2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bızde dun yaptırdık atesı olmadı hıc ama bıraz huzursuzlandı dıger asılarında hıcbır degısıklık olmamıstı cocuktan cocugada degısıyor aslında etkılerı

Ben dün yaptırdım. Yeni aşılar artık ateş yapmıyormuş zaten ateş falan olmadı eve gelir gelmez uyudu üç saat uyanmadı nerdeyse. Sonra bir saat keyfi yerindeydi fakat daha sonra başladı vırın kırın etmeye çok hıysuxlandı gece çok zor uyuttuk hiç uyanmayan kızım saat başı ağlayacak uyandı. Bu gün düzeldi gibi huzursuzluğu kalmadı ama gece nolur bilemem. Bu arada ateş olmadığı için özellikle calpol vermedim. Aşının etkisini zayıflatıyor dediler. Bence sende ateş düşürücü verme ateşi çıkmadıkta.

CANIMMMMbende çok özledim seni denk gelemedik bir türlü bende yoğundum birkaç gündür

aaaa bu adam büyükanne ve büyükbabalar konusunda cok güzel ve cok dogru vir tespitte bulundu valla bravo tebrik ediyorum kendi adima birde bayanlarin yüksek topuklu ayakkabi giymeleri konusundaki tespitide cok hostu bence

aaa merak ettim şimdi ne yorumlarda bulundu onlarla ilgili..tabii bi de yüksek topuk için ne dedi...taliaacım zahmet olmazsa bi açıklayıver:44::44::44:

canımmm olur mu şey elimde olsa da gelebilsem keşkee
ah ahh bu kızlar benim gibi topik sahibi bulmuşlarda begenmiyorlar
ne cadılıgım kalıyor ne cadolozluğumm

canım elinde olsa kesin gelirdin biliyorummmm
cadalozsun madalozsun ama senden iyisini nerden bulucaz be tatlımmmm

gunaydın kızlar bugun kızımla 6.30da uyandık daha yenı uyuttum bende buraya gırdım dun gıremedım kızımın asısı vardı
günaydın canım geçmiş olsun minnoşunaaaaa

Herkese günaydın :))

günaydın canım sana daaaa...gerçi bayaa bi tünaydın olmuş ben bunları yazarkenn

özledik ama seniiiiii
gelip oraya ben yapıcam valla internetiniiiii

ayyy ısırırım ben o bacaklarııııı
maşallah wait sana hep çalış hem bunları yap, takdir ettim valla seni

kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm

neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm

çok güzelmiş canım... evet kızlar öyle bence deeee

Aa oyle miymis demekki hic bilmiyordum bizim kizin alninda ve gogsunde atesi oluyor koltuk altindan atesine bakiyorum normal cikiyor ama dokundugumda obur yerler daha sicak oluyor simdi atesi var mi oluyor yoksa yok mu ?

güzelim mervoşşş açıklamış gerçi ama smear sonucu iyi çıkmamıştı tam olarak olayın ne olduğunu anlamak için biopsi ve rahim ağzında küretaj yapıyorlar...çok gıcık bi işlemmiş( bu sefer tam bayılmadan oldummm..kötüydü yani...

saol canımmm benim..sana da kolay gelsin işlerinde..
eşinle de bol bol hasret giderirsin inşallahhh

saol mervoşummmm...
bence sen de bir daha smear yaptır istersen...hormonal olarak da etkilenebiliyormuş bünye...

Retbulum özledim valla
Saol güzelim benim ben de sizi çokkkk seviyorummm...
Minnoşunun da huzursuzluğu çabucak geçer inşallah canım...öp benim yerimeee

saol canım benimmm
bugün ateşim geçti..öğlen de operasyona girdim..iyiyim canım şimdi...
okula geldim birazdan yoğun tempoya giricem heralde..
sana da çok kolay gelsin canım..minnoşları öpüyorummm

Kızlar çok yoğunum çoook. Sohbetten geri kalıyorum beni unutun istemiyorum
arada sizleri öpüp kaçarım artık

Unuturmuyuz canım seni hiççççAma bu yoğunluk da görevinden de geri kalmıyorsun

ben izmirde yalnızım huysuzlaşırsa annem bakar gece falan diye istanbulda yaptırayım diyorum eşim suanda yanımda ama bayramdan sonra Şırnak'a gitcek

ben sormuştum parayla yaparmı peki. Elınde yıkasaydın keske

evet çok acınası bi durum. zeynonun mesaj sayısı bile yerlerde. bide topik sahibiyim die hava atıo

şekerim önemli olan msj sayısı olsaydı şu an topik sahibi ben dil, siz olurdunuzzz
ben kısa sürede topik sahibi oldum sizse benim topigimde marabaa

hadi durmayın çalışın çalışın :126::126:

bence düzenli kullan ama açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmesi lazım diye bişey hatırlıyorum. Müshil tarzı bişey değil. düzenli kullanınca bağırsakların çalışmasını düzenliyor ve kakasını düzenli yapıyor.Ben kaç kere topiğe yazdım çok memnunum diye. ama her ilaç herkese aynı etkiyi göstermeyebilir. Mesele onu kullandığımda hergün aynı saatte kakasını yapıyordu. Gazınıda iyi yapıyordu. Saatini biliyordum. tutsam tuvalete yapacak bez kirletmeyecek derecedeydi

ben sormuştum parayla yaparmı peki. Elınde yıkasaydın keske

parayla yapar mı bilmiyorum. çok zor bişi değil sanırım. o netten modeline bakıp örüyor. ya ne blim işte dikkat edemedim. bide kaç kere yıkadım akıllı gibi. foto çekmek için çıkarmıştım bi iki kere. sonra tolzandı falan diye toplamda 4-5 kez yıkadım sanırım hiç kullanmadan. bu bayram kullanayım bari. oğluma çok yakışıyor. onu yeleği de var. hepsini giydirip giyilmiş fotosunu da eklerim bi ara

bilseydim o şekilde kullanırdım ya. benimki ilk zamanlar günde 3-4 kez kaka yapıyordu. son 1 aydır günde 1 kez yapıyordu. bir iki kere ıhlamur verdim ondan beri gene 3-4 kez yapıyor.

atayım o zaman ben onu. 3 ay oldu çünkü

off omuzum hala ağrıyo yaa doktora gitmem lazım ama çocukla nasıl giderim ya nasıl taşıcam onu hastanede. dün akşam acile gittim iğne vurdurdum ama pek faydası olmadı.fizik tedaviye yönlendirdi acil ama gidemem ki ( üstüne bide benimki gece 1.5 saatte bir kalktı. dün 2 tane kas gevşetici 2 tane ağrı kesici içtim üstüne iğne vuruldum dedimki ege şimdi bütün gece uyur artık az çok sütüme geçmiştir diye nerdeee geçmişi okuudm bitirdim ama benimki uyandı sabah 9 da kalktı 1 gibi uyudu yarım saat sonra kalktı insan 1 saat falan uyur yaa
zürafa sophimiz geldi bizimki pek sevdi diş kaşıyıcısını ama biraz tuzlu oldu valla

canım evet ya bugunde sen gelmişsin ben yogunum

şimdi ben yine geldim bu kez sen gitmişsinnn sizin şu net biraz daha olmazsa artık telekom mu
süperonline mı her neyse arıcam gidin yapın şunların netini dicemmm

tatlım şu tek zürafa olan tipindenmi aldın, yoksa yanlarında diş halkaları olandanmı? vede bebişin sevdimi en önemlisi bu. epey para boşa gitmesin

Herkese bulutlu bir sonbahar havası yasayan istanbul dan merhaba. Havadanmidir yoksa dün gece kizimin mizmizligindan uyuyamadigim içinmi bilemiyorum kkendimi çok yorgun ve halsiz mutsuz hissediyorum. Bide sinop tan istanbula evime geldiğimden beti resmen eve kapandim, oturdugum yer merkeze uzak ve gezilecek bi yeri yok her yer site markette uzak ve hava böyle olunca kızım üşütür diye çıkmak istemiyorum dışarıyaa sıkıldım mmm evden.

cnm ben daha kullanmadim ama sağlık ocağında anlatmislardi kakasini siyaha boyar korkma demişlerdi. Yani hersey normal sende endişelenme...

denizkızı57 cnm bakıcınız hayırlı olsun çok sevindim komşuyu ayarlamış olmana

pdnk ben senden mazeret beklerken sen sitem etmişsinnn
sitem ettigin için çok üzerine gelmicem ama bir dahaki sefere haber ver olur muuu merak ediyoruz sonraa

lover lover yazamasanda arada öp böylee iyi oluyor

niran sen nerdesin oğluşun iyi olmadı mı hala :26:

eda1299-istanbulizmir bizim müge anlı ne olduu hiç anlatmıyorsunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…