2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bence kesin hamilesinn

komşuumm kapıyııı çaldııı anahtarı kapının dışında unutmuşummm anlayınn ne yöne doğru gidiyorum artıkkk
canııım iki çocukla gayet normal hatta iyisin bile, en azından anahtar yerli yerinde buzdolabında ya da çamaşır sepetinde de kalabilirdi (bunu benim yapmışlığım vardı eskiden)

aman haa, korunmuyor musunuz hem siz ayıptır sorması

evde madicassol vardı ondan srdüm. öncesinde dalgınlıkla bepanten sürdüm ama sonra sildim diğerini sürdüm. benim yaralarım geç iyileşir biraz buna bağlıyorum ama acıması falan da normal değil bence. dr krem falan bişi vermedi bana. 2 aylık kontrolde de normal dedi krem vermedi

aman ki ne amann. evet. eşim mümkün olmadığını söylüyor hatta. ama imkansız diye bişi yok ya olursa.

Aman canim bosver zaten öyle dengesizlerin lafini ciddiye bile almaya gerek yok tosun gibi oglusun masallah kasi gözü herseyiyle güzel neyini begenememis birazcik saclari dökülmüs okadar

komşuumm kapıyııı çaldııı anahtarı kapının dışında unutmuşummm anlayınn ne yöne doğru gidiyorum artıkkk

Hay allah seni emi

keep valla canım ben dahada kötüye gitmesinden korkuyorum geçen günde gözlük kafamdaa köşe bucak gözlük aradım yaaa
ama seninkide iyimişşşş bakalım benm sırada neler varrr

bence kesin hamilesinn

ayyy Allah korusun ya. geçene rüyamda iki oğlum varmış onu görüyorum. aralarında 1 yaş varmış. yalnız sonra doğan engelliymiş falan. test mest yapmıyorum ya. yapsam mı? eşime test al dedim almıyor. bende evden çıkamıyorum pek..

Gideyim de duş alayim bari sizin yüzünüzden kokacagim, cocugu uyutup zaman buluyoruz bu defa da burdan cikamiyoruz

geridönüşüm canım takılıyorum yaaa yoktur öle bişi testede gerek yok benceee tabi yinede sen bilirsindeee
esraaa hemen yap duşunu gelll kaçmak yok öleee

çok geçmiş olsun sen bu konuda bayağı çektin galiba..üzüldüm.
saol canım çok çektim hala çekiyorumm ve bu göğsümü emzirmek eziyet gibi zaten sütüm çok azdı bu göğsümde sanırım hiç kalmıcakk bi göğsüm kocaman bu küçücük kaldıı görüntüde kötüü kızımın süt alternatifide azalıyoo

kızlar ben bu bilgisayarı kırmadan önce kaçsam iyi olucakkk deli ettii beniiii offf zaten kimsede yokkk
pdnk canım sen burdasın ama sanırım geçmiş okuyosun öptüm seni görüşürüzzz

olumsuz düşünmemeye çalış çünkü negatiflik daha çok olumsuzluk çekiyo maalesef.

eşimde teste gerek yok olamaz diyor. kazayla olduysa diyorum. kaza öyle olmuyor diyor. pek bi cahilim

kızlar birşey sormak istiyorum, normalde sağdığımda 130-120 fln çıkardı bir süredir 80-90 çıkmaya başladı şimdi ise 45-50 çıkıyor acaba benim sütüm mü azalıyor? ama azalsa çocuğumun ağlaması gerekmez mi, yoksa aç aç susup duruyor mu benim oğlum

aç olsa susmaz canım ya nasıl dayansın açlığa benimki yıkar ortalığı doymayınca

kıızlar diğer haziran topiğine bi süt sorusu sordum bi bakıverin ya :18:

2 ayı geçeli çok oldu canım ya, bilemedim ama ben de şimdi..nette şu online doktorlara bi sor bakalım ne dicekler ona göre gidersin olmadı:44:

aman ki ne amann. evet. eşim mümkün olmadığını söylüyor hatta. ama imkansız diye bişi yok ya olursa.
ağzını hayra aç bacıım

Aman canim bosver zaten öyle dengesizlerin lafini ciddiye bile almaya gerek yok tosun gibi oglusun masallah kasi gözü herseyiyle güzel neyini begenememis birazcik saclari dökülmüs okadar

Hay allah seni emi
aman doğduğundan beri kimi kimselere bi beğendiremedim oğluşumu bakıyorum bana da öyle çirkin görünmüyor acaba diyorum kuzguna yavrusu hesabı mı oluyor amaan neyse akıllı olsun da _ saçları da dökülmüş di mi babası kılıklı, hehehe ama o punk saçlarına bayılıyorum ben

bakalım ilk iş gnm nasıl gececek. bayrama kadar idare edebilirsem bayramdan sonra çocuk 4 aylık olmuş olacak. belki daha rahatlar. beslenme süresi uzar mı acaba. 4 aylık bebeği olanlar kaç saatte besleniyor?
kızım 3,5 aylık ve hala 2 saatte bir emiyor hatta bazen 1,5 saat sonra istiyor sanırım sütümle alakalı
aa senin memleket mi orasıısoğuktur diye kat kat giysi götürdük İzmirden daha sıcak çıktı senin memleket bu sefer,yine ters köşe yaptı bana
ayy nasıl özledim orayı

5 senem geçti orada
kışı felaket soğuktur oranın her yer buz tutar kaş kirpik donar
çok ayaz oluyor ondan çok pis donuyor insan
dün yüz vermedim yemek yapmadım onunla yemedim konuşmaya çalıştı falan şimdi peşimde dolaşıyo ve yemek yapıyo
ha şöyle yola gelsin üzmesin dünürümü
Canım sen çalışan bayansin hem ev hem is hem ev
Isin kolay değil
anam ben çalışmayan bayanım benim evi de b.k götürüyor
Yarın alışverişe gidiyorum inş.
Bakalım kaç beden olmuşum
Off bide hediye faslı var ne alsam begenmeyecek bu kadın nasıl olsa
Çokta ozenmeme gerek yok galiba:26:
çok da abartma canım hediye konusunda bütçeni zorlama bence
sembolik hediyeler bunlar
senn bebe uyumuyorsa o kadar temizliği nasıl yaptın. ben yemeğimi zor yiyorum ya. benmki peşimi bırakmıyor. kvalide de durmuyor. ben gidince yanına susuyor. çok alışmış bana
benim kız da kalabalığı sevmiyor
misafir gelince başlıyor ağlamaya sadece bende susuyor
bütün akşam onu avutmaktan insanlarla iki laf edemiyorum
kurban olduğum ya nasıl büzüyor o bal dudaklarını yesin annesi onu
engelle gitsin şekerim
hadi ya :44: dr gitsem normal dicek gene. ama bana pek normal gelmio bu durum. ayy gök gürlüyor çok korkarım
ay ben bayılırım böyle gecenin bir vakti gök gürlesin şimşek çaksın şakır şakır yağmur yağsın
ben de bayılırım o gofrete bak sen deyince nasıl canım çekti
bana da köyde anneannem alırdı hep
şeffaf poşette satılır iri iri ayy nasıl yiyesim geldi ya
madecassol hametan ve bepanthen i karıştır yara olan yerlerine sür çok iyi geliyor tecrübeyle sabit
kızlar ben bu bilgisayarı kırmadan önce kaçsam iyi olucakkk deli ettii beniiii offf zaten kimsede yokkk
pdnk canım sen burdasın ama sanırım geçmiş okuyosun öptüm seni görüşürüzzz
evet kuzum ya geçmişe daldım gittim benim bilgr da bozuldu
akşam kocacım iş bilgrını getiriyor onunla giriyorum nete
haliyle de uzun sürüyor geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…