2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm onu sordum arada kasık agrım ve bel agrım oluyo dedim doktor gayet normal rahim büyüdüğü için agrı yapar dedi..

anti rubella(ıgg) ve anti hbs adı üstünde işte canım=)benimde çok yüksek çıktı bende ilk başta korktum doktor da bişi demedi ama internetten araştırdığım kadarıyla iyi bişey..içini ferah tut yanii

çok geçmiş olsun canım Allah polisimize de askerimize de orda yaşayan insanlara da sabır versin..o canilere de biraz vicdan biraz da insanlık nasip etsin!!inşallah sağsağlim dönersiniz memleketinize:)hemşeriyiz sanırım ama bende erzurumdayım eşimin işinden dolayı..
çıkmamaya çalış dışarı dicem bende ama nereye kadar çıkmıcaksın..Allah korusun her türlü kazadan beladan inşallah..
bebeğini de görmüşsün sağlıkla ne güzel darısı görmeyenlere inşallah

amin canımm..sen izmirin neresinden ben balçova..burda hayat cok zor asker ve eşlerini sevmiyolar..çook korkunctu hersey hala aklımda.kendi kendilerine zarar veriyolar.yaktıkları kendı dükkanları kapatılan iş yapmayan yine kendi insanları artı ölen halk kendı halkları ama kafaları basmıo basmıo..çook şükür bebeğimi gördüm.

[/QUOTE]
cnm ben dün kalp atısını duydum ekleyebilrsin.05.112012 de :) çook sükür yaaaa

çok geçmiş olsun canım allah korumuş valla dikkat et kendine ve bebişine allahından bulsun bunları yapanlarda ülkemizi bölmeye çalışanlarada

Allah akıl fikir versin hepsine inşallah bi gün anlarlar yaptıkları hatayı..bende polis eşiyim.Allah eşlerimizi korusun..
ben torbalılıyım canım..ama üniversite zamanında balçovada kalmıştım 3 sene falan halamda:)

anladım canım..umarım bu tarflara hiç ama düşmezsiniz.izmir cok güzel ya belkide alsıtgmdan öle gelıo.ama torbalıya gitmedim sanırım.

canım öncelikle pıtpıtların hayırlı olsun
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız,Allahım sizler gibi görevi gereği orda olanları korusun ve biran önce ailelerine kavuştursun.Allaha emanet olun...

kızlar nasılsınız?ancak okuyup bitirebildimbenim evdeki bilgisayarım bozuldu gündüzleri giremiyorum şimdilikeşimin işten gelmesini dörtgözle bekliyorum onun işyeri bilgisayarından giriyorum.gördüğüm kadarıyla herkes yemekte sanırım.kimsecikler yok(

cnm ben dün kalp atısını duydum ekleyebilrsin.05.112012 de :) çook sükür yaaaa[/QUOTE]
beni de güncelleyebilirsiniz, yaş 28, kalp atışı 5 kasım. bu arada ben kalp atışını gördüm yalnızca, duymadım, doktor rahmin ısınacağını söyleyip dinletmedi. biraz da başından savıyor gibi olabilir... bu durumda olan var mı?

kızlar bu cinsiyet anketine oy verenler nasıl öğrenmişler anlamadım:26:daha erken değil mi?içinden geçenleri mi yazmışlar acaba

cnm ben dün kalp atısını duydum ekleyebilrsin.05.112012 de :) çook sükür yaaaa
beni de güncelleyebilirsiniz, yaş 28, kalp atışı 5 kasım. bu arada ben kalp atışını gördüm yalnızca, duymadım, doktor rahmin ısınacağını söyleyip dinletmedi. biraz da başından savıyor gibi olabilir... bu durumda olan var mı?[/QUOTE]

canım kalp atışınıı dinlemek bebeğin vücut ısısının artmasına neden oluyor, daha çok küçük doktorlar da zarar vermemek için dinletmiolar, görmüşsün ya o yeter şimdilik ilerde dinliceksin nasılsa...

kızlar istanbulda lütfi kırdar da 14-16 aralık tarihlerinde anne bebek çocuk fuarı varmış:))ben bi aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum,belki ozamana kadar cinsiyetlerde belli olursa belki bişeylerde alırız.fikir olmuş olur bizlere,istanbulda yaşayan annişlere duyurulur

Çok geçmiş olsun canım, çok şükür bebeğine ve sana birşey olmamış.

ya bu arada bende özel mi devlet mi daha iyi düşünüyorum testler için..

ben özelde yaptırdım.. özel sağlık siortam olmasaydı 450 ödücekmişimmm !!! düşünün yani..

Ben bir süre sonra özelde de doktor takibine başlıycam bir tane doktor buldum ama devlet hastanesindeki doktorumu bırakmayı düşünmüyorum.
Çünkü kayınvalidemin tarafında bir akrabası var bizimde tanıdığımız, hamile haberi geldi yaklaşık 5 aylık hamileliğine kadar özel doktorda takip ediliyordu ve doktoru bir sorun yok bebek sağlıklı demiş, tanıdıklarının birinin ısrarı sonucu Zeynep Kamil den randevu alıp kontrole gitmiş ki ilk gittiğinde bebekte sorun var demişler, bir sürü ağır test ve süreçten geçtikten sonra bebekte gelişim bozukluğu olduğu saptanmış ve kurul kararıyla 5,5 aylık bebeğini almışlar. Çok zor günler geçirdi özeldeki doktoruna gitmiş hesap sormaya adam kadını terslemiş ve üste çıkıp bir de kovmuş.

Bu örnek sık olan bir durum değil kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var tabiki paranoyak olmamak kaydıyla. O yüzden farklı bakış açılarıyla kontrolde olmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Her doktor farklı yaklaşabiliyor benim doktorum toxoplazma aids gibi bazı testleri yaptırmadı onların hamilelik öncesi yapılması gerekiyor şimdi faydası yok dedi. Ama burdaki pek çok arkadasın doktoru bu testleri istedi. Doktoruma karsı güvenim var ama bu tip farklılıklardan kaynaklı baska bir doktora da gitmeyi düşünüyorum

Ben hemen mutfaktaki takvimime işaretledim tarihleri bir manimiz olmazsa mutlaka gitmeyi düşünüyorum. Sağol canım.

kızlar kızlaar öldüm bittim mahfoldumm...bugün midem gayet iyiydi..yarım saat önce günlerdir içmediğim devaciti içeyim dedim yutmamla bir laboboya zor yetiştimm..anlayacagınız iki lavabo dolusu....hayatımda böyle olmamıştım üşüttügümde bile...şimdi az önce lavabonun birini temizledim daha sırada ikincisi var....çok kötüyüm çokkkkkkkk

offf canım çok kötü inşallah kısa sürede geçer bu durum benimde yeni başlıyo gibi bugün bende kötüydüm çok fazla yiyemiyorum bebek beslenemiyo diye düşünüyorum sıkıntı yapıyorum et balık tavuk iki haftadır yiyemiyorum inşallah şöle iştahlı yiyebileceğimiz günler gelir

Geçecek yakında inşallah, gerçi çeken bilir derler ama yakındır gözümüzün önüne yemeklerin üşüşeceği günler

Gebelikte yaşanan mide bulantısını önlemek için:

Aşırı ölçüde yemeyiniz.

Her 2-3 saatte bir küçük miktarlarda yemek yiyiniz.

Çorba ve diğer sıvıları öğünlerde değil, katı yiyeceklerden bir saat sonra öğünler arası yiyin. Bu ani kusmaya yol açan midenin gerilmesini önlemeye yardımcıdır.

Sindirilmesi güç olduğundan bulantı meydana getiren yağlı ve kızartılmış besinlerden sakınınız. Hatta böyle besinlerin pişirilmesi sırasındaki koku bulantıya neden olabilir.

Hafif mevsimlik sebzeler yiyiniz.

Yemeklerden sonra bir müddet dik oturunuz. Bu mide bulantısını azaltacaktır.

Gece alınan hafif yemekler mesela yoğurt, süt, meyve suyu, ekmek veya küçük bir sandviç sabah bulantısını azaltır. Yine bu küçük öğünden sonra bile 10-20 dakika dik oturmak gerekir.

Sabahleyin uyanır uyanmaz yiyeceğiniz kuru ekmek, kraker veya diğer tahıl ürünlerinden yapılmış yiyecekler bulantıyı azaltabilir.

Yatak odanızı karartınız veya loş bir odada uyuyunuz. Yataktan yavaşça kalkınız ve ani hareketlerden kaçınınız.

Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalamayınız.

Gevşemeye, stresten uzak durmaya çalışınız, ayaklarınızı uzatıp başınızı hafifçe yükselterek gün boyunca dinlenmeye çalışınız.

Bulantı hissettiğiniz zaman gazoz, maden suyu türü veya karbonatlı su türünden azar azar içiniz.

Temiz hava iyi gelebilir. Kısa yürüyüşler yapınız veya pencere açık iken uyumaya çalışınız. Yemek pişirirken camı açık tutunuz ve kokuyu dışarı atmak için fan kullanınız.

Ekşi, turşu veya limona benzer şeyleri yiyin veya içiniz.

Mideniz boş kalmasın; çünkü boş mide, bulantı hissini daha da kötüleştiriyor. Günde üç ana öğün yerine az miktarlarda ama sık aralıklarla yiyin.

Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalamayın.

Sizi rahatsız eden koku ve tatlardan uzak durun. Portakal suyu, süt, kahve ve çay genellikle bulantıyı kötüleştirir.

Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı alın. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.

Sindirilmesi güç olduğundan bulantı meydana getiren yağlı ve kızartılmış besinlerden sakının.

Bulantınızı artırabilecekleri için ilk üç ayda demir hapları kullanmayın. İlk üç ay için bunları almak zaten şart değil.

İstirahat edin; stres ve yorgunluk bulantıyı kötüleştiriyor.

arkadaşlar çatlaklar için badem yağı kullanıyorum, herkes farklı şeyler kullanıor ama
asıl benim sormak istediğim şey, göğüslerinize sürüormusunuz?
ben eskiden göğüse herhangi birşey sürmenin sakıncalı olduğunu duymuştum,direk süt bezlerine geçiormuş die biliorum ama,
kimisi çatlak olmasın die göğüslerinede kullanıormuş,
bu konuda bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…