2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar..yeni eklenecekler ve kalp atışını duyanlar vs..konuyu açan arzu_mu ya mesaj olarak bildirir misiniz.ben bayagı bir kaçırdım..

günaydınnn ya canım bişey sorucam ben doktora gittiğimde 5-6 hafta arası dedi tam net bişiy sölemedi bendede ultrason çıktısı var nerde ne yazıyo nasıl anlıyabilirim haftasını

en sağda yazıyor canım, GA 7w3d
7 weeks and 3 days (7 hafta 3 gün)..
Özeldeki ultrasonda yazmıyor ama bu, devlet hastanesinin cihazında yazıyor..

canım benimde 34 günde bir oluyodum zaten ama doktora söyledim normalde benim 29.mayıs çıkyordu 34 gün olunca 5.haziran olarak hesapladı doktor 40 haftayı tabi erkende olabilir geçte :) sağlıkla olsunda hepimizin ki inşallah.

ahh canıımm ayneen bende dün akşamdan beri dert oldu bana,ben nasıl yemek yapıcam diyeeee..midem ağzımda zaten,mutfağa elimi süremiyorum...artık hiç olmadı bi lahmacun yada istediği bişeyi dışardan sölicem..inan bişiyle uğraşcak midem olsa kendime yaparım zaten

bende de yanlış çıkıyor ondan burdaki imza alanına doktorun dediği gibi 6+5 günlük bugün ona göre tarihi kaydırdım... :)))) mecbur ilerde gidiyor burda .... önemli olan da dediğin gibi sağlıklı olmaları sorun değil diğer şeyler :)))

Kızlar size bişey sorucam, folik asitinizi akşam alıyormusunuz? Sanki ben akşam almayın diye bişey hatırlıyorum doktorumun söylediği ama emin olamıyorum. Dün folik asiti almayı unuttum akşam aklıma geldi sonra emin olamadım. Akşam biraz geç olduğu için doktoru da rahatsız etmek istemedim. Sonuçta dün almadım ama bir daha olursa diye size danışayım dedim. :)

günaydın kızlar..yeni eklenecekler ve kalp atışını duyanlar vs..konuyu açan arzu_mu ya mesaj olarak bildirir misiniz.ben bayagı bir kaçırdım..
canım ben şimdi mesaj attım arzunun posta alanı doldugu için silmesi gerekiyormus.bu yüzden mesaj gitmio benimki 05.11.2012

merhaba yeni anneler topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı bir bebekler ve ğüzel gebelikleriniz olması dileği ile.bende 2012 haziran annesiydim:)rabbim kolaylık versin hepinize:))bu ğünlerin tadını çıkarın.bol bol resim çekinin..

canım istediğin zaman alabilirisn folik asidi..ğünde 1 tane..

hiç öyle birşey hatırlamıyorum aksine çoğu arkadaşım mide bulantısı yaptığı için gece yatarken alıyordu gerçi ben sabah alıyorum ama birşey fark ediceğni zannetmiyorum tatlım rahat olabilirsin...

Kızlar bugün kontrolüm var saat 2 de bakalım tam 10 haftayı tamamladık belki cinsiyetini görebiliriz bakalım sağlıklı olması yeterli tabiki ama cinsiyetinide çok merak ediyorum :):)

Kızlar bugün kontrolüm var saat 2 de bakalım tam 10 haftayı tamamladık belki cinsiyetini görebiliriz bakalım sağlıklı olması yeterli tabiki ama cinsiyetinide çok merak ediyorum :):)

canım biraz daha beklemen lazım 16. hafta olmadan kesin sonuç alamazsın(((2. li test için ğün almayı sakın unutma..inş ğüzel haberler alırsın..

GUNAYDIN BENDE UZUN ZAMANDIR YOKDUM SUT IZNINDEYDIM. PERSEMBE ACILE GELDIM COK BULANTIM OLDU, OZAMN KALP ATISLARI VAR DEDI :s USG KAGIDIMI ALDIM HATIRA DOSYAMA KOYACAGIM . SUAN BILE CUBUK KREKER YIYORUM NE OLACAK BU BULANTILAR .

Ben folık asıdı gunde 3 kere alıyorum yemekle bır ıcıyorum yoksa bogazıma takılıyor.

bendede mide bulantısını arttırdığı için gece yatmadan içiyorum suyla yutamıyorum sütle içiyorum su veya süt farketmez heralde

sevgili hamişler müsadeniz olursa 2 bebek annesi olarak sizler bir kaç ipuçu vermek isterim.
1)maydonoz.nar ve her türlü bitki ve meyve çayından uzak durun gebelik boyunca.....
2)her ğün 3 ceviz 6 *7 ad. fındık 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt 1 yemek kaşığı pekmez mutlaka
3)haftada en az3 kere bulğur pilavı ve yeşil mercimek yemeği
4)balık yerken çok dikkat edin emin olmadığınız yerden almayın..
5) birde şimdi hevesle yelek hırka öreceksiniz yaonları 6 aylık bebeğe ğöre örün.haziran da havalar sıcak gerek olmuyo ilk 3 ay bebeklere.
6)şimdilik aklıma sizler için bunlar geldi:)))

bendede mide bulantısını arttırdığı için gece yatmadan içiyorum suyla yutamıyorum sütle içiyorum su veya süt farketmez heralde

süt ile ilgili doktora sormalısın canım çünkü her ilaç sütle alınmıyor sütün içideki protein ve laktoz ilacın içindeki etken madelere zarar verebiliyor mutlaka doktora danış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…