2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
desty beğenmez olur muyum hiç. o an yazamadığım zamanlardan biridir sanırım. ben senin kızın avatardaki resmini de çok beğeniyorum. tez zamanda bende oğlumun fotosunu ekleyeyim benimde oğluma talip çıksın ya. ben talip olmayı beceremiyorum kız anaları talip oluversin

Kızar resimleri paylaştım bakın bakalım olmuş mu

Bilgi göndereni eklerimmm

Vallaa peşinizden koşacak halim yokk

ben hayatımda ilk defa böyle oldum ya bu yaşıma geldim. beğenirim ben kendimi, kusurlarımız var tabi hepimizin ama görüntümle ilgili özgüvenim tamdır benim yani demek istediğim tamDI. işte sonra o özgüven bi tarafımda patladı. eskidenmiş o saltanat günleri. eşim bir de diyor ki senin endamın yeter. adam kör mü beni mi kandırıyor yoksa kuzguna yavrusu.... diye bi laf vardır ya o hesap mı anlamadım. bikaç gün dikkat edeyim dedim. hemen sütüm azaldı. bir de derler su iç su iç bi tek o önemli. valla bende hiç öyle değil. ee bunca zaman getirdik anne sütüyle diyorum hadi biraz daha. zamanı gelsin şu ek gıdaya geçelim çok pis azimliyim. burda size öncesi sonrası fotoları yapıcam.

E hani ben? Msj yollamıştım. Fotoda profılde album yaptım mail yollamadınbana ama ordan alabilirsin

hee bak bi de aklıma ne geldi. çok şişman hatunların bazıları çok özgüvenli olur ya manken gibi kızlarla rekabet ederler. derdim ki allahım hiç mi aynaya bakmazlar, göbeğin taşıyor pantolonundan neyin kafasındasın sen diye... tam olarak oraya doğru gidiyormuşum ben büyük allahım tabi, güldüm başıma verdi. klasik laf da şey millette; olsun canım senin boyun var...

zeyno çok güzel hazırlamışsın . böyle beklemiyordum. çok güzel olmuş

bızde yaptırdık.ilk 2 gün biraz atesi var gibiydi .o yuzden 2 gün ateş düşürücü verdim.sonra daha iyiydi ama biraz huzursuzluk vardı bir hafta boyunca.

zeyno albümü dahada özel yap yaa. blgilerini yollamayan bakmasın bakamasın

kız manyakmısınız sizzzz aaaa niye böle psikilojinizi bozuyosunuzz taş gibisiniz taşşşş maşallahhhhh

hani ben niye göremiyorum o albümü nerde???çok merak ettim.

Hastanelerde de hep kulaktan olcuyorlar ama ben de bilemedim simdi. En iyisi ben de senin gibi yapip ikisini olcup karsilastirayim

kızım yaa ne tombikler varr daracık giyiniyorlar selülitlri belli oluyo valla pantalonlarından. bize tombul din taş olur valla. 5 6 ay sonra minnakların peşinde koşmaktan zayıflıcaz zaten boşverrr yemene bak

tatlım ekle, ekle hemen kız bulalım sana oğlumuz yabancıya gitmesin. saol canm benim bu arada...

kız manyakmısınız sizzzz aaaa niye böle psikilojinizi bozuyosunuzz taş gibisiniz taşşşş maşallahhhhh

he valla ben psikolojimi bozdum, her gören göbeğime bakıp "hımmm sezeryan mı, sezeryan göbeği tabi, neyse olsun senin boyun var diyor" ama vercez di mi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…