Canım valla iyi sabretmişsin ben olsam çıldırırdım ne demek öyle sana sormadan etmeden çocuğa değişik değişik şeyler yedirmeler ay bal vermiş bir de kafayı yememek elde değil bence kesinlikle müdahale etmelisin en azından alerjen besinlerden yedirmesin
Senin oğluşun daha tatlı annesiiiiii...severim onun gözlerini bennnn
c
eşimle konuşuyoruz gece, diyor ki niye cekiniyosun söyle verme diye, bende hani çok biliyomus gibi davranmak istemiyorum sen söyle diyorum tamam ben kırmadan söylerim dedi,
sabah evden çıkarken pat diye anne bak çocuga bal falan verme kafana göre takılma canımm diye pat diye bi söyledi şoka girdimmsözde kibarca sölicektiii
cnm çok geçmiş olsun
bu ek gıda olayında benimde dün baya canım sıkıldı
6 paket 100 lük süt bırakmıştım, dolabı bi açtım 5 tanesi duruyor
k.v deye dedimm ee bugun ne yedi bu çocuk diye sordum, 1 paket süt (100 lük), 150 cc tahıllı muzlu ek gıda sütü varya herobaby ondan, 1 de 100 cclik normal mama verdim dedi,
akşama dogruda sebze püresi yedirmiş:26:
ama ben temel olarak anne sütü alması lazım ek gıdayıda 1 kereden fazla verme demiştim, böyle yanlış gibi geldi bana :44::44:
bişi söyleyincede sanki onu suçluyormuşum gibi bozuluyor
bugun sabah çıkarken bugun sadece anne sütü verirsin, ögleden sonra yarım kase sebze püresi o kadar diye tatlı dille söyledim,
inşş kendi bildigini okumazzz :18::18: geçen günde püresine bal koymuş bir çay kaşıgı, birşey söylemedim ama sanki bal verilmesi dogru degil diye bişey okumuştumm
eşimle konuşuyoruz gece, diyor ki niye cekiniyosun söyle verme diye, bende hani çok biliyomus gibi davranmak istemiyorum sen söyle diyorum tamam ben kırmadan söylerim dedi,
sabah evden çıkarken pat diye anne bak çocuga bal falan verme kafana göre takılma canımm diye pat diye bi söyledi şoka girdimmsözde kibarca sölicektiii
benimkide haberdar cnm hatta kk.ya daha rahat girim ve laptopa salça olmayayım diye bana tablet almisbenim esim sizden haberdar arkadaslarimla konusuyorum dedigimde hemen biliyor sizle yazistigimi
oooooooo masallahhh cnmm sen isi bitirmisin bilee ben okadar ayrintiya bile girmedim utuymus camasirmisss ooooo onlar saymadim bile:26::26:kizim uyand o duzeysel yapilacak islerde kaldi artik ohhhhh saol cnm sanada kolayyy gelsinnnn
camim dis cikarma egilimi hemen hemen herkesde var suan herkesin bebegi ellerini kemirmekle salyalar akitmakla mesguller
oyun halisi icin cok erken de degil artik baya baya ilgiisni cekiyor bizde hemen hemen hergun bir kac kez yatiriyoruz oyun halisina elinede oyuncaklarini veriyorum dis kasiyicilarini flnn onlarla oyalaniyor. ama en cok kucakta oyalanmayi seviyorr benle oturup kucagimda tv izlemeye bayiliyoree o kucagimda olunca annesi bir yere gitmiyor birsey yapmiyr butun gun yaninda oturuyorr
Cnm oyun halisi benim kurtaricim oldu kesinlikle al bir once pazartesi 4. Ayimiz bitiyor ama 15 gundur oynuyor ve dis cikarma egilimi bizdede var tavsiye ederim.
çok huzurusuzlar ya... o zaman ben de alayım bizimkiler de ayın 5inde 4 ayları bitecek. bazen tvyi açmak zorunda kalıyorum ama endişeliyim işte..
işlerim var diye ve alışsın diye çocuğu kvalideye bıraktım. bi bakıyorum çocuğu otutturuyor. bi bakıyorum başka bişi yapıyor. aldım çocuğu. işler kaldı. iş kalsın mühim bırakamıyorum, değil de ben evdeyken çocuğu tamamen yalnızken nasıl olacak
bende on şaşırıyorum 1 yaş yada 6 ay diyor ama bizimkine denk geliyor galiba kalıplar değişebiliyorbugun kızımın kuculen kıyafetlerını bıde yazlıklarını kaldırdım cogunu hıc gıymeden kaldırdım bıdakı yazada olmıcaklar gelen hedıyelerın coguda yazlık kayafet gıydıremedım hıcbırını kızlar sızde de olemı cogunda 1 yas yazıyo ama kucucukler yoksa benım kızımmı tombıs
cnm madem mecburen bırakacaksın ver cocugu alışsın iyice,
bu tarz hareketler yapincada öyle yapma böyle yapma diye söyleee..
sende yanındayken verki ne yapıyor ne ediyor gör ona görede uyarılarda bulun sen yokken yapmasın..
benimde aklım hep evdeşu bal olayından sonra bi garip hissediyorum.
hatta bugun işi bıraksam ne olur ihtimallerini bile düşündüm durdumher yol çıkmaz sokak
yarın sayısal loto oynamayı düşünüyorum, inş bana çıkarrr
söylemekten çekinmiyorum ama dinlemiyor ki. birde benim kvalidenin bi huyu var. en sevmediğim huyu. inkar. gözümle görüyorum gene inkar ediyor. oturttuğunu görünce oturtmayın bu aylarda doğru değil diyorum. oturtmuyorum diyor. sana mı inanayım gözüme mi?
akşam eşimle konuşcam. onu dinler hiç değilse. beni dinler gibi gözüküp kendi bildiğini okur. ben yokken neler yapar kimbilir. keşke bi kamera falan olsa.
demin de mama olayını düşündüm. havalar soğuk. ben mama suyunu hazırlayıp bıraksam sğur. kendisi de haızrlayamaz mama suyu. off off. keşke sütüm olsaydı sağıp bıraksaydım. gene onu ısıtmak daha kolay.
benim işi bırakmam imkansız. tek başına eşimin maaşı krediyi karşılamıyor bile.
Hayırlı sabahlar arkadaslar
Canım cok sıkkın moralım altust
:26:
Ev sahıbı 15 ıne kadar evden cıkmamızı ıstedı annesı rahatsızmıs daıreye onu alacakmıs ..
Bıde sure verıyor
Hıc dusunmek yok bunların burda kımsesı yok kucucuk bebeklerı var havalar buz ne yaparlar demek yok !
Insanlıktan nasıbını almamıs
Allah ıslah etsın
Buraya gelelı 1 yıl bıle olmadı esım ıst da yuksek lısans yapıyordu atanınca buraya geldık.sımdı de kadroya gectı ve artık kadrolu oldugu ıcın de ıst a tayın ısteyebılıyormusuz.esım az once dılekce vermeye gıttı.
Ins kabul ederler
Burdan gıdemezsek bos yere ınsanların keyfı yuzunden tasınmak zorunda kalcaz
2 yıl ıcınde 3. Tasınma faslı
Bılsem yardım edecek yakınlarım var yıne sıkıntı yapmam ama tek basıma 15 gune kadar toparlanmam lazım
Dua edın arkadaslar o kadar ezıyetı cekıyoruz barı ıst a gıdelım ...
evett canim cool olmay seviyoruzz bazen öyle bakislar atiyorki sanki oglan dogurudm saniyorumoyyşş gelinlerin fıstığına bak sen
benim gelinimde aynı oğluşum gibi sakin, ciddi, sade ve cool görünüyorokumayıda sevecek oda benim gibi maşallah
merhaba Talia..evet nevsehirdeyim.Acıgöl ilçesinde burada 4.yılım.Senin buralı olduğunu biliyorum tekrar gelirsen muhakkak beklerim.Biz seninle maalesef meslektaş olamamışız ama forumdaş olduk.Bu çok güzel.Ayrıca şunu belirtmeliyim ki senin tecrübelerinden çok faydalandım şimdiye kadar..Çoooook sağoll
tsk ederiz teyzesiii insallah dedigin gibi olur annesi gelemediye kizi gelirrÇook tatlı maşallah.Şimdiden okumaya başlamış.Bu cimcime çok iyi yerlere gelecek inşallah
cnm o zaman mama suyunu sen biberona hazırla o sadece kaç ölçekse atıp sıcak suya oturtsun öyle ısıtıp versin :44:
oyun halısı mı alsak yaaa :44: en azından yatırsınlar altına oylansınlar kendi kendilerine
ay çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorumallah yardımcın olsun.
gecen günde yazmıştım okudun mu bilmiyorum komşulardan biriyle anlaşsan 2 saatte bir gidip mamasını hazırlayıp yedirse, göz kulak olsa, karsılıgındada çok cuzii bir para versen nasıl olur :44:
günaydın cnm
onların şu an totolarında pireler uçuşuyordur
çalışanlarda daha varamamıştır işlerine
sen bu saatlerde burda olmazdın pek hayırdır vardiya mı degiştirdin
cnm dün gece okudumda hiç alıntı yapamadım ondan soramadım, noldu niye keyfin yoktu
ayyy nasil begenmem ben bu yakisikliyii masallahhh canimm benim yakisikli damadimataliacım teşekkür ederim damadını beğenmişsin bende fıştığımıza bayılmıştımistanbul gerçekten çok güzel, birde benim işyerim cihangirde, ist,klal caddesine paralel bir sokakta sıkıldımı atıyorum kendimi öğlenlerde oraya almanyayı çok bilmiyorum ama eşim orda doğmuş, bizde dresdene gitmiştik bir sefer. artık daha sık gelicez napalım
Buldum işteee :82:
bende tamm diyecektim resme baka baka cidden cok benzetmisin diye sen yazmisinnn emrin ikizi gibiamin cnm inş allah gönlüne göre verir
gerci benimki ucundan accık benzemiş gibiiii
oooooooooooo masallahhh damadimiz cok hizlii ciktiiiibak taliacım biz faaliyete geçtik
:132:
Kızlar uzun aradan sonra tekrar merhaba aslinda diğer Topigi takip etmeye calistim ama bunu hic rakip edemedim hastalık biyandan kızım bi yandan evin dağınıklığı bi yandan yani gecmis dağ olmuş hatta toroslari geçmiş 100 sayfadan fazla e okuyamafim tabi
Neyse siz beni affetmeye alıştiniz nasıl olsaf
benimkide haberdar cnm hatta kk.ya daha rahat girim ve laptopa salça olmayayım diye bana tablet almisama esim ile ailesi arasinda dağlar var onlar çok geri kafalı anlatsamda anlamazlar zaten eşime de söz geçiremiyolar bizim iliskimiz muhabbetimiz onlara çok değişik geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?