baya inceledimde diğerini tavsiye ediyor çoğu kişi canım, bende ucuza kaçayım dedim ama yemedi
zürafayı alıcam ben kendi sitesindençalış zeyno çalış wait, çok para lazım
sayısalı mı tutturdun dünürüm yoksa topiğimi sattın bizden gizli
ayyyy biraz zamanım var hadi sohbet edelim. ofisteyim. kapımı kitledim. açtım kkyı, sütümü sağdım, kaldırdım dolaba, bu arada geçmişi bitirdim. baktım acil işim yok diğerlerini biraz öteledim. sizleyim. bu arada doğum paramı aldım ohhhhhhhhhhh mis
bende bugün aldım. geçmiş 2 konut kredimi ödedim. üstümden büyük bi yük kalktı
bişi aklıma takıldı. bi arkadaş kalça çıkıklığı olmasın diye hemşiresinin boy ölçmediğini söylemişti.
kalça çıkıklığı konusunda hiç araştırma yapmadım. bu kadar kolay mı ki bu. ben çocuğu biraz hor kullanıyorum da ondan merak ettim:26:
anam küçücük şey 60 tloğluşum ne bulsa agzına götürüyor, dün akşam bıraksam burnumu yiyecektiii
herkes cok övmüş alim bariiii
topik sahibiyim ya zengin görünim dedimm
ohh güle güle harca canımm
hiç ugrayamıyorsun buralara gel arada birrr
ben pek izlemem onu ya hatta hic izlemem diyebilirimdenk gelirde konusu ilgimi cekerse ancak onuda sbahir bir konuda durmuyorlar hic daldan dala konuyor giib konudan konuya geciliyor sevmiyorum o yuzden de isaret dilinimi biliyorsun sen aaa ne guzel tabii ki mecburiyetten ögrenmek zorunda kalmadiysan yani sadece merak icin ögrenmisindir dimi ,( sacma bir sekidle sordum afedersin canim )
valla bravo sana hem calis hem kv de evde olsun butun isi sen yap birde eve gelincetabrik ederim canim seni
oyyyy damadima bakin yaa masallahh kuzucuguma yerim ben onun pozlarini cokkkkk guzel cikmis anacim bu oturmayada baslamis masallah masallah sözlüsü gibi aceleciayrica bodylerine bayildim cokkk guzelll %101 erkekim benim damadim
insallah daha iyi olurlar canm ayrica oglusun servisle gelcek olmais bence daha iyi sevindirici birsey senin icin kizinla cok zorlanmiyacaksin git al gel fln diye :)) endiselenme insallah sorunsuz bir skeidle gider gelir. benim oglusumda 1. siniftan beri servisle gidip geliyor bende baslarda cok endiselenmistim nerdeyse servise bende bincektim:26:birde oglum cok sesizdi konusamiyordu fazla o yuzden endiseleniyordm simdi cok rahat bir skeile gönderiyorum iykide servisle gidyopr dedigimde cok oluor cok rahat ediyorum kizimda cok cekmistim götur getir okulda uzakta kucuk oglumla kis yaz demeden git gel ahh ahh ne gunler gecmis ya
supermis bayildim bendeve cok dogru birsey simdiki nesil aynen böyle yapiyor ah ahh bir biz yapamadik ya
aman bosver iyikide yapmamisiz birde onun günahini kim cekecek dimi:26:
canim ben anlatamamisimdirkizim cis yaptiginda (kakasini degil) oglum totosunu kokluyor kardesinin
-anne makarna gibi kokuyor dilay cis yapmis diyor
heeh bir yerlerim havalandi benimde zeyno gibi cok tsk ederim canim benimvalla sne benide gecersin baksana tlfla gidiyorsun yorum yapmadigin kimse kalmamis masallah sana
anaaaa cidden öylemi yazmis hakkaten ben tirlatmisim ya
cok utandikk:26::26:tmm anacim ben aksamlari girmieyim bir müddet uykuusz kalmak bana yaramamis bu aralar
programa katilan bayanlar birde büyükanne terörü var dediler okanda onlar terör olamaz büyük bir kurtaricidir onlar herseyinn en dogrusunu en iyini biliyorlar dedi aslinda bebisleri onlara emanet etmeliyiz gönül rahatligiyla inanin onlar sizden benden dahha iiyi bakar daha iyi anlarlar herseyini dedi vs iste uyku sersemi bukadar ancak aklimda kalabilms:26:
yüksek topuklar icinde bu zamanda ortapedi hastalari cogalirken bayanlar büyük bir azimle kendilerinide ortapedi hastalarinin arasina katmaya ugrasiyorlar dedi tab o daha farkli bir sekilde anlatida ben biliyorsun uykusuzluk diyim:26:
kız bende bilmem kaç binli sayfası olan topiğin sahibi oldum ama hiç bu kadar hava atmamıştım. topiğimdekileri de ezmememiştim. cadısın iişte cadı. melinnaz sana hala kızını vermeyi düşünüyor ya hayret ediyorum
tablomuz ne zmn hazır olur? hemen bilgi göndermek istiyorum. ay ben senle arkadaş mıyım acaba dur hemen bakayım. hiçbiriniz resmini görememiştim ben. o günlerde hep telden okuyordum çünkü.
niranın oğluşu yok topikkk sahibiii
zeynooo kız liste işleri nasıl gidiyoo
bi dee niran ın kızı var yanlış bilmiyorsaam. ben mi yanılıyorum yoksaa:44::44::44:
aaaa ne istiyosunuz bu zeynodan yaw.
geçmişi okuyorum bakıyorum hep " cadı zeyno, poposu kalkmış zeyno, şöyle zeyno böyle zeynoo" ne cadalozluk yaptın zen zeynoo böylee:44::44::44::44::44:
ay ben çok zor aldım ama, sgkya gittim 32 - 37 arası çalışır raporun burda gözükmüyor hastaneye git yeniden al dediler, onu hallettik ziraat bankası dediki şubede yeterli paramız yok, bugün git bilmem ne günü şu saatte gel... falan filan. habire bi yerlere gitmek zorunda kaldım. neyse bitti çok şükür. ben de kredi kartımı kapattım. asgarilerini ödemiştim sadece 4 ay boyunca
çok şükür ben uğraşmadım. eşimi yollamıştım bi kere. emzirme ödeneği için ve eksik evrak var mı diye.. bu arada sen aldın mı 95 tl emzirme ödeneği. ben kkartının birini kapattım diğerine para yetmedi. bende öyle kaç aydır asgarisini ödüyordum.. şu borçları kapatayım daha kart kullanmıcam zaten. her ay bi sürü faiz ödüyorum.
tşk ederim. ama ben alamam sanırım. bana pahalı geldi[/QU
ben tam alayım diyorum kocamın sesi kulaklarımda çınlıyorkulaklarımı kapatıyorum vicdanımı rahatsız ediyor uyuz
ama aldım galiba ,yani satın ala bastım gitti
akşama film var bizde
aldım canım aldım sağol. sgkdaki görevli bilgilendirmişti beni, bi form doldurdum bi de doğum raporu verdim. 95tl mi verdiler. valla tatlım biz kartları teke indirdik. bir ben de bir de eşimde. eskiden 3 onda 3 bendeydi. mahvolmuştum. şimdi eşiminkini de kontrol ediyorum. çünkü benim adam bi garip. hiç parası olmasın demez ki ay şunu alamadım şunu yettiremedim. öyle arabayla gider gelir işe bir süre ses etmez. ama cebine 100 tl ver, 20 ile geri döner. olunca harcayıp olmayınca susuyor. ben de onun hesaplarını da takip ediyorum bu yüzdeneeee yuvayı dişi kuş... anam nerden geldim bu konuya
cnm biliyomusun biz emire gece tulum giydirdigimizden beri gazı nerdeyse yok olduu
k.v de diyordu ki bu çocuk üşüyor ondan gazı var, bende he deyip geçiyordum,
ne zaman tulum giymeye başladı gazı bıçak gibi kesildi :26: sanırım gece üşüyorlar onun için gaz oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?