2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ah cnm ya biz ne çabalar verdik bebek için rabbim sana ve eşine sağlık versin tez zamanda bi bebeğiniz daha olsun inş çok üzüldüm okuyunca inanamadım sağlıklıydında gayet kaza sonucu olmş bişey sanırım allah sabır versin toplamaya bak kendini tatlım öptüm seni

burcu ilaç kullanıyorsun ama dımı lekelenme için?dınlenmeye çalıs canım.yatak ıstırahatı ıyi gelıyor..hayırlısıyla kesilir o da

burcu ilaç kullanıyorsun ama dımı lekelenme için?dınlenmeye çalıs canım.yatak ıstırahatı ıyi gelıyor..hayırlısıyla kesilir o da

progestan kullanıyorum canım sabah 1 akşam 1 tane ama genede devam ediyo ara ara benim kanamama sebep olarak doktor miyom var rahim içersinde ondan dedi ama bilmiyorum artık

maşallah canım bayağa şişmiş benimkide aynen böyle belki daha bile fazladır geçen gün komşumda 6 aylık hamile inan benimki ondan daha şişti ilk hamileliğimde böyleydi 6 aylıken 9 aylık gibiydim
bana doktorum hamilelikte bebeğin büyümesi, karnın çıkması ve çatlaklar tamamen genetik annenin geçirdiği gibi olacak demişti.benim annem doğuma giderkerken koluna 2 kişi girmiş de öyle girmiş koca göbekle ayakta duramıyormuş kilo da almamış sadece bi karnı varmış.karnında hiç çatlağı olmamş ama benim şimdiden başladı.bizim doktor bilemedi

canım ben bide 1 ay önce bi foto eklemiştim şimdikiyle onu karşılaştırıyorum inanmak mümkün değil bu kadar büyür mü şu kısacık zamanda daha da minicikken ama büyüyo işte üstelik ben bide yaklaşık 3 kilo vermişim.karnmdaki şişkinlik tamamen bebeğe ait yani inanlmaz bşy.11. haftayı araştırdım dün bazı sitelerde karnınız artık belli olmaya başladı çünkü rahminizde kocaman bir greyfurt var diyordu.

Kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dua edeceğim sizlere de.. Benim bebeğim de çok zorlu yollardan bana geldi. 1 seneye yakın süredir genetik testlerle uğraşıyorum. Yeri geldi çok kötü sonuçlar da aldım. Günlerce ağladım. Ama çok şükür ilk denememde sağlıklı bir embiryo bulduk, bana tutundu. O nedenle Rabbim Ol desin yeter. Bebişlerimizin yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey mani olamaz. Ümidinizi yitirmeyin..

merhaba kızlar yazılarınızı okuyunca yasadıklarım geldıı aklıma bende 2012 haziran annesiyim 10hazıranda sezeryanla kızım dunyaya geldı ılk çoçugum çok gusel bır duygums anlamaı tarıfı olmuycak bısey su an 5 aylıgız allah hepınıze bebeklerınızı sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın ilk 3 ay kendınız hıçyormayın bnden sıze bır nasıhat olsun cok seyler gorduk duyduk bu yuzden hıc bır sey bebegınzden ve sızden onemlı deıl :) hepınızı oppuyorum

kızlar maşallah göbişerinize 10 haftada nasıl böle göbişleriniz oldu hayret ettim valla benim ilk hamileliğimde ilk olarak aşşada iki kasığımın arasında küçük top gibi çıkmaya başlamıştı sizin maşallah bebekler rahimde değilde direk göbekte büyümüş :))))

ahaaa bi göbiş daha sen de tokoyay la benden çıktın cnm bizim göbişler önden önden gitmeye başaldı maaşallah sana da
slm cnm kalp atşınız hayırlı olsun bu arada bayılmadan halletmene de sevindim

Canım bende bugün gittim ilk kan tahlililim bugün yapıldı. Dediğin gibi ilk önce tartıldım ve hemogram, rubella, toksoplazma için kan verdim. 7.hafta bitmiş benimde. Sen hiç kan vermedin mi tahlil için ?

hayır hiçbir şey vermedim.sadece gittim ben idrar tahlili yaptırdım pozitif çıktı dedim ultrasonda da baktı ve evet 7 haftalık dedi iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi okadar.birde birazcık kanamam oluyordu progestan verdi düşük önleyici.hatta folik asiti de ben hatırlattım tamam vereyim dedi. şimdi ben 10 kasımda tekrar gidicem kalp atışlarını dinlemeye o zamanda hiç bir tahlil istemezse ve ben hatırlatırsam doktorumu değiştirmek istiyorum...

progestan kullanıyorum canım sabah 1 akşam 1 tane ama genede devam ediyo ara ara benim kanamama sebep olarak doktor miyom var rahim içersinde ondan dedi ama bilmiyorum artık
canım bende progestan kullanmama ragmen devam etmıstı.önce pembe,sonra kahverengı,sonra çok yogunlastı ve kıpkırmızıydı..o zaman kalp atısını bıle duymamıstım.dr ,serum ve pruloton igne yaptırdı.etkısını gösterdı.bu ıgne mucızeymıs dedım.hıç kalkmadanda yattım tabı..progestanıda sımdılık bıraktım.etkı açısından onuda vajınal kullanmak daha ıyı oluyor bu arada dınlenmeyle de azalacaktır,kendıne ıyı bak

ya aslında bulantı sorunumda var progestanı uykum gelince içiyorum hemen yatıp uyuyorum sabahta içiyorum çıkarmamak için sabrediyorum ama doktorada sormadım alttan kullanabilirmiyim diye

Valla ben de aynı durumdayım canım bir care bulursan bana da söyle
Ben her sabah eşimin kahvaltısını hazırlayıp onunla kahvaltı edip evi toparlayıp yürüyüşe giderdim öğlene kadar boş vaktim olmazdı. Şimdi öğlen uyanıyorum :S Evde hiç bir işe elimi süremiyorum sadece doymak için yemek yapıyorum. Bunaldım iyice evde kritik zamanı atlatmayı bekliyorum.

Bana da folik asit haricinde bişey vermedi sadece 2 hafta sonra gel demir takviyesi ve vitaminlere başlayalım dedi. Ben dün kayıt yaptırdım sağlık ocağına 2li testin ve tahlillerin sonuclarını istediler. Onları götürdükten sonra randevu tarihleri verdiler kontrol için o tarihlerde onlara gitmek gerekiyormus. Bir de asıya başlayacaklarmıs

aaa bak bu olmadı bence

bu arada hanımlar bebişimin ilk kıyafetleri dün geldi eşimle bayıldık hatta karşına dizdirip öyle bakıp bakıp durdu

Hayırlı olsun bebişinin ilk kıyafetleri ben annemle ilk aldığımda eve gelince bakıp bakıp ağlamıstım :)

Pıt pıtlar hayırlı olsun canım, benim doktorum zaten devlet hastanesinde ben randevu alarak gittim doktor tahlilleri istedi hemen kan verdim sonucların bir kısmı aynı gün bir kısmı daha sonra cıkıyor. Devlet hastanesinde yaptıracaksan kadın doğumdan randevu alıp gitmen lazım doktorla görüşürsün yaptırırsın bunun içinde haftaiçi mesai saatinde gitmen lazım.
Benim doktorumda folbiol haricinde bişey vermedi.

Artık çıkmaya başlıyor göbüşler hayırlı olsun :)

Pıt pıtlar hayırlı olsun :) Ben de kan verirken gülüyordum hemşire sasırdı birkaç dk önce bebeğimi görmüştüm kalbi atıyordu ben onu düşünüyordum

genç odası olmasına da gerek yok cnm okula başlayana kadar götürsün yeter.yatağın alt kısmında bezlerini koymak için 2 çekmece olsun ahşabı sağlam olsun bide cibindirik tamam işte.ahşap beşikler çok hoşuma gidiyo daha uzun ömürlü sanki.ama sık sık yolculuk yapıp gittiği yerde bir süre kalanlar için katlanabilirler daha iyi sanırım. :44:

ben zaten oda alıcam inşallah dayanamam almadan güzel güzel dolabına çekmecesine yerleştiricem cicilerini :) oda takımında o istediğin yataktan oluyo zaten cnm.ablam aldı yeğenim 3 yaşında hala yatağını kullanabiliyor baya büyük zaten yatağı parmaklıklarıda çıkıyor. ama tabi ilk aylarda orda yatamıcağı için kendi odamıza da oyun parkı almayı düşünüyorum ama beşiklerde çok tatlı duruyo aslında çok pahalı diil o resimdekiler alıp sonra ihtiyacı olan birine verilebilir :)

kesinlikle ahşap beşikleri tavsiye ediyorum oyun parkı olanlar çokta uzun süreli kullanıma uygun değil özellikle çocuklarına oda yapamayacak durumda olanlar bence beşik alsınlar ben odadaki yerime göre daha büyük ölçülerde yaptırmıştım 5 yaşına kadar yattı oğlum şimdide inşallah kardeşi yatıcak:)

yormasaydın ekndini canım yaa :26: :26:
porçöz felan zaten çok tehlikeli, çamaşır deterjanını bile koklamamak lazım.. dikkat et nolur

canım ara ara kanamam da olduğu için hem hastanede hem de evde yamaktan çok sıkıldım.bide dün akşam banyodan sonra çok garip oldum birden bi enerji geldi, aslında mayışmam uykumun gelmesi falan gerekiyo.artık belirtiler azaldıkça kıpırdanmaya başlıcaz heralde.bide kendimi çok işe yaramaz miskin hissettim evi çok boşladım sanki pasak içindeymişim gibi geliyo yatınca aklıma hep temizlik geliyo kolumla ağzım burnumu kapatıp yaptm zaten.ben onu yaparken eşim geldi gördü beni bi kızdı anlatamam çok zoruma gitti ağlıcaktım nerdeyse

bende aynen senin gibi düşünüyorum canım. bebek odası alıcam şu büyüyen beşiklerden ilkokula kadar kullanır, 3 kapaklı gardrop malum ikizler ancak sığar eşyaları bir de şifonyer. bi kaç tane beğendim hatta. benim gözüm hep bembeyaz modellerde. duvarı avizesi perdeleri uyku setleri renkli olur die düşünüyorum. daha kullanışlı sanki. bir de ilk bi kaç yatak odasında yatacakları için odaya beşik yada park yatak almayı düşünüyorum. hee bi de emzirce koltukları hoşuma gidiyo şu sallananlardan. allahım ne çok şey var alıcak:)) ben bi de çifter çifter alıcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…