kızlar benim oğlan kardeşini açıkça kıskanmıyor ama çok değişti
çok mutsuz sürekli bir yerlerinin ağrıdığını söylüyor
halsiz ve bitkin oysa hasta değil
çok üzülüyorum ama kızımdan ona maalesef çok az
vakit ayırabiliyorum
bugünde biraz hastaydı üşütmüş
sonra diğer odada tv izlerken uyumuş kalmış
bende o sırada kardeşi ile ilgileniyordum
banyo yaptım ve ağlama krizindeydi
sonra oturup bende ağladım oğluma çok üzüldüm
pek bişi anlamadım. az kişiydik. geçti bitti işte. düşünmek istemiorum.
ben öncesinde kendime kıyfet alamamıştım. bugün bi çıktım baktım. acı gerçekle yüzleştim. 44 beden bile dar gelio ve çok kötü duruyor..
burcuuuu
canım çok hoşsunuz çok beğendim fit bir anne daha
kızın ne kadar da güzelmiş
abimizde çok yakışıklı
Canim masalkah sende cok hossun kapi önünde ki dogumdan sonra ki halin sanirim hic kilo falan yok me güzel
Yok be kuzum sinir etti beni zaten bugün, o kadar yorgunlugun arasin da nane limon falan kaynattim yok bu cok limonluymus zaten hasta agzinin tadi yok birde nane limon icemezmis falan filan iyilesmeye niyeti yok, 2 gündür bize de bulastirmasin diye ne bana nede ogluma dokunmasina izin vermiyorum bende..
Senin de esin yokmus birsüre sanirim bugün gezme gününüzmüs ciktinmi gezmeye kuzularinla
bence de daha güzel. annesine çekmiş demekki.
ase sende gerçekten güzelsin ama beklediğim gibi değilsindaha olgun bekliyorum seni. bide sarışın düşünmezdim. avatarından çok etkilenim sanırım öle bişi bekliodum seni
ay ne zordur şimdi onlar için anne ve babanın biricik kuzusu iken ne bilim işte anladınız
nasıl üzüldüm oğluşuna umarım iyi idare edebilirsin ikisinede yeterince vakit ayırabilirsin
Benim oglumda hep bişeyler yapalim istiyor.ayni durumdaymisi.aynen öyle canım 5 yaşında
ama tüm dünyamız oyken biri daha geldi
benim için tabiki çok güzel
ama onun dünyasından bakınca çok üzülüyorum
sürekli peşimde anne benimle oyna diyor
oysa bende oynayacak hal mi kalıyor
hiç böyle hayal etmemiştim
Burcuuuu... maşallah canim yacok hoş hatunsunn
2 cocukla cok fitsinfazla kilo almamışsin doğumda galibaa..ohh:)))
Benim oglumda hep bişeyler yapalim istiyor.ayni durumdaymisi.
Bi şekilde vakit ayirmaya çalışıyorum ama yetmiyor
Cok uzülüyorumm Ama daha ne yapılır ki . yorgunluktan ziyade zaman yetmiyor
Kucagimdann inmeyen bir bebegim var:26:
Teşekkür ederim cnm.ama avatarimin ne olduğu anlaşılamadi diye sogudumda degistirdim bakbence de daha güzel. annesine çekmiş demekki.
ase sende gerçekten güzelsin ama beklediğim gibi değilsindaha olgun bekliyorum seni. bide sarışın düşünmezdim. avatarından çok etkilenim sanırım öle bişi bekliodum seni
Cok şükür geçmiş bitmişiyi geçti desem iyi değil, kötü geçti desem kötü değil. öle bişiydi işte :)
Canim masalkah sende cok hossun kapi önünde ki dogumdan sonra ki halin sanirim hic kilo falan yok me güzel
Yok be kuzum sinir etti beni zaten bugün, o kadar yorgunlugun arasin da nane limon falan kaynattim yok bu cok limonluymus zaten hasta agzinin tadi yok birde nane limon icemezmis falan filan iyilesmeye niyeti yok, 2 gündür bize de bulastirmasin diye ne bana nede ogluma dokunmasina izin vermiyorum bende..
Senin de esin yokmus birsüre sanirim bugün gezme gününüzmüs ciktinmi gezmeye kuzularinla
Burcu cok guzelsin masallah
geridönüşüm hadi gozun aydin kurtuldun
esra senin sipa napti arabayi denedin miii
Evet sonunda album yapmayi basardim burda cok aktif degilim ama merak edenler bakabilir :)))
7 yaşında cnmayyy seninde mi var kaç yaşında
aynen canım ya bebişim çok yaramaz olmamasına rağmen zaman yetmiyor
çok mutsuz ve psikolojik olarak sanırım çok yorgun hissediyor
tükenmişlik sendromuna dedikleri bu olsa gerek
Burcu cok guzelsin masallah
geridönüşüm hadi gozun aydin kurtuldun
esra senin sipa napti arabayi denedin miii
Teşekkür ederim cnm.ama avatarimin ne olduğu anlaşılamadi diye sogudumda degistirdim bak
Olgunlasincada foto koyarım, yakındır. .
Cok şükür geçmiş bitmiş
Allah kabul etsin canım
Ne yapacaksın..bulastirmadan, isteklerine boyun eğ..iyileşsin bir an önce
Biz hasta olsak sesimiz çıkmaz. Erkeklerde pek Nazlı tuzlu oluyor canım
Bizde disari ciktik; parka gittik, oğlum istiyordu. Scooter sürdü bol bol. Birde markete gittik işte.
Bayagi yürüyüş yapmış olduk. Ufaklikta bakılıyor bebek arabasinda bakinarak gezmeye
Oy kuzum benim şunun tatliligina bak maşallah damadıma aslan gibikızlar oğlanın son fotolarından koymuştum, dur bi daha koyayım ve de üzerinden bir olay anlatayım;aha benim oğlan böyleEki Görüntüle 809864 hatırlarsanız bizim doğumda bi göz tartışması olmuştu. Kayınvalide "gözleri babanesi gibi mavi olcaaak, babanesinin gözleri çok güzeeel" demiştiOğlanın gözleri ortada, valla bence çok güzeller, kayınvalidenin dediği gibi mavi değiller.Bugün akraba ziyaretine gittik eşimin amcasına, orada bir sürü insan var kadın demesin mi gözleri yeşil olacak diye..herkes bi durdu ben "yok anne, benimki gibi bal rengi olur bundan yeşil mavi olmaz dedim" kadın demesin mi "yoo güzel olacak gözleri, yeşil olacak" diye sonra insanlara döndü "ben öyle istiyorum yeşil ya da mavi olsun" dedi sonra da bana dönüp güldü Akrabalar da kalakaldılar bişi diyemediler...Şimdi ben hamile olsam hadi babanedir istesin ama artık çocuk çıkmış, gözler ortada..Çok kızdım ben bu yaptığına, eşim de bana fesatsın iyi niyetli o diyor hala...bende mi bi gariplik var acaba bi bana mı garip geliyor bu tavır???
Ben baktimsu topikte bir tane cirkin kiz görmedim :44:
herkes totosunu kasisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?