2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kanamam ilk önce krem rengi oldu sonra kahve rengi en son da kırmızıya yakın bi pembe, akıntı şeklindeydi ama şaldır şuldur bi kan değildi gelen yani.sonra o en son gelen ara ara tuvalette peçeteye geldi progestana başlaynca ertesi gün geçti.bu arada ilk hamileliğim.

evet iyiydim canım ama birden belirtilerim kesilince kanamadan sonra bşy mi oldu acabadiye kurt düştü içime şimdi de sanki bşy olmuş gibi ağlamak geliyo içimden.inşallah kuruntudur

benimde aynı.merdiven bile çıkamıyorum. sanki sigara kullanıyormuşum gibi nefes nefese kalıyorum. birde çok fazla ateş basıyor. bende de miğde bulantısı var. ama işyerinde veya da başka bir yerde ne yersem yiyim problem yok dağları yerim :) ama evde yemek yapınca yiyemiyorum.sanki mutfakta leş ölmüş gibi tiksiniyorum kendi mutfağıma girince.o yüzden eşim yapıyor çoğu zaman :)

Ben dün bir çok eczaneye gittim. Progestan 200un heö fitil, hem de hap şeklinde çift kullanımı olduğunu söylediler. Elime tek bir kutu tutuşturdular. İster ağızdan, ister fitil şeklinde kullanılıyormuş. İlk kez böyle birşey duydum

benim de yürüyüş yapınca sağ kasığıma ağrı giriyo son 2-3 seferdir ama durunca 15 dk sonra falan geçiyo..

gitme imkanin varsa hemen git arkadasim bekleme bence 21 kasima daha cok var. icin rahatlamis olur.

canım erkesin öyle olucakdbirşey yokbenim arkadaşın d oldu şimdi dünya tlısı bir oğluşu varRabbime hayırlsnı die

canım sen kötü şeyler düşünme hamilelik belirtilerin yavaş yavaş yok olucak ne güzel işte rahat bi dönem geçirirsin artık

sağolun kızlar biraz hafifledim ağlamak da iyi geliyo bazen bizim bu hormonlar boşa çalışmıyomuş, iyi düşünmeye çalışıcam inşallah şu 15 gün biçırpıda geçer de sağ sağlim görürüm meleğimi

Kızlar bana bişey sölemediniz progestanı alttan kullansam olurmu o şekilde kullanan varmı yutmak çok zor oluyo
canım bana doktorum crineno jel vermişti progestanmış oda..bütün doktorlar daha etkili dedii..ama dün hapını istedim doktordan çünkü vajinamda hassaslaşma ve yanma oluştu sanırım ondan fitil gibi değil de bi çubuk hazneye sokup içindeki jeli sıkıyosun..
ama ağızdan aldığımız hapı fitil gibi alamazsın sanırım farklı farklıdır hepsinin kullanımı..doktorun ne derse ole kullan gittiğinde jel yada fitil istersin..

bak şimdi yeni bişiy daha duydum bende iki şekilde kullanılan farklıdır diye düşünüyodum neyse artık doktora sormaktan başka çare yok

gitme imkanin varsa hemen git arkadasim bekleme bence 21 kasima daha cok var. icin rahatlamis olur.

canım hemen gidemiyorum işte doktoruma randevu almak istesem en erken 2 ay sonraya veriyolar çok dolu.bu ilk gidişimdi şu anki doktoruma.acilden giriş yaptğım için hemen muayene olabildim.eşim gelsin onla da bi konuşayım da olmazsa sabah erkenden bizim burda bi devlet hastanesi var oraya bi götürsün en azından muayene olayım ultrasonda göreyim.

aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime

Biliyorum canım ama şiddetli kanaması olup şu an hamileliği çok sağlıklı ilerleyen arkadaşlarımızda var bu topikte.
Senin miniş içerde döne döne yatıyordur şimdi, onu düşün.

Ama için içini yiyecekse git doktora akşam ya da yarın. Gör bebişini.

ozy cim bu kızçeyi hormonları ele geçirdi.

bence de öle oldu :)) işimiz iş mehsel senle valla doğurana kadar bakalım daha ne kuruntuların olacak

Son düzenleme:

bencede mutlaka oyle yap. cunki iki hafta boyunca icin icini yicek bebegine zararli. git gor bebisini sende rahat et oda rahat etsin:)

haaahahaaawalla doğru söylüyosun hormonlarım bana oyun oynuyo galiba.ama ben 15 günü böyle geçiremiycem karar verdim yarın yakındaki bi devlet hastanesine gidicem sabahtan.inşallah dediğin gibi minnak elleri ayaklarıyla döne döne uyuyodur minişim

selam kızlar bi kaç gündür sadece okuyorum moral bozucu şeyler yaşayanlara geçmiş olsun diyorum inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bi şekilde doğar..kuruntu yapan da tek ben değilmişim nasıl hormon bunlar ben anlamadım çok değişik duygular içersindeyim. miskinim hastayım bi de burnum tıkandı iki gündür

he unutmadan akşam okudum yazdıklarınızı ayva iyi geldi yazmışsınız ben de hemen yedim daha midem hazmetmeden çıkardım ki o da benim boğazımı yırttı..tabiki size kızmıyorum mide yanmam azaldı gibi oldu ama çıkarmaktan bıktım ben yaa

bence de öle oldu :)) işimiz iş mehsel senle valla doğurana kadar bakalım daha ne kuruntuların olacak
lütfen ozy cim ben hamileyim hormonlarım var ona göre, anayım ben anaaaa
bencede mutlaka oyle yap. cunki iki hafta boyunca icin icini yicek bebegine zararli. git gor bebisini sende rahat et oda rahat etsin:)

saol kuzucum öyle de yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…