2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
[/QUOTE][/QUOTE]

benim msj arada kaynamış sanırım :) yaş 28, kalp atışı 5 kasım, tşkler...

düzenli bi doktora gitmiyor musun canım

ben bu testleri sağlık ocağında yaptırdım eşim aile hekimim o yaptı. Aile hekimine danışırsan paran cebinde kalır:)

kalp atışı dinleme günlerimiz aynı :) benim aile hekimin avrupa yakasında ben anadolu yakasındayım oraya gidemem bu aralar tek başıma. oturduğum yerdeki sağlık ocağı tam evimin yanında ona geçmek istiyorum aslında. rica etsem jülide eşine sorabilir misin avrupa yakasındaki aile hekimime gitmeden oturduğum yerdeki aile hekime nasıl geçebilirim bir yere müracaat etmem gerekir mi. pat diye geçebilsem ne güzel olur

gerçekten biraz tuhaf bir doktormuş. 2-3 hastayı aynı anda alması hastanın mahremiyeti açısından yasak aslında...
bu arada resimlerinden gördüğüm kadarıyla sana hamilelik çok yakışmış, resmen yüzünde nur var, yerinde olsam çokça felak-nas okurdum, nazar değmesin sana da, bebişine de...

Değişik bir tipmiş sanırım devlet hastanesinde zor koşullarda çalışmak kayışı koparmaya sebep oluyor , ben böyle değişik tipleri severim ama doktor olunca derdine care de olması lazım. Merak etme zaten şimdi kanaman yok azıcık daha sabredip yarın göreceksin bebişini

Eğer senin bu doktorun dediği doğruysa benim dün bişiler hissetmiş olmam deli işi değil yani Benim de karnım acayip büyük ve dün akşam koltukta uzanırken eşime söyledim ahaa bebek bişiler yapıyor diye kelebek ucuşuyor gibi oldu sanki bişiler hissettim kocam inanmadı tabii. Zaten bana cektiyse kesin kıpır kıpır bişey olcak

[/QUOTE][/QUOTE]

canım benim de yaş 35 ikinci çocuk en yaşlı ben miyim ne :S

Canım ben geçen sene evlendiğimde öyle bir geçiş yaptım, avrupa yakasındaki aile hekimliğine gitmene hiç gerek yok burdaki ikametgahını sağlık ocağına götür kayıt yapıyorlar, eşin hangi sağlık ocağına ve doktora bağlıysa ona yaptır, evlilikle ilgili değişiklik yaptığını mutlaka belirt. Benim ilk kaydımda eşimle aynı aile hekimliğinde ayrı doktorlardaydı 3-4 ay sürdü düzeltmeleri.
Ayrıca kayıt yaptıracağın aile hekimliğini ara görüş istersen

benim de tutuyor sayılır cnm.9+3 te gitmiştim doktor 9+5 gözüküyor demişti.dediğin gibi 1-2 hafta yanılma payı olabiliyor bazen.
kızlar günaydın dün sorundan dolayı giremedim.ilk kez gittik doktora dün kalp atışımız var çok şükür darısı duyamayanlara...

tabrik ederim cnm maşallah

[/QUOTE]

canım benim de yaş 35 ikinci çocuk en yaşlı ben miyim ne :S[/QUOTE]

Ben varim Bulbul, merak etme. Benim yas 36. :)

canım benim madem izmir desin dokuz eylül hastanesi doğum bölümüne git bence sabir bi doktor edin artık ordaki bütün doktorlar çok deneyimli ve doğum ünitesi çok güzel ben oraya gidiyorum karşıyakada oturduğum halde 15 te 1 gidiyorum biraz uzak ama ilgi ve alaka çok iyi..

Son düzenleme:
bugün istanbul çok güzel kokuyor, uzun zamandır aldığım aldığım en güzel kokuydu:) yağmurda açın camı derin bir nefes alın yağmur sonrası toprak kokusu bana çok iyi geldi tavsiye ederim :)

Benim de zaten beklemek gibi bir luksum yok maalesef yas ve medikal sebeplerle, tedaviye baslayacaktik onumuzdeki aylarda. Ama iste ne bileyim, simdi 1-2 hafta icinde sutten kesmek zorundayim falan. Tadim olmadigi zamanlarda onunla oyun oynarken cok da eglendirici olamiyorum vs vs. Neyse, yapacak birsey yok, hep beraber bu yeni duruma alisacagiz. :) Tesekkur ederim cevabin icin.

canm ya kıyamam valla ucuz atlatmşsınız çok korkmuşsundur gelmiş geçmiş olsun.doktora nereye gittin ki sen?izmirin nersindesin?ben de izmirde oturuyorum.bu arada minişin kalp atışı hayırlı olsun
sagol canım ben izmirliyim.ama eşim asker oldugu için doğu görevimizi hakkaride yapıyoruz bu olaylarıda burda hakkaride yasadım.coook berbattı.aklıma geldikçe korkuyorum.ben izmirin balçovada oturuodum allah nasip ederse tayini izmire isticez cıkarsa ..izmiri çook seviyorum.ikili tarama için izmire gelmek istiyrum ama bebeğim suan 6+2 ama sat tarıhıne göre 7+3 olması gerekiyo..ama ben o heseba göre 28 değil 33 34 günde adet olan biriyim ?? bi sorun olmaz demii.senden rica etsem acaba yarın ögrenebılr mısın ?

kanaman olmuştu diye aklımda kalmış cnm ya.bide benim kanamam olduğunda adet günüme yakın bile değildim.

inşallah öyle görürüm cnm çok teşekkür ederim

kızlar gece hapşırdım bebişin olduğu taraf çok acıdı kasıldı ağrımda devam ediyor korktum şimdi, sizde böyle kasık ağrıları oluyormu öksürünce hapşırınca.

geçmişide takip edemiyorum kusura bakmayın baya muhabbetler dönmüş ohh

düzenli bi doktora gitmiyor musun canım
gidiyorum canım şifa hastanesi sürekli gittiğim yer.ama bir sonraki muayene tarihimiz 21 kasım.4 gün önce kanama olunca içime kurt düştü kendi doktoruma gidemedim çünkü en erken 2 ay sonraya randevu veriyolar.acilden giriş yapsam hemen bakar ama şu an kanama olmadığı için acillik bi durum da yok o yüzden devlete gideyim bari dedim.
çok haklısın da adamın bildiği varmış, ben dşarda otururken alla allah o kadınlar birbirinin yanında mı muayene oluyo diye düşünüp durmuştum.ama adam muayene etmiyo ki sormasan konuşmaya bile tenezzül etmiyo her gelene ultrason yada smeer testi yazdırıp gönderiyor.resimlerimiz hakkında düşüncelerin için de çok teşekkür ederim.bunları duymak çok güzel.bebeğim beni çok bekletti ama bir geldi tam geldi annesine yaradı kuzucum.aklıma geldikçe okuyorum.hepimize maşallah diyelim teyzesi
kanamamın olmaması tek tesellim zaten cnm ama bu adam şimdi progestanın kanamayı durdurma özelliği yok diyince kafam karıştı.hissettiğin minişindir kesin canım çünkü ben bu gün mümkün olabileceğini bizzat duydum.özellikle iç yapısı küçük olduğu için karnı erken çıkanların diğerlerine göre çok gergin olduğundan bebek hareketlerini daha erken ve daha net duyuyorlarmş

sabit bir doktorum var zaten cnm.dokuz eylülü biçok kişiden duydum çok iyiymiş orası ama bize çooook uzak bornovadayım ben.acil bir durumda yetişmem de zor olur doğumda da sorun olur evle arası çok var.

mehsel_eray cım devletteki doktorun öyle yapmasına açıkçası hiç şaşırmadım bende hangi devlete gitsem aynı muameleyle karşılaştım onlara göre sorunum bile yoktu ama sonra pcos olduğumu öğrenmiştim, böylelikle sende deneyim sahibi olmuş oldun işte bilirsin artık ona gitmeyeceğini.
birde merak ettim 2li testin 21 indeymiş o zaman 13. haftalık olmuyormu sanki daha az gibi yazdın hatırlıyorum yanlışta hatırlıyor olbilirim okuyup cevap yazana kadar çünkü konu değişiyor yetişemiyorum aramızda çünkü 2 gün var bende o hafta 13.hafta içersinde olucam, yoksa benim hesaplardamı yanlışlık var ultrasyonla hep aynı gidiyorduk ama:)

kızlar internetten son adet tarihine göre yumurtlama hesebını yaptım bana 35 günde adet oluyo olarak hesapladı 30 eylül yumurtlama tarıhım oluo zaten ondan snra olamaz eşim 1inde gitmişti göreve.30undan bugüne kadar da 38 gün geçi.doktor 6+1 demişti bugün 6+3 oldu yani gün olarak tam tutyr mu bana yardımcı olun lütfen ve ben su merakımı atayım.kötü asla düşünmüyrum cunku cok şükür doktorum ii herseyı dedi benmki sadece merak.umarım beni anlıosunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…