2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

geldi galiba yola gitmiş çikolata falan almış bana bi ilgi bi alaka ama ben untmaaaaammmmmmmmmmm

keep geçen bende sağdım yine azalmış benımki de

aç olsa susmaz canım ya nasıl dayansın açlığa benimki yıkar ortalığı doymayınca
inşallah canım ya peki niye böyle oluyor ki acaba makineyi mi bozdum ben ya da bi iki saatte dolmuyor mu artık ya aslında bilemiyorum ya susuyorsa benim oğlum of of of
önceden 20 dk emiyordu bi de şimdi 7-8 dk anca emiyor, hadi o çekiş gücü arttığından desek bu sağma işi neden böyle...ne yapsam doktora mı sorsam ki

ben beğeniyorum senin oğlunu. çok tatlı.

ama bu kuzgun durumunu geçen bende düşündüm.işe gitmiştim. herkes oğlumu babasına benzetti. (eşim yakışıklı değildir, hatta bana yakıştırmazlar yakışıksız bulurlar ) birde öylesine , genel olarak aa çok tatlı denir ya öyle dediler. ama benim oğlum bana çok yakışıklı geliyor. dedim heralde benim oğlum olduğu için.

mens döneminde fln azalırmış sonra yine artarmış ama benim öyle bişi de yok dünden beri kafamı ona taktım yaa

ya bide şey diyorlar ya. ilk 3 ay hormonal sonrası mekanik diye. ilk 3 ay ihtiyaç fazlasıda üretiliyormuş sonrasında sadece ihtiyaç kadarmış. belki öyle bişidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bilemedimki canım yediklerin mi değişti yada moral yorgunluk uykusuzluk ama bebiş nasıl susuyor o zaman

ya bide şey diyorlar ya. ilk 3 ay hormonal sonrası mekanik diye. ilk 3 ay ihtiyaç fazlasıda üretiliyormuş sonrasında sadece ihtiyaç kadarmış. belki öyle bişidir.
o kadar az yetmez ki ama, şimdi nette okuyorum valla hiç güzel şeyler yazmıyor

bilemedimki canım yediklerin mi değişti yada moral yorgunluk uykusuzluk ama bebiş nasıl susuyor o zaman
humanaları fln uzuun zman önce bıraktım, yediklerim aşağı yukarı aynı ama bol su içiyorum bu hafta sonu bi sağma-emzirme kampımsı bişi yapayım bakalım umarım artar:18::18::18:

Kiz fna mi iste gelsin hediyeler gelsin çil çil altınlar
Şaka bir yana bnim kizda huysuz bir bebek. Olduğu için cok zor oluyor gerçekten artık. Misafir gelmesin. İstiyorum ben valla cok cok yoruluyorum çünkü
bi ton kılık kıyafet geliyor bende anneme falan verdim al götür sende hediye verirsin diye.valla külçeyle altın gelse istemem.bugün bir börek yaptım kızım ana kucağında mutfak tezgahının üstünde zırlıyor ben börek yapmaya çalışıyorum.misafirin yanında cart curt emzirmeye gidiyorum böyle ecel terleri döktüm bol bol.3 hafta annem burdayken gelmedi kimse o gitti şimdi sıraya dizildiler.
kızlar benm göğüs ucum yine yara oldu yaa ağlıcam artık yuhh yaniii
bende hala mastit oluyorum.doğumdan bu yana 10 kere olmuşumdu herhalde.sen en azından göğüs ucuna takılan aparatlarla emzirebilirsin herhalde.gerçi kızın kabul eder mi ya da denemişsindir bile belki.

bence bebeğin daha fazla süt çekmeye başlıyor senden.eee büyüdükçe daha fazla süte ihtiyaç duyuyorlar sonuçta.ağlamıyorsa aç değildir.benim kızım acıktığında kendini yırtıyor.diğer ağlama şekillerinden çok farklı ağlıyor artık ayırtedebiliyorum.

geldi galiba yola gitmiş çikolata falan almış bana bi ilgi bi alaka ama ben untmaaaaammmmmmmmmmm
olsun kız kin tutma sen yine de
ben dayanamıyorum öyle durumlarda kıyamıyorum hiç

affet gitsin ölümlü dünya
bu foto tamda bizi anlatıyo sonrada bana diyo ki hanımevladı mı yetiştiriyoz
aaa deli mi ne el kadar çocuktan külhanbeyi mi olacakmış

sen de de ağzını yırtarım kulağına kadar görürsün de

bıraksam çocuğu manyak edecek zaten

Bebek sagdigin sütten 20-50 ml kadar fazla alirmis son sirar bende ayni senin durumundaydim 5 saatte hic emzirmedigim halde tek gögüsten 100 cikiyor du bir sürü sey denedim hic biri fayda etmedi son 2 haftadir hic sagmiyorum emzirme danismanlarina online sordum pompayi kaldir ortadan kullanma madem cocuk emiyor, emdikten sonra gögüslerin hala sis de durmuyorsa neden hala sagiyorsun sagilan sütle bebegin emdiginin arasin da cok fark var, sen sagip sütün az geldigini gördükce moralini bozup kafaya takicaksin sütün daha cok azalicak dedi, bende 2 haftadir sagmiyorum hic sirf dün oglum israrla emmek istemedigi icin sagip verdim..

şekerim nesi var senin oğlanın anlamadım ki mis gibi yavru işte yakışıklı küçük adam kurban olsunlar onun totosuna da saçına da
geridönüşüm senin oğlanınkini de yesinler
totosunu yani

masallah canim kizin kendi kendine tutmayi ögrenmiste sayfa karistirirmis yerim onu ben nasil da rahat oturuyor öyle anakucaginin icin de birde kucaktan inmiyor diyorsun :130::130::130::130::130::130::130:
tsk ederiz teyzesi evet artik istedigimiz rahatlikla tutabiliyoruz yaaa canm yine öyle kucaktan inmiyor hic burda elindeki gazete sayesnde duruyordu bir anlik dalginligina gelmis yanii arabasinda gezrken iyi duruyordu bugun anladimki oda hayal olmaya basladi kucak istiyor ordada kaldirin beni diye yikiyor ortaligi alana kadarda susmuyor

ahh canimya onda haklsiin öyle yapisik insanlari bende hic haz etmem:)) allah yardimcin olsun velilerden uzun sure daha cekeceksin yanii :)) ayyyyy cok tsk ederim canim benimmm cokk mutlu oldum bende senle cok iyi arkadas olurdum kesin :)))
gerci beni biraz soguk bulurlar yaklasmak istemezler ama yakndan taniyanlar insanligimi cok sever

az daha yazmayi unutuyordum canim kizimin pozunu nasil yakladigimi sormusun tamamen bir tesaduf oldu ben eve gelen haftalik sehir gazetesinin icindeki alisveris yerlerinin gönderdigi brosurlere bakiyordum bu da elimden almaya calsiyor bende sabredemeyip
verdim ben sandimk alip burusturup parcalayip atcak ama tam tersi oldu bu aldi eline iki eliyle resimdeki gibi tutup bakmaya basladi ben yine önemsememistim olabilir diye bu defada sayfalari degistirmeye calsiyordu kapatip aciyor yani iki eliyle resimdeki göruntu sirayla cekildigi icin acip kapatigi da zaten belli oluyor. bende hemen tlf alip cekmeye basladim su kamerali tlfnu icat edene allah iman nasip etsin

ah canim bizimkide hep kucakta butun gun inmiyor benimde kollarim kopuyor resmenn artik ama napcaksin mecburne katlanacagiz biraz daha oturmaya emeklemeye baslasin bak ozamanda kucagina alamiyacaksin indir beni yere birak diye yikacak ortaligi
kucaga almayi özleyeceksin ozamanda bende kiymetini bil bugunlerin tadini cikar pesinden kosmasi daha zor inan ki kucakta rahat istedigin ysere senle gidiyor senle geliyor
kızlar benm göğüs ucum yine yara oldu yaa ağlıcam artık yuhh yaniii

ahhh canim ya gecmis olsun sen cidden ne cektin su gögüs agrilarindan kizin emerken isiriyormu canim o yuzden yara olmus olabilir senin gögüsler cok hassas hemen etkileniyordur :))

bende gecenlerde sagim bir dedim ne kadar cikacak inairmisin ikisinden toplmam 30 cc ciktiherhalde benim kiz ac geziyor dedim inanamadim oysa benden cok cok fazla geliyordu el pompasindan artik yeterli sut elde edemedigimi dusundum kafama fazla takmadim bir dahada sagmadim ama ben hergun kizima sabah ve aksam olmak sartiyla mama veriyorum yani gunde 2 sise mama iciyor buna ragmen sutum az geliyor benimde artik idare edecegiz nasibi neyse onu alcak :)) kendine bunu sorun edip olanida yok etme canim

Been var cok mutlu olmakkk

Evimdeyim yatagimdayim tv acik oğluşum uyuyor kocis uzanmis kucaginda laptop oyun oynuyor aldim dusumu yaptim kahvemiii... tamam tamam uzatmiyorum

Mutluluk bu iste Bi insan daha ne isterkiii

kızlar ben bu bilgisayarı kırmadan önce kaçsam iyi olucakkk deli ettii beniiii offf zaten kimsede yokkk
pdnk canım sen burdasın ama sanırım geçmiş okuyosun öptüm seni görüşürüzzz

Ben geldim sen cikmissin canim..

Millete ne bakiyorsun sen canim ya herkesin yavrusu kendi gözün de dünya güzelidir ama senin oglun gercekten cok tatli ilk foto. ekledigin de kac kisi ne kadar yakisikli demisti hatirlamiyomusun ben cok begeniyorum masallah, begenmeyener pipisine kurban olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…