi pişirdiğimi yiyemiyorum ya midem bulanıyo yemek kokusundan sonra da tıkanıyorum.akşam ne yapcam onu düşünüyorum ben de şimdi:44:
ben odasını parkeyle kaplatıym üstüne de halı alıyım diyorum.çünkü odalar küçük bide eşya girince halıflex in çoğu eşya altnda kalacak.

bence halıflex temizlik açısındanda zor sadece süpürebiliyosun sürekli eşyaları kaldırıp yıkamakta zor oluyo en güzeli parke süpür bide sil ohh mis gibi:))

canım ben de aynen öyleydim ama bekle gör bak birden bi şimşek çakıyo silkelenip normal insan oluveriyosun ben de hiç yerimde duramam galiba o yüzden çabuk toparladım kendimi
vücut yapısına göre değişiyo heralde canım çok tatlısınız hepiniz maşallah kıskandım heee benim göbeğim açlıktan içine göçmüş durumda:))))))))

teşekkür edriz canm.ay kıyamam ben sana inşallah en kısa zamanda iştahın düzelir zaten o sıralar göbişin de çıkmaya başlar merak etme

bence halıflex temizlik açısındanda zor sadece süpürebiliyosun sürekli eşyaları kaldırıp yıkamakta zor oluyo en güzeli parke süpür bide sil ohh mis gibi:))
aynen öyle bide çocuğa alacağım odanın elbise dolabı yatak ve komidinin yerden biraz yüksek olup altının eşyayı çekmeden süpürülebilir olmasına dikkat edicem.

benim eski evim halıflexti canım çok kullanışsız oluyo. temizliği ayrı bi dert bi de rutubet falan oldu mu çok fena koku yapıyo kaldır at yani o zaman da. şimdiki ev laminant çok rahat ettim valla. at üstüne sevimli bi halı ohhh yeter.. biraz önce de aydınlatmalara baktım massive die bi marka var çok şirin şeler var:))

valla benimde annem yanımda olsaydı bende hiç yemek yapmazdım hergün ona giderdim eşim erken yatsa bende yatarımda 12 den 1 den aşağı yatmıyor bende onu bırakıp yatamıyorum tek illa oda olucak yanımda :) onuda işe yolladıktan sonra yatış o yatış :) benim parke yerler zaten ama ne biliyim böle açık renk halıflexlerde hoş duruyor. bizim çocuk odası çok küçük diil onun için büyük halı gerekir.ama haklısın küçük olursa çok belli olmaz.

millet karnını resimlerini koymaya başlamış benim sadece kasığımın üst tarafı şişti başkada birşey yok artık büyüdükçe koyarız resimlerini sonra bebekleri felan:)

benimde laminant ama ne bilim benimde halılar hep küçük kaldı odalarda silmesi uzun sürüyor :) ama tabi çocuk odasını devamlı temiz tutmak gerekir işin yoksa halı sil devamlı :) neyse o günlere gelelimde bi karar veririz o zaman artık :)

tesekkur ederim canimcim. doppler konusunu konustum doktorumla. zaten sormadan kiralamazdim. ayrica esimde doktor. hic bir zarari yokmus hergun bile kullanabilirmisim. ayrica kullanan arkadaslarimada sordum. Allaha sukur sorun yok yani. ben amerikanin florida eyaletinde yasiyorum. burdaki kurallar sanirim sigortadan kaynaklaniyor. sigortalar odemiyor belli araliklarla gidilmezse ve muayene ucretleri astronomik oldugu icin ve ultrason ucrete dahil olmadigi icin o kurallara uymak gerekiyor malesef. doktora ayda bir kere gidiliyor ve doguma kadar sadece 2 kez ultrasonla bakiliyor. fazla baktirmak istersen her seferinde $250.00 benim dusuk riskim oldugu icin 2 haftada bir gidiyorum ama 12. haftadan sonra bende ayda bir kez gidicem. insan kafayi yer bir ay boyunca bebegim nasil diye. o yuzden bu doppler cok iyi olacak insallah.

Kızlar bana bişey sölemediniz progestanı alttan kullansam olurmu o şekilde kullanan varmı yutmak çok zor oluyo

ben alttan kullaniyorum ama benimki fitil seklinde zaten. en etkilisi fitilmis ve alttan kullanmakmis. yan etkileride daha az ama yinede var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…