2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimkide öyleydi ailem varken alışmıştı yatmıyodu hiç ben onlar gidince bırakı bırakıverdim önce ğladı bende oyalamaya çalıştım tabi kısa süreli ama gittikçe uzadı şimdi biraz daha iyi az da olsa oyun halısındada vakit geçiriyo

bakalım ilk iş gnm nasıl gececek. bayrama kadar idare edebilirsem bayramdan sonra çocuk 4 aylık olmuş olacak. belki daha rahatlar. beslenme süresi uzar mı acaba. 4 aylık bebeği olanlar kaç saatte besleniyor?

bugün neden kimse yok. benim canım çok sıkılıyor. canım sıkılınca uyuyamıyorumda. öyle boşboş pc ye bakıyorum

bakalım ilk iş gnm nasıl gececek. bayrama kadar idare edebilirsem bayramdan sonra çocuk 4 aylık olmuş olacak. belki daha rahatlar. beslenme süresi uzar mı acaba. 4 aylık bebeği olanlar kaç saatte besleniyor?
benimki hala 2 buçuk saatte bir emiyo ama her gün bi sefer arayı uzatıyor ama tekrar eski düzene dönüyo sonra

başladık bakalım işe şimdilik sıkıntı yokda bu aralar akşamları çok soğuk gündüz sıcak ne giyeceğimi bilemedim şimdide midem bulanıyo

Ben aanlamadımbu josef amca hayal mi gerçek mi
evet canım eskişehire gittik iki günde oğlanla 20 saat yol gidip geldik toplamda ve hala da kendimize gelemediik
Off cok yorucu olmuştur eminim niye gittiniz ki:26:
Ay bende ne merakliyim

Güz temizliğine başladım
Dun mutfağı bitirdim mis gibi oldu
Bugünde yatak odasının yarısını yaptım ohh
Ohh ohh

Zeynocum boşver yinede olumlu yönden bak
Bedava bakıcı iste hemde güvendiğin biri demi
Gözün arkada kalmasın bence ama bal olayı iyi olmamış allah esirgesin
Canim evune gelmisssin hoşgeldin geçmiş olsun grip olmuşsun iyi misin şimdi gorumcene çok sinir oldum okurken yüreğim ılidi resmen alah esirgemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…