2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
taliacım teşekkür ederim damadını beğenmişsin bende fıştığımıza bayılmıştım istanbul gerçekten çok güzel, birde benim işyerim cihangirde, ist,klal caddesine paralel bir sokakta sıkıldımı atıyorum kendimi öğlenlerde oraya almanyayı çok bilmiyorum ama eşim orda doğmuş, bizde dresdene gitmiştik bir sefer. artık daha sık gelicez napalım

evet dogru söylüorsun aricam birazdan ögünlerini kontrol edicem zaten bu akşam eve geçicez
3 gün oğluşlayımm kendim bakıcamm

sizin aşkınızda vatana illete hayırlı olsunn

Şimdi nerdesin ahsencim? İnşallh gönlünden geçtiği gibi istanbul işiniz olur buarada

Buldum işteee :82:

Eklentiler

• $531913_10151566878418102_250535900_n.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 20

merhaba Talia..evet nevsehirdeyim.Acıgöl ilçesinde burada 4.yılım.Senin buralı olduğunu biliyorum tekrar gelirsen muhakkak beklerim.Biz seninle maalesef meslektaş olamamışız ama forumdaş olduk.Bu çok güzel.Ayrıca şunu belirtmeliyim ki senin tecrübelerinden çok faydalandım şimdiye kadar..Çoooook sağoll

bilmem anlatabildim miiiiiii????

ayyy kaydedeyim hemennnn
ahhh böyle bişeyim olsaaa

amin cnm inş allah gönlüne göre verir

gerci benimki ucundan accık benzemiş gibiiii

Eklentiler

• $IMG_20130915_005735.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 17
Canım valla iyi sabretmişsin ben olsam çıldırırdım ne demek öyle sana sormadan etmeden çocuğa değişik değişik şeyler yedirmeler ay bal vermiş bir de kafayı yememek elde değil bence kesinlikle müdahale etmelisin en azından alerjen besinlerden yedirmesin

Şimdi nerdesin ahsencim? İnşallh gönlünden geçtiği gibi istanbul işiniz olur buarada

Agrı dayım canım
Bıraz daha makul bı memleket olsa nasıp dıyıp gecıcem ama burda yasam sartları cok zor kısın soguk -40a kadar cıkıyor kı suan ısı ıst un kısıyla esdeger
Dogalgaz bu dıyarda yok sobayla ugrasamayacagım ıcın merkezı sıstemle ısınan bır bınayı tercıh ettık oda bızım zararımıza oldu
Allah bızı magdur etmesın ıns gıderız yoksa su havada evı toparla ev ara tasın cok zor ..

Ama yıne de dıyorum Allah beterınden saklasın

Doğubeyazıta eşimin yemin törenine gelmiştim, bir şubat ayıydı çok iyi anlıyorum anlattığın soğuğu canım:106: Allah gönlüne göre versin inşallah, en kolay şekilde atlat bu durumu

öğretmen arkadaşlar süt izinli haliyle toplamda kaç saat derse giriyorsunuz..

bu gece kaç kere kalktım bilmiyorum. benim deli oğlan kafayı beşiğe çarpıp çarpıp durdu. her seferinde aldım emzirdim. tabi uykumun en ağır halinde oluyor bu olanlar. sık sık uyandığı için derin uykuma yeni geçtiğim anlara denk geliyor. emzirirken uyuyorum sürekli. uyumamaya çalışıyorum ama maalesef kendimi uyurken buluyorum.

bu gece oğlumunda çok uykusu vardı. o da azıcık emiyor sızıyor. sonra tekrardan emiyor falan. ben yatarak emzirsemde kolumda emzirsemde uyumuş buluyorum kendimi. gazı çıksın diye benim üstüme yüzüstü yatırıyorum onu. onu pışpışlarken ben uyumuş oluyorum. bi bakıyorum çocuk üstümde. bi bakıyorum yanımdaa. bi bakıyorum diğer yanımda tehlikeli tehlikeli işler

bide benim sütüm gene azalmış galiba ya. uzun zamandır sağım yapmıyordum. mama da vermiyordum. çocuğun bu aralar az uykusu bundan mı acaba. önceden yatmadan önce mama veriyordum. geceleri daha uzun uyuyordu.

4 gün çalışcam. 2 gün çalışma sürem çok uzun. 2 kere eve gelcem emzirmeye. birinde 2 saat aram olacak birinde yarım saat. işle ev arasında çok hızlı olursam 15 dk gider gelirim diye düşünüyorum. 15 dk da emzirmem gerekecek yani.

diğr günler ve hatta bu iki günde de gün içinde en az 1 kere beslenmesi gerekecek oğlumun. gündüz süt sağmam mümkün değil zaten. en azından gece biriktiririm diyordum ama dün denedim 60 cc çıktı.

yatmadan önce sağmıştım. gece uykudan gözümü açamıyorum zaten. sanırım mama vercem. 60 60 biriktirmeye uğraşırsam zor olacak.

oğlum ilk kez döndüğünden bu yana dönmemişti hiç. bugün yine döndü mutlu oldum. açken aranmaktan dönüyor ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…