ama benim anlamadıgım zaten sat mantıgı ne.adetin ilk günü bebek nasıl olsun.neden onu baz alıolar.ılk günü ilişki olmuo hani olsa bile adetliyken bebek olmaz o tarih bana göre saçmagünaydın
benimde 7+6 olmam gerekirken son adet tarihime göre, ultrasonda 6+6 çıktı dr geç döllenme olmuştur, zamanla normal haftaya yetişir dedi.
şu 4 ayı bulsam yaaa tehlike geçse :13: dua edelim birbirmize inşallah kızlar
ama adetin ilk günü nasıl hamilelik olsun ki.ben onu anlamıyorum cunku hesaplayıcı ılk günü baz alıo.Benim birebir tutuyor. En son gittiğimde son adet tarihini giriyorum 9+1 burda da tam 9+1 görünüyor dedi. Ama tutmaması da doktorun sorun yok dediği taktirde sorun değildir. Senin de dediğin gibi geç döllenme olmuştur.
ama benim anlamadıgım zaten sat mantıgı ne.adetin ilk günü bebek nasıl olsun.neden onu baz alıolar.ılk günü ilişki olmuo hani olsa bile adetliyken bebek olmaz o tarih bana göre saçma
:44::44:
benim baştan beri düşündüğüm beşik bu, daha bebiş yokken bile bu gözüme çarpıordu
Eki Görüntüle 546890
ama adetin ilk günü nasıl hamilelik olsun ki.ben onu anlamıyorum cunku hesaplayıcı ılk günü baz alıo.
hımm mantık o yani.bana hersey güzel dedi.çook şükür.gelişimi ii dedi.Bebek nasıl oluyor.Yumurtayla sprem birleşince. Adetin başladığı gün yumurtamız gelişmeye başlıyor. Sonra çatlıyor spremle buluşuyor ve bebeğimiz oluyor. Onun için yumurtamızın gelişmeye başladığı gün ilk gün sayılıyor.
Mantık buymuş.
Tabi erken yumurtlama ve geç yumurtlama hesaptan şaşmalara sebep olabiliyor ama bebekteki gelişim iyiyse sorun yok zaten.
benimki tam tutuyo sanırım, 7+4 te gittim ultrason çıktısında da aynısı yazıyordu.
Günaydın herkese
hı bidee sımdı baktım bu sat 28 günü baz alıyomus benım 31 bzen 34 günü buluodu adetim ama bunu hıc gecmedı mesela bı ay 14 bı ay 15 bazen 19 olabılıodu.hımm mantık o yani.bana hersey güzel dedi.çook şükür.gelişimi ii dedi.
Kızlar dün kalp atışlarını duyduk güm güm gümmmmm:)) 6 kasıma beni ekleyin lütfen:))
anladım canım mantıgı.bi bakıma mantıklıymıs..bide sat 28 günü baz alıo sanırım benim 31 bazen de gectıgı oluo bazende 33 34 de oluodum sanırım onla alakalı.çook ayrıntıcı olmaya basladım kendi açımdan hiç hoş değil.hamilelik süreci başlıyor ve o yüzden 40 hafta sayılıyor yoksa tahmin edilemez canım adettin ilk günü bu yüzden baz alınıyor ve dediğim gibi 40 hafta olarak hesaplanıyor. yani bebişin oluşumuna destek süreç bu zamanda başlıyor :) banada saçma gelmişti ama araştırdım ve bu söylediğim sonuç çıktı...
cnm ben dün kalp atısını duydum ekleyebilrsin.05.112012 de :) çook sükür yaaaa
kızlar iyigceler ben de yatmadan önce bir topiğe göz gezdireyim dedim ama sayfalar yine uçup gitmiş :)))) kızlar ben balığı ve eti çok severim ama 1 haftadır düşünmek bile istemıyorum nezaman düzelicek bu durum bebişimi proteinsiz de bırakmak istemıyorum ama elimi sürüpde pişirmek bile istemıyorum makarna, pilav gibi faydası olmayan şişiren şeylerle karnımı doyurabiliyorum sadecebu kilo için hiç iyideğil zaten maşallahım var kilo alıyorum daha çok erken
Canım tebrikler, çok güzel bir duygu. Doktorum bile bana herşeyi unutursun ama ilk kalp atışlarını unutmazsın demişti. :)Kızlar dün kalp atışlarını duyduk güm güm gümmmmm:)) 6 kasıma beni ekleyin lütfen:))
Hayırlı olsun canım, sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olsun.günaydın kızlar dün dayanamadım bi tıp merkezine gittim zira randevum daha ayın 13'üneydi. Ve keseyi gördüm. Hafif hafifi kalp atışını da duyduM. Artık kesinleşti sanırım. Bi aksilik olmazsa inşaallah Allah'ın izniyle haziran annesiyim.
Bende artık bugün kadın çağırdım, artık heryer burnuma kokmaya başlamıştı. Ama şimdi öğlene kadıncağıza ne yemek yedireceğim diye düşünmeye başladım.Evde yemek yok ve benimde pişirecek halim yokkızlaar bence şu geç döllenme işinde endişelenecek birşey yok...geç döllenmeden kaynaklı tarihler ile bebeğin gelişim tarihi tutmayabiliyor,ben de doktorumla görüştüm ve 5 gün kadar geç bebeğin tarihi bu sorun olarak algılanmasın diye söyledi doktorum...yani zaten sat tahmini bir tarih olarak alınıyor...bebişlerimz sağlıklı olsunlar da 3 gün sonra 5 gün önce farketmez :) bu arada kadın var bende temizlik yaptırayım dedim,yoksa miskin ve pasaklı anne olarak tarihe geçicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?