- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
canlarımm bildiğiniz üzere benm kız uzun süre amip çekti odönem ishal gibiydii şimdi amipi atlattık anne sütüyle beraber mamada içiyoo kakası günde iki keze düştü bizimle aynı dönemde olan bebeişler ne durumda kızlar bizim 4 ay bitti saytılır cvp bekliyorumm öptümmm
Yedirmem diyosun yani kendimiins annen biran once iyilesir de kurtulursun bu arada talia ile muhabbetlerinize kopuyorum ya
dünürümü zor buldum, çok sıkı tutundummemleket neresi gidiyomuşsun
birde bu alttaki bebek çizelgesi nasıl yapılıyor canım bana bi öğretsen öğretmen olarak
kızlar oğlumu bugün doktora götürdük grip olmuş yavrum
meğer ben olduğumda oda gripmiş
sol gözü çapaklanıyordu özellikle sabahları burnu tıkanıyordu nefes alımında sıkıntı yaşıyordu
doktor parol artı aferin şurup verdi
birde tonimer kullanıyoruz
bu tonimer tüplerinden kullanan var mı
günde kaç damla veriyoruz üzerinde yazan sadece çocuğu yan çevirin damlatın.harici şu kadar verin falan bişy yazmamışlar
Kızlar merhaba oğlum 13 haziran doğumlu emmeme sorunu bizdede var 15 günde 200 gr almış sorun etmiyordum ama dün hiç emmedi ağlamıyorda anne sütünden başka hiçbirşey vermedim bugüne kadar.3,5aylık olan bebekleriniz kaç kg acaba.öylece bekliyorum acıkınca isticek diye.dr kilolu doğduğundan hep önde gittiğinden sorun etme diyor ama bu çocuk dünden beri emmiyor.
memleket nereydi hayatım yaa bayram içinmi gidiyosunuzz bu arada geçmiş olsun nesi varr delikanlınınnNapiyim evde bos bos takiliyorum oglus hasta biraz daha dr a da gidemedik birde esim izne cikabilirse pzt si memleket yolcusu kalmasinnn
ahh keşke ama yükleyemiyorum malsfff buna şükür kaç gündür hiç giremiyodummm geçmiş olsun canım yaa inşallah çabuk toparlarr kv kurutur insanıı içten içe eritir anlamasssın vallaaa smileee koyamıyorum ama şu anda koymyı çok isterdimm :))))tabi canım en önemli şey evlatlarımız onlar sağlıklı olsun yeter gerisi boş ve önemsizzz
Eskişehir canim bayrama gideceğiz ins yazinda cikmadik tatile. Oglusda burnu tikali halsiz huzursuz istahsizmemleket nereydi hayatım yaa bayram içinmi gidiyosunuzz bu arada geçmiş olsun nesi varr delikanlınınn
Al canım hepsi senin olsunMasallah:)) o kusuratin birler basamagini versen bile bana yeter:))
Hadi ezelim onları1. sen 2. benim galiba. yazık arkadaşların çoğu binleri görememiş
İyiyim Sağol bebeğim siz nasılsınz derin nasıl?canım naptın erva nasıl sen nasılsın nasıl gidiyooo
Ben bunu anlamadım:26:oglum diyorki kardesi pipi yaptiysa eger totosu makarna gibi kokuyormusneyse ben kacar canlar sonra grs byee
Kızlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamadım o yüzden ama güzel dilekleriniz için çooooook teşekkürler. Fakat bugün operasyon olmadı, doktorumun acil kanamalı doğumu çıktı ameliyata girdi ve sanırım 5 saat falan sürecekti. Anneyi kurtarmaya çalışıyorlardı, inşallah durumları iyidir annenin ve bebeğin. Ben de sabah bi de 3. Tetanoz aşımı oldum ateşler içinde halsiz bi şekilde yatıyorum, burayı takip ediyorum ama yorum yazamıyorum...
Bi de topiğin sahibesi zeynoma burdan teşekkür ederim. Gerçekten sahip çıkıyor topiğinin kızlarına, beni sanal da olsa hastanenin kapısında bekledi...canım çoooook öpüyorum seni ve hepinizi canlarım... Desteğiniz benim için çok değerli....
hepinizi seviyooooreeeeee (ayyyy telden sarı kafa yapamıyorum ve hiç zevkli olmuyor böleeee(()
Al canım hepsi senin olsun
Hadi ezelim onlarıezikler
İyiyim Sağol bebeğim siz nasılsınz derin nasıl?
Ben bunu anlamadım:26:
Canım inşallah bir sıkıntı yoktur
3 yıl önce benimdr başıma geldi böyle bir şey ama peşine düşmedim açıkçası:26:
Eskişehir canim bayrama gideceğiz ins yazinda cikmadik tatile. Oglusda burnu tikali halsiz huzursuz istahsiz
Oyy oyy Oglisin cook tatlı maşallah yerim ben bunu annesi kqc aylık?günaydınn,
ah canım ne marifetlisi kayınvalde sağolsun yemeği yiyip uyuyor nerdeyse, mutfak bulaşıkları yerleştir, yarına yemek yap, ömere süt sağ derken yatmam 2 yi buluyorneyseki bu haftasonu çıkıyor annemin alçısı
fıstık geliniminde fotosunu beklerimbuda damadının hafsaya pozları
Eki Görüntüle 821301 Eki Görüntüle 821302 Eki Görüntüle 821305
Ayy benimde bilgisayar iptalgünaydın kızlarrr internetimde oluşan problemden dolayı artık böle ara sıra takılıcam sanırımm kocişimm yeni modem alana kadar böle idare edicemmm ee naptınız valla bikaç takip ettim bişiler yazmak istedim ama yazamadım içimde patladı vallaaa
anladım canım keyfini çıkar ozamannn benimde gidesim var biyerelerede bakalımm kocamı ikna edebilrsemmm oyy kuzum ya kıyamamm inşallah hemen düzelir tatilde zehir olur yoksaa
merve canım saol derininde hala burnu tıkalı idare ediyoruz işteee yaa denöze ne olmuşş ben kaçırmışımm yaa
canım otribebe kullanıyorum ben hastayken doktorum her emzirmeden önce burnuna 1 er kez püskürt demişti damla değil ama serum fizyolojik benimki. geçen gün eşim tonimer almış beğenmedim ben onu.
1 ayda 500 gr alırsa iyi diyorlar şu an emmesi bozuk olduğu için öyledir benim oğlumda düzelmişti emmesi 1-2 gündür yine bozuldu bu ay böyle geçecek sanıyorum.
Arada okuduklarımdan devam :)))
Lovercım aferin görevini ihmal etmemiştin canım...
Retbulum sen de yoksun, nerdesiiiiin????
bende bende bende sana
ben malesef haftaiçi hergün geliyorum işe, süt iznimi erken çıkmak için kullanıyorum, çünkü işyerim cihangirde- evim bahçeşehir( istanbulu bilmeyenler için detay yaklaşık 35 km )
trafiğe kalmadan çıkıp koşa koşa eve gidiyorum, oğluşa annem benm evde bakıyor normalde sağolsun ama kolunu çatlattı 2 hafta önce, işte bu hafta çıkıyor alçı inşallah. kayınvaldede ondan ötürü bizde, ama ne son sor ne ben söyliyim onuzor hatundur biraz, amaaa bende kolay biri sayılmam
Oyy oyy Oglisin cook tatlı maşallah yerim ben bunu annesi kqc aylık?
sağol teyzesii, oğluş 10 haziran doğumlu 4. ayımıza bir hafta kaldı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?