2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar dün akşama hastaneye gittim sonuçlar cok güzel dedi dr. kansızlık cıktı kan ilacı verdiler suan bebeğin cok küçük dedi dr. 6-7 haftaymış geriden geliyormuş bızım için kesenın içinde yolk sac olması cok iyi bu bebeğin var olduğuna ve küçük olduğuna işaret dedi eğer o olmasaydı boş gebelık derdik dedi dr. ağır iş yapmıçaksın dınleneceksın dedı 2 hafta gözetimizde olacaksın 3 günde bır kan alacağız beta hcg ıcın bızım için değerinin yükselmesı ıyı düşerse kötü dedi 2 hafta sonrada inş. bebeğini görürüz dedıler sadece dua ediyorum kızlar bu 2 hafta cabuk geçsin ama suan düne göre daha huzurluyum

merhaba canım..ne güzel çocugun 5 aylık olmuştur:) bişey sormak istiyorum..bebeğin doğum tarihi alttaki hamilelik takviminden çok farklı oluyor mu? Mesela senin kaç görünüyodu kaçta doğdu..

Merhaba Arzu-mu, beni de listeye ekleyebilir misin? Mesaj kutun dolu oldugu icin mesaj gonderemedim. Yas 36, 2. cocuk, sat 21 Eylul, kalp atisi 3 Kasim.
Tesekkur ederim.

ya maydonozu duymuştum da nar da mı tehlikeliymiş?

Meltem878 ve Meryars, merhaba. Cocuklariniz kucuk mu? yeni bebekle beraber zor olacak mi diye endiseleniyor musunuz? benim kizim 10,5 aylik, bir yandan butun bilgiler taze, panik olacak birsey yok diyorum, bir yandan da hersey birbirine girecek diye cok endiseleniyorum.

ya bi de dünden beri bende nefes darlığı var sanki aldığım nefes yetmiyo sizde de öyle mi?

GUNAYDIN BENDE UZUN ZAMANDIR YOKDUM SUT IZNINDEYDIM. PERSEMBE ACILE GELDIM COK BULANTIM OLDU, OZAMN KALP ATISLARI VAR DEDI :s USG KAGIDIMI ALDIM HATIRA DOSYAMA KOYACAGIM . SUAN BILE CUBUK KREKER YIYORUM NE OLACAK BU BULANTILAR .
Canım hayırlı olsun öncelikle, bebişini sağlıkla kucaklamak nasip olsun. Yalnız anlamadığım süt iznindeydim demişsin, yeni bebeğin olduda tekrar mı hamile kaldın?

Canım güzel haberlere çok sevindim. Bu haberlerin arkası kesilmesin inşallah. Bol bol dinlenmek gerçekten çok işe yarıyor. 2 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. :)

Merhaba arkadaslar durumlarınız nasıl benim ki pek iç açıcı değil bütün gün yatmak istiyorum midem çok rahatsız ilk bebeğimde hiç böyle olmamıştı ama bu biraz farklı su bile içermiyorum mide bulantilari için ne kullanıyorsunuz

ama ben nar ı çok seviyorum ve çok tüketiyorummm( nar yememek için neden nedir bilmiyorum..

merhaba canım..ne güzel çocugun 5 aylık olmuştur:) bişey sormak istiyorum..bebeğin doğum tarihi alttaki hamilelik takviminden çok farklı oluyor mu? Mesela senin kaç görünüyodu kaçta doğdu..

canım eğer gebeliğik de bir sorun yoksa 1 hafta önce yada 1 hafta sonra oluyor.ama benim ğibi 2 bebek ise ve ilk sezeryan ise.2 gebeliği 15 ğün önce sonlandırılıyor.annenin daha önceki dikişlerinde açılma olmasın diye.birde gebelikde şeker hipertansiyon ve kalp rahatsızlıklarında doğum biraz erken olabiliyo..devlet hastanelerinde son ana kadar bekliyolar.suyun gelmesi ve açılmana ğöre doğuma alıyolar.özelde ise istediğin tarihde ğirebiliyosun doğuma.36 haftadan sonra kl doğumlar normal olarak değerlendiriliyo..

İlk bebegin erkek mi? Benim kiz ve ilk 4 ay boyunca tost, makarna, yayla corbasi haricinde hicbirsey yiyememistim. Simdi bu hamilelikte sabahlari bulaniyor ve gun icinde bazen ama pek cok seyi yine de yiyebiliyorum. Doktoruma sordum, ayni bunyede kiz bebek daha cok bulanti yapar, erkek bebek daha az dedi. Niyesini sorma, uzun hikaye dedi, arastirmadim. :) Bu bilgiye gore ilk bebegin erkekse bu kiz olacak olabilir. :)

ya maydonozu duymuştum da nar da mı tehlikeliymiş?

canım nardada yüksek derecede c vitamini var.birde narın çekirdekleri çok sert midede erimiyor.bilimsek olarak açıklamsı nasıl bilmiyorum ama bebeğe zarar veriyomuş.ilk 4 ay yasak.

canım bende 2. bebeğime hamile kaldığımda ilk bebeğim 13 aylıkdı.şuanda rahatım ama gebelikte zor ğünler geçirdim.ama milletin erken olmuş keşke bunu doğurmasan çok zor olacak laflarına aldırma..hiçde milletin korkuttuğu ğibi zor olmuyo.en ğüzeli böyle arkalı önlü.ilk 2 yıl zorlanacağız ama ondan sonra bizden rahatı olmuyacak:))

Benim ilki kızdı çok rahattım şimdi sanki önceki gibi rahat değilmişim gibi geliyor

Nar, şifalı bitkiler literatüründe yer alır. Genellikle besleyici ve tedavi edici ilaç ve panzehir olarak ağız yoluyla çeşitli karışımlarla birlikte yenilir ve içilir, haricen de merhem olarak kullanır. Onun sadece meyvesi değil, çiçeği, çekirdekleri, suyu ve kabukları da çeşitli karışımlar halinde tıbbi olarak kullanılır. Narın vücudu ve kalbi kuvvetlendirme, ishali kesme, şerit düşürme, burun poliplerine faydalı olma gibi yararları bulunmaktadır. Ancak içerdiği bazı kimyevi maddeler yüzünden mide ve bağırsak hastalığı olanların, küçük çocukların ve hamilelerin fazla kullanmamaları tavsiye edilir.

aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
canım benim kanamam yoktu hiçde olmadı. sadece kaza geçirdikten iki gün sonraydı herhalde dr.de kontrolüm vardı. dr kesenin kenarında kanama var dedi. yoksa bende herhangi bir kanama olmadı. ama doktorumun bana dediği şu şekilde 2-3 ay boyunca adet günlerine gelen günlerde kahverengi lekelenmen olabilir demişti korkma demişti bilginize...Vücut kendini yavaş yavaş hazırlıyormuş..

Benim ilki kızdı çok rahattım şimdi sanki önceki gibi rahat değilmişim gibi geliyor

canım benimde ilk bebeğim erkek ve hiç sıkıntı çekmedim. hiçanlamadım bile hamilelğimi. ama şimdi çok zor geliyo sanki daha 9 haftada yoruldum. allahım miğde bulantısı ne zor bişeymiş. benim kadar iştahlı bir insan şimdi yemek yemekten korkar oldum. bu aralar domates ekmeğe takdım ağzıma bile sürmezdim ama şimdi gün içinde 5 -6 tane domates yiyorum :) ama kız erkek diye yorumlamıyorum ben çünkü doktor ilk hamileliklr genelde sorunsuz olur dedi. vücut daha taze ve sorunsuz geçermiş. ikinci gebelikler kız da olsa erkek de olsa ağır geçermiş.

öyle canım nasibi yokmuş diyorum şimdi yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı ne olursa olsun bebeğim benimle olurdu..

canım rubelleda iki değr var hangisi pozitif senin sanırım bğışıklığın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…