2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar dün gece yine hiç uyumadık aranızda bebegi dişli dogan varmı benim bebegimin dogumda altta tek dişi vardı internetten okudum konuşma sorunu yaratabilir yada düşerse bogulabilir diyodu doktorda dyo çekemeyiz ama internette çekilmeli diyo napacagımı bilmiyorum dilide sürekli deyiyo bide ellerini yalamak istiyo bütün çocuklar gbi ama canı acıyo aglıyo :26:

Aaa cok ilginc yaa. Masallah bebegine. Ailede vamiydi daha once boyle dogan. Doktorun hakli bence. Eger normal dis gibi degilse koku zayifsa bilemem ama zaten normalde de 6 ayda disler gelecek, neden bogazina kacsin ki?

Sanada günaydın cnm
Ben ilk defa senden duyuyorum dişli doğan bebek olduğunu ayy kiyamam ya canı yaniyordue tabi yavrucagin sen internette yazılanlara bakma orda hep abartıyorlar doktorun neyi gerekli görüyorsa odur insallahbi sıkıntı yaşatmaz cok gecmis olsun kuzuya

günaydın kızlarr (günaydın diyen sarı kafa)
hava burada kaç gündür kapalı (üzerinde kara bulutlar gezen sarı kafa-totosuna şimşek çarpan sarı kafa)
benimde ruhum daralıyo (ruhu daralan sarı kafa)
en iyisi ben yatmaya devam edeyim (uyurgezer sarı kafa)
Erva yı verdim babaanneye oooh (Erva yı babaanneye veren sarı kafa)
ben yattım (totosunu büyüten sarı kafa)

canım çok çok geçmiş olsun kötü olmuş kıyamam o güzelliğe
kusması uykunun gelmesi Allah göstermesin insanı korkutuyo
çok şükür bişiyi yokmuş

canım bizim bi akrabanın 3 çocuğuda dişli doğdu hemde 2 tane
hiç bişide olmadı konuşma sorunuda yaşamamışlardır öle bişi olsa duyardım
öyle aldırma falanda olmadı
bence aldırıp çocuğa eziyet etmeyin

Saol nirancim,
İki gecedir babayi sutladik kizlarimla beraber uyuyoruz. Sabah uyaniyorum iki yanimda iki gizellik, Rabbime sukurler olsun, emanetlerinin hakkini verebiliriz insallah...

Günaydın fıstıklarrrrrr
Yine yorucu bir hafta beni beklerrrr

Esraacım ayyy maşallah kuzuma...çok yakışıklı olmuş yaaaa
bi de aynı benim kardeşimin küçüklüğü, acaip benziyorlarrrr...

Ranana maşallah senin kızına da çok tatlı bi kız olmuş

Nirancım sen de çok hoşsun güzelim yaaaa...maşallah sana da...hani nerde kilo kilo diyordun ben bişiycikler göremedimhamilelik de çok yakışmış ayrıca:)))

Eddaaaa ve Burcuyu görmedim sanırsam arkadaş değilizzzz (( ekleyeyim sizi deee

Keepcim senin kv ye şunu yapmak istedim birden çoook içimden geldi...

Mervecim çok geçmiş olsun kızına da umarım iyidir şimdi ervoşum....

Canim ikinizede gecmis olsun rabbim korusun

Ah canım benim nasil korkmussundur allah korusun bebislerimizi. Ah su bebekler ne hale getirdi bizi

cok şükür canim bitti gitti. Kurtuldunuz. Simdi nasil kuzucuk

afferin ona
ama ben oğlumun akıllanacağını zannetmem. kızlar bu konu da daha titiz.
ben dün baktım 60 tl idi. oha dedim. bi de hangi boy alsam karar veremedim. eşim de bir yandan hadi hadi dedi.
o kadar kişi beğenmiş arrtık almak gerek . oğlumun kollar ve göğsü hep açıkta kalıyor çünkü.hangi aya kadar kullanılır ki bu tulumlar. yani çocuk dönmeye başlayıncac nasıl oluyor ki

geçmiş olsun. bunu da atlattınız.
benim minnoş yan tarafta pırtlayıp duruyo gerini gerinip pırtlıyo
ne güzel benim ki de arada yapıyor ama genelde benim yardımımla çıkarıyor

geçmiş olsun canım. hem sana hem bebişe bişey olmadan atlatmışsınız. :18: enim de korktuğum bişeydir. eşimin aklı çıkar sürekli uyarır beni.

evet oldu şimdi görebildim....... bir fıstık daha gerçekten bu tppikte çirkin yok arkadaşşşşş....
Canim seninde profildeki foton cok guzel album yok galiva goremedim ama o kucucuk fotodan parliyorsun
canım ya maşallah çok hoşsun
doğum yapmamış gibisin
oğluşunuda yerim maşallah

Walla cok havaya girdim uzun zamandir giyinip suslenmemistim oglusumdan zaman bulup simarttiniz beni))) (simaran sari kafa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…