2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
her yerim ağrıyor. ne zaman dinlenirim ben.

zeyno o andy wawadan aldık kıyafeti. fakat ben çok beğenmedim. hemdehavadurumundan havanın soğuk olcağına bakmıştım. başka bi takım alıp onu giydirektim. uzun kollu olan. ama bulamadım.alelacele bi kilotlu çorap bide beyaz bi patik ayakkabı aldım. tatlı oldu yakıştı.

Allah kabul etsin canım
ben o acıyla yüzleşeli çok oldu

bi düğme olsa. bi günlüğüne bassam ona. hayatı durdursam. bigün yan gelip yatsam doyasıya. ve sonra kaldığım yerden devam etsem.

ve bunlar iyi günlerim daha. tüm gün yatıyorum çocukla. birde iş başlayınca neler olacak bakalımm.. ahh benim gibi tembel bir bünyeye bu kadarı çok fazla niran sonuncuyu bende sevdimm

Allah kabul etsin canım
ben o acıyla yüzleşeli çok oldu

ben evden çıkmıyorum fazla. çıkıncada bi kıyafetim var hep onu giyiyordum. hatta bazen onu yıkadığımda ne giyeceğimi şaşırıryorum. ama bugün o acı gerçek bi başka başka yüzüme çarptı...

canım maşallah çok güzel bi kız
totosunu yerim onun

canım bizimkide öle acayip çığlık atmıyo ama sesini keşfediyo sanırım konuşunca accık bağırmaları var
belki sesi hoşuna gidiyordur kuzumun
ne sevimlidir şimdi

yerim ben o ablayı ya
şimdi size zordur ama burda yazınca pek sevimli geliyo insana

tokayay ya ben süzmedim hiç verdim püre halinde meyveyi pütürlü pütürlü
ay iyiki bugün vermemişim accık sabredeyimde dr ne diyecek bakayım yazık edecem çocuğa
çok tırsıyorum çok:18::18::18::18:
ek gıda verdiğimden beri bi mutsuz kızım konuşmuyo pek acaba kuruntumu yapıyorum öle çokte vermedim ki çorbayı sen söyleyince vermedim de

:18::18::18::18::18:
arkadaslar kizimin kakasinda amip kisti cikti uzun zamandir kakasinda sulu ve mukusluydu beyne sicrar yaziyor nette flagy ve bactrim diye ilaca basladik basina gelen varmi korkuyoru
m
çok çok geçmiş olsun caanım Allah şifa versin
canım yaa Allah korumuş çok çok geçmiş olsun
ortalık pislik kaynıyo her an başımıza ne gelecek kaygısıyla yaşar olduk artık

Son düzenleme:
Tatlim bugün sabah 8:00 de uyandi benim ki 1 saat yattigi yerde oynayip 9 dan 10 kadar tekrar uyudu ondan sonra emzirme, alt degistirme disin da bütün gün cocuk arabasindaydi her uykusu geldigin de uyudu ama ne yazikki yine en fazla 45 dk tam derin uykuya gecmesi gereken yerde uyanip huysuzluk yapti.. Bütün gün arabayla evin icin de turlayip durdum sirf o uyudugun da veya kisa da olsa arabanin icin de ses cikarmadan durdugun da oturabildim ama genel de durdugum gibi basladi tepinmeye.. Birkac gün bu sekil de denemeye devam edicem belki alisip kendi halinde oturmaya da baslar arabada, kanguruyla tasimaktan daha iyi en azindan belim agrimiyor

kızlar benim oğlan kardeşini açıkça kıskanmıyor ama çok değişti
çok mutsuz sürekli bir yerlerinin ağrıdığını söylüyor
halsiz ve bitkin oysa hasta değil
çok üzülüyorum ama kızımdan ona maalesef çok az
vakit ayırabiliyorum
bugünde biraz hastaydı üşütmüş
sonra diğer odada tv izlerken uyumuş kalmış
bende o sırada kardeşi ile ilgileniyordum
banyo yaptım ve ağlama krizindeydi
sonra oturup bende ağladım oğluma çok üzüldüm

yükleyebildim sanırım
avatarımda kız benim değil canım
benimki daha güzel

bence de daha güzel. annesine çekmiş demekki.

ase sende gerçekten güzelsin ama beklediğim gibi değilsin daha olgun bekliyorum seni. bide sarışın düşünmezdim. avatarından çok etkilenim sanırım öle bişi bekliodum seni

burcuuuu
canım çok hoşsunuz çok beğendim fit bir anne daha
kızın ne kadar da güzelmiş
abimizde çok yakışıklı

yükleyebildim sanırım
avatarımda kız benim değil canım
benimki daha güzel

Canim masalkah sende cok hossun kapi önünde ki dogumdan sonra ki halin sanirim hic kilo falan yok me güzel

Bebisin durumu biraz devam edebilirde, eşin toparlanamadi cnm azcık?
Sana da zorr canım yaa..Allah kolaylık versin
Bayagi yorgunluj oluyordur yani sanada

Yok be kuzum sinir etti beni zaten bugün, o kadar yorgunlugun arasin da nane limon falan kaynattim yok bu cok limonluymus zaten hasta agzinin tadi yok birde nane limon icemezmis falan filan iyilesmeye niyeti yok, 2 gündür bize de bulastirmasin diye ne bana nede ogluma dokunmasina izin vermiyorum bende..

Senin de esin yokmus birsüre sanirim bugün gezme gününüzmüs ciktinmi gezmeye kuzularinla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…