mervecimm doğru sölüyon hayatımm yaa bunlar beni yer bacımmm
esra canım hoşbuldukm nette problem var giremiyorumm hatta şimdide yapıyo aynı şeyi gıcık oldummm alıntılar gittii sen naptın nasıl oldunn
minikuss kıss dünürüm nerdesinnnn
bu arada alıntıdan gördüm, bakıcı zeynonun çocuğuna bal mı vermiş yahu kadın hiç bakmamış mı balın üzerinde yazıyor vermeyin diye hem de sebze çorbasının üstüne:120::120::120:çocukta damak tadı da bırakmayacak kadın_ zeynocum didik didik didikle sen en iyisi herşeyi söyle kadına, farklı bişi yapmadan önce seni arasın bari
Kiz kayinvalidesi bakici degil gecen gün bende bu konuyla ilgili birseyler yazmistim kadinin biri kabak-bezelye gibi sebzelerin ii e pekmezi doldurup cocuga yedirmeye calisiyormus yazik ya sen olsan yermisin:120::120::120:
Ay kostum geldim hemen duyunca
haberim olmasa gelinim elden gidecek
zeynoo yakarim ortaligi :)
geridonusum sagolsun haber verdi
dunurum merak etme yakin zamanda oglumla
yesil sahalara kesin donus yapicaz az daha dayanin
mervecimm doğru sölüyon hayatımm yaa bunlar beni yer bacımmm
esra canım hoşbuldukm nette problem var giremiyorumm hatta şimdide yapıyo aynı şeyi gıcık oldummm alıntılar gittii sen naptın nasıl oldunn
minikuss kıss dünürüm nerdesinnnn
Biran önce nette ki sorunu yaptirin canim ohalde özletiyorsun kendini.. Bende bildigin gibi cocuktu evdi ugrasip duruyorum benim ki pazar gidiyor yine bir hafta yok ayda bir defa uni icin gidiyordu biliyorsun ona canim sıkılıyor biraz
Kardesin gitmis bu ara en azindan güzel bir hafta gecirmissindir
NİRAN geçmiş olsun canım...
bugün ne kadar çok öğretmen muhabbeti dönmüş topikte.bende sınıf öğretmeniyim ve şuan çıldırmak üzereyim.benim bu velilerle başım dertte.dün çatkapı bitanesi evime geldi.böyle üstümde pijamalarla saçı başı dağatmış kızı pışpışlarken.şoka girdim resmen.bebek hayırlamaya gelmiş.bugünde biri aradı yarın oturmaya gelicem diye.boşta bulundum buyrun dedim.şaka gibi.ücretsiz izne çıktım evde velilerle gün çevirmeye başladım.şimdi eve gelecem diyene gelme denilmezki.doğumdan beri kaç kişi oldu.manyak bir kızım var.misafirin yanında oturamıyorum bile.bugün eşim zor avuttu tatlı falan yaptım.allahtan buzluğumda börekte vardı.2 çeşit yeter artık.ya bide ben böyle velilerle çok muhabbete giren bir insanda değilim acık sertimdirde hatta bunlar bu samimiyeti nerden buluyor.
Kiz fna mi iste gelsin hediyeler gelsin çil çil altınlar
Şaka bir yana bnim kizda huysuz bir bebek. Olduğu için cok zor oluyor gerçekten artık. Misafir gelmesin. İstiyorum ben valla cok cok yoruluyorum çünkü
senn bebe uyumuyorsa o kadar temizliği nasıl yaptın. ben yemeğimi zor yiyorum ya. benmki peşimi bırakmıyor. kvalide de durmuyor. ben gidince yanına susuyor. çok alışmış bana
Biran önce nette ki sorunu yaptirin canim ohalde özletiyorsun kendini.. Bende bildigin gibi cocuktu evdi ugrasip duruyorum benim ki pazar gidiyor yine bir hafta yok ayda bir defa uni icin gidiyordu biliyorsun ona canim sıkılıyor biraz
Kardesin gitmis bu ara en azindan güzel bir hafta gecirmissindir
bu arada alıntıdan gördüm, bakıcı zeynonun çocuğuna bal mı vermiş yahu kadın hiç bakmamış mı balın üzerinde yazıyor vermeyin diye hem de sebze çorbasının üstüne:120::120::120:çocukta damak tadı da bırakmayacak kadın_ zeynocum didik didik didikle sen en iyisi herşeyi söyle kadına, farklı bişi yapmadan önce seni arasın bari
Kiz kayinvalidesi bakici degil gecen gün bende bu konuyla ilgili birseyler yazmistim kadinin biri kabak-bezelye gibi sebzelerin ii e pekmezi doldurup cocuga yedirmeye calisiyormus yazik ya sen olsan yermisin:120::120::120:
anaaaam işte bu en can sıkıcısı,bişi de denmez kadına gelecek hafta annem iki gün gidiyor benim de k.valideye kalacak çocukum..benimki de yapar mı yapar :18:ben en iyisi evdeki bal pekmezi saklayayım