herkese günaydın! kızlar benim sütüm gittiği için çok beğenerek aldığım çiftli lansinoh pompamı satmak istiyorum. topu topu 1 ay kullanabildim( gördükçe moralim bozuluyor.
bide 1-2 defa kullandığım lansinoh göğüs ucu kremi var süs niyetine duruyo öyle(
ilgilenirseniz özelden yazabilirsiniz...aşağıda örnek olsun diye link koydum.
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40ml. - e-bebek.com
Saclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden Eki Görüntüle 810760 Eki Görüntüle 810761
Gecmis olsun canim kurtulmussunuz:)
Benim oglumun da var dil bagi. Emmesinde bir problem olmadigi icin 6 aylik olunca keselim dedi doktor. Nasil oluyor cok cani yaniyor mu ki?? Ne kadar surede iyilesir ve rahat emebilir?
Canım Sağolafferin ona
ama ben oğlumun akıllanacağını zannetmem. kızlar bu konu da daha titiz.
ben dün baktım 60 tl idi. oha dedim. bi de hangi boy alsam karar veremedim. eşim de bir yandan hadi hadi dedi.
o kadar kişi beğenmiş arrtık almak gerek . oğlumun kollar ve göğsü hep açıkta kalıyor çünkü.hangi aya kadar kullanılır ki bu tulumlar. yani çocuk dönmeye başlayıncac nasıl oluyor ki
geçmiş olsun. bunu da atlattınız.
ne güzel benim ki de arada yapıyor ama genelde benim yardımımla çıkarıyor
Canlar dün gece kızım kusmuştu anlatmıştım. Bugün de sabah emzirmiştim mememde uyumuştu sonra birden ıkınarak ağlamaya başladı ama nasıl çığlık çığlığa ağlıyor ıkınıyor anlatamam hemen altını açtım dereceyle poposuna zeytinyağı sürdüm az bir şey kaka yaptı rahatladı ama o kadarcık kakayı yapana kadar ne eziyet çekti yavrucum ya ve yaparken suratı dudakları kireç gibi bembeyaz oldu ağzının etrafı morardı üf ya niye böyle oldu anlamıyorum.. şimdi halsiz halsiz uyuyor yavrum. Randevu alıcam doktora götürücez kuzumu inşallah bir şeyi yoktur
Teşekkür eder denozumGünaydın fıstıklarrrrrr
Yine yorucu bir hafta beni beklerrrr
Esraacım ayyy maşallah kuzuma...çok yakışıklı olmuş yaaaa
bi de aynı benim kardeşimin küçüklüğü, acaip benziyorlarrrr...
Ranana maşallah senin kızına da çok tatlı bi kız olmuş
Nirancım sen de çok hoşsun güzelim yaaaa...maşallah sana da...hani nerde kilo kilo diyordun ben bişiycikler göremedimhamilelik de çok yakışmış ayrıca:)))
Eddaaaa ve Burcuyu görmedim sanırsam arkadaş değilizzzz(( ekleyeyim sizi deee
Keepcim senin kv ye şunu yapmak istedim birden çoook içimden geldi...
Mervecim çok geçmiş olsun kızına da umarım iyidir şimdi ervoşum....
Kiz sen k.valide ile masaya yaşıyosun ben anlamadım senun mevzuyu:26:günaydın kızlarr (günaydın diyen sarı kafa)
hava burada kaç gündür kapalı (üzerinde kara bulutlar gezen sarı kafa-totosuna şimşek çarpan sarı kafa)
benimde ruhum daralıyo (ruhu daralan sarı kafa)
en iyisi ben yatmaya devam edeyim (uyurgezer sarı kafa)
Erva yı verdim babaanneye oooh (Erva yı babaanneye veren sarı kafa)
ben yattım (totosunu büyüten sarı kafa)
Canlar dün gece kızım kusmuştu anlatmıştım. Bugün de sabah emzirmiştim mememde uyumuştu sonra birden ıkınarak ağlamaya başladı ama nasıl çığlık çığlığa ağlıyor ıkınıyor anlatamam hemen altını açtım dereceyle poposuna zeytinyağı sürdüm az bir şey kaka yaptı rahatladı ama o kadarcık kakayı yapana kadar ne eziyet çekti yavrucum ya ve yaparken suratı dudakları kireç gibi bembeyaz oldu ağzının etrafı morardı üf ya niye böyle oldu anlamıyorum.. şimdi halsiz halsiz uyuyor yavrum. Randevu alıcam doktora götürücez kuzumu inşallah bir şeyi yoktur
Canım benim malum bebişlerden fırsat kalmıyor özlüyorum yoksa ki herkesikizlar hkn nerde haberi olan varmii kac gundur göremedim ben onu iyilesmedimi yoksa hala((
ay aslinda cok kisi gelmiyor mesela merve, ranana , ucon,dilca, dirimci,ahsen,golgen.hully,miracle,nurgu66 ( arada göruyorum ama cok gelmyior oda )Pellori,sahra-89201,sezen00,mLsvt,mmm41,7verengul,damlagözbebegim,birdgirl, borealis,elifdem,kntsz,
keremcik,milena,mnsroz,ozgnmn,repla,yscm,bebisimolsun; h.sumeyye dehesa gask,gurbetcii,ilksev,karakedi80,blackengel,butunduamvesenam.,limonagac,lala,kralkaya,kuzukulagimm.........liste uzuyorda uzuyor valla..... aklima gelenler suan icin bukadar ben göremediklerimi yazdim
KIZLAR ARANIYORSUNUZ NERELERDESINIZZ...... :)))))
oğlum 2-3 gündür emmiyor.. uykulu haliyle emzirebiliodum en azından. dün gece o da olmadı. emmiyor. şimdi de aç uyumuyor ama emmiyor.. sağıpta vermyrorum iyice bırakmasın diye. mama da aynı şekilde vermiyorum. bi dün verdim uyusun diye. off emmemesi de ne kötüymüş. eskiden yara yapacak kadar emerdi sürekli ister sert sert iştahlı iştahlı emerdi
Kızlar geçen doktora gittiğimizde kızımın günde 1 kez verdiğim havada kaptığı biberonu artık almadığını söyledim. Bu aylarda tercih yapar ya anne göğsünü ya da biberonu seçer dedi. Israrla sen yine devam et dedi. Allah'tan benim ki göğsümü seçti. Geçici bir durummuş bir de 7. Ay civarı yaparlarmış. Israr edin aç bırakın derim 3,3.5 saat .canım beni kızımda emmiyor bende üzülüyorum ama sağıp veriyorum yoksa aç kalır(
İnsan bu saclara nasil kiyaaarrrr esraaaa
Günaydın fıstıklarrrrrr
Nirancım sen de çok hoşsun güzelim yaaaa...maşallah sana da...hani nerde kilo kilo diyordun ben bişiycikler göremedimhamilelik de çok yakışmış ayrıca:)))
esra kaldır nazarım değecek sen yazdığında okumaktan çok oğluna bakıyorum. çok sevimli çok yakışıklı kereta
Tu tuu maşallah benim damadıma pekte yakışıklı kiz dünür niye kestin sen benim damadımın saclarını nasıl kıydın o kara saclara yav neyse her haliyle yakışıklı benim oğluşum:)))Saclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden Eki Görüntüle 810760 Eki Görüntüle 810761
Sanada günaydın sekerim nasılsın iyimisin bakalımGünaydın fıstıklarrrrrr
Eki Görüntüle 811008
herkese günaydınn, bende sessiz takipçilerinizim, talia adımı zikretmesede geldim:) işe başladım, oğlumu sünnet ettirdim. epey zorlanıyoruz buaralarhepinizin bebeklerine maşallah, çok çok tatlılar. taliacım kızına biz talip olduk, yoksa damadınız
sünnetini yaptıran anneler vardı, kızlar sünnet sonrası bakımını nasıl yaptınız, ilk banyosu vs kafamı çok kurcalıyor.birde oğlum biberonu emdikçe beni emmeyi reddetmeye başladı, çok mücadele ediyorum çokta üzülüyorum. sadece sağarak verirsemde sütüm azalır diye üzülüyorum. böyle bir deneyim yaşayan ve önerisi olan varmı bana
amin canım.seninde kızına maşallahcanimm allah kavusturusn annenle insallah cok yakinda yine görusursunuzz. allah yardimcin olsun
canım gurbet zor valla.allah gurbette olanın işini kolaylaştırsın inşallah.sanada geçmiş olsun canım.ervanın dilbağı sorununu halletmişsiniz.ohh şimdi rahat rahat emsin bebecik.benim göğüslerim 1 haftadır iyi.antibiotik kullandığım için sanırım.bırakınca tekrar eder büyük ihtimalle.çünkü benim süt kanalları darmış.doktorun biri bebeğin büyüyüp şöyle 4-5 aylık olduğunda sütü daha fazla çekmeye başlar daha rahat edersin dedi.kendi kadın doğumcumda emzirme boyunca yaşayabilirsin dedi ama bakalım kısmet.Uconn canım aglattin benibenimde babam burdaydi
Yeni gitti xok Hüzünlüym kac gündür Allah'tan erva var onunla teselli buluyorum valla
Mastitin gecti mi buarada
Annem yerim ben seni çok tatlisin srn prensesim bniemmmm şekerleriniz.cok.sevimli bu arada banada.ayir 1 tane yanina . gelirim belki
Bizim ablamizla 4 bucuk yas var aramizda. Artik parkta falan sevmek isteyenlere kisiyor ablamiz, ellemyin o benim kardesim diyor. Kabulleniyor biraz diye seviniyorum ben de.
Prensese ankara havasi aldirilacak, aldirilmali. Ben de cok ozledim ankarayi turkiyeyi. ayrilali daha iki ay oldu ama:) zehra burda diyor ki ben turkce degil ankaraca konusuyorum:)
Annecigin ne kadar sevinir siz gidince..
Ayy sorma dogmadan once bize de tatli geliyordu, aman noolcak onun kiskanmasindan diyoduk ama oyle olmadi maalesef(
Gecmis oldun canim.
Cumartesi gunu bizim de ablamiz parkta beton zemine dustu kafayi carpti. Bide uykum geliyo demez mi? Korkudan olduk apar topar hastaneye. Taksi de yok burda konustuklari dili de anlamiyoruz. Biseyi yok dediler hastanede eve geldik. Zar zor az bisey yemek yedi. Yatarken baktik her yere kusmus. Allah im korkudan olecem. Aradik doktoru tekrar biseyi yok olabilir dedi. Yatirin dedi, sabaha kadar saat basi uyandirip sorular sordum. Mahvilduk o gece((
Saol canim, iki bebe zor evet ama mutluluk da iki kat:) senin ki de uc tane anliyorsun beni. Tek cocuk hic biseymis derlerdi de sacma gelirdi bana eskiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?