2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zuhaaahaaa çok güldüm yaa"neden kimse bana manda gibi olduğumu söylemedi "

ahh canım kalp kalbe karşıymış bak aynı anda birbirimizi yazmışız
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
anamm yerim ben onu o maviş gözlerini boncuğum benim ya allah nazardan korusun maşallah subanallah
ayyyy bu çokk güzell. ya desty aşk olsun. bizimkiler süt pompası ortağı iken sen gidip power a mı verdin kızı. olcak iş mi hiç.
kızım sen ne fena olmuşsun ne salça oluyon benim kızıma bak gelinim bile demiyorum bi zeynoya sataşıyon bi milletin gelinine salça oluyon kıştt işin gücün yokmu senin

kızlar şuan da benimle birlikte power-geridönüşüm-desty-hülyaerdem-istanbulizmir 6 kişinin resmi ve bilgileri hazır

yavaş yavaş paylaşim mi yoksa toplu olarak mı

ooo ben hoplatıyorum zıplatıyorum çocuğu hamur gibi yuğuruyorum sırıtıyor suratıma.çocuk hırpalanmaktan hoşlanıyor resmen:)öyle kolay mı kalça çıkması ya hiç sanmıyorum.

bende işte baya hırpalıyorum ondan merak ettim. bu konuyu araştırmadımda hiç. öyle bşi varsa dikkat edeyim

Ilk kez komsu oturmasina git Tim kadin neler yapmis nasil canim cekti ama oglum sağolsun caylar gelene ka da r uyuyup tam tadina bakacakken cildirdi aaahh aaahh

kızlar şuan da benimle birlikte power-geridönüşüm-desty-hülyaerdem-istanbulizmir 6 kişinin resmi ve bilgileri hazır

yavaş yavaş paylaşim mi yoksa toplu olarak mı

heyy millet nerdesiniz geçen hafta resimde resim diyodunuz herkes birbirini merak ediyodu hadi listeyi çoğaltın

kızlar burdayken sizinde gercek isim-yaş-yaşadıgınız yer-meslek alayımm

siz mesaj yazın ben malimi yollicam size resim için

Ilk kez komsu oturmasina git Tim kadin neler yapmis nasil canim cekti ama oglum sağolsun caylar gelene ka da r uyuyup tam tadina bakacakken cildirdi aaahh aaahh

bızde aksam arkadaslara oturmaya gıtmıstık ama kızım ılk defa huzrsuzlandı bızde eve donmek zorunda kaldık aslında hız yapmıyodu oyle rahat rahat gezıyoduk ne guzel bır aglamaya basladı susturamadım sonra eve donerken uyudu bıda taaa 4e dogru uyandı

çççooookkk tatlı, güleç yüzlü, çok fırlama olacak belli, tam istediğim gibi damat, cin gibi gözler allah nazarlardan saklasın. ay oldu bu iş hehehehhe

valla oğlum diye söylemiyorm kuzum çok güleç maşallah yaa.oldu tabi bu iş söz ağızdan bi kere çıkar aldım kızını

kızım sen ne fena olmuşsun ne salça oluyon benim kızıma bak gelinim bile demiyorum bi zeynoya sataşıyon bi milletin gelinine salça oluyon kıştt işin gücün yokmu senin

hay agzını öpeyim seninnnn

ooo ben hoplatıyorum zıplatıyorum çocuğu hamur gibi yuğuruyorum sırıtıyor suratıma.çocuk hırpalanmaktan hoşlanıyor resmen:)öyle kolay mı kalça çıkması ya hiç sanmıyorum.
ayy bende çok hırpalıyorum ama çocukta seviyo kardeşim dayak arsızı mı oldu ne
canım sen nerde oturyodun. sen baya hava değişikliği yaptın bebişini çıkarma dışarı hava birden çarpar hasta falan olur allah korusun

bize benzemezler ya minnaklarım ben kaloriferi açtım bile evler soğudu artık gece aldıkları nefes bile soğuk gelebilir gaz yapar. birde uyuduktan sonra mı giydiriyosun tulumu . ben daha kullanmadım o şekilde uyumaz herhalde kıpır kıpr öyle bağlı durmayı sevmez

Hahahaha buna koptum manda demek
Bende bu aralar hiç foto moto cekinmiyorum
aman talia ne site sahibi ağzından yel alsın bi topik sahipliğinde böyle olursa site sahibi olursa ne olur kim bilir. kafasına göre ban yapar artık
Bencede ya sitenin sahibi olduğunu düşünemiyorum
Kazeni mumla aratir
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780

Hiiiii aşkım sen çok güzelsin maşallah sana rabbim nazarlardan korusun seni

canım benm çok geçmiş olsunn sonuçlar bence çok iyi çıkıcakk ne zamana çıkarr haber ver mutlaka yaaa
canım evet ya bugunde sen gelmişsin ben yogunum

şimdi ben yine geldim bu kez sen gitmişsinnn sizin şu net biraz daha olmazsa artık telekom mu
süperonline mı her neyse arıcam gidin yapın şunların netini dicemmm

sana gerek yok hayatımmm ya benm bu netimi düzelticek telekom yadaaa hepinizin netini kescem olmuyo böleee
inşallah bakalımm ...ahh bacımm rüya gibi dimi şimdii neyse sen atlatmışsınn biz napalım biri başladı ötekisi arkadan geliyoo hoş sendede bi tane kalmışşş ya neysee

ayyy benmde canım çektii istiyorum istiyorummmm...afiyet olsun canımmm yaaa mutluluk hormonu boşver ye gitsinnnn

kız ben bunu yerimmmmm benm kızımdan güzel amaaa saçı var bikereeemaşallahh canımm allah bebeklerimize uzun ömür versinnnn...

ayy senii yaramaz gülüşe bak maşallahhh annesiiiöp benm için onuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…