2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oh iş çıkış saatim geldi, şimdi bir teknoloji olsa ve beni eve ışınlasa
biran önce oğluşuma kavuşsam
ah zeyno şu sayısalı bende düşünmüyor değilim, ne zaman alışılır bu bizim duruma hiç bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun, öptüm sizleri dünürüm gelirse selam söyleyin

Allah yardımcın olsun canım ev taşımak gerçekten zor,hele bebekle daha zor olur. allah böyle ev sahiplerine birazcık vicdan versin 15 gün ne demek yaa. neyse umarım eşinin tayini çıkar da gelirsiniz istanbula..

allahhh iyiligini versin emii sayisal loto cikrsa bizide görursun dimi kiz zeynoooo:26:
kiz bak simdi ne aklima geldi lafa limon sIKMIS gibi olcam ama aklima gelince anlatim dedim:26:

benim bu hamileligim son aylarina geldigimde bize bir mektup geldi ispanyadan orda bana soysimle ulasilmis bir avukat gönderiyor bunu meslektasi ölmus hatri sayilan birisi onun soy isimle benimjki ayni adamin adi josef k.... bana diyor s. k hanim ölen kisinin yakininlarini ararken soyismi benzerliginden size ulastik ancak vairs olarak 3.5 milyon dolar miras kaldi size diyor anammmm yok yerden zengin oldummmm diyorum esim manyakmisin ne zenginligi diyor yok zenginim diyorum
miras kalms bana josef amcamdan dedim ama hayali bir ne guzeldi kiz bir görseydin halimi buraya yazcaktim kac kez vazgectim gerigercekten ciksaydi burdaki herkesin bebegine hediyelcaktim ahhh ahh ne hayaller kurmustumda malesef kandirmaymis

Canım senin senin bebeğin kaç aylık ki ek gidaya geçmissiniz:26:
Birde masallah dönmeye başlamış sagina soluna:26:
Kac aylik merak ettim:44:

3,5 aylık cnm hrşyi tattırıyorum ben sankii bzler nasıl büyümüşüz annem 3 ay emzrmiş beni. ben emziriyorumda çorba suları yoğurtta veriyorum sıkıntı yaşamıoruz. Kilo gelişimide iyi 7100 çıktık 3 gün önce
tatlım 49.90 idi aldm gelmedi daha kullannca sizlere bildiririm inş

Çok geçmiş olsum canım Allah acil şifalar versin..

ben burdayim canim görmedinmii yorum yaziyordum selamini kendim alsmi oldum canim aslm.
az kaldi canim yakinda onuda göruruz merak etme okadar hizli ilerliyorki teknoloji sasirip kaliyorum
sen yinede isinlanarak degil vasitayi tercih edeceksin simdilik mecburenbende öpüyorum seni ve mis kokulu damadimieve gidince öp koklaa hemen benim yerimede

arayip bulmussun canim foto. okadar simdi hatirladim senin profil de bu oldugunu tamam bebek cok tatli ama emir ondan daha tatli annesi

masallah canim kizin kendi kendine tutmayi ögrenmiste sayfa karistirirmis yerim onu ben nasil da rahat oturuyor öyle anakucaginin icin de birde kucaktan inmiyor diyorsun :130::130::130::130::130::130::130:

dün yüz vermedim yemek yapmadım onunla yemedim konuşmaya çalıştı falan şimdi peşimde dolaşıyo ve yemek yapıyo

nasılsınız arkadaşlar? Bebişler nasıl? umarım herkes ve bebişleri iyidir.. Ben çalıştığım için artık her şeye yetişemiyorum... buraya da yetişemiyorum...ama özlüyorum sizi... artık arada bir okumaya çalışıyorum... çalışmak zor oluyor valla... en çok da uykusuz kalıyorum.. en zoru da bu bence... kızlar birşey soracağım benim bebiş 4,5 aylık oldu... 4 aydan itibaren sağlık ocağındaki hemşire demir kullanmamı söyledi... bende kullanıyorum... sizlerde kullanıyor musunuz? benim bebişin biraz karnını ağrıtıyor... biraz huzursuz onu kullandığımdan beri... sizlerde aynı sorunlar oluyor mu?

canım okudum ama bugün ancak cevap yazabildim
o gün çok kötü bir gün geçirdik bütün gecemiz uykusuz geçti oğlumla
6 30 da uyandı 10.30 da uyudu
11.30 da uyandı gece 1 de uyudu sonra da bölük pörçük uyuduk

kızlar merhaba beylikdüzünde oturuyorum bildiiğiniz düzgün çocuk doktoru varmı ? ben kolono götürüyordum ama doktorumuzz devamlı ezbere kaytılı ilaçlardan veriyor ve çok pahalı pahalı olmasını geçtim hiçbişr işe yaramıyor . devamlı kabız çıldırıcam artık .ne yaptıysam olmadıı

ben çok faydasını görüyorum 15-20 dk yatıyor içinde bazen daha fazla.günde 3-4 sefer koyuyorum etti mi 1 saat
canım velilerimden çok sevdiğim hanım hanımcık bayanlarda var sakız gibi yaışanıda.o yüzden herkesle samiiyet kuramıyorsun.ama senin gibi velim olsa iyi arkadaş olurduk:)
Eki Görüntüle 815361 Eki Görüntüle 815362 Eki Görüntüle 815363 Eki Görüntüle 815364

bakalim bugun gündem de neler varmis kim kimi liken etmis kime commentin yapmis

okumayi erkenmi cözecez neee
ayyy sevsinler şunun pozunu.nasıl yakaladın ya çok güzel çıkmış.bayıldım...
sorma bunun arkası gelmiyor bugün biri 3-5 gün sonra öteki.benimde ağzımdan hayır çıkmaz iç artık ücretsiz izindeyim kış boyu bütün sınıfı ve eski mezuları ağırlar dururum:)))

kızlar ya kollarım kopuyor artık kızım kucağımdan inmiyor doğduğundan beri böyle bu büyüdükçe bırakır diyordum ama uykusuda az 15 dakika uyuyor bidaha hep kucakta sizler ne yapıyorsunuz yardım eder misiniz bana nasıl vazgeçirebilirim

ya biz salı günü dr a gitmiştik. dr o gün 15 gün sonra bi vitamine başlıcağımızı söyledi. ama ben bunu tamamen unutmuşum. ilacı almadım bile. sanırım demir verdi. demire başlayan var mı başka. biz 3.5 aylıken başlamış olcaz

hafızam feci kötü bu aralar. daha önce konuşulmuştu ama ben gene sorayım. hatırlamıyorum çünkü.

mama olarak similac kullanıyorduk. değiştirmek istiyorum. sma almayı düşünüyorum. önerir misiniz?

ben oğlumda da kızımda ilk önce sma aldım bir kutuyu bile bitiremedik tadı kötüymüş doktorumuzda dedi ve gaz yapıyormus bebeklerin en çok sevdiği mama bebelac mış

ben oğlumda da kızımda ilk önce sma aldım bir kutuyu bile bitiremedik tadı kötüymüş doktorumuzda dedi ve gaz yapıyormus bebeklerin en çok sevdiği mama bebelac mış

çok svmesin zaten ya. sonra ane sütüne tercih eder ama gaz olayı kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…