2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

En güzelini yaparsın. Senin stresin onuda strese sokacak. Üzme yeğenimizi annesi.
Git yarın sabah gör bebişini sonra gel bize anlat.

aynısını yaşıyorum. eve gelince oluyo noluyosa.bu akşam da bişe yapmadım eşim gelsin bakalım yaparız bişeler diye düşünüyorum...

tatlım bekleme bencede git yarın durumunu anlat herhangi bi doktorda olsa bi ultrasonda gör bebişini. ama aklına kötü şeylerde getirme hemen içini ferahh tut.

kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocaman öptüm.dua edin de kuruntum boşa çıksın.yarın sabah hastanede olucam inşallah.güzel haberlerle dönüp size anlatmak istiyorum kendinize cici bakın iyi akşamlar

kızlar bi şey sormk istiyorumm.. kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım.. anti hbs ve rubella pozitif çıktı.. doktor buün faksladım aramasını bekliyorum..

ben vet hekimim .. anlayabildiğim kadarıyla bunlar vücuttaki antikoru yani bu hastalıklara karşı bağışıklığı ifade ediyor..

benimle aynı şeyi öğrenip bu cevabı alan var mı aranızda rahatlamaak için soruyorumm :)

dr yazmıs,bende aynısını aldım.bana vajınal kullan demıstı.ama baktım prospektüste sadece agızdan alınacagı yazıyor.yıne aradım dr'u,acaba yanlısmı anladım dıye.yıne tekrarladı oyle kullanmam ıçın,ıkı sekıldede kullanılabılır dıye.sımdıkı dr'umda aynı hapı alıp,o sekılde kullanmamı söyledı.böyle kullanılabılıyomus.durum buymus canım,ıns fazla kullanmana gerek kalmaz,sıkıntın azalır ..

eweet ben hamiş olmadan önce yaptırmıştıım benimde öyle çıktıı. bende korktum :18: doktorda dedi oooooo çok iyi bakmışsın kendine bağışıklık kazanmışsın aferiiiin

cnm aynı durum bana oldu işte çarş doktora gitmiştim 26 kasıma gelirsin testlerini yaparsın dedi benim cuma günü lekelenmem oldu. o zamana kadar bekleyemem dedim işte dün başka bi doktora gittim dedim doktor araştırıyorum diye :) o bişiler dedi korkuttu lekelenmem için progestan iç falan dedi ben zaten içiyorum :) ama ben bebeğimin kalbinin attığını gördüm ya rahatladım :) bence sende git başka bi doktora görün nolucak sanki 15 tl muayene ücreti verdim sadece :) ama kendi doktoruma devam edicem gıcık etti bu doktor beni :)

Ben dün doktordaydım ikili test için 12. haftada yapabilirsin dedi bende 11+2 de test için gidicem devlet hastanesinde yaptırıyorum zaten.
Benim özelde takibini yaptıran arkadaslarım bütün tahlillerini devlette yaptırdı özel sağlık sigortasına ragmen.
Eger endişen kanamanla ilgiliyse ve için rahat etmiyorsa git kontrole için rahatlasın.

kızlar ii akşamlar öncelikle.sizee hem kötüüüü hemdee iyiii haberlerim var..öncelikle çook şükür bebeğimin kalp atışını dün duydum.bnm ınternet hesabından yapısıma göre 7 hafta cıkıodu.ama doktor ınternette son adet tarıhının baslangıc gününü baz alıo dedı.yanıltr o dedi.bidee 1 2 hafta herzaman oynar bunu burdan heseaplayamazsın dedi.suan 6haftalık dedi.ve kalp atışı olusmus duymadım ama gösterdi kesenin yeride güzel gelişimide ii.cook şükür ççook heycanlandım..çook güzel bi duygu allah herkese nasip etsin.
geleyim kötü haberime.ben ögleden sonra sagllık ocagına kayıt yaptırmaya gittim.doktor nüfus kayıt örneği al gel dedi.o sırada kan ve idrar tahlılı verdim.neysee arkadasımı cagrdım ve nufus müdürlüğüne gidiıoduk.tam kafamı kaldırdım.karsıdan agızları posuyla kapalı kalabalık bi grup geliyor.snra çoçuk giderseniz dönemezsiniz dedi ve ondaaa güm diye ses bombası ve molotof attılar.ve biber gazı benim boğazım burnum ve agzım yandı hem hapsurduk hemde kostuk..hertaraf dumandı inanaılmazkorktum arkadasın evı hemen oraya yakındı.ve kosarak eve attık kendımızı.ve evıme dün gelemedim.cok karısktı heryer.bogazlarım hala cok kötü.hayatımın en korkulu günleydı ve acilden terörist cenazesı aldılar hastanedydım camdan asagı bı baktım izmirde öyle bı kalabalık görmemstım.çook kötüydü.apo posterı sloganlar...
ve de üstelik bugun gittim aldım nufus kaydını bugun düzelmişti hersey.sonra saglık ocagına gittim.hemşire kaydı doldururken hep düzenli gel dedi bende sadece doguma gitcem burda yapmıcam dedi.hemşire aldı iptal etti neymiş hercagrdıgında gitmezsem sorun olurmus oyüzden baska saglık ocagına git ben yapamam dedi.bendeee kavga ettim mecbur yapcaksın ben nereye gitcem iğneleri nasıl olcam dedim.bagrıs cıgrıs oldu doktor beni sakinlestrdi.hakda verdi ben sana yardımcı olcam dedi ve kaydımı yaptı bıay sonraya cagrdı.ben zaten kntrle gtmıck olsam neden kayıt yaptırayım.eşimde görevde.allahım hayatımın en zor günleriydi.hala ses bombası kulagımda ve dudaklarım catladı..neyse ki çoooook şükür bebeğim ii kalp atısını duydum ve cok rahatladım.allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve allah bidaha bukadar zor günler yasatmasın.

ya bu arada bende özel mi devlet mi daha iyi düşünüyorum testler için..

ben özelde yaptırdım.. özel sağlık siortam olmasaydı 450 ödücekmişimmm !!! düşünün yani..

cAnım çok eçmiş olsun yaa izmirin neresinde oldu ya bu olaylar hani sağlık ocaağı bu ??

kızlar benimde tam 7 haftalık bebişim ama bende hamilelik ile ilgili belirtiler de tık yok :)
ne miğdem bulanıyor, ne başım dönüyor, ne halsizlik var (maşallah)
maşallah tabii ama çok garip geliyor, hiç hamile olduğumu anlayamıyorumm :)

Sağol canım evet bayılmadan hallettim mercimeğim güç verdi bana kan sonuçlarımızıda aldık herşey normalmiş

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et çok dışarıya çıkmamaya çalış bence şu sıralar. bu Allahın cezası teröristlerden bi kurtulamadık gitti. Rabbim türkleri korusun bu şerefsizlerden. bu arada bebeğin içinde sevindim cnm sende duymuş kalp atışlarını rahatlamışsın hayırlı olsun :)

ya benimde sorunum bel ve kasık ağrılarım. şimdi yemek yapıyım dedim 2 saat falan sürmüştür ama ayakta kaldım mı kasıklarımda rahatsızlık oluyo. bide belmi kalça kemiği mi anlamadım tam kalçamın üstündeki kemiğim ağrıyor eğilip kalkarken. normalmidir acaba bu kasık ağrısı ayakta durunca. yoksa bu gidişle hiç bi iş yapamıcam ben. hatta yemek yaparken arada oturup dinleniyorum bişey olmasın diye.

Biraz özensiz bir doktor sanırım canım sen hamileliğin ilermeden daha iyi bir doktor araştır ona git hamilelikte her ayrıntı önemli bence hiçbireyin ihmale gelmemesi gerektiğine inanıyorum :26:

Sağol canım bende ufaklık sayesinde güçlendim düşüncesi bile yetiyor işte

103 tl iyiymiş ben 260 verdim
devlete gitmedim daha. sağlık ocağı da çok uzak bana

çok güzel ya gerçekten insanın aklına geldikçe bi garip oluyo dimi?

problem yoktur canım
benim de 10 gün geç döllenmiş
yani geç yumurtladım ben ve o yüzden de geç döllenme oldu
senin de öyledir
ha bi de doktor merak etme her gün böyle iki hamile geliyor dedi

memnun değilsen bu ilgisizliğinden değiştir
çünkü sen herşeyi bilmek zorunda değilsin
bir gün gelir senin bilmediğin bişeyi o yaptırmazsa ne olacak

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…