2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tsk ederiz teyzesi evet biz buyuduk topigin ablasi sayilirizz ilk kiz bebeklerden birisiyiz nerdeyse oy yuzden bize kismette cikmadi sanirimm
evet cnm hatilyorum ben dogurduktan sonra sen epey beklemis:)) ay teyzsi önce bzde öyledik hic altini acmaya gelmiyordu hemen koyuru veriyordu ama artik sadece beze yapilmasi gerektiginin farkindayiz altimiz acik olsa dahi yapmiyruzz
Kiz taliaaa allah seni ne etmesinnn
Kizz niye minnosunu ciplak ciplak ulu orta koyuyosun
Erkek anneleri daha da talip olmaz bakkkk
Herkes gördü derler ayıp ayippppp

zeyno teyzesi altini degisecektim tmm beze elimi uzatim almak icin hemebn hanfendi totsunu dönup aynaya bakim kendi kendine konusmaya aguu guuu guuuu demeye basladi cok hosuma gitti bende bu ani ölümsüzlestirmek istedim okadar cok hosuma gittiki sizlede paylasmak istedim bu anini amannn nnn teeyzesi o daha bebekk totosunu yerim ben onun
ay canim bu saate kadar talip olmamislarda bu halnimi görunce olmuyacaklarmiss cokta fifi hem ben kizimi kimseciklere vermeye niyetim yok tursusunu kurcam ben onunnn cok lezzetlii oluyorr zaten dun gece ruyamda kayinvalidemi gördum kavga ediyordum sabah kalktigimda bütün kayinvalidelerden nefret eder durumdaydim kizlarimi evlendirmemeye karar verdim bende

canimm allah kavusturusn annenle insallah cok yakinda yine görusursunuzz. allah yardimcin olsun

aaaa hosgeldin canim benim nasilsin. kizina masallahhhh cokkkkkkkkkkkkk guzell allah nazarlardan korusunn. caniom birde tavsiye uyurken bebege yastik kullanma hem cok tehlikeli olabilir allah koorusun hemde sagliksiz oluyor bu yaslarda daha :)) ben sifir yastik kullaniyorum :)))
canim sende hosgeldin sizleri gördugume cok sevindimmm canim ya sanada allah sabir versin yardimcin olsun kucuk bir cocuk varken yeni dogmus bir bebek cok cok zor oluyor bebejk icin degil tabiki cocuk icin bunu bende yasadigim icin cok iyi anliyorum seni

Kum yatagi nasil birsey nerde satilir hic duymadim ben
Taliaa ve ozgnm kizlariniz cok guzeller
canim kum yatagi diye birsey yok ama gecen gun tokoyay bir kum yastigi ( TORBASI) dan bahsetmisti isztersen ondan ayrintili bir bilgi alabilirsin :)) benim demek istedigim ise bildigin deniz kumunu isitip firinda fln yastik kilifinin icine doldurup bebegin altina koyuyorsun yatak gibi yatiyor onun icinde eski usul birsey eminim sende daha önce bunu duymusundur :))

Taliaa kızın çok tatlı maş. kime benziyor? bu arada ne kadar içten bi çağrı olmuşki..herkes çağıdığını hissetmiş gelmiş

cokk cokkkkk tsk edrim canimm bende sizin bebisleri görmeyi cok istiyorum :)) ayy evet ya bende cok sasirdim gercekten cok icten dilemisim herhalde sizlerin gelmesini ismini yazdiklarim geldi hatta yazmadiklarim adini unuttuklarim bile gelmiss niklerini görunce hatirladim( HERKESE HOSGELDIN diyelim :)))

taliaa sen ne ol emi kızı deşifre etmişin
kocaman olmuş yesin teyzesi onun o totosunu
saçlara bak yawf

cokkk tsk ederiz teyzesiii buyudu kizimizz kocaman olduk bizde :)) teyzesiii desifre etmemek icin baksana poposunu döndu yuzunu kapattiaslinda ben foto cekerken kiyafetiyle piticigini örtüm ama tmm ablasi o anda uzernden cektii olan olduuu ablasiin sucu yani zeynoyada yazdigim o anki durumu cok hosuma gittigi icin ekeldim :))

Canım ne aldın bebeğine alışveriş yaptın mi
Cnm cok gecmis olsunn nasil simdi ervos
iyi yapmışsın ams yine kimse yokken gelmisssin galiba yoksunn yinee
Sağol zeynom biraz daha iyi gibi damla kullanıyorum
Baska ilac vermedi 6 aydan küçük olduğu icin
Emir de öksürüğü var galiba yanlış mi okudum:26:

Cnm cok sevindim ztn bir anda hem durmasını hemde uyumasini bekleme. Ben alistirana kdr epey ugrastim. Simdi hem uyumasada duruyor içinde :))
Seninkide en azından çığlık cigliga huysuzluk etmemisss bu guzel olmuş. . Kesin alisir seninkidee

mevlüt için tşklr..

edda ben bu topiktekilere güzelsiniz demekten bıktım. onlar güzel olup foto yüklemekten bıkmadı. oğluna ayrıca bayıldım..

zeyno arabayı bende temizleyip eve alayım bari. en fazla 4 kere kullanmışızdır. çok ağır, asansör yok araba yok. çoğu yere götürmeye üşenioruz..evde işe yarasın bari.

Canım çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Söz konusu yavrularımız olunca kendimizi de unutuyoruz doğal olarak.Bunlar kaza işte başa gelecek öyle yada böyle,dikkatli olmak lazım.Tekrar çok geçmiş olsun,yaşadığın korkuyu anlayabiliyorum (

Cok tesekkurler seninde resmini gormustum cok duru bir guzelligin var ayrica senin oglunda cpk yakisikli masallah keltoslarimiza:))))

Cnm Cuma aksami isden geldim baktim hastaydi. . Bugun iyi cok şükür.

Al gitsin ztn kis geldiiiiii
Vallahi ben hem disarda hem icerde baya somuruyorum zavalli arabayiii

Yok ya..ne alayim bez aldım onao da biseydir:))
Yarin gündüz cikarim ben onunla.tulum almalıyım
Abisi okula gidince.
Anacim nereye ya ben gelince heo kaçıyorsun sende:26:

Donecem ben sana sonra bebis uyandı

İnsallah kuzum ya hele bir alissin dile benden ne dilersen

hosgeldin canim nasilsin ervaya cok gecmis olsun simdi nasil insallah daha iyi olmustur :))
depresyona fln girme canim sakin zaten ben bir girdim cikamiyorum bir turluu :))

Taliaa napıyosunnn görüşmeyeli
Görüşmeyeli uyuduk uyandık, pek bisey kaçırmamisizdir ama
tsk ederim canim jyim sen napiyorsun ev temizligi fln yaptim yetmezmis gibi birde anneme gitim onun evinide temizledim yapilacka islerini yaptik yoruldum dusa girmek lazim ama eriniyrum suan (

ve taliaa ve biriken geçmiş
bu arada gerçekten çok tutumluymuşun artık seninki cimriliğe giriyo şekerim
bu alıntıyı niçin yaptığımı unuttum
hehehe cokk tsk ederim canim bende farkindayim cok tutumlu olduugmunn biraz cimriligemi kacmiss ayy en iyisi birza gevsetmek ozaman kemeri cok SIKTIM:26:
o alintiiy herhalde yürütec konusu icin yaptinn

taliaa kıs yerim ben Dilay Hafsayı
nede minikmiş kuzum (profilindeki foto için)
tatlış sere serpe komuşun kızı
ay şimdi diğer topikte zeynonun senin için yazdığı yazısını okudum ne güldüm

cokk tsk ederizz teyzesiii minikmii yok kiz buyduk biz teyzesi kocaman apla olduk artik

ay evet bende cok guldum zeynonun yorumuna ama aldi cevabinida

Cnm Cuma aksami isden geldim baktim hastaydi. . Bugun iyi cok şükür.

Oh iyi cok şükür iyiymis kuzucuk

BEnde bebek arabasını evde kullananlardanim
Resmen elim ayağım yahu 2 defa dışarı çıkardım
Onda da koydum balkona bide cifle fairyle bir guzel yikadim sonra tekrar kullandım ev içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…