- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
denizkızı57 cnm bakıcınız hayırlı olsunçok sevindim komşuyu ayarlamış olmana
pdnk ben senden mazeret beklerken sen sitem etmişsinnn
sitem ettigin için çok üzerine gelmicem ama bir dahaki sefere haber ver olur muuu merak ediyoruz sonraa
lover lover yazamasanda arada öp böylee iyi oluyor
niran sen nerdesin oğluşun iyi olmadı mı hala :26:
eda1299-istanbulizmir bizim müge anlı ne olduu hiç anlatmıyorsunuzz
site sahibesi niranin oglu yok cok guzel bir kizcesi var
Dün reklamlarda zırt pırt eti canga reklamı çıktı benim de canım çok çekti kocama dedim ki alır mısın. Tamam dedi gitti ne yapmış tam 10 tane almışbu ne dedim ye diye bol bol aldım dedi. Peki ben ne yaptım 7 tanesini an itibariyle bitirdim :s alınca yiyorum işte ya almayacaktı işte sadece bir tane almalıydı. Ah kocam ah yaktın beni
benim eşimde çok müsriftir. o yüzden onda kart yok. bende 2 tane vardı birini kapattım ama taksitler devam ettiği için ödeme yapıyorum hala ona. diğerinide kullanmamaya çalışcam. eşim maaşını da bana verir. kıyafetlerini ben alıyorum zaten. arada işte yemek beğenmediğinde tavuk dürüm alayım mı diye sorar ben izin verirsem alırbu konularda baya gözünü korkuttum yoksa batardık.
biz onunla birlikte çalışırken 10 tl mi ne yemek paramız vardı. her gün 20-30 liralık yemek yerdik. bende ona uymuştum. evlenince de huyunu bildiğimden sindirdim bu konulardagerçi bende çok tutumlu sayılmam. o yüzden bütün şartları zorlayarak krediye girdik. borç olunca mecburi tasarruf oluyor. yoksa hayatta para biriktirip ev sahibi olamazdık.
geridönüşüm, melinnaz, desty, waiting
kızlar şimdi 4 ünüz bana
gercek adınızı
yaşadıgınız yeri ve mesleginizi mesaj atın hadi bekliyorum
resimleride mail atmanızı rica edicem şimdi 4 ünüze mailimi yazıyorum hadi bekliyorumm
dünürrr,
hani benim gelinim
zürafa tipinde olandan aldım cnm baya sevdi bizimki bacaklarını tam olarak bilinçli bi şekilde azına götüremiyo şuan 1 2 güne alışır amatatlım şu tek zürafa olan tipindenmi aldın, yoksa yanlarında diş halkaları olandanmı? vede bebişin sevdimi en önemlisi bu. epey para boşa gitmesin
denizkızı57 cnm bakıcınız hayırlı olsunçok sevindim komşuyu ayarlamış olmana
pdnk ben senden mazeret beklerken sen sitem etmişsinnn
sitem ettigin için çok üzerine gelmicem ama bir dahaki sefere haber ver olur muuu merak ediyoruz sonraa
lover lover yazamasanda arada öp böylee iyi oluyor
niran sen nerdesin oğluşun iyi olmadı mı hala :26:
eda1299-istanbulizmir bizim müge anlı ne olduu hiç anlatmıyorsunuzz
bu özel bi ağacdan üretiliyomuş canım üzerindeki boyalarda gıda boyası ve önemlisi çinde üretilmiyozürafa sophi yazınca oda ne diye netten baktımben chicconun zürafasını almıştım :44:
bunun ne özelligi varmış kiii :26:
süpersonik bişeymiş zeynom, tamamen doğal ve bebeğin kavraması çok kolay diyorlar. bende sipariş vermekle vermemek arasında bi gidiyorummbi geliyorumm
halkalı olan çok iş görür gelmedi bana joker mağazalarında vardı orda baktım sevmedim ben bunun bacaklarını ısırması daha iyicnm hangisini almayı düşünüyosun sen halkalı olan var o digerine göre daha ucuz :44:
digeri daha mı iyi acaba :26:
dünürrr nerdesin sen yaaayyyy biraz zamanım var hadi sohbet edelim. ofisteyim. kapımı kitledim. açtım kkyı, sütümü sağdım, kaldırdım dolaba, bu arada geçmişi bitirdim. baktım acil işim yok diğerlerini biraz öteledim. sizleyim. bu arada doğum paramı aldım ohhhhhhhhhhh mis
aman talia ne site sahibiağzından yel alsın bi topik sahipliğinde böyle olursa site sahibi olursa ne olur kim bilir. kafasına göre ban yapar artık
parayla yapar mı bilmiyorum. çok zor bişi değil sanırım. o netten modeline bakıp örüyor. ya ne blim işte dikkat edemedim. bide kaç kere yıkadım akıllı gibi. foto çekmek için çıkarmıştım bi iki kere. sonra tolzandı falan diye toplamda 4-5 kez yıkadım sanırım hiç kullanmadan. bu bayram kullanayım bari. oğluma çok yakışıyor. onu yeleği de var. hepsini giydirip giyilmiş fotosunu da eklerim bi ara
zürafa tipinde olandan aldım cnm baya sevdi bizimki bacaklarını tam olarak bilinçli bi şekilde azına götüremiyo şuan 1 2 güne alışır ama
dünürrr nerdesin sen yaadedim kızı başkasına verdi. bende kaç gündür giremiyodum kaptırdım herhalde kızımı dedim
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
Anam baktım 2000 bile olmamış ne acıevet çok acınası bi durum. zeynonun mesaj sayısı bile yerlerde. bide topik sahibiyim die hava atıo
İnşallah gitmeyi düşünüyorum:26:off benm bilgişsayarda gitti iyice oğluşum saolsunnn
hımm inşallah sonuçlar güzel çıkarrr sende de böle bişiler gördülerse ve sen hala gitmediysen aşk olsun sana bir an önce doktora gitmelisinnn mervoşummm...
Kızımm zamaninda gece acayip mesai yaptın
Bu rekoru beklerdim senden.yillarin birikimi
Ozellikle mamafihin orda:)
Neyse benim de hatrı sayılır bi birikimim olmuş kendimce
Umarım geçer 15 günde 200 daha alsa 400 gr az yani bakalım ne diyecek dr umuz.
Aa oyle miymis demekki hic bilmiyordumbizim kizin alninda ve gogsunde atesi oluyor koltuk altindan atesine bakiyorum normal cikiyor ama dokundugumda obur yerler daha sicak oluyor simdi atesi var mi oluyor yoksa yok mu ?
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
bişi aklıma takıldı. bi arkadaş kalça çıkıklığı olmasın diye hemşiresinin boy ölçmediğini söylemişti.
kalça çıkıklığı konusunda hiç araştırma yapmadım. bu kadar kolay mı ki bu. ben çocuğu biraz hor kullanıyorum da ondan merak ettim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?