yaa kızlar 4. ay aşılarını yaptıran var mı... ağrı ateş falan yapıyor mu. Ayın 6sında 4 aylık olacağız bayramdan öncemi yaptırsam yoksa bayram tatilinden sonra ailemin yanındayken mi yaptırsam karar veremedim
CANIMMMMbende çok özledim seni denk gelemedik bir türlü bende yoğundum birkaç gündür
aaaa bu adam büyükanne ve büyükbabalar konusunda cok güzel ve cok dogru vir tespitte bulundu valla bravo tebrik ediyorum kendi adimabirde bayanlarin yüksek topuklu ayakkabi giymeleri konusundaki tespitide cok hostu bence
canımmm olur mu şey elimde olsa da gelebilsem keşkee
ah ahh bu kızlar benim gibi topik sahibi bulmuşlarda begenmiyorlar
ne cadılıgım kalıyor ne cadolozluğumm
günaydın canım geçmiş olsun minnoşunaaaaagunaydın kızlar bugun kızımla 6.30da uyandık daha yenı uyuttum bende buraya gırdım dun gıremedım kızımın asısı vardı
Herkese günaydın :))
günaydın kızlarrr internetimde oluşan problemden dolayı artık böle ara sıra takılıcam sanırımm kocişimm yeni modem alana kadar böle idare edicemmm ee naptınız valla bikaç takip ettim bişiler yazmak istedim ama yazamadım içimde patladı vallaaa
günaydınn,
ah canım ne marifetlisi kayınvalde sağolsun yemeği yiyip uyuyor nerdeyse, mutfak bulaşıkları yerleştir, yarına yemek yap, ömere süt sağ derken yatmam 2 yi buluyorneyseki bu haftasonu çıkıyor annemin alçısı
fıstık geliniminde fotosunu beklerimbuda damadının hafsaya pozları
Eki Görüntüle 821301 Eki Görüntüle 821302 Eki Görüntüle 821305
kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm
neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm
Kızımm zamaninda gece acayip mesai yaptın
Bu rekoru beklerdim senden.yillarin birikimi
Ozellikle mamafihin orda:)
Neyse benim de hatrı sayılır bi birikimim olmuş kendimce
Ben dün yaptırdım. Yeni aşılar artık ateş yapmıyormuş zaten ateş falan olmadı eve gelir gelmez uyudu üç saat uyanmadı nerdeyse. Sonra bir saat keyfi yerindeydi fakat daha sonra başladı vırın kırın etmeye çok hıysuxlandı gece çok zor uyuttuk hiç uyanmayan kızım saat başı ağlayacak uyandı. Bu gün düzeldi gibi huzursuzluğu kalmadı ama gece nolur bilemem. Bu arada ateş olmadığı için özellikle calpol vermedim. Aşının etkisini zayıflatıyor dediler. Bence sende ateş düşürücü verme ateşi çıkmadıkta.
talıaa canım ya çocuklar iyi olmaya çalışıyooo baya zorlanıyoruz bu ara oğlan servise başlıcak artık dönüşte servisle gelicek onun telaşı sardı benide biraz korkuyorum bakalım inşallah idare eder kendisii kızda zaten kendi çapında takılıyooo şu internet olayını bi hallediyimm çıkartıcam acısınıı
denizkızı canım çok sevindimm bakıcı bulmana allah bundan sonrasında yardımcın olsunn
denözcümm ben olaylara fransız kaldımm niçin operasyon geçiricen ne olcak bilmiyorum ama geçmiş olsunnn kaçırmışımm bi ara bi msj at bakimm merak ettim seniiii
kızlar geçmişte 81 sayfa var ve okuyacak vaktim yok
denoz operasyon geçirmişsin sanırım umarım iyisindir
iki bıdıkta hasta kış geldi ağlamak istiyorum bitmez artık hastalıklar :'(
cumadan beri baya kaynatmışsınız :)
cuma günü kışlıklarım süpriz yaptı bana nemle resmen ıslanmışlar yırtılanlar çöpe atılanlar sormayın gitsin çamaşır hane gibi oldum kuru temizlemecilerden fazla mesai yaptım resmen :)
şükür yıkama kaldırma atma işi bitti 2 günüm var benimki geliyor
oda bayram temizliğiyle geçecek o geldimi bişiy elleyemiyorum
15-20 gün sonra görüşmek üzere beni özleyin anacımmmm :)
Al canım hepsi senin olsun
Hadi ezelim onlarıezikler
İyiyim Sağol bebeğim siz nasılsınz derin nasıl?
Ben bunu anlamadım:26:
Canım inşallah bir sıkıntı yoktur
3 yıl önce benimdr başıma geldi böyle bir şey ama peşine düşmedim açıkçası:26:
Canım benimburalardayım ancak okuyabiliyorum onuda bi iki sayfa bu aralar oğlum çok huzursuz kucağımdan inmiyor indirme teşebbüsünde bulunduğum an basıyor yaygarayı hatta ottuturmuyor bile ayakta duracam, emerken uyuyor uyuduğu sürecekse meme ağzında yalancı meme niyetine öle uyuyo en fazla yarım saat kaç gündür ilk bu gece ilk yatışta4saat uyududa dinlendim biraz hepsi geçecek diyorum sabr dolduruyorum içime canı sagolsun
Sen nasılsın canım? gelişmeleri okudum yogunsun ve bi tahlil işin vardı ama eminim herşey yolunda sen gönlünü ferah tut
Bizi habersiz bırakma çok seviliyorsun canım tarafımızca
Canim yaa..ateşinde varmış. .tek tek yazmış ya
Simdi daha iyisin umarım.
Calisiyormusun:44:sohbeti bende özledim ama, yoklamada eksik çıkıyoruz zaman zaman.Cakisamiyoruz bazen
Ins daha sık görüşürüz
Dun burdaki msjini görmeden sana yazmıştım ben:26:
Hayirlisiyla güzel haberini alacağız cümleten
İçini ferah tut..
kolay gelsin sanada
Kızlar çok yoğunum çoook. Sohbetten geri kalıyorum beni unutun istemiyorum
arada sizleri öpüp kaçarım artık
bere soran olmuştu. bana arkadaşım örmüştü. çok güzel bişi. ama benim akıllı halim onu daha kullanmadan kaç kere yıkadım. şimdi elime geçti az sertleşmiş. yumuşatıcı ile mi yıkasam :44:
modelini eklemeye çalışırım ilerleyen saatlerde
evet çok acınası bi durum. zeynonun mesaj sayısı bile yerlerde. bide topik sahibiyim die hava atıo
benim göğüs yaralarım ağır geçti belki ondan işe yaramamıştır. gerçi her krem herkese etki etmiyor. madicassol mü ne benzeri bi krem vardı. çoğu kişiye fayda etmiş bana o da etmedi. garmastan kullandım. oda biraz etki ediyordu ama tamamen iyileştirmiyordu. ben evde bi köşede duran bepanten i kullandım ondan fayda gördüm. çok şükür şimdi geçti.
noebaby i ben düzenli kullanmadım ondan mı acaba. ilk aylar çok ağlıyordu. daha 3-4 günlükken kullanmaya başlamıştık biz. ağlayınca veriyordum. hala evde duruyor kullanmı diyorsun. dr rezene ver etki etmezse ondan kullan demişti.:44: birde ben onu hep odada tuttum. bi ara havalar çok sıcaktı. bozulmuştur diye düşündüm kullanmadım. bizim gazımız hala çok. kullansam mı. ama orda karın ağrısı giderici gibi bişi yazıyordu.. sanki gazı atması için bişi değil gibi geldi bana:44::44:
ben sormuştum parayla yaparmı peki. Elınde yıkasaydın keske
bence düzenli kullan ama açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmesi lazım diye bişey hatırlıyorum. Müshil tarzı bişey değil. düzenli kullanınca bağırsakların çalışmasını düzenliyor ve kakasını düzenli yapıyor.Ben kaç kere topiğe yazdım çok memnunum diye. ama her ilaç herkese aynı etkiyi göstermeyebilir. Mesele onu kullandığımda hergün aynı saatte kakasını yapıyordu. Gazınıda iyi yapıyordu. Saatini biliyordum. tutsam tuvalete yapacak bez kirletmeyecek derecedeydi
off omuzum hala ağrıyo yaa doktora gitmem lazım ama çocukla nasıl giderim ya nasıl taşıcam onu hastanede. dün akşam acile gittim iğne vurdurdum ama pek faydası olmadı.fizik tedaviye yönlendirdi acil ama gidemem ki( üstüne bide benimki gece 1.5 saatte bir kalktı. dün 2 tane kas gevşetici 2 tane ağrı kesici içtim üstüne iğne vuruldum dedimki ege şimdi bütün gece uyur artık az çok sütüme geçmiştir diye nerdeee geçmişi okuudm bitirdim ama benimki uyandı sabah 9 da kalktı 1 gibi uyudu yarım saat sonra kalktı insan 1 saat falan uyur yaa
zürafa sophimiz geldi bizimki pek sevdi diş kaşıyıcısını ama biraz tuzlu oldu valla
cnm ben daha kullanmadim ama sağlık ocağında anlatmislardi kakasini siyaha boyar korkma demişlerdi. Yani hersey normal sende endişelenme...Kan damlası başlayan anneler bebeğinizin kakasında değişiklik varmı? Dün ilkkez verdim bıgun kakası siyah gibi. Demir ilacı yapar biliyorum ama prospektüste değişiklik varsa bırakın diyo ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?