burcu ben öyle kullandım canım.öncekı gebelıkte de böyle kullandım.hem kanama yogunlugundan ,hemde işten dolayı ;dr 'um o sekılde önerdi.hiç yutmadım ama, etkısı gün içindekı durumunu etkıleyebılır demıstı.bı dr'una danıs ıstersen tlf laKızlar bana bişey sölemediniz progestanı alttan kullansam olurmu o şekilde kullanan varmı yutmak çok zor oluyo
burcu ben öyle kullandım canım.öncekı gebelıkte de böyle kullandım.hem kanama yogunlugundan ,hemde işten dolayı ;dr 'um o sekılde önerdi.hiç yutmadım ama, etkısı gün içindekı durumunu etkıleyebılır demıstı.bı dr'una danıs ıstersen tlf la
benim kullandığım beyaz ve oval şeklinde cumartesiye kadar sabredeyim doktora içemiyorum derim fitil olanından devaam ediyim ediceksemde
bencede direk fitil olanini iste. birde ben gunde 3 kez kullandigim icin fitili koyduktan sonra 1 saat uzaniyorum cuku geri cikiyor malesef. gece yatarken koydugum sorun diilde sabah ve oglenkinden sonra mutlaka uzanip yatmam gerekiyor. ve hep ped kullanmak lazim haberin olsun.cok uyku yapiyor ve mide yanmasini artiriyor ama napalim bebislerimiz icin katlanicaz artik.
ben de eşim olmadan yatağa girmiyorum gitcek olsam bile yanımda uyu ben seni kaldırırım diyovalla benimde annem yanımda olsaydı bende hiç yemek yapmazdım hergün ona giderdimeşim erken yatsa bende yatarımda 12 den 1 den aşağı yatmıyor bende onu bırakıp yatamıyorum tek illa oda olucak yanımda :) onuda işe yolladıktan sonra yatış o yatış :) benim parke yerler zaten ama ne biliyim böle açık renk halıflexlerde hoş duruyor. bizim çocuk odası çok küçük diil onun için büyük halı gerekir.ama haklısın küçük olursa çok belli olmaz.
Kızlar bana bişey sölemediniz progestanı alttan kullansam olurmu o şekilde kullanan varmı yutmak çok zor oluyo
ben dun gece Allah hayir etsin ruyamda nar yedigimi gordum. nar hayirli evlat anlamina geliyormus. insallah ruyam cikar:)
ben sendekını o sekılde kullanmısdım canım.ama dr'undan ısteyeceksen fitilini iste tabıkh.,yerlestirmesıde rahat olur hem.arkadasın dedigi gibı ped kullanmakta ıyı oluyor,bı mıktar atılıyo çünkü..acaba yutulan ve diğeri farklımı onun için karıştı kafam en iyisi doktoruma danışmak canım
ya kızlar benim bidahaki kontrolüm 21 kasımda 15 gün var daha günler geçmek bilmiyo.ben en son kontrolden geldikten sonra kanamam olmuştu yani kanama sonrası hiç gitmedim ve hamilelik belirtilerim de yok olmaya başladı bulantı kusma yorgunluk hissi falan.korkmaya başladım çok 15 gün nasıl geçecekbide 21 kasımda 2li testim var şifa gün verdi 95 tl + 42 muayene ücreti.21 kasımdan 1 hafta önce falan devlete gitsem de orda mı yaptırsam acaba 2 li testi.doktoruma direk sonucu gösteririm hem de daha az beklemiş olurum.21 kasımda 12+4 olucam inşallah 1 hafta önce gitsem 11+4 oluyor.ee test de 11-13 arası yaplıyor yani test için uygun bi zaman erken de değil.bebeğimi çok merak ediyorum kanamadan sonra ne durumda hiç görmedim kalbi atıyodur inşallah miniğimin çok korkuyorum.:18::18::18: bir hafta önce gidip devlette yaptırayım mı şimdi ben bunu bebeğimi görürüm bari
Kendini evhamlandırma boşuna. 11. haftanın içindesin artık hamilelik belirtileri azalmaya başlayacak zaten.
Çok için rahat etmeyecekse o kadar bile bekleme. Git yarın doktora ol muayene. 21inde de 2li testine gidersin.
ay ne güzel ya herşeyden ikşer tane ikik tane yan yana beşik süper bişey yabende aynen senin gibi düşünüyorum canım. bebek odası alıcam şu büyüyen beşiklerden ilkokula kadar kullanır, 3 kapaklı gardrop malum ikizler ancak sığar eşyaları bir de şifonyer. bi kaç tane beğendim hatta. benim gözüm hep bembeyaz modellerde. duvarı avizesi perdeleri uyku setleri renkli olur die düşünüyorum. daha kullanışlı sanki. bir de ilk bi kaç yatak odasında yatacakları için odaya beşik yada park yatak almayı düşünüyorum. hee bi de emzirce koltukları hoşuma gidiyo şu sallananlardan. allahım ne çok şey var alıcak:)) ben bi de çifter çifter alıcam:))
ya kızlar benim bidahaki kontrolüm 21 kasımda 15 gün var daha günler geçmek bilmiyo.ben en son kontrolden geldikten sonra kanamam olmuştu yani kanama sonrası hiç gitmedim ve hamilelik belirtilerim de yok olmaya başladı bulantı kusma yorgunluk hissi falan.korkmaya başladım çok 15 gün nasıl geçecekbide 21 kasımda 2li testim var şifa gün verdi 95 tl + 42 muayene ücreti.21 kasımdan 1 hafta önce falan devlete gitsem de orda mı yaptırsam acaba 2 li testi.doktoruma direk sonucu gösteririm hem de daha az beklemiş olurum.21 kasımda 12+4 olucam inşallah 1 hafta önce gitsem 11+4 oluyor.ee test de 11-13 arası yaplıyor yani test için uygun bi zaman erken de değil.bebeğimi çok merak ediyorum kanamadan sonra ne durumda hiç görmedim kalbi atıyodur inşallah miniğimin çok korkuyorum.:18::18::18: bir hafta önce gidip devlette yaptırayım mı şimdi ben bunu bebeğimi görürüm bari
testi öne çekme,dr'una kontrole gıt için rahat edecekse olmazmı..baslangıçtakı belırtıler artık degısıyor canım,bu normal.(2.trimestra ne kaldı,en rahat dönemimiz olacak bu..geçis yasıyorz ufaktan)bende de aynı durum..kı seninle gunumuz,haftamız aynıya kızlar benim bidahaki kontrolüm 21 kasımda 15 gün var daha günler geçmek bilmiyo.ben en son kontrolden geldikten sonra kanamam olmuştu yani kanama sonrası hiç gitmedim ve hamilelik belirtilerim de yok olmaya başladı bulantı kusma yorgunluk hissi falan.korkmaya başladım çok 15 gün nasıl geçecekbide 21 kasımda 2li testim var şifa gün verdi 95 tl + 42 muayene ücreti.21 kasımdan 1 hafta önce falan devlete gitsem de orda mı yaptırsam acaba 2 li testi.doktoruma direk sonucu gösteririm hem de daha az beklemiş olurum.21 kasımda 12+4 olucam inşallah 1 hafta önce gitsem 11+4 oluyor.ee test de 11-13 arası yaplıyor yani test için uygun bi zaman erken de değil.bebeğimi çok merak ediyorum kanamadan sonra ne durumda hiç görmedim kalbi atıyodur inşallah miniğimin çok korkuyorum.:18::18::18: bir hafta önce gidip devlette yaptırayım mı şimdi ben bunu bebeğimi görürüm bari
canım erkesin öyle olucakdbirşey yokbenim arkadaşın d oldu şimdi dünya tlısı bir oğluşu varRabbime hayırlsnı dieaman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
maşallahdaha küçükmüşsünüz siz hemen çıkmıcak galiba cnm.ben aynı senin gibi çok zayfım göbek diye bşy yok bende ama 8.haftada bi başladı şu an iyice pırtlamış durumda.
evet cnm çok ilginç ben hamile kaldıktan sonra bi süre daha düz bir karınla tüm seksapalitemle dolaşırım diyodum ama nasıl fırladı ben de anlamadımbaşlarda genelde karın yukarda oluyor son aylarda doğuma yaklaştıkça kasığa iniyor diye biliyorum ben :44: ama tabi herkes aynı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?