2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mervecimm doğru sölüyon hayatımm yaa bunlar beni yer bacımmm
esra canım hoşbuldukm nette problem var giremiyorumm hatta şimdide yapıyo aynı şeyi gıcık oldummm alıntılar gittii sen naptın nasıl oldunn
minikuss kıss dünürüm nerdesinnnn

Kiz kayinvalidesi bakici degil gecen gün bende bu konuyla ilgili birseyler yazmistim kadinin biri kabak-bezelye gibi sebzelerin ii e pekmezi doldurup cocuga yedirmeye calisiyormus yazik ya sen olsan yermisin:120::120::120:

Ay kostum geldim hemen duyunca
haberim olmasa gelinim elden gidecek
zeynoo yakarim ortaligi :)
geridonusum sagolsun haber verdi
dunurum merak etme yakin zamanda oglumla
yesil sahalara kesin donus yapicaz az daha dayanin

kııss nerdesinn senn bizi yalnız bıraktınnn kurda kuşa yem oluyoduk haaaa

Biran önce nette ki sorunu yaptirin canim ohalde özletiyorsun kendini.. Bende bildigin gibi cocuktu evdi ugrasip duruyorum benim ki pazar gidiyor yine bir hafta yok ayda bir defa uni icin gidiyordu biliyorsun ona canim sıkılıyor biraz
Kardesin gitmis bu ara en azindan güzel bir hafta gecirmissindir

Kiz fna mi iste gelsin hediyeler gelsin çil çil altınlar
Şaka bir yana bnim kizda huysuz bir bebek. Olduğu için cok zor oluyor gerçekten artık. Misafir gelmesin. İstiyorum ben valla cok cok yoruluyorum çünkü

sezeryanlı hanımlar dikişleriniz ne alemde?

hkn benimde bu ara olur gibi oluyor. ilerleyince krem sürüyorum hemen. bana en iyi bepanten gelmişti.

senn bebe uyumuyorsa o kadar temizliği nasıl yaptın. ben yemeğimi zor yiyorum ya. benmki peşimi bırakmıyor. kvalide de durmuyor. ben gidince yanına susuyor. çok alışmış bana

merve formdan düşmüşün. ne oldi senin hafızaya. dünürü minikkuştu. mesaj attım hemen söyledim gelin elden gidiyor diye

Hehe:) yaparım ben valla kasla göz arasında yeterki isteyeyim
Bilmiyordum ki dünür olduklarını bilsem kaçar mi benden

evet güzel bi haftaydııı... aman bacımm napcan yaaa dayanacan biraz artıkk zor tabi amaa

benim dedem yumurtaya pekmez koyar yerdi. biz tadına bile bakmazdık ama lezzetli olduğu söyleniyor

evet burdada yapıoyolarrr onuu bayılarakta yiyolarrr
Kiz bu neki melinnaza tanidigi biri 3-4 aylik bebege pasta börek yedir diyormus
güne götürsünler çocuğuu bariii sonra 100 kilo oluncaa biz niye böleyiz derler sen bebeklikten alıştır böree çöreğee

benim tez için gittik canım, aferinlerimi aldım geri döndüm

al benden de o kadar, evi bişi götürüyor resmen

kime hediye alıyorsun sen? (şimdi merak sırası bende)
TEbrikler o zamam sana k.valideme k.babama ve kayinlarima hediye almam lazım battım bem battım

Zeynonun bebesine k.validesi bakıyor canım

Kiz onlara sorsan hepsi dogrusunu yapiyor biz tecrübesiz cahiliz iste

Kiz kayinvalidesi bakici degil gecen gün bende bu konuyla ilgili birseyler yazmistim kadinin biri kabak-bezelye gibi sebzelerin ii e pekmezi doldurup cocuga yedirmeye calisiyormus yazik ya sen olsan yermisin:120::120::120:
anaaaam işte bu en can sıkıcısı,bişi de denmez kadına gelecek hafta annem iki gün gidiyor benim de k.valideye kalacak çocukum..benimki de yapar mı yapar :18:ben en iyisi evdeki bal pekmezi saklayayım

Kiz bu neki melinnaza tanidigi biri 3-4 aylik bebege pasta börek yedir diyormus
oha diyorum ona ben artık, geleceğin obezinin anası,şaşırmış bu insanlar yaa:111::111::111::111::111::111::111:

TEbrikler o zamam sana k.valideme k.babama ve kayinlarima hediye almam lazım battım bem battım

Zeynonun bebesine k.validesi bakıyor canım
o ne yaaa batmışsın bencedee allah yardımcın olsun şekerimmm bizimde doğumgünleri başlıyooo off nefret edyom önümüzdeki 6 aydannnn

Kiz onlara sorsan hepsi dogrusunu yapiyor biz tecrübesiz cahiliz iste
amannn onlara sorsann oxford vardıda bizmi okumadık derrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…