maşaallah büyümüş ya
bacak boyundan belli oluyorbizim ki de mi böyle olacak. bu arada ikimizin bebekleri arasında 1 ay var.
ben oğlumu öyle bıraksam ortalığı b. götürür.geçen gün alt değiştirme bölümünü göle çevirdi.
tsk ederiz teyzesi evet biz buyuduk topigin ablasi sayilirizz ilk kiz bebeklerden birisiyiz nerdeyse
evet cnm hatilyorum ben dogurduktan sonra sen epey beklemis:)) ay teyzsi önce bzde öyledik hic altini acmaya gelmiyordu hemen koyuru veriyordu ama artik sadece beze yapilmasi gerektiginin farkindayiz altimiz acik olsa dahi yapmiyruzz
zeyno teyzesi altini degisecektim tmm beze elimi uzatim almak icin hemebn hanfendi totsunu dönup aynaya bakim kendi kendine konusmaya aguu guuu guuuu demeye basladi cok hosuma gitti bende bu ani ölümsüzlestirmek istedim okadar cok hosuma gittiki sizlede paylasmak istedim bu aniniKiz taliaaa allah seni ne etmesinnn
Kizz niye minnosunu ciplak ciplak ulu orta koyuyosun
Erkek anneleri daha da talip olmaz bakkkk
Herkes gördü derler ayıp ayippppp
ay canim bu saate kadar talip olmamislarda bu halnimi görunce olmuyacaklarmiss cokta fifi
canimm allah kavusturusn annenle insallah cok yakinda yine görusursunuzz. allah yardimcin olsunofff offf annem 3 haftadır burdaydı.bugün gittiler ve ben yine ilk defa ayrılıyormuuz gibi ağladım sabahtan beri.kaldım yine yaramaz kızımla başbaşa.bizimki yine bir huysuz.acaba hissetti mi anneannesinin gittiğini?saatlerdir uyumadı.dün gecede doğru düzgün uyumadı.biraz önce omzumda bangır bangır alibaba şarkısını söylerken uyuyakaldı.cins bu çocuk valla.bakalım kaç dakika sürecek bu eferki uyksu.vallaha şu uyku saatlerini yazanlara hayret ediyor ve deli gibi özeniyorum.
Merhaba Kızlar
Taliacım adımı gördüm geldim hemen sizi takip ediyordum ancak yazmaya pek vakit bulamıyorum
Benim prensesim uslu çok şükür sıkıntımız yok sayılır biraz resim paylaşiim sizle
İşte benim ballı lokmammmEki Görüntüle 810462 Eki Görüntüle 810463 Eki Görüntüle 810461 Eki Görüntüle 810466
aaaa hosgeldin canim benim nasilsin. kizina masallahhhh cokkkkkkkkkkkkk guzell allah nazarlardan korusunn. caniom birde tavsiye uyurken bebege yastik kullanma hem cok tehlikeli olabilir allah koorusun hemde sagliksiz oluyor bu yaslarda daha :)) ben sifir yastik kullaniyorum :)))
canim sende hosgeldin sizleri gördugume cok sevindimmmTakip edip yazamayanlardan biri olarak, talianin cagrisiyla bir merhaba diyeyim. Tesekkurler taliacim. Hatirlanmal ne guzel.
Kizim 3 ay 3 haftalik, uyku duzeni disinda masallah pek problemimiz yok gibi cok sukur. Ablamizin kiskacliklari daha fazla yoruyr bizi. Hic yasamadigimiz seyler yapti, kiskacliktan kustu, yemedi, bana da yedirin dedi. Zaten zayifti iyice zayifladi. Kucugu sevemiyorduk bile yaninda simdi daha iyi gibi. Zamanla alisiyor biraz biraz. Ama bu kadar bizi yoracagini hic dusunmemistik. Kucucuk kilotlu ciraplari giymeye kalkti, versem obur memeyi de o emecekti yani o derece:))
Neyseki gecti o gunler sukurler olsun....
canim kum yatagi diye birsey yok ama gecen gun tokoyay bir kum yastigi ( TORBASI) dan bahsetmisti isztersen ondan ayrintili bir bilgi alabilirsin :)) benim demek istedigim ise bildigin deniz kumunu isitip firinda fln yastik kilifinin icine doldurup bebegin altina koyuyorsun yatak gibi yatiyor onun icinde eski usul birsey eminim sende daha önce bunu duymusundur :))Kum yatagi nasil birsey nerde satilir hic duymadim ben
Taliaa ve ozgnm kizlariniz cok guzeller
Taliaa kızın çok tatlı maş. kime benziyor? bu arada ne kadar içten bi çağrı olmuşki..herkes çağıdığını hissetmiş gelmiş
cokk cokkkkk tsk edrim canimm bende sizin bebisleri görmeyi cok istiyorum :)) ayy evet ya bende cok sasirdim gercekten cok icten dilemisim herhalde sizlerin gelmesini ismini yazdiklarim geldi hatta yazmadiklarim adini unuttuklarim bile gelmiss niklerini görunce hatirladim
taliaa sen ne ol emi kızı deşifre etmişin
kocaman olmuş yesin teyzesi onun o totosunu
saçlara bak yawf
cokkk tsk ederiz teyzesiii buyudu kizimizz kocaman olduk bizde :)) teyzesiii desifre etmemek icin baksana poposunu döndu yuzunu kapatti