2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bana bişey sölemediniz progestanı alttan kullansam olurmu o şekilde kullanan varmı yutmak çok zor oluyo
burcu ben öyle kullandım canım.öncekı gebelıkte de böyle kullandım.hem kanama yogunlugundan ,hemde işten dolayı ;dr 'um o sekılde önerdi.hiç yutmadım ama, etkısı gün içindekı durumunu etkıleyebılır demıstı.bı dr'una danıs ıstersen tlf la

acaba yutulan ve diğeri farklımı onun için karıştı kafam en iyisi doktoruma danışmak canım

benim kullandığım beyaz ve oval şeklinde cumartesiye kadar sabredeyim doktora içemiyorum derim fitil olanından devaam ediyim ediceksemde

bencede direk fitil olanini iste. birde ben gunde 3 kez kullandigim icin fitili koyduktan sonra 1 saat uzaniyorum cuku geri cikiyor malesef. gece yatarken koydugum sorun diilde sabah ve oglenkinden sonra mutlaka uzanip yatmam gerekiyor. ve hep ped kullanmak lazim haberin olsun.cok uyku yapiyor ve mide yanmasini artiriyor ama napalim bebislerimiz icin katlanicaz artik.

ben dun gece Allah hayir etsin ruyamda nar yedigimi gordum. nar hayirli evlat anlamina geliyormus. insallah ruyam cikar:)

ben yaklaşık 1 haftadır yutarak kullanıyorum sabah akşam 1 tane yutuyorum. bendede felaket uyku yapıyo oturduğum yerde uyukluyorum işyerinde:))bende herşeye razıyım iyi haberlerini bi alsam bebeğimin herşeye katlanırım

ben de eşim olmadan yatağa girmiyorum gitcek olsam bile yanımda uyu ben seni kaldırırım diyotv karşısında onun yanına uzanıyorum güya tv izliyorum 15 dk içinde kaymış oluyorum zatengece 12 gibi uyandırıyo birlikte gidiyoruz yatağa.sonra sabah iş vakti bi uyanıyorum 8 de eşim gidince tekrar yatıyorum.ama geçen ay 8 den sonra yatamıyodum çünkü karnım çok acıkıyodu mutlaka ağzıma bşy koymam gerekiyodu yoksa bulantı başlıyodu.yerde parke varsa bence halı kullan hem temizlik açsından da daha iyi.
Kızlar bana bişey sölemediniz progestanı alttan kullansam olurmu o şekilde kullanan varmı yutmak çok zor oluyo

cnm ben progestanı ağızdan alıyorum alttan hiç denemedim şu an iyi yutmada da bi sorun yok yusyuvarlak bi hap zaten.

ben dun gece Allah hayir etsin ruyamda nar yedigimi gordum. nar hayirli evlat anlamina geliyormus. insallah ruyam cikar:)

hayır olsun canım hamilelerin dualarıda tutarmış rüyalarıda çıkarmış bende rüyamda çok güzel bi deniz gördüm akşam masmavi tertemiz bi deniz Allahım hayırlara çıkarsın bakamadım tabirine ama iyiye yoruyorum iyi olsun diye:)

ya kızlar benim bidahaki kontrolüm 21 kasımda 15 gün var daha günler geçmek bilmiyo.ben en son kontrolden geldikten sonra kanamam olmuştu yani kanama sonrası hiç gitmedim ve hamilelik belirtilerim de yok olmaya başladı bulantı kusma yorgunluk hissi falan.korkmaya başladım çok 15 gün nasıl geçecek bide 21 kasımda 2li testim var şifa gün verdi 95 tl + 42 muayene ücreti.21 kasımdan 1 hafta önce falan devlete gitsem de orda mı yaptırsam acaba 2 li testi.doktoruma direk sonucu gösteririm hem de daha az beklemiş olurum.21 kasımda 12+4 olucam inşallah 1 hafta önce gitsem 11+4 oluyor.ee test de 11-13 arası yaplıyor yani test için uygun bi zaman erken de değil.bebeğimi çok merak ediyorum kanamadan sonra ne durumda hiç görmedim kalbi atıyodur inşallah miniğimin çok korkuyorum.:18::18::18:bir hafta önce gidip devlette yaptırayım mı şimdi ben bunu bebeğimi görürüm bari

acaba yutulan ve diğeri farklımı onun için karıştı kafam en iyisi doktoruma danışmak canım
ben sendekını o sekılde kullanmısdım canım.ama dr'undan ısteyeceksen fitilini iste tabıkh.,yerlestirmesıde rahat olur hem.arkadasın dedigi gibı ped kullanmakta ıyı oluyor,bı mıktar atılıyo çünkü..

Kendini evhamlandırma boşuna. 11. haftanın içindesin artık hamilelik belirtileri azalmaya başlayacak zaten.
Çok için rahat etmeyecekse o kadar bile bekleme. Git yarın doktora ol muayene. 21inde de 2li testine gidersin.

Kendini evhamlandırma boşuna. 11. haftanın içindesin artık hamilelik belirtileri azalmaya başlayacak zaten.
Çok için rahat etmeyecekse o kadar bile bekleme. Git yarın doktora ol muayene. 21inde de 2li testine gidersin.

aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime

ay ne güzel ya herşeyden ikşer tane ikik tane yan yana beşik süper bişey ya

canım hemen endişelenme.kanaman ne kadar ve ne renkte oldu.2 li testin sonucu 1 hafta sürüyor bence sen doktoruna git doktor test istediğinde aynı gün devlet hastanesine de git. Erken yaptırırsan tam zamanı olmadığı için doğru değerler çıkmayabilir.çok aceleye getirme ki sonuçları net alasın ve için rahat etsin.birde kaçıncı hamileliğin ilk mi?

testi öne çekme,dr'una kontrole gıt için rahat edecekse olmazmı..baslangıçtakı belırtıler artık degısıyor canım,bu normal.(2.trimestra ne kaldı,en rahat dönemimiz olacak bu..geçis yasıyorz ufaktan)bende de aynı durum..kı seninle gunumuz,haftamız aynı benımde ıkılı testım 21inde..içini ferah tut,çok sukur kanamanda kesılmıs,arkası gelmemıs
iyiydin ne güzel,bırden nıye rahatsız oldun.. Rahatla canım

aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
canım erkesin öyle olucakdbirşey yokbenim arkadaşın d oldu şimdi dünya tlısı bir oğluşu varRabbime hayırlsnı die

tokoyay haklı bence de kötü şeyler düşünme cnm ben de 18.10 da gittim en son.. 16.11 de gidicem bi daha merak ediyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum..çıksın o korku içinden kış kışşşşşş

canım sen kötü şeyler düşünme hamilelik belirtilerin yavaş yavaş yok olucak ne güzel işte rahat bi dönem geçirirsin artık

evet size göre küçüğüz biraz :) çok ilginç ya sen kg verdin göbeğin hemen çıktı ben 2 kg aldım senin kadar çıkmadı :) Gerçekten vücut yapısı bambaşka herkesin..

biraz yürüdkten sonra belim acayip ağrıyo ve çok çabuk yoruluyorum bendemi bi problem var acaba?geçen günde aynı şey oldu eşimle dolaşmaya çıkmıştık belim acayip ağrıdı.bendede sokaktaki duyduğum kokulardan midem bulanıyor evde bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…