2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
anlamadım ki hayatım ya hiç böyle olmamıştı
kan damlasından olabilir diye tahmin ediyorum
tadı iğrenç zaten kuzucum da ne yapsın çıkardı demek
ama aklımı başımdan aldı o ayrı

canım bugünmü başladınız yadırgadıda kustu
nedir bu bebişlerin çektiği ya kurban olsunlar onlar

Teşekkür ederim melinnaz valla kurtuld dili felan kisaydi
Simdi.normal bbirbebek oldu

Hehe enisteyi bulamıyorum ki habire çalışıyor
Simdi bilee evde yok

o zaman sana yastikla mutluluklar

kiz basvurmussun vizeye hadi INSALLAH

PDNK cok gecmis olsun canim ya baya korkutmus seni kizin ( bende okurken kan gördum fln deyince cok korktum ama neyseki korktugun sey olmamiss cok sükürr :)))
allah yavrularimizi esirgesin insallah

amin tatlım amin
sorma çok korkuttu beni
ama kocamın soğukkanlılığını takdir ettim valla
ben de paniklemem çok şükür yine yan çevirdim hemen kızımı
sırtına vurdum filan ama çok korktum kocama da korkuyorum deyip durdum
o da hemen sakinleştirdi korkma yan çevir filan diye sakin sakin konuşunca iyi oldu
o da benim gibi eyvah eyvah yapsaydı iyice coşardık

anlamadım ki hayatım ya hiç böyle olmamıştı
kan damlasından olabilir diye tahmin ediyorum
tadı iğrenç zaten kuzucum da ne yapsın çıkardı demek
ama aklımı başımdan aldı o ayrı

canım çok geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu allah bidaha böyle bişey yaşatmasın

Fr.ye gitcez bakalim ins cikarsa
Belgelerimiz eksiksizdi valla
ayy cok sevindim insallah eksiklerinizde tamamlanirda gelirsiniz :))
canim fr. bana cok yakin sayilir keske gelebilseniz buralarada :)))
bizim araba olsa biz oraya gelirdik grsdük pariste fln gezerdik ne guzel olurdu

canim esini tebrik etmek lazim cidden sakin davranmis senide telaslandirmamis ne guzell :)) senide tebrik ederim tabiki sende okadar cok paniklememisin okadar telas bende bile olur du bunca tecrubeye ragmen :))) haliyle elinde yavrun caresiz durumdayken cokta sakin olman beklenemezdi :))

o zaman sana yastikla mutluluklar

kiz basvurmussun vizeye hadi INSALLAH

Aynen yastık ve battaniye
Evet yaz 1 aydır toolamadigimiz belge evrak kalmadi valla
ARTIK bunada yok derlerse toplayacak belge kalmadı
Hayırlısı artık

Amin canim.guzel duana

biz henuz ondan.kullanmiyoez :26:
Doktor mu verdi hemsire mi sağlık ocagindaki
arada aklimdan seni geciryodum nerde bu kiz diyr sen yazdın seviyoree senii
ben de seni seviyoore canım benim

sağlık ocağındaki ebemiz verdi tatlım ya
erken mi başlattı ki bizi :26:

annem emekli hemşire o da 3. aydan sonra verirler diyordu ama bilemedim şimdi
ebemiz baya tecrübeli bir bayan onun için sağlık ocağındaki doktora gösterme gereği duymuyorum kızımı
özelde kendi doktorumuz var en iyisi ona bir sormak
başlamak için erkense bırakalım yavrum rahatsız olmasın
canım bugünmü başladınız yadırgadıda kustu
nedir bu bebişlerin çektiği ya kurban olsunlar onlar
yok aslında bir kaç gün oldu başlayalı ama bugün damlayı verdim vereli bir huzursuzdu
uykuya dalamadı uzun süre çok uğraştırdı bizi
demek midesi bulanıyordu kurban olduğumun
üşüttü mü acaba dicem ama yeleksiz gezdirmiyorum artık soğudu havalar
ay benim deli koca bugün ben uyurken dışarı çıkarmış kızımı gezdirmiş o mu üşüttü acaba yavrumu bak şimdi aklıma geldi
canım çok geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu allah bidaha böyle bişey yaşatmasın
amin canım çok sağol Rabbim korusun bütün bebişleri

AY cok güldüm kadın normal degil daha küçücük bebek bir tatki kasigi meyve suyu vermeye korkuyorum ben ne pastası ne coregi borego

Ben çok sıkıldım ya su cok bilen bana akil veren kadınlardan. Ne yapsam bilemedim ki bunlardan kurtulmak için

canım bizim doktorumuz 4. ay dolunca başlanması gerektiğini söylemişti demir ilacına sanki biraz erken gibi sen doktoruna danış ağır gelmiş olabilir

canım benimde aklıma ilk üşütme geldi hatta yazdım sonra sildim ihtimal vermedim ama dikkatli olmak lazım
kıyamam ben o güzelliğe umarım sadece o anlık olan bişidir

Gerçekten böyle durumlarda bir tarafın sakin be soğukkanlı olması çok. Önemli
Bizde ervanin ayagi alciya alındığında uzulmustuk baya
AMa ben hep.soguk kanliydim
Baktım esim duvarları yumrukluyor essegim ben essek diyr bem ne bicim babayim diyr.sakin ol lutfen dedimbagirdim kendine geldi
AMan hem bebekle uğraşıp. Hemde onunla mi ugrasayim birde demi

Gecmis olsun canim kurtulmussunuz:)
Benim oglumun da var dil bagi. Emmesinde bir problem olmadigi icin 6 aylik olunca keselim dedi doktor. Nasil oluyor cok cani yaniyor mu ki?? Ne kadar surede iyilesir ve rahat emebilir?

Bizim ablamizla 4 bucuk yas var aramizda. Artik parkta falan sevmek isteyenlere kisiyor ablamiz, ellemyin o benim kardesim diyor. Kabulleniyor biraz diye seviniyorum ben de.
Prensese ankara havasi aldirilacak, aldirilmali. Ben de cok ozledim ankarayi turkiyeyi. ayrilali daha iki ay oldu ama:) zehra burda diyor ki ben turkce degil ankaraca konusuyorum:)
Annecigin ne kadar sevinir siz gidince..

Ayy sorma dogmadan once bize de tatli geliyordu, aman noolcak onun kiskanmasindan diyoduk ama oyle olmadi maalesef(

Gecmis oldun canim.
Cumartesi gunu bizim de ablamiz parkta beton zemine dustu kafayi carpti. Bide uykum geliyo demez mi? Korkudan olduk apar topar hastaneye. Taksi de yok burda konustuklari dili de anlamiyoruz. Biseyi yok dediler hastanede eve geldik. Zar zor az bisey yemek yedi. Yatarken baktik her yere kusmus. Allah im korkudan olecem. Aradik doktoru tekrar biseyi yok olabilir dedi. Yatirin dedi, sabaha kadar saat basi uyandirip sorular sordum. Mahvilduk o gece((

Saol canim, iki bebe zor evet ama mutluluk da iki kat:) senin ki de uc tane anliyorsun beni. Tek cocuk hic biseymis derlerdi de sacma gelirdi bana eskiden:)

Son düzenleme:

Canim benim cok gecmis olsun okurken kan deyince ben bile korktum o an ne hissettigini cok iyi anliyorum bende oglum bir aylikken gece yatagin da bogulma gibi bir risk atlatmistim aklim cikacakti resmen allah korusun yavrularimizi onlara gelecek bize gelsin

Cok gecmis olsun mervecigim rahatlamissindir sende sükür kiyamam kuzuyaneyse ki kurtuldu kuzu, cabucak iyilesir umarim

TALİAA: kizi büyütmüssün canim nasallah kocaman olmus oturmaya da baslanis sanirim artik yoksa banami öyle geldi

Ayy deli heralde 3-5aylik bebek pasta börekten ne anlar birde sen ne yiyorsan ver demis kadinin kendi cocuklarini düsünemiyorum..

çok tatlı olmuş ayrıca sanada bi maşallah ben tırnaklarını bile kesmeye korkuyorum :18:

Sagol canim aslin da berbere götürecektim ama durmaz biliyorum mecbur kendim kestim babasinin kucagina oturtup ugrastirmadi degil ama

Cok gecmis olsun mevoşum cok şükür atlatmissiniz Rabbim bı daha yaşatmadın böyle seyleri ervayi cok öp kuzum ya bu halı ile nelerle başarıyor bu arada hoş geldin CNm
amin cnm cok cok gecmis olsun allahtan farketmişsin Rabbim bir daha öyle korkular yaşatmasın
Sada cok gecmis olsun CNm dikkat et Allah korusun birsey olurda kuzuna anlayabiliyorum nasıl bir kökü yaşadığını vanada böyle birsey oldu Alhah korusun sizi verilmiş sadakanız varmış ki evladın korumakla kalmış o dahi insanın canını acitiyor
Ve aleykum selam hoş geldin CNm seni buralarda görmek ne güzel
Bende cok giremiyorum ama sizleri görmek iyi olduğunuz haberlerini almak cok güzel sık sık gelin
Sende hosgeldin CNm maşallah kızın cok tatlı vede kocaman olmus Allah nazarlardan korusun güle güle büyütün inşallah
Ayy kiyamam yavrum benim ne derdi var acep ya CNm dış çıkarıyor olmadın huzursuzluğu ondardir belkim yada bı yerleri agriyordur

Hoş geldin CNm bebeğinin ve senin iyi olmanıza cok sevindim cok şükür önemli birsey yok o uykusuzluk hepimizde var ama sebebi cok tatlı oldugundan katlanıyoruz Rabbim başka sıkıntılar yaşatmasın
Cok gecmis olsun havalar soğudu dikkat edin kuzum aynen bizde de o sorun var ellerini hatta elini yumruk yapıp tümüyle ağzına soküyor kollar ıslah salyalardan onumuzun islakligi hiç bitmiyor
Dün emerkende mememi bı isirip çekti CNm öyle bı yandı ki sabah baktım yara olmus emzirirken acıyor
Valla olmasında aman bende siz yazana kadar dikkat etmemiştim bı doktora uğrarız artık

Bı arada kızın harika pozlar vermis bayıldım ama sen niye Kizi deşifre ediyordun annesi bir daha sana poz moz yok iste:))))

Günaydın kızlar
Bugün Babamiz gündüz vardiyasına gecti o yüzden bu kadar erkenciyiz kizimla yatakta gerile gerile yatıyoruz ohh

Herkese hayirli bir hafta diliyorum günleriniz cok güzel gecer inşallah
İki çocuklu hemde olumlu olanlara da kolay gelsin Rabbim yardımcınız olsun ve is bası yapan annelerimize de tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…