2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canımmm olur mu şey elimde olsa da gelebilsem keşkee
ah ahh bu kızlar benim gibi topik sahibi bulmuşlarda begenmiyorlar
ne cadılıgım kalıyor ne cadolozluğumm

bu arada herkese günaydın

bugun pek bakamayabilirim buralara, biraz yogun bir gün olacak benim için,
aralarda bakmaya çalışırım öptüm hepinizi

günaydın canım bebeğinin kilosu gayet iyi maşallah..benim bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak 6 haziran doğumlu..kilosu 6800 ve boyuda 65 cm..doktora ek gıda yada mama vereyim mi dedim kesinlikle henüz verme yoksa anne sütünün faydalarından yeterince yararlanamaz dedi..

geçmiş olsun canım.benim oğlumda beş gündür öksürüyordu ve geniz akıntısı vardı.burnu hep tıkalı zaten.hafif bi soğuk algınlığı dedi ama nasıl öksürüyor yavrum.allahtan ciğerleri temiz çıktı. bize de peditus verdi doktor bugün kullanmaya başladım umarım faydasını görürüm. bu arada oğlum ilk doğduğunda bizde tonimer kullanmıştık. dört damla yazıyordu bir burun deliği için. günde 4defa da verilebiliyordu hatırladığım.

gunaydın kızlar bugun kızımla 6.30da uyandık daha yenı uyuttum bende buraya gırdım dun gıremedım kızımın asısı vardı

canım sadece 2 kilocuk mu ben ne yapıyım ben 6 kilo vererek girdim doğuma 4.5 kilo alım koca bir göbeğim resmen 7 aylık halim

ben fazla kılo almadım hamıleyken ama yuksek kıloyla hamıle kaldım ve dogumdan sonrada veremedım ustune ustluk aldım yedıklerıme hıc dıkkat edemıyorum :18:

Kızlar merhaba oğlum 13 haziran doğumlu emmeme sorunu bizdede var 15 günde 200 gr almış sorun etmiyordum ama dün hiç emmedi ağlamıyorda anne sütünden başka hiçbirşey vermedim bugüne kadar.3,5aylık olan bebekleriniz kaç kg acaba.öylece bekliyorum acıkınca isticek diye.dr kilolu doğduğundan hep önde gittiğinden sorun etme diyor ama bu çocuk dünden beri emmiyor.

ben fazla kılo almadım hamıleyken ama yuksek kıloyla hamıle kaldım ve dogumdan sonrada veremedım ustune ustluk aldım yedıklerıme hıc dıkkat edemıyorum :18:

Yemeyi bırakınca süt azalıyor orası kesin.nasılsa zamanla verilecrk düşüncesiyle ben hiç yemeyi kesmedim.26 kg almıştım 2 ay sonra hepsini vermiştim.vücudum ödemmiş sadece ee bide oğlum almış bütün kiloları.

herkese günaydınn.
bu yıl sonbahar daha bı güzel sanki.dısarıda yağmur yağıyo ben evde çay içip bebeğimle oynuyorummm.varmı daha güzellik

Canim senin bebis kac kilo ki

Kan damlası başlayan anneler bebeğinizin kakasında değişiklik varmı? Dün ilkkez verdim bıgun kakası siyah gibi. Demir ilacı yapar biliyorum ama prospektüste değişiklik varsa bırakın diyo ne yapmalıyım?

Cepten girdiğim için forumun sessiz takipçilerindenim, sürekli girebilen arkadaşların da hayranıyım, maşallah diyorum onlara. Her ne kadar birşeyler yazamasam da mutlaka okuyorum forumu ve çok faydalı buluyorum burayı. Az önce epey uzun birşeyler yazdım fakat yanlışlıkla sildim( cepten gerçekten sıkıntılı oluyor) bütün bebişler çok tatlı sizler de çok şeker annelersiniz. Oğlum 28 Haziran doğumlu, başarabilirsem fotoğrafını ekleyeceğim.

evet benımde sutum azalıyor hemen bende yıyorum napıyım yanı :26:ama gereksız seylerde cok yıyorum ıste abur cubur yıyorum cok bıde ekmek cok yıyorum bır tabak yemekle bır kac dılım ekmek yıyorum tam tersı olması lazım aslında:2:

günaydın kızlarrr internetimde oluşan problemden dolayı artık böle ara sıra takılıcam sanırımm kocişimm yeni modem alana kadar böle idare edicemmm ee naptınız valla bikaç takip ettim bişiler yazmak istedim ama yazamadım içimde patladı vallaaa

İşte bu da benim çirkin ama tatlı, kel ama karizmatik oğlum..
28 Haziran doğumlu
6300gr
65,5cm
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Eklentiler

• $image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 21

günaydınn,
ah canım ne marifetlisi kayınvalde sağolsun yemeği yiyip uyuyor nerdeyse, mutfak bulaşıkları yerleştir, yarına yemek yap, ömere süt sağ derken yatmam 2 yi buluyor neyseki bu haftasonu çıkıyor annemin alçısı
fıstık geliniminde fotosunu beklerim buda damadının hafsaya pozları

7700 şuan ama 5 kg doğdu cnm yavaş gidiyor gibi geliyor bana zayıf doğan bebekler dahamı çok kg alıyorlar acaba.teretdütüm şu kilolu dopdu nasılsa diye dr lar kg iyi diyorlar sanki ama 15 günde 200 gr az
Benimki de emmiyo bu aralar herkesde ayni sorun var bende ebeye sordum zorlama dedi benimkide o ayda yedi bucuktu

günaydın canımm,
geldik işbaşı yaptık yine çalışan anneler olarak
şu modeminide alsa artık kocan yahu iki lafın belini kıramadık
çocuklar nasıl canım, hafif nezleydiler galiba atlattınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…