2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay ne zordur şimdi onlar için anne ve babanın biricik kuzusu iken ne bilim işte anladınız
nasıl üzüldüm oğluşuna umarım iyi idare edebilirsin ikisinede yeterince vakit ayırabilirsin

nese cnm bitti gitti en azından kurtuldun
o beden mevzusunu açma
ben bugün ne yedin be niran oldum
yiyorum yiyorum ben niye kilo vermiyorum diyorum

burcuuuu
canım çok hoşsunuz çok beğendim fit bir anne daha
kızın ne kadar da güzelmiş
abimizde çok yakışıklı

teşekkür ederiz kızlar
kameralar beni fitt çıkarmış sanırım

ay ne zordur şimdi onlar için anne ve babanın biricik kuzusu iken ne bilim işte anladınız
nasıl üzüldüm oğluşuna umarım iyi idare edebilirsin ikisinede yeterince vakit ayırabilirsin

aynen öyle canım 5 yaşında
ama tüm dünyamız oyken biri daha geldi
benim için tabiki çok güzel
ama onun dünyasından bakınca çok üzülüyorum
sürekli peşimde anne benimle oyna diyor
oysa bende oynayacak hal mi kalıyor
hiç böyle hayal etmemiştim

Burcuuuu... maşallah canim yacok hoş hatunsunn
2 cocukla cok fitsin fazla kilo almamışsin doğumda galibaa..ohh:)))

Benim oglumda hep bişeyler yapalim istiyor.ayni durumdaymisi.
Bi şekilde vakit ayirmaya çalışıyorum ama yetmiyor
Cok uzülüyorumm Ama daha ne yapılır ki . yorgunluktan ziyade zaman yetmiyor
Kucagimdann inmeyen bir bebegim var:26:

ayyy seninde mi var kaç yaşında
aynen canım ya bebişim çok yaramaz olmamasına rağmen zaman yetmiyor
çok mutsuz ve psikolojik olarak sanırım çok yorgun hissediyor
tükenmişlik sendromuna dedikleri bu olsa gerek

Burcu cok guzelsin masallah

geridönüşüm hadi gozun aydin kurtuldun

esra senin sipa napti arabayi denedin miii

Teşekkür ederim cnm.ama avatarimin ne olduğu anlaşılamadi diye sogudumda degistirdim bak
Olgunlasincada foto koyarım, yakındır. .

iyi geçti desem iyi değil, kötü geçti desem kötü değil. öle bişiydi işte :)
Cok şükür geçmiş bitmiş

Allah kabul etsin canım

Ne yapacaksın..bulastirmadan, isteklerine boyun eğ..iyileşsin bir an önce
Biz hasta olsak sesimiz çıkmaz. Erkeklerde pek Nazlı tuzlu oluyor canım

Bizde disari ciktik; parka gittik, oğlum istiyordu. Scooter sürdü bol bol. Birde markete gittik işte.
Bayagi yürüyüş yapmış olduk. Ufaklikta bakılıyor bebek arabasinda bakinarak gezmeye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun oglumla bir ev kazasi gecirdik dikkatsizligim yuzunden... Elektrik supurgem uc parcadan olusuyor su temizlik robotu dediklerinden, en alt kismi da tekerlekli bir parca. Banyo kapisinin onunde duruyordu temizlik yapacaktim guya.ama vazgectim temizlik yapmaktan, supurgeyi de toplamadim. Esim de banyoda birseylerle ugrasiyordu . Ben de oglum kucagimda esimin yaninda ona bakiyordum. Sonra odaya gideyim cocugun altini degistireyim dedim. Banyodan koridora adim attiiiim ama yere degil, o tekerlekli parcanin ustune basmisim. Sadece o ani ve kafam yere carptiginda cikan sesi hatirliyorum...sirt ustu yere dustum. oglumu kucagimda simsiki tutmusum ama cocuk oyle bir korktu ki ciglik cigliga aglamaya basladi. Evin icinde suursuzca dolastim ne yaptigimi bilmeden ordan oraya kosturdum. Canimin acisini farketmedim bile ona bisey oldu sandim ne yapacagimi sasirdim emzirmeye calisiyorum cocuk aglamaktan memeyi tutamiyor. Tabi benim de basim donuyor o sirada midem bulanmaya basladi. Bu sefer ben de basladim aglamaya ya beyin kanamasi gecirir de olursem kucucuk oglum ne olacak diye. Esim sakinlestirmeye calisiyor hem onu hem beni. Sonra hastaneye gittik falan iste birseyim yokmus. Donduk eve. Kizlar yasadigim korkuyu anlatamam. Insan kendinden gecip yavrusunu dusunuyormus. Ya kafasi yere carpan ben deil de oglum olsydi... Dusunmek bile istemiyorum. Verilmis sadakamiz varmis... Aman siz de dikkatli olun bir anlik bir sey coookkk kotu sonuclar dogurabilir. Hepimiz Allaha emanetiz. Paylasmak istedim sizinle...

7 yaşında cnm
Bizde de var pürüz ler.. bebegi cok seviyor, kıskançlık yok
Sadece eskiden yaptigimiz şeyleri birebir yapamıyor olmamızdan rahatsiz oluyor sanırım
Eskisi gibi olması cok zor.nasil olsun.elimizden geleni yapıyoruz ama, ona yetmeyebiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Burcu cok guzelsin masallah

geridönüşüm hadi gozun aydin kurtuldun

esra senin sipa napti arabayi denedin miii

Diger tarafta yazmistim canim bir kac gün arabayla deneyecegim bakalim

Anladim canim madem bayiliyor gezmeye kis gelmeden bol bol gezdirirsin, burda havalar cok soguk yagmurluk takmak zorunda kaliyorum cocuk arabasina veya alisveris merkezleri gibi kapali alanlar da geziliyor en fazla

Oy kuzum benim şunun tatliligina bak maşallah damadıma aslan gibi
O k.validenede diyecek bir sey bulamıyorum
Cok şükür eli ayağı duzgun sağlıklı
Takacak baska sey bulamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…