keeperwhale alcaktım onu aldım kaybettim şifreyi bi daha da alınca ona benzer bu oldu, uzun isim furyasında oldum böylecekeep senin ismin hep dilime takılyor nedense nasıl buldun bu ismi
kızım 3,5 aylık ve hala 2 saatte bir emiyor hatta bazen 1,5 saat sonra istiyor sanırım sütümle alakalı
ayy nasıl özledim orayı
5 senem geçti orada
kışı felaket soğuktur oranın her yer buz tutar kaş kirpik donar
çok ayaz oluyor ondan çok pis donuyor insan
ha şöyle yola gelsin üzmesin dünürümü
anam ben çalışmayan bayanım benim evi de b.k götürüyor
çok da abartma canım hediye konusunda bütçeni zorlama bence
sembolik hediyeler bunlar
benim kız da kalabalığı sevmiyor
misafir gelince başlıyor ağlamaya sadece bende susuyor
bütün akşam onu avutmaktan insanlarla iki laf edemiyorum
kurban olduğum ya nasıl büzüyor o bal dudaklarını yesin annesi onu
engelle gitsin şekerim
ay ben bayılırım böyle gecenin bir vakti gök gürlesin şimşek çaksın şakır şakır yağmur yağsın
ben de bayılırım o gofrete bak sen deyince nasıl canım çekti
bana da köyde anneannem alırdı hep
şeffaf poşette satılır iri iri ayy nasıl yiyesim geldi ya
madecassol hametan ve bepanthen i karıştır yara olan yerlerine sür çok iyi geliyor tecrübeyle sabit
evet kuzum ya geçmişe daldım gittim benim bilgr da bozuldu
akşam kocacım iş bilgrını getiriyor onunla giriyorum nete
haliyle de uzun sürüyor geçmiş
kızlar birşey sormak istiyorum, normalde sağdığımda 130-120 fln çıkardı bir süredir 80-90 çıkmaya başladı şimdi ise 45-50 çıkıyoracaba benim sütüm mü azalıyor? ama azalsa çocuğumun ağlaması gerekmez mi, yoksa aç aç susup duruyor mu benim oğlum
bu foto tamda bizi anlatıyo sonrada bana diyo ki hanımevladı mı yetiştiriyoz
inşallah canım ya peki niye böyle oluyor ki acaba makineyi mi bozdum ben ya da bi iki saatte dolmuyor mu artık ya aslında bilemiyorum ya susuyorsa benim oğlum of of ofaç olsa susmaz canım ya nasıl dayansın açlığa benimki yıkar ortalığı doymayınca
kıızlar diğer haziran topiğine bi süt sorusu sordum bi bakıverin ya :18:
2 ayı geçeli çok oldu canım ya, bilemedim ama ben de şimdi..nette şu online doktorlara bi sor bakalım ne dicekler ona göre gidersin olmadı:44:
ağzını hayra aç bacıım
aman doğduğundan beri kimi kimselere bi beğendiremedim oğluşumu bakıyorum bana da öyle çirkin görünmüyor acaba diyorum kuzguna yavrusu hesabı mı oluyor amaan neyse akıllı olsun da _ saçları da dökülmüş di mi babası kılıklı, hehehe ama o punk saçlarına bayılıyorum ben
mens döneminde fln azalırmış sonra yine artarmış ama benim öyle bişi de yok dünden beri kafamı ona taktım yaakeep geçen bende sağdım yine azalmış benımki de
mens döneminde fln azalırmış sonra yine artarmış ama benim öyle bişi de yok dünden beri kafamı ona taktım yaa
bilemedimki canım yediklerin mi değişti yada moral yorgunluk uykusuzluk ama bebiş nasıl susuyor o zamaninşallah canım ya peki niye böyle oluyor ki acaba makineyi mi bozdum ben ya da bi iki saatte dolmuyor mu artık ya aslında bilemiyorum ya susuyorsa benim oğlum of of of
önceden 20 dk emiyordu bi de şimdi 7-8 dk anca emiyor, hadi o çekiş gücü arttığından desek bu sağma işi neden böyle...ne yapsam doktora mı sorsam ki
o kadar az yetmez ki ama, şimdi nette okuyorum valla hiç güzel şeyler yazmıyorya bide şey diyorlar ya. ilk 3 ay hormonal sonrası mekanik diye. ilk 3 ay ihtiyaç fazlasıda üretiliyormuş sonrasında sadece ihtiyaç kadarmış. belki öyle bişidir.
humanaları fln uzuun zman önce bıraktım, yediklerim aşağı yukarı aynı ama bol su içiyorum bu hafta sonu bi sağma-emzirme kampımsı bişi yapayım bakalım umarım artar:18::18::18:bilemedimki canım yediklerin mi değişti yada moral yorgunluk uykusuzluk ama bebiş nasıl susuyor o zaman
bi ton kılık kıyafet geliyor bende anneme falan verdim al götür sende hediye verirsin diye.valla külçeyle altın gelse istemem.bugün bir börek yaptım kızım ana kucağında mutfak tezgahının üstünde zırlıyor ben börek yapmaya çalışıyorum.misafirin yanında cart curt emzirmeye gidiyorum böyle ecel terleri döktüm bol bol.3 hafta annem burdayken gelmedi kimse o gitti şimdi sıraya dizildiler.Kiz fna mi iste gelsin hediyeler gelsin çil çil altınlar
Şaka bir yana bnim kizda huysuz bir bebek. Olduğu için cok zor oluyor gerçekten artık. Misafir gelmesin. İstiyorum ben valla cok cok yoruluyorum çünkü
bende hala mastit oluyorum.doğumdan bu yana 10 kere olmuşumdu herhalde.sen en azından göğüs ucuna takılan aparatlarla emzirebilirsin herhalde.gerçi kızın kabul eder mi ya da denemişsindir bile belki.kızlar benm göğüs ucum yine yara oldu yaa ağlıcam artık yuhh yaniii
kızlar birşey sormak istiyorum, normalde sağdığımda 130-120 fln çıkardı bir süredir 80-90 çıkmaya başladı şimdi ise 45-50 çıkıyoracaba benim sütüm mü azalıyor? ama azalsa çocuğumun ağlaması gerekmez mi, yoksa aç aç susup duruyor mu benim oğlum
olsun kız kin tutma sen yine degeldi galiba yola gitmiş çikolata falan almış bana bi ilgi bi alaka ama ben untmaaaaammmmmmmmmmm
aaa deli mi ne el kadar çocuktan külhanbeyi mi olacakmışbu foto tamda bizi anlatıyo sonrada bana diyo ki hanımevladı mı yetiştiriyoz
bıraksam çocuğu manyak edecek zatenolsun kız kin tutma sen yine de
ben dayanamıyorum öyle durumlarda kıyamıyorum hiç
affet gitsin ölümlü dünya
aaa deli mi ne el kadar çocuktan külhanbeyi mi olacakmış
sen de de ağzını yırtarım kulağına kadar görürsün de
tsk ederiz teyzesi evet artik istedigimiz rahatlikla tutabiliyoruzmasallah canim kizin kendi kendine tutmayi ögrenmiste sayfa karistirirmis yerim onu ben nasil da rahat oturuyor öyle anakucaginin icin de birde kucaktan inmiyor diyorsun :130::130::130::130::130::130::130:
ahh canimya onda haklsiin öyle yapisik insanlari bende hic haz etmem:)) allah yardimcin olsun velilerden uzun sure daha cekeceksin yanii :)) ayyyyy cok tsk ederim canim benimmm cokk mutlu oldumcanım velilerimden çok sevdiğim hanım hanımcık bayanlarda var sakız gibi yaışanıda.o yüzden herkesle samiiyet kuramıyorsun.ama senin gibi velim olsa iyi arkadaş olurduk:)
ayyy sevsinler şunun pozunu.nasıl yakaladın ya çok güzel çıkmış.bayıldım...
sorma bunun arkası gelmiyor bugün biri 3-5 gün sonra öteki.benimde ağzımdan hayır çıkmaz iç artık ücretsiz izindeyim kış boyu bütün sınıfı ve eski mezuları ağırlar dururum:)))
kızlar ya kollarım kopuyor artık kızım kucağımdan inmiyor doğduğundan beri böyle bu büyüdükçe bırakır diyordum ama uykusuda az 15 dakika uyuyor bidaha hep kucakta sizler ne yapıyorsunuz yardım eder misiniz bana nasıl vazgeçirebilirim
kızlar benm göğüs ucum yine yara oldu yaa ağlıcam artık yuhh yaniii
kızlar ben bu bilgisayarı kırmadan önce kaçsam iyi olucakkk deli ettii beniiii offf zaten kimsede yokkk
pdnk canım sen burdasın ama sanırım geçmiş okuyosun öptüm seni görüşürüzzz
kıızlar diğer haziran topiğine bi süt sorusu sordum bi bakıverin ya :18:
2 ayı geçeli çok oldu canım ya, bilemedim ama ben de şimdi..nette şu online doktorlara bi sor bakalım ne dicekler ona göre gidersin olmadı:44:
ağzını hayra aç bacıım
aman doğduğundan beri kimi kimselere bi beğendiremedim oğluşumu bakıyorum bana da öyle çirkin görünmüyor acaba diyorum kuzguna yavrusu hesabı mı oluyor amaan neyse akıllı olsun da _ saçları da dökülmüş di mi babası kılıklı, hehehe ama o punk saçlarına bayılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?