galiba bi tek benim böyle. bende nerdeyse çocuk dışında hiçbişi yapmama rağmen hala acıyor. duş alırken demin baktım. kırmızı, hafif şiş gibi.
ayy bütçemi zorladım en iyi dr olsun ilk doğumum dedim halime bak. belki bünyeyle alakalıdır ama dr un elinin hafifliği ile de alakası var diyorlar bilmiyorum
merhaba kızlar
karadenizden selamlar
biz oğlumla geldik buralara. uçak yolculuğumuz tek olmam sebebiyle biraz zor oldu.
bu arada nerede kaldım en son hatırlayamadım. geçmişi okuyamadım pek.
10 gün kadar kalacağım için düzenimiz altüst oldu. ben bile bütün düzeni unuttum ki oğlum hepten şaşmış olmalı. neyse olsun artık yapacak bişey yok.
al bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh) napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi
amannn canımmm balayı sayılır gidin şöle bi kafa dağıtın iyi olur sizin için kıskandımm ama bi yandan sizin için çok mutlu oldum şiekerimm takma bişi kafana keyfini çıkar birazzzzohhhh
darısıı bizeeee bizde bayramda kv bağdayızzz buna şükürrr
anaaaam işte bu en can sıkıcısı,bişi de denmez kadına gelecek hafta annem iki gün gidiyor benim de k.valideye kalacak çocukum..benimki de yapar mı yapar :18:ben en iyisi evdeki bal pekmezi saklayayım
oha diyorum ona ben artık, geleceğin obezinin anası,şaşırmış bu insanlar yaa:111::111::111::111::111::111::111:
Oda zaten birsey söyleyemeyip esine söyletmis. Bence de kaldir sen evde tatli olarak ne varsa nutella falan varsa onlari da sakla hayatim bunlarin isi belli olmaz
2 haftan kalmis sadece gidince eve kapatmazlar ins. sizi bol bol gezersiniz umarim, bizim bu taraftan kim gitse fransaya hepsi cok pisler evler mikrop icinde diyorlar bakal senin kayinvalide nasil
al bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh) napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi
merhaba kızlar
karadenizden selamlar
biz oğlumla geldik buralara. uçak yolculuğumuz tek olmam sebebiyle biraz zor oldu.
bu arada nerede kaldım en son hatırlayamadım. geçmişi okuyamadım pek.
10 gün kadar kalacağım için düzenimiz altüst oldu. ben bile bütün düzeni unuttum ki oğlum hepten şaşmış olmalı. neyse olsun artık yapacak bişey yok.
Oda zaten birsey söyleyemeyip esine söyletmis. Bence de kaldir sen evde tatli olarak ne varsa nutella falan varsa onlari da sakla hayatim bunlarin isi belli olmaz
aslında hepinize vermek istediğim cevaplar vardı ama bu manyak bilgisayar hevesimi kaçırdıı yaaaoff gıcık oldum haaa
keeppcimm bırak çatlasın baksın baksındaaa
geridönüşümm canım evet doktorla alakası olduğunu düüşünüyorum benm ilk doğumda da iyiydi ikinci aynı yerden olmasına rağmen oda çabuk iyileşti şükürr
merve sana cvp yazdımmı hatırlayamadımmm net koptuu bende koptumm tamamenn
canım gofret çekti. eski ucuz olanlarından. köye gidince inek kokuyor vs diye ben hiçbişi yemezdim. ben yiyeyim diye büyük kutularda ucuz gofret alılardı. öle hoşbeş değil yani. kalın gofretlerden.. ondan canım çekti.
ayy yoksa hamilemiyim ya. bazen diyorum rahim büyüyorda dikişler ondan mı acıyor?
dr. un yanında bünye ile de ilgili canım biraz belki senin cilt fln daha hassas:44:, bi de ben ilk zman contractubex kullanmıştım çok yaradı o. Kızarıklık sanki geçmesi gerek artık,git olmadı ilaç fln yazar