2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
burdan da sorayım. sezeryanlı hanımlar dikişleirniz ne durumda?

gayet iyi benimkiler bi problem yokk üstelik ilk ayımdan itibarennn ağır kaldırmama rağmennn

galiba bi tek benim böyle. bende nerdeyse çocuk dışında hiçbişi yapmama rağmen hala acıyor. duş alırken demin baktım. kırmızı, hafif şiş gibi.

ayy bütçemi zorladım en iyi dr olsun ilk doğumum dedim halime bak. belki bünyeyle alakalıdır ama dr un elinin hafifliği ile de alakası var diyorlar bilmiyorum

merhaba kızlar
karadenizden selamlar
biz oğlumla geldik buralara. uçak yolculuğumuz tek olmam sebebiyle biraz zor oldu.
bu arada nerede kaldım en son hatırlayamadım. geçmişi okuyamadım pek.
10 gün kadar kalacağım için düzenimiz altüst oldu. ben bile bütün düzeni unuttum ki oğlum hepten şaşmış olmalı. neyse olsun artık yapacak bişey yok.

al bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh) napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi

Balayına gidiyoruz canimcim
Saka saka benim k.validemgil orada yaşıyor
Tatile gidiyoruz yanlarına bayrama denk getirdik
amannn canımmm balayı sayılır gidin şöle bi kafa dağıtın iyi olur sizin için kıskandımm ama bi yandan sizin için çok mutlu oldum şiekerimm takma bişi kafana keyfini çıkar birazzzzohhhh
darısıı bizeeee bizde bayramda kv bağdayızzz buna şükürrr

Oda zaten birsey söyleyemeyip esine söyletmis. Bence de kaldir sen evde tatli olarak ne varsa nutella falan varsa onlari da sakla hayatim bunlarin isi belli olmaz

Ayın 11ine almis k.peder biletleri

2 haftan kalmis sadece gidince eve kapatmazlar ins. sizi bol bol gezersiniz umarim, bizim bu taraftan kim gitse fransaya hepsi cok pisler evler mikrop icinde diyorlar bakal senin kayinvalide nasil

o ne yaaa batmışsın bencedee allah yardımcın olsun şekerimmm bizimde doğumgünleri başlıyooo off nefret edyom önümüzdeki 6 aydannnn

amannn onlara sorsann oxford vardıda bizmi okumadık derrrr

:

Hastami ne birde senin okuyacagini bilerek yaziyorsa

ben varyaaa böle bilgisayarıdaaa böle netideeee alıyımmmm napıyım blemedim beni sinir sahibi yaptı yeminleee

burdan da sorayım. sezeryanlı hanımlar dikişleirniz ne durumda?
sen deyince baktım izi bile az biraz kalmışuzun zamandır varlıklarını unutmuştum (tabi göbüşün altında kalıp görünmemeleri de unutmama bi etken)

canım bişi olmaz, biz de yolculuk yaptık hem de araba ile. Neresindesin karadenizin?

Oda zaten birsey söyleyemeyip esine söyletmis. Bence de kaldir sen evde tatli olarak ne varsa nutella falan varsa onlari da sakla hayatim bunlarin isi belli olmaz
di miayy valla sinirimden gülüyorum şu an, bakalım bizi hangi maceralar bekliyor iki günde

Hastami ne birde senin okuyacagini bilerek yaziyorsa
münasebetsiz ya ne olacak neyse ki 3-5 yılda bi görüşüyoruz onu da öyle kabullendik biz

ben varyaaa böle bilgisayarıdaaa böle netideeee alıyımmmm napıyım blemedim beni sinir sahibi yaptı yeminleee
kızma canııım,format at format

hadi ya :44: dr gitsem normal dicek gene. ama bana pek normal gelmio bu durum. ayy gök gürlüyor çok korkarım

aslında hepinize vermek istediğim cevaplar vardı ama bu manyak bilgisayar hevesimi kaçırdıı yaaaoff gıcık oldum haaa
keeppcimm bırak çatlasın baksın baksındaaa
geridönüşümm canım evet doktorla alakası olduğunu düüşünüyorum benm ilk doğumda da iyiydi ikinci aynı yerden olmasına rağmen oda çabuk iyileşti şükürr
merve sana cvp yazdımmı hatırlayamadımmm net koptuu bende koptumm tamamenn

komşuumm kapıyııı çaldııı anahtarı kapının dışında unutmuşummm anlayınn ne yöne doğru gidiyorum artıkkk

canım gofret çekti. eski ucuz olanlarından. köye gidince inek kokuyor vs diye ben hiçbişi yemezdim. ben yiyeyim diye büyük kutularda ucuz gofret alılardı. öle hoşbeş değil yani. kalın gofretlerden.. ondan canım çekti.

ayy yoksa hamilemiyim ya. bazen diyorum rahim büyüyorda dikişler ondan mı acıyor?

hadi ya :44: dr gitsem normal dicek gene. ama bana pek normal gelmio bu durum. ayy gök gürlüyor çok korkarım
dr. un yanında bünye ile de ilgili canım biraz belki senin cilt fln daha hassas:44:, bi de ben ilk zman contractubex kullanmıştım çok yaradı o. Kızarıklık sanki geçmesi gerek artık,git olmadı ilaç fln yazar

komşuumm kapıyııı çaldııı anahtarı kapının dışında unutmuşummm anlayınn ne yöne doğru gidiyorum artıkkk

benim eşimin en az 10 kere yaptığı şey. deli eidyor beni. bi gün başımıza bi iş gelecek onun gevşekliği yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…