tmm gördümmmm arkadasmisiz
maşallah cok guzel zarifsin sendee
fakat kafamda canlandirdigim niran dilsinnn
Saclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden Eki Görüntüle 810760 Eki Görüntüle 810761
günaydın kızlar dün gece yine hiç uyumadıkaranızda bebegi dişli dogan varmı benim bebegimin dogumda altta tek dişi vardı internetten okudum konuşma sorunu yaratabilir yada düşerse bogulabilir diyodu doktorda dyo çekemeyiz ama internette çekilmeli diyo napacagımı bilmiyorum dilide sürekli deyiyo bide ellerini yalamak istiyo bütün çocuklar gbi ama canı acıyo aglıyo :26:
günaydın kızlar dün gece yine hiç uyumadıkaranızda bebegi dişli dogan varmı benim bebegimin dogumda altta tek dişi vardı internetten okudum konuşma sorunu yaratabilir yada düşerse bogulabilir diyodu doktorda dyo çekemeyiz ama internette çekilmeli diyo napacagımı bilmiyorum dilide sürekli deyiyo bide ellerini yalamak istiyo bütün çocuklar gbi ama canı acıyo aglıyo :26:
canım çok çok geçmiş olsun kötü olmuş kıyamam o güzelliğeBi
Gecmis oldun canim.
Cumartesi gunu bizim de ablamiz parkta beton zemine dustu kafayi carpti. Bide uykum geliyo demez mi? Korkudan olduk apar topar hastaneye. Taksi de yok burda konustuklari dili de anlamiyoruz. Biseyi yok dediler hastanede eve geldik. Zar zor az bisey yemek yedi. Yatarken baktik her yere kusmus. Allah im korkudan olecem. Aradik doktoru tekrar biseyi yok olabilir dedi. Yatirin dedi, sabaha kadar saat basi uyandirip sorular sordum. Mahvilduk o gece((
Saol canim, iki bebe zor evet ama mutluluk da iki kat:) senin ki de uc tane anliyorsun beni. Tek cocuk hic biseymis derlerdi de sacma gelirdi bana eskiden:)
İnsan bu saclara nasil kiyaaarrrr esraaaaSaclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden Eki Görüntüle 810760 Eki Görüntüle 810761
Canim ikinizede gecmis olsun rabbim korusunBugun oglumla bir ev kazasi gecirdik dikkatsizligim yuzunden... Elektrik supurgem uc parcadan olusuyor su temizlik robotu dediklerinden, en alt kismi da tekerlekli bir parca. Banyo kapisinin onunde duruyordu temizlik yapacaktim guya.ama vazgectim temizlik yapmaktan, supurgeyi de toplamadim. Esim de banyoda birseylerle ugrasiyordu . Ben de oglum kucagimda esimin yaninda ona bakiyordum. Sonra odaya gideyim cocugun altini degistireyim dedim. Banyodan koridora adim attiiiim ama yere degil, o tekerlekli parcanin ustune basmisim. Sadece o ani ve kafam yere carptiginda cikan sesi hatirliyorum...sirt ustu yere dustum. oglumu kucagimda simsiki tutmusum ama cocuk oyle bir korktu ki ciglik cigliga aglamaya basladi. Evin icinde suursuzca dolastim ne yaptigimi bilmeden ordan oraya kosturdum. Canimin acisini farketmedim bile ona bisey oldu sandim ne yapacagimi sasirdim emzirmeye calisiyorum cocuk aglamaktan memeyi tutamiyor. Tabi benim de basim donuyor o sirada midem bulanmaya basladi. Bu sefer ben de basladim aglamaya ya beyin kanamasi gecirir de olursem kucucuk oglum ne olacak diye. Esim sakinlestirmeye calisiyor hem onu hem beni. Sonra hastaneye gittik falan iste birseyim yokmus. Donduk eve. Kizlar yasadigim korkuyu anlatamam. Insan kendinden gecip yavrusunu dusunuyormus. Ya kafasi yere carpan ben deil de oglum olsydi... Dusunmek bile istemiyorum. Verilmis sadakamiz varmis... Aman siz de dikkatli olun bir anlik bir sey coookkk kotu sonuclar dogurabilir. Hepimiz Allaha emanetiz. Paylasmak istedim sizinle...
Ah canım benim nasil korkmussundur allah korusun bebislerimizi. Ah su bebekler ne hale getirdi bizicanlar şu an hala yüreğim ağzımda
kızımı saat 12 gibi emzirmek için kucağıma aldım
mememi ağzına vermemle oluk oluk kusmaya başladı yavrum
nefes alamadı gözlerini iri iri açtı
yastığa bir baktım kusmuğu kıpkırmızı
Allah ım aklım başımdan gitti elim ayağım boşaldı resmen
bir taraftan elifimi yan çeviriyorum sırtına vuruyorum bir taraftan da eşime korkuyorum korkuyorum deyip duruyorum
lamba yanmıyordu oturma odasındaydık tv nin ışığı vardı sadece
ışıkta bakınca farkettim ki o kan sandığım yerler kızıma uyumadan önce verdiğim kan damlası
ama bunu anlayana kadar ömrümden ömür gitti size anlatamam nasıl bir korkudur o yarabbim ölüyordum
Allah ım hepimizin yavrucuklarını korusun
cok şükür canim bitti gitti. Kurtuldunuz. Simdi nasil kuzucukBizde kızımın dil bağını Kestrdik
Cok şükür. Kurtuldu bebeğim. Artik cuk.cuk emiyor
Ama cok agladi kesilirken hastane ayaga kalktı
Ve cokta kanadı surekli elimle.tampon yaptım
Simdi.sesler. çıkarıyor oyun halisindaki oyuncaklariyla konuşuyor resmen
Baska.dil bagi olan var miydi
Basit bir operasyonmus o yuzden yazmak istedim
afferin onatsk ederiz teyzesi evet biz buyuduk topigin ablasi sayilirizz ilk kiz bebeklerden birisiyiz nerdeyseoy yuzden bize kismette cikmadi sanirimm
evet cnm hatilyorum ben dogurduktan sonra sen epey beklemis:)) ay teyzsi önce bzde öyledik hic altini acmaya gelmiyordu hemen koyuru veriyordu ama artik sadece beze yapilmasi gerektiginin farkindayiz altimiz acik olsa dahi yapmiyruzz
ben dün baktım 60 tl idi. oha dedim. bi de hangi boy alsam karar veremedim. eşim de bir yandan hadi hadi dedi.Bence yüzyılın en büyük icadı
Kullanmam diye dolabın en arka kısmina katlayip koymuştum
Bebeğimin grip olması uzerine arayışlara girdim
Su uyku Tulumunu bi deneyeyim dedim
Harika bir şeymiş sıcacık. Tutuyor üstü açılma derdi yok
USume derdi yok cigerlerini usutme derdi yok
CIbinliginide sıkı sıkı kapatıyorum
Bence almayanlar bir an oncr alsinlar
geçmiş olsun. bunu da atlattınız.Bizde kızımın dil bağını Kestrdik
Cok şükür. Kurtuldu bebeğim. Artik cuk.cuk emiyor
Ama cok agladi kesilirken hastane ayaga kalktı
Ve cokta kanadı surekli elimle.tampon yaptım
Simdi.sesler. çıkarıyor oyun halisindaki oyuncaklariyla konuşuyor resmen
Baska.dil bagi olan var miydi
Basit bir operasyonmus o yuzden yazmak istedim
ne güzel benim ki de arada yapıyor ama genelde benim yardımımla çıkarıyorbenim minnoş yan tarafta pırtlayıp duruyo gerini gerinip pırtlıyo
Canim seninde profildeki foton cok guzel album yok galiva goremedim ama o kucucuk fotodan parliyorsunevet oldu şimdi görebildim....... bir fıstık dahagerçekten bu tppikte çirkin yok arkadaşşşşş....
canım ya maşallah çok hoşsun
doğum yapmamış gibisin
oğluşunuda yerim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?