aaa sen bahçeşehir de misin. neresinde? neyle gidiosun?
Hadi ezelim onlarıezikler
kızlar ya oğlumun ağlayarak uyanmaları geçmedi hatta daha da kötüleşti 2-3 gündür toplamda 2 saat bile uyuyamıyor ne yapacağımı şaşırdım siz de yaşıyor musunuz napsam ki? doktora sordum idrar tahlili istedi ama anlamadım gitti.. özellikle gündüz yapıyor gece çok fazla yapmıyor
aslında bahçeşehire girmeden önce ıspartakule var orda oturuyorum canım ben, eşimle arabayla geliyoruz saatlerimiz uyduğu günler, diğer türlüde çift katlı otobüsler var taksime onları kullanıyorum. sen nerdesin, işin nerde?
doğum yaptıktan sonra bana bi reçete gibi bişi verdiler. bende eşim anlamaz diye kıskardeşime verdim alsın diye. sgk karşılıyor sandım. baya da tutmuştu. 130 tl mi neydi toplamda.
ve içinde doğru düzgün kullanamadığım bi sürü zırıltı var. aklıma geldikçe sinir oluyorum. mesela gaz ilacı olarak neobaby var. ve biz bunu bilgisizlikten ilk günlerden kullandık. daha iyi gaz ilaçları varken bunu kullandık hep. artık rezene veriyorum bunu kullanmıyorum.
burun damlamız ise tonimer. ahsenin dediği gibi içinde hiçbişi yazmıyor. ağzı açıldıktan sonra kaç gün durur bilmediğim için 2-3 gün sonra atıyordum ben. her buruna bi damla sıkıyorum. gene onunla ilgili bi bilgi de yok. gaz ilaçımında ölçeği yoktu ondan da ne kadar vereceğimi bilemiyordum.
göğüs kremi olarak da gold lanonin yazmışlar ondanda hiçbişi anlamadım. sonradan başka tonla krem aldım. göğüs yaralarıma epey bi masraf yaptım.
aklıma geldi anlattım. tonimer yazısı yaramı deşti. gitti paracıklarım boşa
Burun damlası dışında bize almamız için aynı şeyleri verdiler ama ben çok memnun kaldım. Hele neobaby onun dışında bişey kullanmadım. Düzenli ve hergün aynı saatte verince oğlum rahatlıyordu biraz aksatınca tekrar kötü oluyordu. Gold lanolin ise kurtarıcım oldu. Çatlıyordu sürüyordum 4-5 saat sonra geçiyordu
benm oğlumda hala ara sıra yapıyor canım ama nadir; gündüz 1 kez gece 1 kez mesela en fazla. senin baya sık oluyor çok yorucu ve sıkıntılıdır eminimidrarı rutin olarak istiyorlar hep bir sorun varsa bebekte, hani iltihaplanma filan varsa çişini yaparken filnda ağrısı olabilir diye. ama ben onla ilgisi olduğunu sanmıyorum, korkuyor gibi geliyordu bana uykusunda. tabi yinede dr uyla bir görüş derim canım sen. Allah kolaylık versin
canlarımm bildiğiniz üzere benm kız uzun süre amip çekti odönem ishal gibiydii şimdi amipi atlattık anne sütüyle beraber mamada içiyoo kakası günde iki keze düştü bizimle aynı dönemde olan bebeişler ne durumda kızlar bizim 4 ay bitti saytılır cvp bekliyorumm öptümmm
Arada geçmişi okuyorum aklımda....
hülyacım seni hiç özlemez olurmuşuz canım yokluğunu direk farkettim tatlım ama ben de arada girdiğimden yazamadım...
aynı şekilde pdnkcim sen de öyle özlettin kendini..
ayrıca esracım ve nirancım da gelmiyorlar kızlar topik sizsiz olmuyorrrrrr....
denizkızı çok sevindim bakıcı bulmana:)))
Seyzenim seni de özledim kuzum..
taliaaa gece vardiyası sana çok şey borçlu kuzummmm:))))
ayyyy bu otomatik düzeltmeyi varyaaaaaa...Offff şuncacık satırları 2 saatte yazdım onu da ne kadar doğru yazdım bilmiyorum...
asescim ve melinnazım ve hkncım sizle de sohbet etmeyi özledim yaaa denk gelemiyoz benim yüzümden(
Bu yogunluklar bitermiii..Kızlar çok yoğunum çoook. Sohbetten geri kalıyorum beni unutun istemiyorum
arada sizleri öpüp kaçarım artık
Kızımm zamaninda gece acayip mesai yaptınAl canım hepsi senin olsun
Hadi ezelim onlarıezikler
İyiyim Sağol bebeğim siz nasılsınz derin nasıl?
Ben bunu anlamadım:26:
Canım inşallah bir sıkıntı yoktur
3 yıl önce benimdr başıma geldi böyle bir şey ama peşine düşmedim açıkçası:26:
yaa kızlar 4. ay aşılarını yaptıran var mı... ağrı ateş falan yapıyor mu. Ayın 6sında 4 aylık olacağız bayramdan öncemi yaptırsam yoksa bayram tatilinden sonra ailemin yanındayken mi yaptırsam karar veremedim
canım çook geçmiş olsun
operasyon ne zaman olacak bizi haberdar et
sonuçların da tertemiz çıkacak inşallah için ferah olsun
bu arada doktorunun acil gittiği hastayı da merak ettim ya iyi olsalar bari
denoz
ben düzenli giremediğim için olanları sonradan öğreniyorum geçmiş olsun allah şifa versin her işte vardır bi hayır aklına kötü şeyler getirme herşey güzel olacak insallah kalbim ve dualarım seninle
topikte olan kızlar nerede yaşıyorsunuz ben tam olarak tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum fırsatını bulmuşken
dimi dimii ben olmasamm geceleri yazdigim yorumlar olmasi sabahlari ne okuyacaksiniz
tabi birde yazdigim cogu yorumlara cevap yazilsa cok daha memnun olurdumya neyse:26:
canim masallah bu arada tlfndan giriyorum demisin ama hatirlamadigin kimsede kalmamis kimseyi eksik birakmasin tebrik ediyorum seni
canim insallah operasyonunda iyi gecer guzel bir sekilde sonuclanir tertemiz cikar umarim sonuclar:)))
ben burdayim canim hic biryede yazismiyorum ben birde haziran annelerinin paylasim topiginde oluyorum ama orayada arada yzamaya basladim son gunlerdekizin uyursa geri gel canim belki bende cikmamis olurum ozamana kadar iyi geceler allah kolaylik versin tatli kizinida öp benim icin
Taliaa, , denoz, eda1299 teşekkür ederim ;-) kızlar valla bi aksilik olmazsa bakıcı işimde halloldu vok mutluyum icim ferah düşünmekten kafayi yiyodum düne kadar inşallah kızıma güzel bakarda bu bakiciyla 3-4 yaşına kadar götürürüz.
Denoz cnm inşallah senin operasyonunda iyi geçer ve iyi sonuçlar alirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?