- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
günaydınnn ya canım bişey sorucam ben doktora gittiğimde 5-6 hafta arası dedi tam net bişiy sölemedi bendede ultrason çıktısı var nerde ne yazıyo nasıl anlıyabilirim haftasını
anladım canım mantıgı.bi bakıma mantıklıymıs..bide sat 28 günü baz alıo sanırım benim 31 bazen de gectıgı oluo bazende 33 34 de oluodum sanırım onla alakalı.çook ayrıntıcı olmaya basladım kendi açımdan hiç hoş değil.
Canım tebrikler, çok güzel bir duygu. Doktorum bile bana herşeyi unutursun ama ilk kalp atışlarını unutmazsın demişti. :)
Hayırlı olsun canım, sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olsun.
Bende artık bugün kadın çağırdım, artık heryer burnuma kokmaya başlamıştı. Ama şimdi öğlene kadıncağıza ne yemek yedireceğim diye düşünmeye başladım.Evde yemek yok ve benimde pişirecek halim yok
Eki Görüntüle 547230
en sağda yazıyor canım, GA 7w3d
7 weeks and 3 days (7 hafta 3 gün)..
Özeldeki ultrasonda yazmıyor ama bu, devlet hastanesinin cihazında yazıyor..
canım benimde 34 günde bir oluyodum zaten ama doktora söyledim normalde benim 29.mayıs çıkyordu 34 gün olunca 5.haziran olarak hesapladı doktor 40 haftayı tabi erkende olabilir geçte :) sağlıkla olsunda hepimizin ki inşallah.
canım ben şimdi mesaj attım arzunun posta alanı doldugu için silmesi gerekiyormus.bu yüzden mesaj gitmio benimki 05.11.2012günaydın kızlar..yeni eklenecekler ve kalp atışını duyanlar vs..konuyu açan arzu_mu ya mesaj olarak bildirir misiniz.ben bayagı bir kaçırdım..
Kızlar size bişey sorucam, folik asitinizi akşam alıyormusunuz? Sanki ben akşam almayın diye bişey hatırlıyorum doktorumun söylediği ama emin olamıyorum. Dün folik asiti almayı unuttum akşam aklıma geldi sonra emin olamadım. Akşam biraz geç olduğu için doktoru da rahatsız etmek istemedim. Sonuçta dün almadım ama bir daha olursa diye size danışayım dedim. :)
kızlar size bişey sorucam, folik asitinizi akşam alıyormusunuz? Sanki ben akşam almayın diye bişey hatırlıyorum doktorumun söylediği ama emin olamıyorum. Dün folik asiti almayı unuttum akşam aklıma geldi sonra emin olamadım. Akşam biraz geç olduğu için doktoru da rahatsız etmek istemedim. Sonuçta dün almadım ama bir daha olursa diye size danışayım dedim. :)
Kızlar bugün kontrolüm var saat 2 de bakalım tam 10 haftayı tamamladık belki cinsiyetini görebiliriz bakalım sağlıklı olması yeterli tabiki ama cinsiyetinide çok merak ediyorum :):)
günaydın kızlar..yeni eklenecekler ve kalp atışını duyanlar vs..konuyu açan arzu_mu ya mesaj olarak bildirir misiniz.ben bayagı bir kaçırdım..
hiç öyle birşey hatırlamıyorum aksine çoğu arkadaşım mide bulantısı yaptığı için gece yatarken alıyordu gerçi ben sabah alıyorum ama birşey fark ediceğni zannetmiyorum tatlım rahat olabilirsin...
hiç öyle birşey hatırlamıyorum aksine çoğu arkadaşım mide bulantısı yaptığı için gece yatarken alıyordu gerçi ben sabah alıyorum ama birşey fark ediceğni zannetmiyorum tatlım rahat olabilirsin...
bendede mide bulantısını arttırdığı için gece yatmadan içiyorum suyla yutamıyorum sütle içiyorum su veya süt farketmez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?