canım nardada yüksek derecede c vitamini var.birde narın çekirdekleri çok sert midede erimiyor.bilimsek olarak açıklamsı nasıl bilmiyorum ama bebeğe zarar veriyomuş.ilk 4 ay yasak.
canım bende 2. bebeğime hamile kaldığımda ilk bebeğim 13 aylıkdı.şuanda rahatım ama gebelikte zor ğünler geçirdim.ama milletin erken olmuş keşke bunu doğurmasan çok zor olacak laflarına aldırma..hiçde milletin korkuttuğu ğibi zor olmuyo.en ğüzeli böyle arkalı önlü.ilk 2 yıl zorlanacağız ama ondan sonra bizden rahatı olmuyacak:))
öyle canım nasibi yokmuş diyorum şimdi yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı ne olursa olsun bebeğim benimle olurdu..
canım benimde ilk bebeğim erkek ve hiç sıkıntı çekmedim. hiçanlamadım bile hamilelğimi. ama şimdi çok zor geliyo sanki daha 9 haftada yoruldum. allahım miğde bulantısı ne zor bişeymiş. benim kadar iştahlı bir insan şimdi yemek yemekten korkar oldum. bu aralar domates ekmeğe takdım ağzıma bile sürmezdim ama şimdi gün içinde 5 -6 tane domates yiyorum :) ama kız erkek diye yorumlamıyorum ben çünkü doktor ilk hamileliklr genelde sorunsuz olur dedi. vücut daha taze ve sorunsuz geçermiş. ikinci gebelikler kız da olsa erkek de olsa ağır geçermiş.
aman işte ne biliyim kanama da olunca.bi arkadaş vardı serap_serap sanırım kaza geçirdikten sonra kanaması olmuş hani sonrasını da biliyosundur...sanki kanama olunca...offfne biliyim işte ya korku girdi içime
Benim ilk bebegim 3. denemede, tup bebekle oldu. Simdi bu bebek organik:), dogal hamilelik. Bir lutuf yani. O yuzden cok mutluyum. Ama iste icim icim yiyor, sanki ilk bebegime haksizlik gibi geliyor falan.Bir de hamileyken obur bebegini indirip kaldiriyor muydun? Ben hic sakinmiyorum, eskiden nasilsa o sekilde devam ediyorum. Ama biryandan da bebege birsy olur mu diye korkuyorum.
canım yaşın ve kalp atışı?canım benimde ilk bebeğim erkek ve hiç sıkıntı çekmedim. hiçanlamadım bile hamilelğimi. ama şimdi çok zor geliyo sanki daha 9 haftada yoruldum. allahım miğde bulantısı ne zor bişeymiş. benim kadar iştahlı bir insan şimdi yemek yemekten korkar oldum. bu aralar domates ekmeğe takdım ağzıma bile sürmezdim ama şimdi gün içinde 5 -6 tane domates yiyorum :) ama kız erkek diye yorumlamıyorum ben çünkü doktor ilk hamileliklr genelde sorunsuz olur dedi. vücut daha taze ve sorunsuz geçermiş. ikinci gebelikler kız da olsa erkek de olsa ağır geçermiş.
canım yaşın ve kalp atışı?
canım kalp atışı tarihi kaçtıkızlar bu üstteki anketin mantığı ne? cinsiyeti belli olanlar mı var yoksa tahminler mi??
öyle canım nasibi yokmuş diyorum şimdi yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı ne olursa olsun bebeğim benimle olurdu..
canım kalp atışı tarihi kaçtı
canım kalp atışı tarihi kaçtı
ya bi de dünden beri bende nefes darlığı var sanki aldığım nefes yetmiyo sizde de öyle mi?
Kızlar bugün kontrolüm var saat 2 de bakalım tam 10 haftayı tamamladık belki cinsiyetini görebiliriz bakalım sağlıklı olması yeterli tabiki ama cinsiyetinide çok merak ediyorum :):)
canım d.t yaş,kaçıncı cocukoy maşallah 650 sayfa olmuş..hamile sayısı yanlış saymadıysam 154 olmuş
bu arada sosyolog arzuya msj atmıştım eklemeyi unuttunmu canım?
canm ya kıyamam valla ucuz atlatmşsınız çok korkmuşsundur gelmiş geçmiş olsun.doktora nereye gittin ki sen?izmirin nersindesin?ben de izmirde oturuyorum.bu arada minişin kalp atışı hayırlı olsunkızlar ii akşamlar öncelikle.sizee hem kötüüüü hemdee iyiii haberlerim var..öncelikle çook şükür bebeğimin kalp atışını dün duydum.bnm ınternet hesabından yapısıma göre 7 hafta cıkıodu.ama doktor ınternette son adet tarıhının baslangıc gününü baz alıo dedı.yanıltr o dedi.bidee 1 2 hafta herzaman oynar bunu burdan heseaplayamazsın dedi.suan 6haftalık dedi.ve kalp atışı olusmus duymadım ama gösterdi kesenin yeride güzel gelişimide ii.cook şükür ççook heycanlandım..çook güzel bi duygu allah herkese nasip etsin.
geleyim kötü haberime.ben ögleden sonra sagllık ocagına kayıt yaptırmaya gittim.doktor nüfus kayıt örneği al gel dedi.o sırada kan ve idrar tahlılı verdim.neysee arkadasımı cagrdım ve nufus müdürlüğüne gidiıoduk.tam kafamı kaldırdım.karsıdan agızları posuyla kapalı kalabalık bi grup geliyor.snra çoçuk giderseniz dönemezsiniz dedi ve ondaaa güm diye ses bombası ve molotof attılar.ve biber gazı benim boğazım burnum ve agzım yandı hem hapsurduk hemde kostuk..hertaraf dumandı inanaılmazkorktum arkadasın evı hemen oraya yakındı.ve kosarak eve attık kendımızı.ve evıme dün gelemedim.cok karısktı heryer.bogazlarım hala cok kötü.hayatımın en korkulu günleydı ve acilden terörist cenazesı aldılar hastanedydım camdan asagı bı baktım izmirde öyle bı kalabalık görmemstım.çook kötüydü.apo posterı sloganlar...
ve de üstelik bugun gittim aldım nufus kaydını bugun düzelmişti hersey.sonra saglık ocagına gittim.hemşire kaydı doldururken hep düzenli gel dedi bende sadece doguma gitcem burda yapmıcam dedi.hemşire aldı iptal etti neymiş hercagrdıgında gitmezsem sorun olurmus oyüzden baska saglık ocagına git ben yapamam dedi.bendeee kavga ettim mecbur yapcaksın ben nereye gitcem iğneleri nasıl olcam dedim.bagrıs cıgrıs oldu doktor beni sakinlestrdi.hakda verdi ben sana yardımcı olcam dedi ve kaydımı yaptı bıay sonraya cagrdı.ben zaten kntrle gtmıck olsam neden kayıt yaptırayım.eşimde görevde.allahım hayatımın en zor günleriydi.hala ses bombası kulagımda ve dudaklarım catladı..neyse ki çoooook şükür bebeğim ii kalp atısını duydum ve cok rahatladım.allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve allah bidaha bukadar zor günler yasatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?