2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
baya inceledimde diğerini tavsiye ediyor çoğu kişi canım, bende ucuza kaçayım dedim ama yemedi
zürafayı alıcam ben kendi sitesinden çalış zeyno çalış wait, çok para lazım

anam küçücük şey 60 tl oğluşum ne bulsa agzına götürüyor, dün akşam bıraksam burnumu yiyecektiii
herkes cok övmüş alim bariiii

sayısalı mı tutturdun dünürüm yoksa topiğimi sattın bizden gizli

topik sahibiyim ya zengin görünim dedimm

ohh güle güle harca canımm

hiç ugrayamıyorsun buralara gel arada birrr

bende bugün aldım. geçmiş 2 konut kredimi ödedim. üstümden büyük bi yük kalktı

ay ben çok zor aldım ama, sgkya gittim 32 - 37 arası çalışır raporun burda gözükmüyor hastaneye git yeniden al dediler, onu hallettik ziraat bankası dediki şubede yeterli paramız yok, bugün git bilmem ne günü şu saatte gel... falan filan. habire bi yerlere gitmek zorunda kaldım. neyse bitti çok şükür. ben de kredi kartımı kapattım. asgarilerini ödemiştim sadece 4 ay boyunca

Evet canim bizim saglik ocagindaki hemsire oyle soyledi fakat onun kullandigi cetvel iki taraftan kistirmali T cetveli degil belki onun icin olcmuyordur boyle bisey ayaklarini yere bastirmadigin ve oturtmadigin surece bir sey olmaz bence

saol bebeğim. valla telden okuyorum hep yazması zor oluyor. ay ama tedavilik durumdayım yani aslında. bildiğin merak ediyorum bazı şeyleri. ay geridönüşümün oğlu kvde durdu mu? acaba denizkızı kime bırakacak kızını falan diye düşünüp merak ediyorum. yazmaya fırsat olmuyor sadece

budur canım fiyatı 60 tl

evet canım işaret dili biliyorum zorunda olduğum için değil merak ettiğim için öğrendim

vermeyi düşünüyor degilll verdii şekerimmm senin hala ümidin var galibaaaa bence kes sen o ümitleriii

tablomuz ne zmn hazır olur? hemen bilgi göndermek istiyorum. ay ben senle arkadaş mıyım acaba dur hemen bakayım. hiçbiriniz resmini görememiştim ben. o günlerde hep telden okuyordum çünkü.

canım bugun hiç bakamadım biraz bakim listeye uğraşim o zaman

niranın oğluşu yok topikkk sahibiii

zeynooo kız liste işleri nasıl gidiyoo
bi dee niran ın kızı var yanlış bilmiyorsaam. ben mi yanılıyorum yoksaa:44::44::44:

hadi yaaa :44: ben niye hep oğlusu var diye biliyorum onun dünürü var mı pekii :26:

aaaa ne istiyosunuz bu zeynodan yaw.
geçmişi okuyorum bakıyorum hep " cadı zeyno, poposu kalkmış zeyno, şöyle zeyno böyle zeynoo" ne cadalozluk yaptın zen zeynoo böylee:44::44::44::44::44:

bende bilmiyorum kii canım
şurda kendi halimde takılıyorum :125:

çok şükür ben uğraşmadım. eşimi yollamıştım bi kere. emzirme ödeneği için ve eksik evrak var mı diye.. bu arada sen aldın mı 95 tl emzirme ödeneği. ben kkartının birini kapattım diğerine para yetmedi. bende öyle kaç aydır asgarisini ödüyordum.. şu borçları kapatayım daha kart kullanmıcam zaten. her ay bi sürü faiz ödüyorum.

yok zeyno lina da gözüm yok. maşallah hepsi birbirinden güzel ama işte bu diyeceğimiz biri çıkmadı daha hem bende oğlum beğensin istiyorum. oğluma aday gelinler varsa pdnk gibi oğluma resimlerini göstereyim o beğensin istiyorum

aldım canım aldım sağol. sgkdaki görevli bilgilendirmişti beni, bi form doldurdum bi de doğum raporu verdim. 95tl mi verdiler. valla tatlım biz kartları teke indirdik. bir ben de bir de eşimde. eskiden 3 onda 3 bendeydi. mahvolmuştum. şimdi eşiminkini de kontrol ediyorum. çünkü benim adam bi garip. hiç parası olmasın demez ki ay şunu alamadım şunu yettiremedim. öyle arabayla gider gelir işe bir süre ses etmez. ama cebine 100 tl ver, 20 ile geri döner. olunca harcayıp olmayınca susuyor. ben de onun hesaplarını da takip ediyorum bu yüzden eeee yuvayı dişi kuş... anam nerden geldim bu konuya

oğlum çapkın zaten. ne zaman kız muhabbeti yapsak susuyor dinliyor. çapkın mı olcak ne. dmeinde eşime telde dedim ki kilo aldı galiba ağırlaştı. oğlumda duyuyor babasını tabi. alsın alsın ama göbek yapma oğlum, falan yerli kızlar göbekten hoşlanmaz dedi beni kastederek. oğlumda o ara emiyordu. kaşlarını çattı emmeyi bıraktı. kilo alırım göbek yaparım diye korktu galiba anlıyomuş gibi tepkiler veriyor ya çok hoşuma gidiyor ya

olayı abarttım, botlarımı ayakkabılarımı çıkardım, inşalla odaya biri girmez şak diye... giyemem hemen

benim eşimde çok müsriftir. o yüzden onda kart yok. bende 2 tane vardı birini kapattım ama taksitler devam ettiği için ödeme yapıyorum hala ona. diğerinide kullanmamaya çalışcam. eşim maaşını da bana verir. kıyafetlerini ben alıyorum zaten. arada işte yemek beğenmediğinde tavuk dürüm alayım mı diye sorar ben izin verirsem alır bu konularda baya gözünü korkuttum yoksa batardık.

biz onunla birlikte çalışırken 10 tl mi ne yemek paramız vardı. her gün 20-30 liralık yemek yerdik. bende ona uymuştum. evlenince de huyunu bildiğimden sindirdim bu konularda gerçi bende çok tutumlu sayılmam. o yüzden bütün şartları zorlayarak krediye girdik. borç olunca mecburi tasarruf oluyor. yoksa hayatta para biriktirip ev sahibi olamazdık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün reklamlarda zırt pırt eti canga reklamı çıktı benim de canım çok çekti kocama dedim ki alır mısın. Tamam dedi gitti ne yapmış tam 10 tane almış bu ne dedim ye diye bol bol aldım dedi. Peki ben ne yaptım 7 tanesini an itibariyle bitirdim :s alınca yiyorum işte ya almayacaktı işte sadece bir tane almalıydı. Ah kocam ah yaktın beni

galiba ben bu ara üşütüyorum çocuğu. kendim atletle dolaşıyorum. o da terliyor falan diye çok giydirmiyorum. uzun kollu tek kat giysiyle duruyor. gece zaten sütünü açıyor. hala tulum alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…