2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aaa sen bahçeşehir de misin. neresinde? neyle gidiosun?

aslında bahçeşehire girmeden önce ıspartakule var orda oturuyorum canım ben, eşimle arabayla geliyoruz saatlerimiz uyduğu günler, diğer türlüde çift katlı otobüsler var taksime onları kullanıyorum. sen nerdesin, işin nerde?

benm oğlumda hala ara sıra yapıyor canım ama nadir; gündüz 1 kez gece 1 kez mesela en fazla. senin baya sık oluyor çok yorucu ve sıkıntılıdır eminim idrarı rutin olarak istiyorlar hep bir sorun varsa bebekte, hani iltihaplanma filan varsa çişini yaparken filnda ağrısı olabilir diye. ama ben onla ilgisi olduğunu sanmıyorum, korkuyor gibi geliyordu bana uykusunda. tabi yinede dr uyla bir görüş derim canım sen. Allah kolaylık versin

yaa kızlar 4. ay aşılarını yaptıran var mı... ağrı ateş falan yapıyor mu. Ayın 6sında 4 aylık olacağız bayramdan öncemi yaptırsam yoksa bayram tatilinden sonra ailemin yanındayken mi yaptırsam karar veremedim

yakın sayılırım ben oraya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burun damlası dışında bize almamız için aynı şeyleri verdiler ama ben çok memnun kaldım. Hele neobaby onun dışında bişey kullanmadım. Düzenli ve hergün aynı saatte verince oğlum rahatlıyordu biraz aksatınca tekrar kötü oluyordu. Gold lanolin ise kurtarıcım oldu. Çatlıyordu sürüyordum 4-5 saat sonra geçiyordu

benim göğüs yaralarım ağır geçti belki ondan işe yaramamıştır. gerçi her krem herkese etki etmiyor. madicassol mü ne benzeri bi krem vardı. çoğu kişiye fayda etmiş bana o da etmedi. garmastan kullandım. oda biraz etki ediyordu ama tamamen iyileştirmiyordu. ben evde bi köşede duran bepanten i kullandım ondan fayda gördüm. çok şükür şimdi geçti.

noebaby i ben düzenli kullanmadım ondan mı acaba. ilk aylar çok ağlıyordu. daha 3-4 günlükken kullanmaya başlamıştık biz. ağlayınca veriyordum. hala evde duruyor kullanmı diyorsun. dr rezene ver etki etmezse ondan kullan demişti.:44: birde ben onu hep odada tuttum. bi ara havalar çok sıcaktı. bozulmuştur diye düşündüm kullanmadım. bizim gazımız hala çok. kullansam mı. ama orda karın ağrısı giderici gibi bişi yazıyordu.. sanki gazı atması için bişi değil gibi geldi bana:44::44:

gerçekten çok yorucu ve üzücü.. uyumamasına mı üzüleyim ağlamasına mı bilemedim inşallah dönemseldir geçer gider.. bana da korkuyor gibi geliyor ne yapsam ne okusam felak nas okuyorum ayetel kürsi falan ama düzelemedi gitti..

bere soran olmuştu. bana arkadaşım örmüştü. çok güzel bişi. ama benim akıllı halim onu daha kullanmadan kaç kere yıkadım. şimdi elime geçti az sertleşmiş. yumuşatıcı ile mi yıkasam :44:

modelini eklemeye çalışırım ilerleyen saatlerde

off benm bilgişsayarda gitti iyice oğluşum saolsunnn
hımm inşallah sonuçlar güzel çıkarrr sende de böle bişiler gördülerse ve sen hala gitmediysen aşk olsun sana bir an önce doktora gitmelisinnn mervoşummm...

Canim bnm bebisim de 20 gun oncesine kadar sürekli ishal oluyordu simdi gunde 1 veya 2 kere yapiyo bazen bigun hic yapmadığıda oluyo

Canim yaa..ateşinde varmış. .tek tek yazmış ya
Simdi daha iyisin umarım.
Calisiyormusun:44:sohbeti bende özledim ama, yoklamada eksik çıkıyoruz zaman zaman.Cakisamiyoruz bazen
Ins daha sık görüşürüz
Dun burdaki msjini görmeden sana yazmıştım ben:26:
Hayirlisiyla güzel haberini alacağız cümleten
İçini ferah tut..
kolay gelsin sanada

slm kızlar bebişleriniz çok tatlılar maşallah zaman ne çabuk geçiyor bebişleriniz büyüyor değişiyor

benimde oğlumda 15.5 aylık oldu

Kızımm zamaninda gece acayip mesai yaptın
Bu rekoru beklerdim senden.yillarin birikimi
Ozellikle mamafihin orda:)
Neyse benim de hatrı sayılır bi birikimim olmuş kendimce

Biz 9 unda 4 aylik oluyoruz ve asimizi dun yaptirdik, doktor 1 haftadan birsey olmaz dedi iyi de oldu obur turlu tam bayram oncesi olcakti. Birazcik atesimiz ve huzursuzkugumuz oldu ama olcak o kadar

Deniz kizi bebeğin icin kiminle anlaştın?
Ben kacirmisim:26:
Komsun gelecekti sana oturmaya, onunla mi uzlastin
Gönlüne göre olmuş anlaştığın kişi neyseki. Cok sevindim canım
Bu is cok stress cunku.gozunun arkada kalmaması gerekiyor
Hadi Hayırlı olsunn cnm:13:

canım çook geçmiş olsun
operasyon ne zaman olacak bizi haberdar et
sonuçların da tertemiz çıkacak inşallah için ferah olsun
bu arada doktorunun acil gittiği hastayı da merak ettim ya iyi olsalar bari

canım çok saoll
bugün oldum tatlım..hatta hastaneden okula geldim direk...
o anneyi sordum rahmini almışlar(( hala yoğun bakımdaymış..ikizleri iyiymiş ama...çok üzüldüm ona da...

çok saol canımmmmm

topikte olan kızlar nerede yaşıyorsunuz ben tam olarak tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum fırsatını bulmuşken

ben istanbuldayım canım...

evet taliaaacım yaaa sen olmasan kimi okuyacağız sabahları....dediğinde haklısın genelde çoğumuz anlıklara cevap veriyoruz..senin gibi yapabilsem keşke...
inşallah iyi çıkar canım...saol dileklerin için

kızz taliaaa allah iyiliğini versin eslem nerede yaşıyorsunuz demiş sen hiçbiyerle yazışmıyorum demişsin...kız arada akşamları uyu

saol canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…