fotograflı tanıtım listesi hazırlıyorum :))
herkesin fotosu ve bilgileri benim albümde olacak
albümüde bizden başkası göremeyecek, artık kim nasıl merak ediyorum devri kapanmış olacak :))))
sende bana bitane resim gercek adın yaşın, ve yaşadıgın ili yaz bakimmmm
fotograflı tanıtım listesi hazırlıyorum :))
herkesin fotosu ve bilgileri benim albümde olacak
albümüde bizden başkası göremeyecek, artık kim nasıl merak ediyorum devri kapanmış olacak :))))
sende bana bitane resim gercek adın yaşın, ve yaşadıgın ili yaz bakimmmm
canım valla biz kız tarafıyız ilk fotosunu koyduğumuzda gelen taliplerden seçim yaptık, sizden hiç ses çıkmamıştı hatta demiştim içimden anam beğenmedi geridönüşüm benim kızımı diye
ikinciye inşallah sen kız yap ben erkek, senin kızı alayım
ayyyy cokk guzel bır bebek maasallah gozlerıde cok guzel bende kızımın renklı gozlu olmasını ıstıyodum ama koyu renklı daha rengıde bellı degıl aıledede herkes renklı gozlu bır tek benım babamın kahverengı ben sakayla karısık bıde kızım gıdıp dedesıne cekermız o kadar renklı gozlu varken dıyodum soyledıgım de basıma geldı koyu gozlu oldu kızım ama olsun bolede cok guzel benım kızım
canım bizde babam kızkardeşim renkli, eşimin babası renkliymiş allah rahmet eylesin. bakalım bizimkinin de gözleri böyle mi kalacak. tüm bebekler güzel, kuzu onlar kuzu, allah yüzlerini hep güldürsün inşallah. amin
zuhaaahaaa çok güldüm yaa"neden kimse bana manda gibi olduğumu söylemedi "
ahh canım kalp kalbe karşıymış bak aynı anda birbirimizi yazmışız
anamm yerim ben onu o maviş gözlerini boncuğum benim ya allah nazardan korusun maşallah subanallah
kızım sen ne fena olmuşsun ne salça oluyon benim kızıma bak gelinim bile demiyorum bi zeynoya sataşıyon bi milletin gelinine salça oluyon kıştt işin gücün yokmu senin
canım benm çok geçmiş olsunn sonuçlar bence çok iyi çıkıcakk ne zamana çıkarr haber ver mutlaka yaaa
kız ben bunu yerimmmmm benm kızımdan güzel amaaa saçı var bikereeemaşallahh canımm allah bebeklerimize uzun ömür versinnnn...
ayy senii yaramaz gülüşe bak maşallahhh annesiiiöp benm için onuuuuuu
ay yok kız deli, öyle deme, prenses ikisi de prenses... Allah hepsini nazarlardan saklasın. Öp Derin kızımı benim yerime. amin canm uzun sağlklı mutlu hayatları olsun inşallah. :118:
Ay çok komik anlatmışsın çok güldüm ya. Bende kendimi güzel zannedenlerdim. Bi gün işte oturuken gömleği yırtarcasına taşan göbeğimi gördüm bide karşımda oturan çıtır bi hatın vardı onu gördüm Korse kullanmaya başladım