2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

zürafa sophi yazınca oda ne diye netten baktım ben chicconun zürafasını almıştım :44:
bunun ne özelligi varmış kiii :26:

zürafa sophi yazınca oda ne diye netten baktım ben chicconun zürafasını almıştım :44:
bunun ne özelligi varmış kiii :26:

süpersonik bişeymiş zeynom, tamamen doğal ve bebeğin kavraması çok kolay diyorlar. bende sipariş vermekle vermemek arasında bi gidiyorumm bi geliyorumm

süpersonik bişeymiş zeynom, tamamen doğal ve bebeğin kavraması çok kolay diyorlar. bende sipariş vermekle vermemek arasında bi gidiyorumm bi geliyorumm

cnm hangisini almayı düşünüyosun sen halkalı olan var o digerine göre daha ucuz :44:
digeri daha mı iyi acaba :26:

cnm hangisini almayı düşünüyosun sen halkalı olan var o digerine göre daha ucuz :44:
digeri daha mı iyi acaba :26:

baya inceledimde diğerini tavsiye ediyor çoğu kişi canım, bende ucuza kaçayım dedim ama yemedi
zürafayı alıcam ben kendi sitesinden çalış zeyno çalış wait, çok para lazım

yerim ben seniiii çok tatlı çıkmış maşallahhhh

kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm

neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm

harikaymış doğru söze ne denir

yeni avatarım nasılll

sayısalı mı tutturdun dünürüm yoksa topiğimi sattın bizden gizli

büyükanne terörü iyiymiş
okan sosyal sorumluluk konusunda iyi bence iyi konulara değiniyor işaret dili ile programın anlatılması süper bende işaret dili biliyorum o yüzden ilgimi çekiyor onun programları
ben pek izlemem onu ya hatta hic izlemem diyebilirim denk gelirde konusu ilgimi cekerse ancak onuda sbahir bir konuda durmuyorlar hic daldan dala konuyor giib konudan konuya geciliyor sevmiyorum o yuzden de isaret dilinimi biliyorsun sen aaa ne guzel tabii ki mecburiyetten ögrenmek zorunda kalmadiysan yani sadece merak icin ögrenmisindir dimi ,( sacma bir sekidle sordum afedersin canim )

valla bravo sana hem calis hem kv de evde olsun butun isi sen yap birde eve gelincetabrik ederim canim seni
oyyyy damadima bakin yaa masallahh kuzucuguma yerim ben onun pozlarini cokkkkk guzel cikmis anacim bu oturmayada baslamis masallah masallah sözlüsü gibi aceleci ayrica bodylerine bayildim cokkk guzelll %101 erkekim benim damadim

insallah daha iyi olurlar canm ayrica oglusun servisle gelcek olmais bence daha iyi sevindirici birsey senin icin kizinla cok zorlanmiyacaksin git al gel fln diye :)) endiselenme insallah sorunsuz bir skeidle gider gelir. benim oglusumda 1. siniftan beri servisle gidip geliyor bende baslarda cok endiselenmistim nerdeyse servise bende bincektim:26: birde oglum cok sesizdi konusamiyordu fazla o yuzden endiseleniyordm simdi cok rahat bir skeile gönderiyorum iykide servisle gidyopr dedigimde cok oluor cok rahat ediyorumkizimda cok cekmistim götur getir okulda uzakta kucuk oglumla kis yaz demeden git gel ahh ahh ne gunler gecmis ya
kızlar bakın çok hoşuma gittiii paylaşmak istedimm

neyse ben yine kaçar çok işim var dün çok lak lak yapmışımm
supermis bayildim bendeve cok dogru birsey simdiki nesil aynen böyle yapiyor ah ahh bir biz yapamadik ya
aman bosver iyikide yapmamisiz birde onun günahini kim cekecek dimi:26:

Ben bunu anlamadım:26:
canim ben anlatamamisimdir kizim cis yaptiginda (kakasini degil) oglum totosunu kokluyor kardesinin
-anne makarna gibi kokuyor dilay cis yapmis diyor

heeh bir yerlerim havalandi benimde zeyno gibi cok tsk ederim canim benim valla sne benide gecersin baksana tlfla gidiyorsun yorum yapmadigin kimse kalmamis masallah sana

anaaaa cidden öylemi yazmis hakkaten ben tirlatmisim ya
cok utandikk:26::26:tmm anacim ben aksamlari girmieyim bir müddet uykuusz kalmak bana yaramamis bu aralar

aaa merak ettim şimdi ne yorumlarda bulundu onlarla ilgili..tabii bi de yüksek topuk için ne dedi...taliaacım zahmet olmazsa bi açıklayıver:44::44::44:

programa katilan bayanlar birde büyükanne terörü var dediler okanda onlar terör olamaz büyük bir kurtaricidir onlar herseyinn en dogrusunu en iyini biliyorlar dedi aslinda bebisleri onlara emanet etmeliyiz gönül rahatligiyla inanin onlar sizden benden dahha iiyi bakar daha iyi anlarlar herseyini dedi vs iste uyku sersemi bukadar ancak aklimda kalabilms:26:
yüksek topuklar icinde bu zamanda ortapedi hastalari cogalirken bayanlar büyük bir azimle kendilerinide ortapedi hastalarinin arasina katmaya ugrasiyorlar dedi tab o daha farkli bir sekilde anlatida ben biliyorsun uykusuzluk diyim:26:

ayyyy biraz zamanım var hadi sohbet edelim. ofisteyim. kapımı kitledim. açtım kkyı, sütümü sağdım, kaldırdım dolaba, bu arada geçmişi bitirdim. baktım acil işim yok diğerlerini biraz öteledim. sizleyim. bu arada doğum paramı aldım ohhhhhhhhhhh mis

bişi aklıma takıldı. bi arkadaş kalça çıkıklığı olmasın diye hemşiresinin boy ölçmediğini söylemişti.

kalça çıkıklığı konusunda hiç araştırma yapmadım. bu kadar kolay mı ki bu. ben çocuğu biraz hor kullanıyorum da ondan merak ettim:26:

bizim gazımız hala çok. kullansam mı. ama orda karın ağrısı giderici gibi bişi yazıyordu.. sanki gazı atması için bişi değil gibi geldi bana:44::44:

cnm biliyomusun biz emire gece tulum giydirdigimizden beri gazı nerdeyse yok olduu

k.v de diyordu ki bu çocuk üşüyor ondan gazı var, bende he deyip geçiyordum,
ne zaman tulum giymeye başladı gazı bıçak gibi kesildi :26: sanırım gece üşüyorlar onun için gaz oluyor,

yeni avatarım nasılll

kız bende bilmem kaç binli sayfası olan topiğin sahibi oldum ama hiç bu kadar hava atmamıştım. topiğimdekileri de ezmememiştim. cadısın iişte cadı. melinnaz sana hala kızını vermeyi düşünüyor ya hayret ediyorum

tablomuz ne zmn hazır olur? hemen bilgi göndermek istiyorum. ay ben senle arkadaş mıyım acaba dur hemen bakayım. hiçbiriniz resmini görememiştim ben. o günlerde hep telden okuyordum çünkü.

niranın oğluşu yok topikkk sahibiii

tatlım şu tek zürafa olan tipindenmi aldın, yoksa yanlarında diş halkaları olandanmı? vede bebişin sevdimi en önemlisi bu. epey para boşa gitmesin

ay o ne ki ya. bi resmini paylaşın. ne kdar bide. sanırım bende diş kaşıyıcı alcam. oğlum hep kıyafetini ağzına alıyor. bütün üstü başı ıslak oluyor. hasta olacak korkuyorum. kaşla göz arasında bütün üstünü suluyor. yoksa normalde diş kaşıyıcı almayı düşünmüyordum

selaaam
ancak fırsat buldum oğlum memeden zor ayrıldı
ben tşörtümü düzeltiyorum habire ağzını açmış bana saldırıyor.
1 saat emdi kükrer gibi gazlar çıkardı halaa meme istiyoo
bende doymadı sanıp memeye alıyorum bi baktım meme ağzında bana bakmış sırıtıyooo mikrop yaa bu çocuk

zeynooo kız liste işleri nasıl gidiyoo
bi dee niran ın kızı var yanlış bilmiyorsaam. ben mi yanılıyorum yoksaa:44::44::44:

bende bugün aldım. geçmiş 3 konut kredimi ödedim. üstümden büyük bi yük kalktı

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaa ne istiyosunuz bu zeynodan yaw.
geçmişi okuyorum bakıyorum hep " cadı zeyno, poposu kalkmış zeyno, şöyle zeyno böyle zeynoo" ne cadalozluk yaptın zen zeynoo böylee:44::44::44::44::44:

yessss kızı var diye biliyorum ben de :44:

ben bu nil karaibrahimgil e bayılıyorum yaw çok tatlı güzel sexi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…