2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Mesaj attim cnm bakarmisin

Kızlar sizleri çok özledim ama okullar açıldı malum bende 3 çocuk koşuşturmacam öyle çokki yazamasamda arada okuyunca mutlu oluyorum hepinizi öpüyorum:)

herkese günaydınn, bende sessiz takipçilerinizim, talia adımı zikretmesede geldim:) işe başladım, oğlumu sünnet ettirdim. epey zorlanıyoruz buaralar hepinizin bebeklerine maşallah, çok çok tatlılar. taliacım kızına biz talip olduk, yoksa damadınız
sünnetini yaptıran anneler vardı, kızlar sünnet sonrası bakımını nasıl yaptınız, ilk banyosu vs kafamı çok kurcalıyor. birde oğlum biberonu emdikçe beni emmeyi reddetmeye başladı, çok mücadele ediyorum çokta üzülüyorum. sadece sağarak verirsemde sütüm azalır diye üzülüyorum. böyle bir deneyim yaşayan ve önerisi olan varmı bana

Gecmis olsun canim kurtulmussunuz:)
Benim oglumun da var dil bagi. Emmesinde bir problem olmadigi icin 6 aylik olunca keselim dedi doktor. Nasil oluyor cok cani yaniyor mu ki?? Ne kadar surede iyilesir ve rahat emebilir?

Sağol canım valla rahat bir nefes aldım
Bize doktorumuz fazla gecikmeden kestirin demişti
Daha zor olurmus büyüdükçe
Oradaki bağ sertlesirmis
Bence fazla zaman kaybetmeden kestirin
3 gün içinde iyilesti 1 hafta sonra kontrolumuz var
Çıkardığı sesler degisti ağlaması bile değişti
5 dakika sürdü doktor bizi odadan çıkardı
Ben çıkmam banane dedim:)
Hayır özellikle sen cik dedi
Kesti doktor kucağıma verdi yarım saat sonra emzir dedi
EMzirdim bi sıkıntı yok şimdi

Canım Sağol
Ben baktım 70 cm yazıyor üstünde 3 ay felan daha giyer muhtemelen suan benim kiz 60 cm 10 cm daha hakkımız var:)
Senin bebek 3 aylığı geçmiş hala gaz sorununuz mu var
Allah yardımcin olsun

Canlar dün gece kızım kusmuştu anlatmıştım. Bugün de sabah emzirmiştim mememde uyumuştu sonra birden ıkınarak ağlamaya başladı ama nasıl çığlık çığlığa ağlıyor ıkınıyor anlatamam hemen altını açtım dereceyle poposuna zeytinyağı sürdüm az bir şey kaka yaptı rahatladı ama o kadarcık kakayı yapana kadar ne eziyet çekti yavrucum ya ve yaparken suratı dudakları kireç gibi bembeyaz oldu ağzının etrafı morardı üf ya niye böyle oldu anlamıyorum.. şimdi halsiz halsiz uyuyor yavrum. Randevu alıcam doktora götürücez kuzumu inşallah bir şeyi yoktur

geçmiş olsun canımm inşallah bişeyi yoktur kuzucuğun

kızlar uyku tulumu bahsi geçmiş bende oğluşkoma almayı düşünüyorum,çünkü üstünü örttürmüyor.yan yatırma yastığında yatıyor bende battaniyesinin koltukaltından geçirip yastığın altına sıkıştırıyorum anca öle ama yinede ayaklarıyla ittiriyor

H&M lerde her boy var büyük bebelere göre bile var bir de c&a larda var.fiyatları da 39.95 civarında. aklınızda bulunsun

Teşekkür eder denozum
Annengil gittiler mi

Kiz sen k.valide ile masaya yaşıyosun ben anlamadım senun mevzuyu:26:

çok geçmiş olsun canım, muhtemelen gaz sancısı olmuş kusmasıda var belki üşütmüş olabilir. Doktora git tabi muhakkak, haberde verirsen sevinirim, merak ettim

Kızlar şimdi ben oğlumma milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasından vericem. Üstünde 140 cc suya 5 tepeleme yemek kaşığı diyor. Yaptım epey fazla oldu koca kase. Bunun ne kadarını vericem.

Ve baya kıvamlı oldu. Az daha sulu yapıp biberonla versem. Kaç cc vermek mantıklı olur. Doktoruma bu kısmı sormayı unutmuşum. Yardımlarınızı bekliyorum. :44:

Canım benim malum bebişlerden fırsat kalmıyor özlüyorum yoksa ki herkesi ((

canım beni kızımda emmiyor bende üzülüyorum ama sağıp veriyorum yoksa aç kalır(
Kızlar geçen doktora gittiğimizde kızımın günde 1 kez verdiğim havada kaptığı biberonu artık almadığını söyledim. Bu aylarda tercih yapar ya anne göğsünü ya da biberonu seçer dedi. Israrla sen yine devam et dedi. Allah'tan benim ki göğsümü seçti. Geçici bir durummuş bir de 7. Ay civarı yaparlarmış. Israr edin aç bırakın derim 3,3.5 saat .

İnsan bu saclara nasil kiyaaarrrr esraaaa

Zorla kestim canim ne yapayim hem terliyordu hemde cok dikkat cekiyordu ama atmadim sakliyorum saclari

Kolay gelsin sana hayatim.. saol kardesini merak ettim simdi bak

esra kaldır nazarım değecek sen yazdığında okumaktan çok oğluna bakıyorum. çok sevimli çok yakışıklı kereta

Kiz masallah desene teyzesi

Talia cıgim uzun zamandır foruma giremeyenlere seslenmişsin ben telden giriyorum evde net yok yazmak zor geliyor geçmişi okuyorum tam yazıcam benim kız aglamaya başliyor hatirlanmak çok güzel teşekkürler bu arada kızına maşallah Allah nazardan saklasın çok tatlı haziran bebecikleri hepsi birbirinden güzel

Saclarimiz kesilmeden önce ve sonra kendim kestim berber de durmayacagini bildigimden Eki Görüntüle 810760 Eki Görüntüle 810761
Tu tuu maşallah benim damadıma pekte yakışıklı kiz dünür niye kestin sen benim damadımın saclarını nasıl kıydın o kara saclara yav neyse her haliyle yakışıklı benim oğluşum:)))
Sanada günaydın sekerim nasılsın iyimisin bakalım
Teşekkür ederiz teyzesi övgülerinize layık olmaya çalışıyorum:)))

bnm oğlum en başından beri emmedi beni.sağarak veriyorum gece gündüz hiç aksatmazsan azalmaz cnm.ama çok çok yorucu inanki .inş bırakmaz

kızlar oğlum hep biberonla içiyo ama kaç gndr ağzına verdiğimde bi kaç çekip itiyo ağlıyo ama aç gibi davranıyo eli ağzında genelde ama karnını doyurunca yapmıyo diş yerleri kaşınıyo desem.anlamadm gitti derdi ne.önerisi olan varmı.

canimm allah kavusturusn annenle insallah cok yakinda yine görusursunuzz. allah yardimcin olsun
amin canım.seninde kızına maşallah.büyütmüşsün sen artık iyice.
canım gurbet zor valla.allah gurbette olanın işini kolaylaştırsın inşallah.sanada geçmiş olsun canım.ervanın dilbağı sorununu halletmişsiniz.ohh şimdi rahat rahat emsin bebecik.benim göğüslerim 1 haftadır iyi.antibiotik kullandığım için sanırım.bırakınca tekrar eder büyük ihtimalle.çünkü benim süt kanalları darmış.doktorun biri bebeğin büyüyüp şöyle 4-5 aylık olduğunda sütü daha fazla çekmeye başlar daha rahat edersin dedi.kendi kadın doğumcumda emzirme boyunca yaşayabilirsin dedi ama bakalım kısmet.

şöyle bir özleyim gidicem 1-2 aya inşallah.sen baya ordasın galiba.ee zehra orda okula başlayacak sanırım.allah yardımcın olsun sana 2 küçük çocukla.ben kendimi 2 çocukla hayal bile edemiyorum.nehir dünya çocuğundan soğuttu beni:))bu arada geçmiş olsun kaza atlatmış zehra.neyseki bişey olmamış.en büyük korkularımdan biri başka ülkede sağlık sorunuyla karşılaşmaktır.allah düşürmesin.

Merhaba kizlar. Bugün oglum sunnet olacak. Oglu sünnet olan annelerin bana tavsiye ve önerisi var mi.cok heyecenli ve stresliyim.ve sanırım biraz da korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…