canım gofret çekti. eski ucuz olanlarından. köye gidince inek kokuyor vs diye ben hiçbişi yemezdim. ben yiyeyim diye büyük kutularda ucuz gofret alılardı. öle hoşbeş değil yani. kalın gofretlerden.. ondan canım çekti.
ayy yoksa hamilemiyim ya. bazen diyorum rahim büyüyorda dikişler ondan mı acıyor?
benim eşimin en az 10 kere yaptığı şey. deli eidyor beni. bi gün başımıza bi iş gelecek onun gevşekliği yüzünden..
canııım iki çocukla gayet normal hatta iyisin bilekomşuumm kapıyııı çaldııı anahtarı kapının dışında unutmuşummm anlayınn ne yöne doğru gidiyorum artıkkk
aman haa, korunmuyor musunuz hem siz ayıptır sormasıcanım gofret çekti. eski ucuz olanlarından. köye gidince inek kokuyor vs diye ben hiçbişi yemezdim. ben yiyeyim diye büyük kutularda ucuz gofret alılardı. öle hoşbeş değil yani. kalın gofretlerden.. ondan canım çekti.
ayy yoksa hamilemiyim ya. bazen diyorum rahim büyüyorda dikişler ondan mı acıyor?
dr. un yanında bünye ile de ilgili canım biraz belki senin cilt fln daha hassas:44:, bi de ben ilk zman contractubex kullanmıştım çok yaradı o. Kızarıklık sanki geçmesi gerek artık,git olmadı ilaç fln yazar
canııım iki çocukla gayet normal hatta iyisin bile, en azından anahtar yerli yerinde buzdolabında ya da çamaşır sepetinde de kalabilirdi (bunu benim yapmışlığım vardı eskiden )
aman haa, korunmuyor musunuz hem siz ayıptır sorması
di miayy valla sinirimden gülüyorum şu an, bakalım bizi hangi maceralar bekliyor iki günde
münasebetsiz ya ne olacak neyse ki 3-5 yılda bi görüşüyoruz onu da öyle kabullendik biz
kızma canııım,format at format
komşuumm kapıyııı çaldııı anahtarı kapının dışında unutmuşummm anlayınn ne yöne doğru gidiyorum artıkkk
bence kesin hamilesinn
oooo bu nekii biz bigün öle sabaha kadar yatmışız sabah eşim işe giderken farkettikkkçok komikktiii
saol canım çok çektim hala çekiyorumm ve bu göğsümü emzirmek eziyet gibi zaten sütüm çok azdı bu göğsümde sanırım hiç kalmıcakk bi göğsüm kocaman bu küçücük kaldıı görüntüde kötüü kızımın süt alternatifide azalıyooçok geçmiş olsun sen bu konuda bayağı çektin galiba..üzüldüm.
saol canım çok çektim hala çekiyorumm ve bu göğsümü emzirmek eziyet gibi zaten sütüm çok azdı bu göğsümde sanırım hiç kalmıcakk bi göğsüm kocaman bu küçücük kaldıı görüntüde kötüü kızımın süt alternatifide azalıyoo
2 ayı geçeli çok oldu canım ya, bilemedim ama ben de şimdi..nette şu online doktorlara bi sor bakalım ne dicekler ona göre gidersin olmadı:44:evde madicassol vardı ondan srdüm. öncesinde dalgınlıkla bepanten sürdüm amasonra sildim diğerini sürdüm. benim yaralarım geç iyileşir biraz buna bağlıyorum ama acıması falan da normal değil bence. dr krem falan bişi vermedi bana. 2 aylık kontrolde de normal dedi krem vermedi
ağzını hayra aç bacıımaman ki ne amann. evet. eşim mümkün olmadığını söylüyor hatta. ama imkansız diye bişi yok ya olursa.
aman doğduğundan beri kimi kimselere bi beğendiremedim oğluşumu bakıyorum bana da öyle çirkin görünmüyor acaba diyorum kuzguna yavrusu hesabı mı oluyor amaan neyse akıllı olsun da _ saçları da dökülmüş di mi babası kılıklıAman canim bosver zaten öyle dengesizlerin lafini ciddiye bile almaya gerek yok tosun gibi oglusun masallah kasi gözü herseyiyle güzel neyini begenememis birazcik saclari dökülmüs okadar
Hay allah seni emi
kızım 3,5 aylık ve hala 2 saatte bir emiyor hatta bazen 1,5 saat sonra istiyor sanırım sütümle alakalıbakalım ilk iş gnm nasıl gececek. bayrama kadar idare edebilirsem bayramdan sonra çocuk 4 aylık olmuş olacak. belki daha rahatlar. beslenme süresi uzar mı acaba. 4 aylık bebeği olanlar kaç saatte besleniyor?
ayy nasıl özledim orayıaa senin memleket mi orasıısoğuktur diye kat kat giysi götürdük İzmirden daha sıcak çıktı senin memleket bu sefer,yine ters köşe yaptı bana
ha şöyle yola gelsin üzmesin dünürümüdün yüz vermedim yemek yapmadım onunla yemedim konuşmaya çalıştı falan şimdi peşimde dolaşıyo ve yemek yapıyo
anam ben çalışmayan bayanım benim evi de b.k götürüyorCanım sen çalışan bayansin hem ev hem is hem ev
Isin kolay değil
çok da abartma canım hediye konusunda bütçeni zorlama benceYarın alışverişe gidiyorum inş.
Bakalım kaç beden olmuşum
Off bide hediye faslı var ne alsam begenmeyecek bu kadın nasıl olsa
Çokta ozenmeme gerek yok galiba:26:
benim kız da kalabalığı sevmiyorsenn bebe uyumuyorsa o kadar temizliği nasıl yaptın. ben yemeğimi zor yiyorum ya. benmki peşimi bırakmıyor. kvalide de durmuyor. ben gidince yanına susuyor. çok alışmış bana
engelle gitsin şekerimal bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh)napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi
ay ben bayılırım böyle gecenin bir vakti gök gürlesin şimşek çaksın şakır şakır yağmur yağsınhadi ya :44: dr gitsem normal dicek gene. ama bana pek normal gelmio bu durum. ayy gök gürlüyor çok korkarım
ben de bayılırım o gofrete bak sen deyince nasıl canım çekticanım gofret çekti. eski ucuz olanlarından. köye gidince inek kokuyor vs diye ben hiçbişi yemezdim. ben yiyeyim diye büyük kutularda ucuz gofret alılardı. öle hoşbeş değil yani. kalın gofretlerden.. ondan canım çekti.
madecassol hametan ve bepanthen i karıştır yara olan yerlerine sür çok iyi geliyor tecrübeyle sabitevde madicassol vardı ondan srdüm. öncesinde dalgınlıkla bepanten sürdüm amasonra sildim diğerini sürdüm. benim yaralarım geç iyileşir biraz buna bağlıyorum ama acıması falan da normal değil bence. dr krem falan bişi vermedi bana. 2 aylık kontrolde de normal dedi krem vermedi
evet kuzum ya geçmişe daldım gittim benim bilgr da bozuldukızlar ben bu bilgisayarı kırmadan önce kaçsam iyi olucakkk deli ettii beniiii offf zaten kimsede yokkk
pdnk canım sen burdasın ama sanırım geçmiş okuyosun öptüm seni görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?