2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar iyigceler ben de yatmadan önce bir topiğe göz gezdireyim dedim ama sayfalar yine uçup gitmiş :)))) kızlar ben balığı ve eti çok severim ama 1 haftadır düşünmek bile istemıyorum nezaman düzelicek bu durum bebişimi proteinsiz de bırakmak istemıyorum ama elimi sürüpde pişirmek bile istemıyorum makarna, pilav gibi faydası olmayan şişiren şeylerle karnımı doyurabiliyorum sadece bu kilo için hiç iyideğil zaten maşallahım var kilo alıyorum daha çok erken

oy maşallah 650 sayfa olmuş..hamile sayısı yanlış saymadıysam 154 olmuş
bu arada sosyolog arzuya msj atmıştım eklemeyi unuttunmu canım?

kalp şeklinde yani çift rahim olduğundan bir tarafında bebek var diğer tarafı boş.boş olan yerde kanama oluyor gün içinde ara ara.bende sadece lavaboya gittiğim zaman oluyor.sen daha önce doğum yapmışsın o zaman da mı kalp şeklindeydi yoksa normal miydi? ilk bebeğim bu benim ve 2 doktor göremedi bunu 3 doktora gittim çok güvendiğim bir tavsiye üzerine o gördü ama sorun değil dedi progestan a devam edeceksin dedi sabah akşam 200 mg dan...bebek büyüyüp yerleşene kadar kanama devam edecek fazla olmıcak ama yani bir anda ped i doldurmıcak dedi.uzun süreli kasık ağrıların olursa gel dedi.erken doğum yapma ihtimali var ve kalp şeklindeki rahimde hamile kalmak uzun sürer ama sen şanslısın dedi.normal hayatına devam edebilirsin ama kontrolleri aksatmak yok fazla yorulmak yok dedi...

sen daha önce doğum yapmışsın ilk bebeğinde rahim normal miydi peki sonradan mı kalp şeklinde olmuş??????? bunu öğrenmen lazım bence..çünkü önceki doğumunda normalse rahmin sonradan böyle olma olasılığı varmı yada önceki bebeğindede kalp şeklindeydi de fark etmediler mi ???? ayrıntılı olarak sor bunları doktora bence...ben doktora resmen soru yağmuruna tuttum..esir aldım adamı...bana dedim cevap vermek zorundasınız o yüzden hiç sıkılmayın ve beni geçiştirerek cevaplamayın sakın...
saolsun açıklayıcı bir şekilde anlattı..şuan memleketimdeyim ama eşimin görevinden dolayı başka ildeyiz oraya geçicez bu hafta sonu tlf verdi ne zaman istersen ara sor dedi....

ultrasondan baktığında bebek küçük gibi dedi ama 6+6 olması gerekirken 6+3 görünyor sorun değil bu dedi.kalp atışını alttan bakarak gördü iyi görünüyor dedi ve bana da dinletti :))))))

korkmuyorum nedense bilemiyorum sebebiini..bide benim tek sorunum kalp şeklinde olması değil ki ben epilepsi ilacıda kullanıyorum.. 16 yaşından beri...22 yaşındayım ve 4 aylık evliyim bebek olacağı için dozunu düşürdüler 6 yıldır bir rahatsızlanmam olmadı ama genede kesmediler ilacı ne olur olmaz diye....

yani anlayacağın bende iki tane sorun var ama kormuyorum ya hiçç ALLAH a emanet ediyorum zaten ALLAH tan başka kimseye emanet edemeyiz bebişleri...dua ediyorum her akşam epilepsi ilacını alırken sana emanet diye mecbur içiyorum...

diğer rahim yönündende 2.5 yıl uğraşarak hamile kalan tanıdığım var rahmi kalp şeklinde olduğundan. beni bekletmeden verdiği için şükrediyorum ALLAH a.dikkat ediyorum beslenmeme dinlenmeme uykuma ilaçlarımı saatinde almaya...mesela şimdi gene alıcam ilacımı mecbur...uzun oldu ama kusura bakma :))))

korkma hiçççç kötü düşünme dinlen yemene felan dikkat et iyi bir doktora git.ama en önemliside düşüncelerini bulandırma dua et sadece başka da birşey yapamayız zaten...

ALLAH bebişlerimiz bize bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herşey güzel olur :))))
durumundan beni de haberdar edersen sevinirim canımmm inşallah herşey güzel olucak tüm bebek bekleyenler için .... :)))

vallahiii yetişemiyorumm ben bu topiğe ya oku oku ALLAHHHHH bitmiyor maşallah
bende uyuyorum vallahi çok yoruldum bugünnn herkese iyi geceler :))))))

arkadaşlar ben yarın 2.kontrolüme gidicem doktor zeka testi yapıcaz demişti yaptıran var mı içinzde nası bişey ilk kontrolde ultrasonda gördük ve kalp atışlarını dinledk yarın için çok heyecanlıyım kötü bişey duymak istemiyorum

Günaydıııın kızlaaaar, nasılsınız bugün? Dün tüm gün giremedim siteye, sanırım çalışma vardı. Maşallah siz girebilmişsiniz:) telefondan girdiğim içinde olabilir tabii. Her akşam diyorum ki yarın şunu yapcam, şuraya gitcem, iyi olucam vs ama nerdeeee. Miskin miskin oturmaktan, yatmaktan, öğürmekten gına geldi. Sabahları genelde 6 gibi uyanıyorum. Eşim 6:30 gibi evden çıkıyor. Eskiden yolcu ederdim, kahvaltı hazırlardım ama şimdi yataktan kalkamıyorum uyanık olmama rağmen. Zaten yataktan kalksam dooğru kanepeye:))inşallah en yakın zamanda şu enerjik olma durumuna geçerizz. Eşim dün artık dediki sabahtan akşama hiç mi yer değiştirmiyorsun. Ben de değiştirmemmiii tabii değiştiriyorum, kanıtı banyoda istersen git gör dedim. :)) normalde beni hiç böyle görmediğinden sanırım o da bocalıyor. Ameliyatımdan sonra bile 3. Gün ayaktaydım ve iş yapıyordum.

cnm ben dün kalp atısını duydum ekleyebilrsin.05.112012 de :) çook sükür yaaaa[/QUOTE]

benide hala eklememişsin

Canım zeka testi dediğin 2li test mi acaba? İnşallah güzel haberlerle dönersin.

kızlar günaydın ..ben hamileliğimi ögrendğimde doktr 4 .4.5 haftalık daha çok küçük 2hafta sonra gel kalp atısına bakalım dedi.bende pazartesi gittim..çok şükür kesenin içindeki embriyoyu da kalp atısını da gördük.6 haftalık dedi.hani şu internette sat baslangıcına göre hesap yapıo ya orda7 hafta diodu.doktorada söledim böyle böyle diye.o hiç bizaman tutmaz dedi.ilk adet gününü baz alıo zaten ogün adet olurken hamile zaten kalamzsın o tahmını bı hesap dedi.gelişimi ve kese yeri de güzel dedi banaa.3 hafta sonra tekrar gel dedi.ama benim anlamadıgım kızlar burda biton test yaptırmıs bana dktor hiçbişey söylemedi.saglık ocagına kayıt olmaya gittim orda 2 tüp kan aldılar ve idrar verdim.sizin dediğiniz testler bu değil demi.orda protein kan değerleri hiv hemogram tarzı seylere baktı sanırım o bölümler ve benzer seyler işaretliydi.sizce napmam gerekio

kızlar bide sizin internetten sat göre hesapladıklarınızla doktorun ulturasondan söyledikleri tutuyor mu yoksa sadece bu durum bende mi var.hani demedi gec yada erken döllenme.o hesap tutmaz dedi.zaten herzaman 1 2 hafta yanılma payı vardır dedi.ama yineden benim içime sinmedi.

günaydın kızlar dün dayanamadım bi tıp merkezine gittim zira randevum daha ayın 13'üneydi. Ve keseyi gördüm. Hafif hafifi kalp atışını da duyduM. Artık kesinleşti sanırım. Bi aksilik olmazsa inşaallah Allah'ın izniyle haziran annesiyim.

ben bu testleri sağlık ocağında yaptırdım eşim aile hekimim o yaptı. Aile hekimine danışırsan paran cebinde kalır:)

canım olabilir bu doğal bir durum ben de son adet tarihimi bilmiyordum 6+3 dedi bana ama bu değişir dedi iki hafta sonra daha farklı bir rakam çıkabilir dedi.

benimki tam tutuyo sanırım, 7+4 te gittim ultrason çıktısında da aynısı yazıyordu.

Günaydın herkese

günaydın
benimde 7+6 olmam gerekirken son adet tarihime göre, ultrasonda 6+6 çıktı dr geç döllenme olmuştur, zamanla normal haftaya yetişir dedi.
şu 4 ayı bulsam yaaa tehlike geçse :13: dua edelim birbirmize inşallah kızlar

Benim birebir tutuyor. En son gittiğimde son adet tarihini giriyorum 9+1 burda da tam 9+1 görünüyor dedi. Ama tutmaması da doktorun sorun yok dediği taktirde sorun değildir. Senin de dediğin gibi geç döllenme olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…