zuhaaahaaa çok güldüm yaayok canım biz kilo falan veremeyiz. 13:10 öğlen yemeğinden dönüşüm. 14:30 masamın üzerini gözlerle tarıyorum acaba ne yesem?? evde de cips ve kola var dünden aldım beni bekler... sonraa aaaa 42 beden miyim ben şimdi diyorum. geçen gün bi düğüne gittik, foto çektirdik, adam getirdi alır mısınız diye fotoya bakmamla çantama atmam bir oldu dedim eşime ver parasını sonra kimseye göstermedim. düğünden dönüşte dedim neden kimse bana manda gibi olduğumu söylemedihiç çıkmazdım evden
he noldu etkisi iki gün sürdü...
ahh canım kalp kalbe karşıymış bak aynı anda birbirimizi yazmışızbak ben napıyorum. kredi kartı ekstrem kesiliyor. print alıyorum. sonra arkasına toplam taksit tutarını yazıyorum. ve o ay ki harcamalarımı harcar harcamaz yazıyorum. kendime de bi hedef koyuyorum. kural asla o hedefi geçmicen. sürekli gözümün önünde olunca takibi kolay oluyor. ben böyle 8000 tl kk borcu bitirdim. çok açılmıştık ilk evlendiğimizde...
yolladım bile...
ayyyy birbirlerine ne düşkün dünürler var. poweeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr nerdesin....
anamm yerim ben onu o maviş gözlerini boncuğum benim ya allah nazardan korusun maşallah subanallahheh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
kızım sen ne fena olmuşsun ne salça oluyon benim kızıma bak gelinim bile demiyorumayyyy bu çokk güzell. ya desty aşk olsun. bizimkiler süt pompası ortağı iken sen gidip power a mı verdin kızı. olcak iş mi hiç.
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
ooo ben hoplatıyorum zıplatıyorum çocuğu hamur gibi yuğuruyorum sırıtıyor suratıma.çocuk hırpalanmaktan hoşlanıyor resmen:)öyle kolay mı kalça çıkması ya hiç sanmıyorum.
kızlar şuan da benimle birlikte power-geridönüşüm-desty-hülyaerdem-istanbulizmir 6 kişinin resmi ve bilgileri hazır
yavaş yavaş paylaşim mi yoksa toplu olarak mı
Ilk kez komsu oturmasina git Tim kadin neler yapmis nasil canim cekti ama oglum sağolsun caylar gelene ka da r uyuyup tam tadina bakacakken cildirdi aaahh aaahh
çççooookkk tatlı, güleç yüzlü, çok fırlama olacak belli, tam istediğim gibi damat, cin gibi gözler allah nazarlardan saklasın.ay oldu bu iş hehehehhe
kızım sen ne fena olmuşsun ne salça oluyon benim kızıma bak gelinim bile demiyorumbi zeynoya sataşıyon bi milletin gelinine salça oluyon kıştt işin gücün yokmu senin
hay agzını öpeyim seninnnn
ayy bende çok hırpalıyorum ama çocukta seviyo kardeşim dayak arsızı mı oldu neooo ben hoplatıyorum zıplatıyorum çocuğu hamur gibi yuğuruyorum sırıtıyor suratıma.çocuk hırpalanmaktan hoşlanıyor resmen:)öyle kolay mı kalça çıkması ya hiç sanmıyorum.
canım sen nerde oturyodun. sen baya hava değişikliği yaptın bebişini çıkarma dışarı hava birden çarpar hasta falan olur allah korusunHerkese bulutlu bir sonbahar havası yasayan istanbul dan merhaba. Havadanmidir yoksa dün gece kizimin mizmizligindan uyuyamadigim içinmi bilemiyorum kkendimi çok yorgun ve halsiz mutsuz hissediyorum. Bide sinop tan istanbula evime geldiğimden beti resmen eve kapandim, oturdugum yer merkeze uzak ve gezilecek bi yeri yok her yer site markette uzak ve hava böyle olunca kızım üşütür diye çıkmak istemiyorum dışarıyaasıkıldım mmm evden.
cnm ben daha kullanmadim ama sağlık ocağında anlatmislardi kakasini siyaha boyar korkma demişlerdi. Yani hersey normal sende endişelenme...
cnm biliyomusun biz emire gece tulum giydirdigimizden beri gazı nerdeyse yok olduu
k.v de diyordu ki bu çocuk üşüyor ondan gazı var, bende he deyip geçiyordum,
ne zaman tulum giymeye başladı gazı bıçak gibi kesildi :26: sanırım gece üşüyorlar onun için gaz oluyor,
Hahahaha buna koptumyok canım biz kilo falan veremeyiz. 13:10 öğlen yemeğinden dönüşüm. 14:30 masamın üzerini gözlerle tarıyorum acaba ne yesem?? evde de cips ve kola var dünden aldım beni bekler... sonraa aaaa 42 beden miyim ben şimdi diyorum. geçen gün bi düğüne gittik, foto çektirdik, adam getirdi alır mısınız diye fotoya bakmamla çantama atmam bir oldu dedim eşime ver parasını sonra kimseye göstermedim. düğünden dönüşte dedim neden kimse bana manda gibi olduğumu söylemedihiç çıkmazdım evden
he noldu etkisi iki gün sürdü...
Bencede ya sitenin sahibi olduğunu düşünemiyorumaman talia ne site sahibiağzından yel alsın bi topik sahipliğinde böyle olursa site sahibi olursa ne olur kim bilir. kafasına göre ban yapar artık
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
benim bilgiler de tamamdır mailide gönderdimmmm
güzelim mervoşşş açıklamış gerçi ama smear sonucu iyi çıkmamıştı tam olarak olayın ne olduğunu anlamak için biopsi ve rahim ağzında küretaj yapıyorlar...çok gıcık bi işlemmiş( bu sefer tam bayılmadan oldummm..kötüydü yani...
saol canımmm benim..sana da kolay gelsin işlerinde..
eşinle de bol bol hasret giderirsin inşallahhh
saol mervoşummmm...
bence sen de bir daha smear yaptır istersen...hormonal olarak da etkilenebiliyormuş bünye...
canım evet ya bugunde sen gelmişsin ben yogunum
şimdi ben yine geldim bu kez sen gitmişsinnnsizin şu net biraz daha olmazsa artık telekom mu
süperonline mı her neyse arıcam gidin yapın şunların netini dicemmm
inşallah bakalımm ...ahh bacımm rüya gibi dimi şimdii neyse sen atlatmışsınn biz napalım biri başladı ötekisi arkadan geliyoo hoş sendede bi tane kalmışşş ya neyseeben pek izlemem onu ya hatta hic izlemem diyebilirimdenk gelirde konusu ilgimi cekerse ancak onuda sbahir bir konuda durmuyorlar hic daldan dala konuyor giib konudan konuya geciliyor sevmiyorum o yuzden de isaret dilinimi biliyorsun sen aaa ne guzel tabii ki mecburiyetten ögrenmek zorunda kalmadiysan yani sadece merak icin ögrenmisindir dimi ,( sacma bir sekidle sordum afedersin canim )
valla bravo sana hem calis hem kv de evde olsun butun isi sen yap birde eve gelincetabrik ederim canim seni
oyyyy damadima bakin yaa masallahh kuzucuguma yerim ben onun pozlarini cokkkkk guzel cikmis anacim bu oturmayada baslamis masallah masallah sözlüsü gibi aceleciayrica bodylerine bayildim cokkk guzelll %101 erkekim benim damadim
insallah daha iyi olurlar canm ayrica oglusun servisle gelcek olmais bence daha iyi sevindirici birsey senin icin kizinla cok zorlanmiyacaksin git al gel fln diye :)) endiselenme insallah sorunsuz bir skeidle gider gelir. benim oglusumda 1. siniftan beri servisle gidip geliyor bende baslarda cok endiselenmistim nerdeyse servise bende bincektim:26:birde oglum cok sesizdi konusamiyordu fazla o yuzden endiseleniyordm simdi cok rahat bir skeile gönderiyorum iykide servisle gidyopr dedigimde cok oluor cok rahat ediyorum kizimda cok cekmistim götur getir okulda uzakta kucuk oglumla kis yaz demeden git gel ahh ahh ne gunler gecmis ya
supermis bayildim bendeve cok dogru birsey simdiki nesil aynen böyle yapiyor ah ahh bir biz yapamadik ya
aman bosver iyikide yapmamisiz birde onun günahini kim cekecek dimi:26:
canim ben anlatamamisimdirkizim cis yaptiginda (kakasini degil) oglum totosunu kokluyor kardesinin
-anne makarna gibi kokuyor dilay cis yapmis diyor
heeh bir yerlerim havalandi benimde zeyno gibi cok tsk ederim canim benimvalla sne benide gecersin baksana tlfla gidiyorsun yorum yapmadigin kimse kalmamis masallah sana
anaaaa cidden öylemi yazmis hakkaten ben tirlatmisim ya
cok utandikk:26::26:tmm anacim ben aksamlari girmieyim bir müddet uykuusz kalmak bana yaramamis bu aralar
programa katilan bayanlar birde büyükanne terörü var dediler okanda onlar terör olamaz büyük bir kurtaricidir onlar herseyinn en dogrusunu en iyini biliyorlar dedi aslinda bebisleri onlara emanet etmeliyiz gönül rahatligiyla inanin onlar sizden benden dahha iiyi bakar daha iyi anlarlar herseyini dedi vs iste uyku sersemi bukadar ancak aklimda kalabilms:26:
yüksek topuklar icinde bu zamanda ortapedi hastalari cogalirken bayanlar büyük bir azimle kendilerinide ortapedi hastalarinin arasina katmaya ugrasiyorlar dedi tab o daha farkli bir sekilde anlatida ben biliyorsun uykusuzluk diyim:26:
ayyy benmde canım çektii istiyorum istiyorummmm...afiyet olsun canımmm yaaa mutluluk hormonu boşver ye gitsinnnnDün reklamlarda zırt pırt eti canga reklamı çıktı benim de canım çok çekti kocama dedim ki alır mısın. Tamam dedi gitti ne yapmış tam 10 tane almışbu ne dedim ye diye bol bol aldım dedi. Peki ben ne yaptım 7 tanesini an itibariyle bitirdim :s alınca yiyorum işte ya almayacaktı işte sadece bir tane almalıydı. Ah kocam ah yaktın beni
kız ben bunu yerimmmmm benm kızımdan güzel amaaa saçı var bikereeeheh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
ayy senii yaramaz gülüşe bak maşallahhh annesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?