- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
canım ya banada dr kalp şeklınde dedi kanamam ondanmı anlayamdım neden kalp şeklinde ben çok korktum daha once doğum da yaptım ama hiç dr bana sölemedi sende korkuyomusun bıde benım 10 gun geriden geliyo daha kalp atışı duymadım cuma cağırdı sen duydfunmu alttanmı bakıyolar
Geçecek yakında inşallah, gerçi çeken bilir derler ama yakındır gözümüzün önüne yemeklerin üşüşeceği günler
arkadaşlar ben yarın 2.kontrolüme gidicem doktor zeka testi yapıcaz demişti yaptıran var mı içinzde nası bişey ilk kontrolde ultrasonda gördük ve kalp atışlarını dinledk yarın için çok heyecanlıyım kötü bişey duymak istemiyorum
merhaba hamişler,
bugün nohutumun kalbini atışlarını duydum (06.11.12) daha doğrusu pıpıtları ben duymadım doktorum söyledi :)
6+4 olmuşuz ve boyumuz 7,80 mm. Doktorum bir takım testler yaptırmamı istedi istenen tesler kan şekeri testi, hepatit b testi, hepatit c, aids, tsh, hemogram ve idrar testi istedi.
Bu testler 103 tl tutuyormuş ama ben devlette yaptırmak istiyorum. Bu tesetler için hafta içi iş çıkışı ya da hafta sonu direkt acile gitsem yaptırabilir miyim yoksa randevu mu almam gerekir devlet hastanesinden yaptıranlar anlatabilirler mi?
Bu arada doktorum 3 aya kadar folbiol e devam etmemi istedi başka ilaç da yazmadı
kızlar bide sizin internetten sat göre hesapladıklarınızla doktorun ulturasondan söyledikleri tutuyor mu yoksa sadece bu durum bende mi var.hani demedi gec yada erken döllenme.o hesap tutmaz dedi.zaten herzaman 1 2 hafta yanılma payı vardır dedi.ama yineden benim içime sinmedi.
benimki tam tutuyo sanırım, 7+4 te gittim ultrason çıktısında da aynısı yazıyordu.kızlar bide sizin internetten sat göre hesapladıklarınızla doktorun ulturasondan söyledikleri tutuyor mu yoksa sadece bu durum bende mi var.hani demedi gec yada erken döllenme.o hesap tutmaz dedi.zaten herzaman 1 2 hafta yanılma payı vardır dedi.ama yineden benim içime sinmedi.
cnm yanlısın var sanırım ben 6.7 mm de gördümcanım iyi bir ultrasyondan 15mm kadar görülebiliyor ama 20mm olunca gözükmesi gerekiyor seninki daha çok minik miş bence görünmemesi normal
kızlar bide sizin internetten sat göre hesapladıklarınızla doktorun ulturasondan söyledikleri tutuyor mu yoksa sadece bu durum bende mi var.hani demedi gec yada erken döllenme.o hesap tutmaz dedi.zaten herzaman 1 2 hafta yanılma payı vardır dedi.ama yineden benim içime sinmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?