yeni avatarım nasılll
off omuzum hala ağrıyo yaa doktora gitmem lazım ama çocukla nasıl giderim ya nasıl taşıcam onu hastanede. dün akşam acile gittim iğne vurdurdum ama pek faydası olmadı.fizik tedaviye yönlendirdi acil ama gidemem ki( üstüne bide benimki gece 1.5 saatte bir kalktı. dün 2 tane kas gevşetici 2 tane ağrı kesici içtim üstüne iğne vuruldum dedimki ege şimdi bütün gece uyur artık az çok sütüme geçmiştir diye nerdeee geçmişi okuudm bitirdim ama benimki uyandı sabah 9 da kalktı 1 gibi uyudu yarım saat sonra kalktı insan 1 saat falan uyur yaa
zürafa sophimiz geldi bizimki pek sevdi diş kaşıyıcısını ama biraz tuzlu oldu valla
zürafa sophi yazınca oda ne diye netten baktımben chicconun zürafasını almıştım :44:
bunun ne özelligi varmış kiii :26:
süpersonik bişeymiş zeynom, tamamen doğal ve bebeğin kavraması çok kolay diyorlar. bende sipariş vermekle vermemek arasında bi gidiyorummbi geliyorumm
süpersonik bişeymiş zeynom, tamamen doğal ve bebeğin kavraması çok kolay diyorlar. bende sipariş vermekle vermemek arasında bi gidiyorummbi geliyorumm
cnm hangisini almayı düşünüyosun sen halkalı olan var o digerine göre daha ucuz :44:
digeri daha mı iyi acaba :26:
günaydınn,
ah canım ne marifetlisi kayınvalde sağolsun yemeği yiyip uyuyor nerdeyse, mutfak bulaşıkları yerleştir, yarına yemek yap, ömere süt sağ derken yatmam 2 yi buluyorneyseki bu haftasonu çıkıyor annemin alçısı
fıstık geliniminde fotosunu beklerimbuda damadının hafsaya pozları
Eki Görüntüle 821301 Eki Görüntüle 821302 Eki Görüntüle 821305
kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm
neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm
yeni avatarım nasılll
ben pek izlemem onu ya hatta hic izlemem diyebilirimbüyükanne terörüiyiymiş
okan sosyal sorumluluk konusunda iyi bence iyi konulara değiniyor işaret dili ile programın anlatılması süper bende işaret dili biliyorum o yüzden ilgimi çekiyor onun programları
günaydınn,
ah canım ne marifetlisi kayınvalde sağolsun yemeği yiyip uyuyor nerdeyse, mutfak bulaşıkları yerleştir, yarına yemek yap, ömere süt sağ derken yatmam 2 yi buluyorneyseki bu haftasonu çıkıyor annemin alçısı
fıstık geliniminde fotosunu beklerimbuda damadının hafsaya pozları
Eki Görüntüle 821301 Eki Görüntüle 821302 Eki Görüntüle 821305
insallah daha iyi olurlar canm ayrica oglusun servisle gelcek olmais bence daha iyi sevindirici birsey senin icin kizinla cok zorlanmiyacaksin git al gel fln diye :)) endiselenme insallah sorunsuz bir skeidle gider gelir. benim oglusumda 1. siniftan beri servisle gidip geliyor bende baslarda cok endiselenmistim nerdeyse servise bende bincektim:26:talıaa canım ya çocuklar iyi olmaya çalışıyooo baya zorlanıyoruz bu ara oğlan servise başlıcak artık dönüşte servisle gelicek onun telaşı sardı benide biraz korkuyorum bakalım inşallah idare eder kendisii kızda zaten kendi çapında takılıyooo şu internet olayını bi hallediyimm çıkartıcam acısınıı
supermis bayildim bendekızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm
neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm
canim ben anlatamamisimdirBen bunu anlamadım:26:
heeh bir yerlerim havalandi benimde zeyno gibi cok tsk ederim canim benimcanım çok saoll
bugün oldum tatlım..hatta hastaneden okula geldim direk...
o anneyi sordum rahmini almışlar(( hala yoğun bakımdaymış..ikizleri iyiymiş ama...çok üzüldüm ona da...
evet taliaaacım yaaa sen olmasan kimi okuyacağız sabahları....dediğinde haklısın genelde çoğumuz anlıklara cevap veriyoruz..senin gibi yapabilsem keşke...
inşallah iyi çıkar canım...saol dileklerin için
kızz taliaaa allah iyiliğini versineslem nerede yaşıyorsunuz demiş sen hiçbiyerle yazışmıyorum demişsin...kız arada akşamları uyu
saol canım benimmmm
aaa merak ettim şimdi ne yorumlarda bulundu onlarla ilgili..tabii bi de yüksek topuk için ne dedi...taliaacım zahmet olmazsa bi açıklayıver:44::44::44:
bizim gazımız hala çok. kullansam mı. ama orda karın ağrısı giderici gibi bişi yazıyordu.. sanki gazı atması için bişi değil gibi geldi bana:44::44:
yeni avatarım nasılll
denizkızı57 cnm bakıcınız hayırlı olsunçok sevindim komşuyu ayarlamış olmana
pdnk ben senden mazeret beklerken sen sitem etmişsinnn
sitem ettigin için çok üzerine gelmicem ama bir dahaki sefere haber ver olur muuu merak ediyoruz sonraa
lover lover yazamasanda arada öp böylee iyi oluyor
niran sen nerdesin oğluşun iyi olmadı mı hala :26:
eda1299-istanbulizmir bizim müge anlı ne olduu hiç anlatmıyorsunuzz
tatlım şu tek zürafa olan tipindenmi aldın, yoksa yanlarında diş halkaları olandanmı? vede bebişin sevdimi en önemlisi bu. epey para boşa gitmesin
ayyyy biraz zamanım var hadi sohbet edelim. ofisteyim. kapımı kitledim. açtım kkyı, sütümü sağdım, kaldırdım dolaba, bu arada geçmişi bitirdim. baktım acil işim yok diğerlerini biraz öteledim. sizleyim. bu arada doğum paramı aldım ohhhhhhhhhhh mis
selaaam
ancak fırsat buldum oğlum memeden zor ayrıldı
ben tşörtümü düzeltiyorum habire ağzını açmış bana saldırıyor.
1 saat emdi kükrer gibi gazlar çıkardı halaa meme istiyoo
bende doymadı sanıp memeye alıyorum bi baktım meme ağzında bana bakmış sırıtıyooomikrop yaa bu çocuk
zeynooo kız liste işleri nasıl gidiyoo
bi dee niran ın kızı var yanlış bilmiyorsaam. ben mi yanılıyorum yoksaa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?