2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar geçmişte 81 sayfa var ve okuyacak vaktim yok
denoz operasyon geçirmişsin sanırım umarım iyisindir
iki bıdıkta hasta kış geldi ağlamak istiyorum bitmez artık hastalıklar :'(
cumadan beri baya kaynatmışsınız :)
cuma günü kışlıklarım süpriz yaptı bana nemle resmen ıslanmışlar yırtılanlar çöpe atılanlar sormayın gitsin çamaşır hane gibi oldum kuru temizlemecilerden fazla mesai yaptım resmen :)
şükür yıkama kaldırma atma işi bitti 2 günüm var benimki geliyor
oda bayram temizliğiyle geçecek o geldimi bişiy elleyemiyorum
15-20 gün sonra görüşmek üzere beni özleyin anacımmmm :)

Biz de 4 aylik olmak uzereyiz ama kiziminki hergun degisiyor. Bzen 2 kere yapiyor bazen 3 bazen ogun hic yapmiyor. Normalde gunde 1 kere duzeni oturmustu ama sonra ishal oldu sonrada dun asimizi olduk duzenimiz bozuodu.

Yedirmem diyosun yani kendimi ins annen biran once iyilesir de kurtulursun bu arada talia ile muhabbetlerinize kopuyorum ya

dünürümü zor buldum, çok sıkı tutundum memleket neresi gidiyomuşsun
birde bu alttaki bebek çizelgesi nasıl yapılıyor canım bana bi öğretsen öğretmen olarak

dünürümü zor buldum, çok sıkı tutundum memleket neresi gidiyomuşsun
birde bu alttaki bebek çizelgesi nasıl yapılıyor canım bana bi öğretsen öğretmen olarak

Yukarida arama yeri varya oraya cizelge ekle yazmistim baya bi anlatıyor orada ama hatırladığım kadariyla profil de cizelge yerine swctigin cizelge tipinin kisa yolunu yapistiriyordun

canım otribebe kullanıyorum ben hastayken doktorum her emzirmeden önce burnuna 1 er kez püskürt demişti damla değil ama serum fizyolojik benimki. geçen gün eşim tonimer almış beğenmedim ben onu.

1 ayda 500 gr alırsa iyi diyorlar şu an emmesi bozuk olduğu için öyledir benim oğlumda düzelmişti emmesi 1-2 gündür yine bozuldu bu ay böyle geçecek sanıyorum.

ahh keşke ama yükleyemiyorum malsfff buna şükür kaç gündür hiç giremiyodummm geçmiş olsun canım yaa inşallah çabuk toparlarr kv kurutur insanıı içten içe eritir anlamasssın vallaaa smileee koyamıyorum ama şu anda koymyı çok isterdimm :))))tabi canım en önemli şey evlatlarımız onlar sağlıklı olsun yeter gerisi boş ve önemsizzz[/QUOTE]

ben senin kızın bandanalara hastayım
ah bide kızım olsaa

ben senin kızın bandanalara hastayım
ah bide kızım olsaa[/QUOTE]
bende melinnazın kızınınkilere hastayımmm allah gönlüne göre versin canımm yaa herşeyin hayırlısııı

Masallah:)) o kusuratin birler basamagini versen bile bana yeter:))
Al canım hepsi senin olsun
1. sen 2. benim galiba. yazık arkadaşların çoğu binleri görememiş
Hadi ezelim onları ezikler
canım naptın erva nasıl sen nasılsın nasıl gidiyooo
İyiyim Sağol bebeğim siz nasılsınz derin nasıl?
oglum diyorki kardesi pipi yaptiysa eger totosu makarna gibi kokuyormusneyse ben kacar canlar sonra grs byee
Ben bunu anlamadım:26:

Canım inşallah bir sıkıntı yoktur
3 yıl önce benimdr başıma geldi böyle bir şey ama peşine düşmedim açıkçası:26:

O rakamlar neki canim geridonusumkutusu. Ile konustugunuz

Eskişehir canim bayrama gideceğiz ins yazinda cikmadik tatile. Oglusda burnu tikali halsiz huzursuz istahsiz

anladım canım keyfini çıkar ozamannn benimde gidesim var biyerelerede bakalımm kocamı ikna edebilrsemmm oyy kuzum ya kıyamamm inşallah hemen düzelir tatilde zehir olur yoksaa

merve canım saol derininde hala burnu tıkalı idare ediyoruz işteee yaa denöze ne olmuşş ben kaçırmışımm yaa

Oyy oyy Oglisin cook tatlı maşallah yerim ben bunu annesi kqc aylık?
Ayy benimde bilgisayar iptal
Sinir oluyorum telefondan giriyorum
Ekrana sigmiyorum resmen

İnşallah iyileşir bir an önce yavrucak

DEnoz smear testi yaptırmış
Anormal hücreler görülmüş
Rahim ağzından ufak bir operasyonla
örnek alinip incelenmesi gerek inşallah bir sıkıntı yoktur

doğum yaptıktan sonra bana bi reçete gibi bişi verdiler. bende eşim anlamaz diye kıskardeşime verdim alsın diye. sgk karşılıyor sandım. baya da tutmuştu. 130 tl mi neydi toplamda.

ve içinde doğru düzgün kullanamadığım bi sürü zırıltı var. aklıma geldikçe sinir oluyorum. mesela gaz ilacı olarak neobaby var. ve biz bunu bilgisizlikten ilk günlerden kullandık. daha iyi gaz ilaçları varken bunu kullandık hep. artık rezene veriyorum bunu kullanmıyorum.

burun damlamız ise tonimer. ahsenin dediği gibi içinde hiçbişi yazmıyor. ağzı açıldıktan sonra kaç gün durur bilmediğim için 2-3 gün sonra atıyordum ben. her buruna bi damla sıkıyorum. gene onunla ilgili bi bilgi de yok. gaz ilaçımında ölçeği yoktu ondan da ne kadar vereceğimi bilemiyordum.

göğüs kremi olarak da gold lanonin yazmışlar ondanda hiçbişi anlamadım. sonradan başka tonla krem aldım. göğüs yaralarıma epey bi masraf yaptım.

aklıma geldi anlattım. tonimer yazısı yaramı deşti. gitti paracıklarım boşa

Umarım geçer 15 günde 200 daha alsa 400 gr az yani bakalım ne diyecek dr umuz.

Arada okuduklarımdan devam :)))
Lovercım aferin görevini ihmal etmemiştin canım...
Retbulum sen de yoksun, nerdesiiiiin????

Canım benim buralardayım ancak okuyabiliyorum onuda bi iki sayfa bu aralar oğlum çok huzursuz kucağımdan inmiyor indirme teşebbüsünde bulunduğum an basıyor yaygarayı hatta ottuturmuyor bile ayakta duracam, emerken uyuyor uyuduğu sürecekse meme ağzında yalancı meme niyetine öle uyuyo en fazla yarım saat kaç gündür ilk bu gece ilk yatışta4saat uyududa dinlendim biraz hepsi geçecek diyorum sabr dolduruyorum içime canı sagolsun

Sen nasılsın canım? gelişmeleri okudum yogunsun ve bi tahlil işin vardı ama eminim herşey yolunda sen gönlünü ferah tut
Bizi habersiz bırakma çok seviliyorsun canım tarafımızca

Bakıcı bulmana çok sevindim
Kaçırma derim ben valla istanbulda zor güvenilir birini bulmak
Üstelik fiyat iyi bu civarda 800 tl

kızlar ya oğlumun ağlayarak uyanmaları geçmedi hatta daha da kötüleşti 2-3 gündür toplamda 2 saat bile uyuyamıyor ne yapacağımı şaşırdım siz de yaşıyor musunuz napsam ki? doktora sordum idrar tahlili istedi ama anlamadım gitti.. özellikle gündüz yapıyor gece çok fazla yapmıyor

aaa sen bahçeşehir de misin. neresinde? neyle gidiosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…