- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
geçmişi pek okuyamadım doktora gittik kızlar fakat bebeğim yaşamıyordu. 2 hafta önce kaza geçirmiştik tahminimce o günden sonra bebeğim benimle değilmiş.çarşamba günü doktora gittik kalp atışını duyamadık ilk başta boş gebelik dedi doktorum.Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi bebeğimi orada gördüm fakat yaşamıyordu. o anı anlatamam halen daha yazarken ağlıyorum.Sesini duymamıştım ama çok bağlandığımı frkettim. Perşembe günü kürtaj oldum. yeni yeni kendimi toparladım. Ben haziran sayfasını kapadım böyle olunca. Rabbim inşallah sizlere nasip eder sağ salim kucaklarınıza almanızı ....
Ben bu testi sağlıkocağında yaptırdım..Devlette sıra ile uğraşma derim..
burcu ilaç kullanıyorsun ama dımı lekelenme için?dınlenmeye çalıs canım.yatak ıstırahatı ıyi gelıyor..hayırlısıyla kesilir o da
bence biraz yavaş ol canım büyüklerimiz çok erken zamanlarda bebeğe bişey alınmaz derler:))
bana doktorum hamilelikte bebeğin büyümesi, karnın çıkması ve çatlaklar tamamen genetik annenin geçirdiği gibi olacak demişti.benim annem doğuma giderkerken koluna 2 kişi girmiş de öyle girmiş koca göbekle ayakta duramıyormuş kilo da almamış sadece bi karnı varmış.karnında hiç çatlağı olmamş ama benim şimdiden başladı.bizim doktor bilemedimaşallah canım bayağa şişmiş benimkide aynen böyle belki daha bile fazladır geçen gün komşumda 6 aylık hamile inan benimki ondan daha şişti ilk hamileliğimde böyleydi 6 aylıken 9 aylık gibiydim
merhaba hanımlar nasılsınız bebişlerinizle?
merhaba cnm biz iyiyiz sen nasılsın bulantılarım ve halsizliğim git gide yok oluyor sanki.normal insan olmaya başladım artık
mehsel_eray, tokoyaycım fotolar eklemişsiniz maşallah göbekler çıkmış hemen çok şaşırdım:) benim kendi göbeğimden başka bir değişiklik yok sizleri görünce kafam karıştıçünkü hamilelik takviminde hep bebişiniz hala kalça seviniyenizde yazıyor bende bakıp duruyordum yok öyleyse daha çıkmaz diye ama baya baya çıkabiliyormuş
merhaba kızlar 3ümüz çok yakınız birbirimize hatta aynı sayılırız..
akasya senin gözün aydın canım duymuşsun bebeğinin pıtpıtlarını..burcum ben seninle aynı durumdayım kalp atışlarını duyamadım daha miniğin..
keseyi taa 25 ekimde görmüştüm 7,3mm di.dün kese 18,5 mm olmuş.gayet sağlıklı şekli falan düzgün dediler ama(
dün gittim doktoruma ameliyata gircekmiş diye devlet hastanesine gittim meraktan sabredemedim..ordaki doktor iki türlü de baktı ultrasonla ama bebeği göremedi boş gebelik olabilir dedii.
sonra soluksuz kendi doktoruma gittim hatta 5 saat bekledim kapısında..kendi doktorum yolk kesesini ve bebeği gördü ama kalbi atmıyo gelişimi durmuş olabilir dedi..yıkıldım resmen..sonra da geç döllenmede olmuş olabilir ama haftaya gel bi daha bakalım dedi.nasıl geççek bi hafta bilmiyorum..bebeimi gördüm nokta gibiydi nolur dua edelim birbirimize herşey yolunda gitsin
ayrıca benim kanamamda var kahverengi lekelenmelerimde oluyo cumartesi gününü bekliyorum sabırsızlıkla Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin söylencek çokta bişiy yok aslında dua etmekten başka(
ahaaa bi göbiş daha sen de tokoyay la benden çıktın cnm bizim göbişler önden önden gitmeye başaldı maaşallah sana dabuda benim göbişim kızlar...biraz fazla ama napayımEki Görüntüle 546624 Eki Görüntüle 546625 Eki Görüntüle 546626
slm cnm kalp atşınız hayırlı olsunHamişlerrr hepinize selamlaaarBugün çok mutluyum kalp atışlarımızı duyduk ama 8 hafta 2 günlük değill 7 hafta 4 günlükmüş meleğim herşey yolunda dedi kalbi 140 atıyomuş nasıl bir duyguydu yarabbim bu arada kan alınırkende bayılmadım saat 3 buçukta kan sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım sizler nasılsınııız
Canım bende bugün gittim ilk kan tahlililim bugün yapıldı. Dediğin gibi ilk önce tartıldım ve hemogram, rubella, toksoplazma için kan verdim. 7.hafta bitmiş benimde. Sen hiç kan vermedin mi tahlil için ?
canım bende progestan kullanmama ragmen devam etmıstı.önce pembe,sonra kahverengı,sonra çok yogunlastı ve kıpkırmızıydı..o zaman kalp atısını bıle duymamıstım.dr ,serum ve pruloton igne yaptırdı.etkısını gösterdı.bu ıgne mucızeymıs dedım.hıç kalkmadanda yattım tabı..progestanıda sımdılık bıraktım.etkı açısından onuda vajınal kullanmak daha ıyı oluyor bu aradaprogestan kullanıyorum canım sabah 1 akşam 1 tane ama genede devam ediyo ara ara benim kanamama sebep olarak doktor miyom var rahim içersinde ondan dedi ama bilmiyorum artık
canım bende progestan kullanmama ragmen devam etmıstı.önce pembe,sonra kahverengı,sonra çok yogunlastı ve kıpkırmızıydı..o zaman kalp atısını bıle duymamıstım.dr ,serum ve pruloton igne yaptırdı.etkısını gösterdı.bu ıgne mucızeymıs dedım.hıç kalkmadanda yattım tabı..progestanıda sımdılık bıraktım.etkı açısından onuda vajınal kullanmak daha ıyı oluyor bu aradadınlenmeyle de azalacaktır,kendıne ıyı bak
kızlar ben acayip miskin bişey oldum çıktım yaa..bütün gün evde miskin miskin yatıyorum,hiçbir iş yapmaya elim gitmiyor.ki zaten istesem de mide bulantılarım buna müsade etmiyor...akşama eşim gelince zorla dışarı çıkarıyor beni,küf mantarı gibi oldun evin içinde diye dalga geçiyor benimle...uuff ne zaman kurtulcam bu bitkin,isteksiz ruh halimden..ben bile sıkıldım kendimden yaaww...
çok üzüldüminşallah en hayırlı zamanda tekrar anne olmayı nasip eder Allahım..
ben hala gidemedim sağlık ocağına, pazartesi gidecektim tek gitmek istemediğim için eşimin müsait olacağı bi günü bekliyorum. Bu hafta halletmeliyimDoktorum bana hiç ilaç vermedi, folbiol'ü de içme artık dedi.
Sadece Ferrum Fort kullanıyorum.. :44: vitamin felan neden vermedi ki acaba bana da?
Günaydın herkese
aaa bak bu olmadı bence
bu arada hanımlar bebişimin ilk kıyafetleri dün geldi eşimle bayıldık hatta karşına dizdirip öyle bakıp bakıp durdu
merhaba hamişler,
bugün nohutumun kalbini atışlarını duydum (06.11.12) daha doğrusu pıpıtları ben duymadım doktorum söyledi :)
6+4 olmuşuz ve boyumuz 7,80 mm. doktorum bir takım testler yaptırmamı istedi istenen tesler kan şekeri testi, hepatit B testi, hepatit C, aids, tsh, hemogram ve idrar testi istedi.
bu testler 103 TL tutuyormuş ama ben devlette yaptırmak istiyorum. bu tesetler için hafta içi iş çıkışı ya da hafta sonu direkt acile gitsem yaptırabilir miyim yoksa randevu mu almam gerekir devlet hastanesinden yaptıranlar anlatabilirler mi?
bu arada doktorum 3 aya kadar folbiol e devam etmemi istedi başka ilaç da yazmadı
buda benim göbişim kızlar...biraz fazla ama napayımEki Görüntüle 546624 Eki Görüntüle 546625 Eki Görüntüle 546626
Hamişlerrr hepinize selamlaaarBugün çok mutluyum kalp atışlarımızı duyduk ama 8 hafta 2 günlük değill 7 hafta 4 günlükmüş meleğim herşey yolunda dedi kalbi 140 atıyomuş nasıl bir duyguydu yarabbim bu arada kan alınırkende bayılmadım saat 3 buçukta kan sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım sizler nasılsınııız
bende seninle aynı fikirdeyim canım oyun parkı mantıklı geliyo ama benim çevremde de kimse kullanmadı bende beşik sevdası var zaten beşiği rahat 5 sene kullanırsın ondan sonra da zaten eskir parmaklıkları çıkanlar inenler falan hatta yanındaki çekmeceleri ayrılıp komidin olanlar var genç odası bile oluyomuş
kızlar ben de oyun parkı değil de ahşap, 6-7 yaşına kadar kullanabileceği gerektiğinde parmaklıkları çıkarılabilen yatak almak istiyorum çünkü tanıdığım arkadaşlarımın hiçbirisinin bebeği oyun parkının içinde durmadı.bide naylon olduğu için pek içime sinmiyor sizce hangisi daha iyi:44::44:.hem de birkaç sene sonra tekrar yatak almak zorunda da kalmam:44:
ben zaten oda alıcam inşallah dayanamam almadan güzel güzel dolabına çekmecesine yerleştiricem cicilerini :) oda takımında o istediğin yataktan oluyo zaten cnm.ablam aldı yeğenim 3 yaşında hala yatağını kullanabiliyor baya büyük zaten yatağı parmaklıklarıda çıkıyor. ama tabi ilk aylarda orda yatamıcağı için kendi odamıza da oyun parkı almayı düşünüyorum ama beşiklerde çok tatlı duruyo aslında çok pahalı diil o resimdekiler alıp sonra ihtiyacı olan birine verilebilir :)
yormasaydın ekndini canım yaa :26: :26:
porçöz felan zaten çok tehlikeli, çamaşır deterjanını bile koklamamak lazım.. dikkat et nolur
ben zaten oda alıcam inşallah dayanamam almadan güzel güzel dolabına çekmecesine yerleştiricem cicilerini :) oda takımında o istediğin yataktan oluyo zaten cnm.ablam aldı yeğenim 3 yaşında hala yatağını kullanabiliyor baya büyük zaten yatağı parmaklıklarıda çıkıyor. ama tabi ilk aylarda orda yatamıcağı için kendi odamıza da oyun parkı almayı düşünüyorum ama beşiklerde çok tatlı duruyo aslında çok pahalı diil o resimdekiler alıp sonra ihtiyacı olan birine verilebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?