2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim senin fıstık napiyo bakalim

Yaaa sen cok tatlisin yerim seni ya bak bak pozlara capkin seni

sağol teyzesii, sözlüsüne bi bakış attı böyle çapkın çapkın
sünnette olunca babası koşmuş bu bodyleri kapmış geldi

sen nasılsın, evdemi iştemisin detay ver birazcık, zeyno listeyi yapana kadar biz tanışalım

Bugun evdeyiz canim uc gun okula gidiyoruz iste tatil yapuyoruz. Banyo yaptirdim oglusa masaj yaptim uyuttum bisey yiyeceğim ama yalniz canim istemiyo

kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm

neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm

Eklentiler

• $1376357_10151627601077021_1547226379_n.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 19
Bugun evdeyiz canim uc gun okula gidiyoruz iste tatil yapuyoruz. Banyo yaptirdim oglusa masaj yaptim uyuttum bisey yiyeceğim ama yalniz canim istemiyo

hazır uyutmuşken ye bence canım, malum süt mevzusu

3 gün okul işide iyiymiş ne mutlu sana, kim bakıyor bebişe sen okuldayken?

sormayın isyanlardayımmmmmm...off bölede çok sıkıcı oluyoo bakıyom bakıyom yazamıyomm...valla çocukların nezle olyı devam ediyoo canımm dahada zor geçer abimiz kreşten getiriyooo.. sen naptınn canım ne var ne yokk senin oğlan yine yıkıyooo
Canim senin fıstık napiyo bakalim

valla ne olsun canım netten dolayı kızımın fotolarınıda koyamıyommm şu anda smile koyamıyom ama çok üzügünümm yani bak bunu bile gösteremiyomm çok acıııı

talıaa canım ya çocuklar iyi olmaya çalışıyooo baya zorlanıyoruz bu ara oğlan servise başlıcak artık dönüşte servisle gelicek onun telaşı sardı benide biraz korkuyorum bakalım inşallah idare eder kendisii kızda zaten kendi çapında takılıyooo şu internet olayını bi hallediyimm çıkartıcam acısınıı
denizkızı canım çok sevindimm bakıcı bulmana allah bundan sonrasında yardımcın olsunn
denözcümm ben olaylara fransız kaldımm niçin operasyon geçiricen ne olcak bilmiyorum ama geçmiş olsunnn kaçırmışımm bi ara bi msj at bakimm merak ettim seniiii

hazır uyutmuşken ye bence canım, malum süt mevzusu

3 gün okul işide iyiymiş ne mutlu sana, kim bakıyor bebişe sen okuldayken?
Md cok yalvardi napayim kiramadim saka bi yana sagolsun ayarladi. Bakiciya veriyorum canim ya ama kadin cok iyi sukur birazda sen anlat bakalim bu arada sana cok isindim ben ya

kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm

neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm
ayy çokk güzeelll bayıldımm sanırım kızım olduğu içinnn burda gülen sarı kafa hee ben bügün girebildim ya zeynoo gelme bacımm gelmee ağlayan sarı kafaa

Son düzenleme:
Uzme tatli canini hayatim ama biran once yapilsin netin ozluyoruz seni ve kizceni

Md cok yalvardi napayim kiramadim saka bi yana sagolsun ayarladi. Bakiciya veriyorum canim ya ama kadin cok iyi sukur birazda sen anlat bakalim bu arada sana cok isindim ben ya

bende bende bende sana
ben malesef haftaiçi hergün geliyorum işe, süt iznimi erken çıkmak için kullanıyorum, çünkü işyerim cihangirde- evim bahçeşehir( istanbulu bilmeyenler için detay yaklaşık 35 km)
trafiğe kalmadan çıkıp koşa koşa eve gidiyorum, oğluşa annem benm evde bakıyor normalde sağolsun ama kolunu çatlattı 2 hafta önce, işte bu hafta çıkıyor alçı inşallah. kayınvaldede ondan ötürü bizde, ama ne son sor ne ben söyliyim onu zor hatundur biraz, amaaa bende kolay biri sayılmam

Yedirmem diyosun yani kendimi ins annen biran once iyilesir de kurtulursun bu arada talia ile muhabbetlerinize kopuyorum ya

canlarımm bildiğiniz üzere benm kız uzun süre amip çekti odönem ishal gibiydii şimdi amipi atlattık anne sütüyle beraber mamada içiyoo kakası günde iki keze düştü bizimle aynı dönemde olan bebeişler ne durumda kızlar bizim 4 ay bitti saytılır cvp bekliyorumm öptümmm

valla bende özlüyomm canım yaaa içimde kalıyoo herşey anlatamıyıncaa patlıyomm sonra burda iyi oluyoduuu sen naptınn
Napiyim evde bos bos takiliyorum oglus hasta biraz daha dr a da gidemedik birde esim izne cikabilirse pzt si memleket yolcusu kalmasinnn

Biz forumun kucuklerindeniz kilo olarak ama 9 haziran dogumlu kizim,kilosu 6250

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…