Hayırlı sabahlar arkadaslar
Canım cok sıkkın moralım altust
:26:
Ev sahıbı 15 ıne kadar evden cıkmamızı ıstedı annesı rahatsızmıs daıreye onu alacakmıs ..
Bıde sure verıyor
Hıc dusunmek yok bunların burda kımsesı yok kucucuk bebeklerı var havalar buz ne yaparlar demek yok !
Insanlıktan nasıbını almamıs
Allah ıslah etsın
Buraya gelelı 1 yıl bıle olmadı esım ıst da yuksek lısans yapıyordu atanınca buraya geldık.sımdı de kadroya gectı ve artık kadrolu oldugu ıcın de ıst a tayın ısteyebılıyormusuz.esım az once dılekce vermeye gıttı.
Ins kabul ederler
Burdan gıdemezsek bos yere ınsanların keyfı yuzunden tasınmak zorunda kalcaz
2 yıl ıcınde 3. Tasınma faslı
Bılsem yardım edecek yakınlarım var yıne sıkıntı yapmam ama tek basıma 15 gune kadar toparlanmam lazım
Dua edın arkadaslar o kadar ezıyetı cekıyoruz barı ıst a gıdelım ...
cnm madem mecburen bırakacaksın ver cocugu alışsın iyice,
bu tarz hareketler yapincada öyle yapma böyle yapma diye söyleee..
sende yanındayken verki ne yapıyor ne ediyor gör ona görede uyarılarda bulun sen yokken yapmasın..
benimde aklım hep evdeşu bal olayından sonra bi garip hissediyorum.
hatta bugun işi bıraksam ne olur ihtimallerini bile düşündüm durdumher yol çıkmaz sokak
yarın sayısal loto oynamayı düşünüyorum, inş bana çıkarrr
Canım senin senin bebeğin kaç aylık ki ek gidaya geçmissiniz:26:
Birde masallah dönmeye başlamış sagina soluna:26:
Kac aylik merak ettim:44:
tatlım 49.90 idi aldm gelmedi daha kullannca sizlere bildiririm inş:
yerim ben onun kafasını ya
bizimkinide lolipop kafa diye seviyorum boynunun üstünde minicik bi kafa
dr daha görünmedik bakalım ne diyecek
bu tulum bezelyeymiş şimdi farkettim çok hoş
peki o bezelye taneleri batmazmı
hangi siteden kaça aldın canım
2 saat önce acilden geldik canım
tahlilde kan değerleri düşük çıktı röntgen çekildi midede çok fazla hava varmış
gayta ve idrarı evde bekleyeceğiz
dün geceden beri uyumamıştı şimdi uyudu..ateşide gece biraz arttı
ben doğduğu günden beri hiç bu şekilde ağladığını görmedim aklım çıkıyodu
sürekli ağlıyor ve müthiş gazı var..bakalım yarın kendi dr gideceğiz..bi sıkıntı yok gibi ama sürekli ağlıyor ve mama yemiyor
canım ya dikkat et ben dün gece çocuğun yüzüne bi elledim buz gibi kulaklar yanaklar elleri
hemen kombiyi arttırdım ellerine eldiven geçirdim
zaten sonrasında sabahladık ağlayarak ateşi yükseldi
çok gazı var belkide üşüttüğüm için oldu
aman dikkat et hastalanmasın kuzum gerekirse eldiven bere kullan çorap kesinlikle 2 tane olsun
ben 2 tane giydirdiğim halde ayakları sağuk oluyo kimi zaman
artık patik giydiririm
oh iş çıkış saatim geldi, şimdi bir teknoloji olsa ve beni eve ışınlasa
biran önce oğluşuma kavuşsam
ah zeyno şu sayısalı bende düşünmüyor değilim, ne zaman alışılır bu bizim duruma hiç bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun, öptüm sizleridünürüm gelirse selam söyleyin
canım okudum ama bugün ancak cevap yazabildimCanim zaten uykusunu aldigi icin uykuya gecisin de sorun yasamazmisin? Belki aksam uykusuna yatti saniyor olabilir kendisini sen uyandirirsan ya uyutamazsin yada uykusunu böldügün icin aglar gibi geliyor bana.. Olmazsa bugün biraz ayni rituel de gec yatirirsin
evet canım eskişehire gittik iki günde oğlanla 20 saat yol gidip geldik toplamda ve hala da kendimize gelemediikNerelerdesin kız sen? Şehir dışında mısınız?
ben çok faydasını görüyorum 15-20 dk yatıyor içinde bazen daha fazla.günde 3-4 sefer koyuyorum etti mi 1 saatkızlar aranızda diş çıkarma egiliminde bebegi olan var mı? benim ikizlerim çok huysuzlar oyalanmıyorlar hiç birşeyle siz nasıl oyalyorusunuz. gündüz uykumuz hiç yok. oyun halısı için ben 4. ayın bitmesini bekliyorum şimdi alsam fayda eder mi?
canım velilerimden çok sevdiğim hanım hanımcık bayanlarda var sakız gibi yaışanıda.o yüzden herkesle samiiyet kuramıyorsun.ama senin gibi velim olsa iyi arkadaş olurduk:)sen ve sertlik iki kelimeyi ayni anda düsünemedim bir ancanim allah kolaylik versin surekli hysuzlanan bir bebekle misafir agirlamak cok zor gecen bana gelen misafire hazirlik yapmak iicn ben bile cok zorlandim kizim kolumda bir elimle börek fln yapmaya calistim ama ne guzel iste yeni yeni cicisler geliyordur altin flnda takan olursa ohh misss
bu arada ögretmenlerin velilere karsi sicak olmalari taraftariyim bende 2 cocuk velisi olarakk samimi davranan sicak yaklasan bir ögretmene cocugun hakkinda daha cok soru sorabiliryorsun daha iyii bilgi sahibi olabiliyorsun:44:tabi bu benim düsüncem ögretmenlerde farkli düsünebiliyorlardir mutlaka
ayyy sevsinler şunun pozunu.nasıl yakaladın ya çok güzel çıkmış.bayıldım...Eki Görüntüle 815361 Eki Görüntüle 815362 Eki Görüntüle 815363 Eki Görüntüle 815364
bakalim bugun gündem de neler varmis kim kimi liken etmis kime commentin yapmis
okumayi erkenmi cözecez neee
sorma bunun arkası gelmiyor bugün biri 3-5 gün sonra öteki.benimde ağzımdan hayır çıkmaz iç artık ücretsiz izindeyim kış boyu bütün sınıfı ve eski mezuları ağırlar dururum:)))canim ayni sorun bende de var..bende sinif ogretmeniyim.bitanesi dogumdan beri israrla gelmek istiyodu bigun hadi kabul ediyim okadar gelmek istedi yarim saat bilemedin 1 oturur gider.aman allahim kadin 2,5 saat oturdu.cok da rahat..ben surekli bi emzirmrye gidiyorum bi alt degistirmeye olsun olsun diyor siz gidin ben beklerim:) simdi yine arayip duruyolar gelmek icin bigun yine gozumu karartip kabul edicem.ama bastan solicem kim gelmek istiyosa toplanip gelsinler sonra ayni telasa bi daha giremem.
ben oğlumda da kızımda ilk önce sma aldım bir kutuyu bile bitiremedik tadı kötüymüş doktorumuzda dedi ve gaz yapıyormus bebeklerin en çok sevdiği mama bebelac mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?