Teşekkür ederim canım
Ama hala cok durgun buralar..kimse yokmu
pek bişi anlamadım. az kişiydik. geçti bitti işte. düşünmek istemiorum.
ben öncesinde kendime kıyfet alamamıştım. bugün bi çıktım baktım. acı gerçekle yüzleştim. 44 beden bile dar gelio ve çok kötü duruyor..
Allah kabul etsin canım
ben o acıyla yüzleşeli çok oldu
beni merak eden yok mu
ekleyin beni de
ben ediyordum valla. iyi oldu. avatardaki kız senin mi. onu da merak eder dururum..
Kiz bu ne guzellik tü tüü tü tüü maşallah
tam hayal ettigim gibisinnnn
canım maşallah çok güzel bi kızMerhaba Kızlar
Taliacım adımı gördüm geldim hemen sizi takip ediyordum ancak yazmaya pek vakit bulamıyorum
Benim prensesim uslu çok şükür sıkıntımız yok sayılır biraz resim paylaşiim sizle
İşte benim ballı lokmammmEki Görüntüle 810462 Eki Görüntüle 810463 Eki Görüntüle 810461 Eki Görüntüle 810466
canım bizimkide öle acayip çığlık atmıyo ama sesini keşfediyo sanırım konuşunca accık bağırmaları varbi sorunumuz var kızlar bnm oğlan yaklaşık 10 gündür çığlık atıo hep bi sıkıntısıda yok karnıda doyuyo gazıda çıkıo ama susmadan çığlık atıo sürekli beynim tırmalanıo resmen sizde de var mı böyle bi durum sevinincede çığlık ağlayıncada çığlık bazen başımın ağrısından ölüorum
Takip edip yazamayanlardan biri olarak, talianin cagrisiyla bir merhaba diyeyim. Tesekkurler taliacim. Hatirlanmal ne guzel.
Kizim 3 ay 3 haftalik, uyku duzeni disinda masallah pek problemimiz yok gibi cok sukur. Ablamizin kiskacliklari daha fazla yoruyr bizi. Hic yasamadigimiz seyler yapti, kiskacliktan kustu, yemedi, bana da yedirin dedi. Zaten zayifti iyice zayifladi. Kucugu sevemiyorduk bile yaninda simdi daha iyi gibi. Zamanla alisiyor biraz biraz. Ama bu kadar bizi yoracagini hic dusunmemistik. Kucucuk kilotlu ciraplari giymeye kalkti, versem obur memeyi de o emecekti yani o derece:))
Neyseki gecti o gunler sukurler olsun....
tokayay ya ben süzmedim hiç verdim püre halinde meyveyi pütürlü pütürlüCanım bugün kendi doktorumuzda 4. Ay kontrolümüz vardı. Hem aşılarımızı olduk hemde ek gıdalar üzerine konuştuk. TALIA hazır olan meyveleri tavsiye etmiyor doktor. Hazır olarak şu tahıllı kaşık mamalarından azcık verebilirsin değişiklik olsun, mamadan sıkılmasın diye dedi.
zeynoo verdiklerimi bir doktor önermişti bugün kendi doktorumuzda onayladı. Henüz yalnızca tadımlık amaç alıştırmak.
Kabak, patates, havuç üçlüsüne birkaç gün bir fiske pirinç, birkaç gün bir fiske irmik.
Bugün 3 günlük sebze marotonunun ardından meyveye geçiş yaptık. Armutu cam rendede bir güzel rendeledim ve tülbette süzdüm. 2 tatlı kaşığı verdim bayıldı. Daha vermedim diye biraz sinirlendi ama su ile kandırdım.
Muhallebi ve yoğurdu sordum. Henüz değil daha sonra dedi.
:18::18::18::18::18:Arkadaşlar aranızda erken olup ilk doğum yapan benim oğlum 10 gün sonra tam 5 aylık ben aptamil veriyorum ek gıdaya bu ay bittiğinde yavaş yavaş başlıcaz çok erken çorbalar muhallebiler vermişsiniz ilerde şeker tansiyon hastası adayları yaparsınız çocukları lütfen dikkat
çok çok geçmiş olsun caanım Allah şifa versinarkadaslar kizimin kakasinda amip kisti cikti uzun zamandir kakasinda sulu ve mukusluydu beyne sicrar yaziyor nette flagy ve bactrim diye ilaca basladik basina gelen varmi korkuyoru
m
canım yaa Allah korumuş çok çok geçmiş olsundün annemden geldik eşim aldı eve getirdi ekmek kalmamıştı oğlanıda aldı ekmek almaya bide eczaneden diş kaşıyıcı almaya gttiler.Bnm evin karşısında bi restoran var.Ordaki kadınlar kızlar oğlanı çok seviyor balkondan fln hep görüyolar eşim onların yanına götürdü sevsinler die 2 dk eve geldiler 5 dk snra silah patladı 2 el ateş edildi o dükkanda meğerse adamın birinin bacısına laf atmışlar o da öldürmeye gelmiş içeri ateş etmiş bnm çocuğum 5 dk önce oradaydı ya bişey olsaydı btn gece aptal gibi dolaştım evin içinde öyle korkmuşum ki çocuğu odasından dışarı çıkaramıorum ön cephede durmasın diyorum srekli paranoyak oldum
Bakiyorum ara sira canim ama uzun süre kalamadan cikiyorum malum bir evde 2 hastayla ugrasiyorum
taliaa sen ne ol emi kızı deşifre etmişin
kocaman olmuş yesin teyzesi onun o totosunu
saçlara bak yawf
yükleyebildim sanırım
avatarımda kız benim değil canım
benimki daha güzel
Geridonusumm..nasil gecti canım Mevlüt?
Allah kabul etsinn
yükleyebildim sanırım
avatarımda kız benim değil canım
benimki daha güzel
Bebisin durumu biraz devam edebilirde, eşin toparlanamadi cnm azcık?
Sana da zorr canım yaa..Allah kolaylık versin
Bayagi yorgunluj oluyordur yani sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?