2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Zeynoo ; mügede pek bi gelişme yok bende çok izleyemedim bugun.
Desty ; maşallah pek güzel kızın Allah nazrlardan saklasın

neler oluyoo hemen mail attt ölüyooommm meraktann kıssss

fotograflı tanıtım listesi hazırlıyorum :))
herkesin fotosu ve bilgileri benim albümde olacak
albümüde bizden başkası göremeyecek, artık kim nasıl merak ediyorum devri kapanmış olacak :))))

sende bana bitane resim gercek adın yaşın, ve yaşadıgın ili yaz bakimmmm

bende diyorum diğer topikte niye in cin top oynuyor.meğer herkes buraya toplanmışta haber veren yok

ayyy en güzel fotoğrafımı seçim bariii

ayyyy bu çokk güzell. ya desty aşk olsun. bizimkiler süt pompası ortağı iken sen gidip power a mı verdin kızı. olcak iş mi hiç.

canım valla biz kız tarafıyız ilk fotosunu koyduğumuzda gelen taliplerden seçim yaptık, sizden hiç ses çıkmamıştı hatta demiştim içimden anam beğenmedi geridönüşüm benim kızımı diye
ikinciye inşallah sen kız yap ben erkek, senin kızı alayım

canım bizde babam kızkardeşim renkli, eşimin babası renkliymiş allah rahmet eylesin. bakalım bizimkinin de gözleri böyle mi kalacak. tüm bebekler güzel, kuzu onlar kuzu, allah yüzlerini hep güldürsün inşallah. amin

valla çok şükür sonunda buluştuk.

41 kere maşallah porselen bebek gibi

Allah razı olsun teyzesi

mervecim valla imkanım olsa da göstersem o fotoyu. bi de ne süslenip püslenip çıkmıştım evden. sanıyordum ki güzelim

çok saol teyzesi bu arada, hepimizinkini nazarlardan korusun inşallah...

hadi kızlarrr herkes bilgilerini yollsaın ona göre birazdan yavaş yavaş yayınlamaya başlıyorum

herkes mesaj atsın

gerçek isim
meslek

resim :)

ay yok kız deli, öyle deme, prenses ikisi de prenses... Allah hepsini nazarlardan saklasın. Öp Derin kızımı benim yerime. amin canm uzun sağlklı mutlu hayatları olsun inşallah. :118:

mervecim valla imkanım olsa da göstersem o fotoyu. bi de ne süslenip püslenip çıkmıştım evden. sanıyordum ki güzelim

Ay çok komik anlatmışsın çok güldüm ya. Bende kendimi güzel zannedenlerdim. Bi gün işte oturuken gömleği yırtarcasına taşan göbeğimi gördüm bide karşımda oturan çıtır bi hatın vardı onu gördüm Korse kullanmaya başladım

bende diyorum diğer topikte niye in cin top oynuyor.meğer herkes buraya toplanmışta haber veren yok

ben bi kere yazmıştım aslında. zeyno bizden gizli açmış topiği. bizde bastık daha çıkmıyoruz. arsızlık ettik.

haberli olan kim vardı bilmiyorum ama bende tesadüfen buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…