Ben folık asıdı gunde 3 kere alıyorum yemekle bır ıcıyorum yoksa bogazıma takılıyor.
merhaba canım..ne güzel çocugun 5 aylık olmuştur:) bişey sormak istiyorum..bebeğin doğum tarihi alttaki hamilelik takviminden çok farklı oluyor mu? Mesela senin kaç görünüyodu kaçta doğdu..merhaba yeni anneler topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı bir bebekler ve ğüzel gebelikleriniz olması dileği ile.bende 2012 haziran annesiydim:)rabbim kolaylık versin hepinize:))bu ğünlerin tadını çıkarın.bol bol resim çekinin..
sevgili hamişler müsadeniz olursa 2 bebek annesi olarak sizler bir kaç ipuçu vermek isterim.
1)maydonoz.nar ve her türlü bitki ve meyve çayından uzak durun gebelik boyunca.....
2)her ğün 3 ceviz 6 *7 ad. fındık 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt 1 yemek kaşığı pekmez mutlaka
3)haftada en az3 kere bulğur pilavı ve yeşil mercimek yemeği
4)balık yerken çok dikkat edin emin olmadığınız yerden almayın..
5) birde şimdi hevesle yelek hırka öreceksiniz yaonları 6 aylık bebeğe ğöre örün.haziran da havalar sıcak gerek olmuyo ilk 3 ay bebeklere.
6)şimdilik aklıma sizler için bunlar geldi:)))
Canım hayırlı olsun öncelikle, bebişini sağlıkla kucaklamak nasip olsun. Yalnız anlamadığım süt iznindeydim demişsin, yeni bebeğin olduda tekrar mı hamile kaldın?GUNAYDIN BENDE UZUN ZAMANDIR YOKDUM SUT IZNINDEYDIM. PERSEMBE ACILE GELDIM COK BULANTIM OLDU, OZAMN KALP ATISLARI VAR DEDI :s USG KAGIDIMI ALDIM HATIRA DOSYAMA KOYACAGIM. SUAN BILE CUBUK KREKER YIYORUM NE OLACAK BU BULANTILAR .
Canım güzel haberlere çok sevindim. Bu haberlerin arkası kesilmesin inşallah. Bol bol dinlenmek gerçekten çok işe yarıyor. 2 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. :)günaydın kızlar dün akşama hastaneye gittim sonuçlar cok güzel dedi dr. kansızlık cıktı kan ilacı verdiler suan bebeğin cok küçük dedi dr. 6-7 haftaymış geriden geliyormuş bızım için kesenın içinde yolk sac olması cok iyi bu bebeğin var olduğuna ve küçük olduğuna işaret dedi eğer o olmasaydı boş gebelık derdik dedi dr. ağır iş yapmıçaksın dınleneceksın dedı 2 hafta gözetimizde olacaksın 3 günde bır kan alacağız beta hcg ıcın bızım için değerinin yükselmesı ıyı düşerse kötü dedi 2 hafta sonrada inş. bebeğini görürüz dedıler sadece dua ediyorum kızlar bu 2 hafta cabuk geçsin ama suan düne göre daha huzurluyum
sevgili hamişler müsadeniz olursa 2 bebek annesi olarak sizler bir kaç ipuçu vermek isterim.
1)maydonoz.nar ve her türlü bitki ve meyve çayından uzak durun gebelik boyunca.....
2)her ğün 3 ceviz 6 *7 ad. Fındık 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt 1 yemek kaşığı pekmez mutlaka
3)haftada en az3 kere bulğur pilavı ve yeşil mercimek yemeği
4)balık yerken çok dikkat edin emin olmadığınız yerden almayın..
5) birde şimdi hevesle yelek hırka öreceksiniz yaonları 6 aylık bebeğe ğöre örün.haziran da havalar sıcak gerek olmuyo ilk 3 ay bebeklere.
6)şimdilik aklıma sizler için bunlar geldi:)))
merhaba canım..ne güzel çocugun 5 aylık olmuştur:) bişey sormak istiyorum..bebeğin doğum tarihi alttaki hamilelik takviminden çok farklı oluyor mu? Mesela senin kaç görünüyodu kaçta doğdu..
Merhaba arkadaslar durumlarınız nasıl benim ki pek iç açıcı değil bütün gün yatmak istiyorum midem çok rahatsız ilk bebeğimde hiç böyle olmamıştı ama bu biraz farklı su bile içermiyorum mide bulantilari için ne kullanıyorsunuz
ya maydonozu duymuştum da nar da mı tehlikeliymiş?
Meltem878 ve Meryars, merhaba. Cocuklariniz kucuk mu? yeni bebekle beraber zor olacak mi diye endiseleniyor musunuz? benim kizim 10,5 aylik, bir yandan butun bilgiler taze, panik olacak birsey yok diyorum, bir yandan da hersey birbirine girecek diye cok endiseleniyorum.
İlk bebegin erkek mi? Benim kiz ve ilk 4 ay boyunca tost, makarna, yayla corbasi haricinde hicbirsey yiyememistim. Simdi bu hamilelikte sabahlari bulaniyor ve gun icinde bazen ama pek cok seyi yine de yiyebiliyorum. Doktoruma sordum, ayni bunyede kiz bebek daha cok bulanti yapar, erkek bebek daha az dedi. Niyesini sorma, uzun hikaye dedi, arastirmadim. :) Bu bilgiye gore ilk bebegin erkekse bu kiz olacak olabilir. :)
benide hala eklememişsin
canım benim kanamam yoktu hiçde olmadı. sadece kaza geçirdikten iki gün sonraydı herhalde dr.de kontrolüm vardı. dr kesenin kenarında kanama var dedi. yoksa bende herhangi bir kanama olmadı. ama doktorumun bana dediği şu şekilde 2-3 ay boyunca adet günlerine gelen günlerde kahverengi lekelenmen olabilir demişti korkma demişti bilginize...Vücut kendini yavaş yavaş hazırlıyormuş..aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
Benim ilki kızdı çok rahattım şimdi sanki önceki gibi rahat değilmişim gibi geliyor
öyle canım nasibi yokmuş diyorum şimdi yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı ne olursa olsun bebeğim benimle olurdu..ah cnm ya biz ne çabalar verdik bebek için rabbim sana ve eşine sağlık versin tez zamanda bi bebeğiniz daha olsun inş çok üzüldüm okuyunca inanamadım sağlıklıydında gayet kaza sonucu olmş bişey sanırım allah sabır versin toplamaya bak kendini tatlım öptüm seni
kızlar bi şey sormk istiyorumm.. kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım.. anti hbs ve rubella pozitif çıktı.. doktor buün faksladım aramasını bekliyorum..
ben vet hekimim .. anlayabildiğim kadarıyla bunlar vücuttaki antikoru yani bu hastalıklara karşı bağışıklığı ifade ediyor..
benimle aynı şeyi öğrenip bu cevabı alan var mı aranızda rahatlamaak için soruyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?