sagol canım ben izmirliyim.ama eşim asker oldugu için doğu görevimizi hakkaride yapıyoruz bu olaylarıda burda hakkaride yasadım.coook berbattı.aklıma geldikçe korkuyorum.ben izmirin balçovada oturuodum allah nasip ederse tayini izmire isticez cıkarsa ..izmiri çook seviyorum.ikili tarama için izmire gelmek istiyrum ama bebeğim suan 6+2 ama sat tarıhıne göre 7+3 olması gerekiyo..ama ben o heseba göre 28 değil 33 34 günde adet olan biriyim ?? bi sorun olmaz demii.senden rica etsem acaba yarın ögrenebılr mısın ?
mehsel_eray cım devletteki doktorun öyle yapmasına açıkçası hiç şaşırmadım bende hangi devlete gitsem aynı muameleyle karşılaştım onlara göre sorunum bile yoktu ama sonra pcos olduğumu öğrenmiştim, böylelikle sende deneyim sahibi olmuş oldun işte bilirsin artık ona gitmeyeceğini.
birde merak ettim 2li testin 21 indeymiş o zaman 13. haftalık olmuyormu sanki daha az gibi yazdın hatırlıyorum yanlışta hatırlıyor olbilirim okuyup cevap yazana kadar çünkü konu değişiyor yetişemiyorum aramızda çünkü 2 gün var bende o hafta 13.hafta içersinde olucam, yoksa benim hesaplardamı yanlışlık var ultrasyonla hep aynı gidiyorduk ama:)
cnm devletten iyice sıtkım sıyrıldı artık özelde de her doktora güvenilmiyo şükür şimdilik çok iyi bi doktorumuz var ama mecburiyetten gittim işte buraya ben bugün.sırf minişimin kalbinin attığını bilmek istediğim için.zaten yarın ultrasonda sağlıklı olduğunu öğrenirsem doktora tekrar gidip sonuç göstermeyi düşünmüyorum.evet haklısın canım tam 13. haftada olucam inşallah hatta 12+4 olucam sanırım.hesapta yanlışlık yoktur doğru hesaplamışsındır.2 linin tam zamanı benim doğum takip dosyamda 11-13 haftalar arası yazıyor.tam zamanında olacak yani inşallah
canım inşallah güzel haberlerle geliceksin.merak etmebana ikili test için 24 kasım dedi bakalım sana ne dicek...
Geçmiş çok uzun geldi okuyamadım. İnşallah herşey yolundadır :)
Ben dün gittim doktora ve bebeğimin kalbini dinledik. Herşey yolundaymış Allaha şükür
Ferrum Fort yazdı, kan ilacıymış, ilişki yasak dedi ve 20 kasıma tekrar çağırdı. Normalde 9 haftalık bebeğim ultrasonda 10 haftalık olarak görünüyomuş. Doktorum sağlıklı bi gebelik olduğunu söyledi. Çok mutluyum, inşallah hep böyle güzel haberler alırız
Kalp atışına şahit olduğumuz tarih : 6 Kasım 2012Listeye ekleyebilirsiniz
Buda miniğimin ilk fotoğrafı
Eki Görüntüle 547347
Canım bana ikili test için çağırdığını söylemedi. Yaparmı bilmiyorum ama 20 kasım tarihin verdi. 2 hafta var
ayhh yesinler onun totosunu ne tatlı yatmış öyle şükür kalbinide duymuşssunuz maşşallah
bence senin bebiş kız öyle geldi içimden bakınca
kızlar bugün 2li test yaptırmaya gidicem giden var mı aranızda ? kontrollerden önce kötü bi his oluyo bende olumsuz bişey duyucakmışım gibi bi an evvel olup bitseeee
kızlar bugün 2li test yaptırmaya gidicem giden var mı aranızda ? kontrollerden önce kötü bi his oluyo bende olumsuz bişey duyucakmışım gibi bi an evvel olup bitseeee
mehsel_eray cım devletteki doktorun öyle yapmasına açıkçası hiç şaşırmadım bende hangi devlete gitsem aynı muameleyle karşılaştım onlara göre sorunum bile yoktu ama sonra pcos olduğumu öğrenmiştim, böylelikle sende deneyim sahibi olmuş oldun işte bilirsin artık ona gitmeyeceğini.
birde merak ettim 2li testin 21 indeymiş o zaman 13. haftalık olmuyormu sanki daha az gibi yazdın hatırlıyorum yanlışta hatırlıyor olbilirim okuyup cevap yazana kadar çünkü konu değişiyor yetişemiyorum aramızda çünkü 2 gün var bende o hafta 13.hafta içersinde olucam, yoksa benim hesaplardamı yanlışlık var ultrasyonla hep aynı gidiyorduk ama:)
Evet canım hamd olsun, bugünleride gördükBiiyomusun bende ilk görünce öyle hissettim Hayırlısı olsunn bakalım.
İnşallah sağlıklı olsun her birimizin bebeği
canım benim de yaş 35 ikinci çocuk en yaşlı ben miyim ne :S
kızlar ben size bi tavsiyede bulunmak istiyorum.boş vakitlerinizde internetten yasin-i şerifi bulup açın ve dinleyin bunu sık sık yapmaya çalışın.hamileliğinde bebeğine yasin dinleten ve uyuyarak sakin bir gebelik geçiren annelerin minikleri doğduktan sonra çok sakin, kolay kolay hastalık geçirmeyen, ağır başlı eziyetsiz bebekler oluyormuş ben de bizzat şahit oldum. kuzenimin eşi ilk çocuğuna hamileyken hiç yerinde durmadı 7. ayında zeytin toplamaya bile gitti hatta 2 m yüksekliğinde zeytin ağacından düştü.çocuk milli bi felaket olup çıktı.2. bebeği şu an 3 aylık.kayınpederi benim dayım oluyor biçok arkadaşı cami hocasıdır.kız hamile kalınca bu bebeğim de öyle olursa çok zorlanırım diye korkmuştu dayım hocaya bahsetmiş o da bol bol yasin dinlesin hamileyken hem kendisi rahatlar hem de çocuk rahatlar ve sakin olur demiş.hamileliği boyunca yaptı.doğumu da kolay oldu.bebek öyle sakin öyle huzurlu bir bebek ki ağladını ben daha hiç duyamadım çok da merak ediyorum bazen mızlıyormuş ağlamak da değil, ne gaz nede uyku problemi yok, sürekli gülücük saçıyor, annesi bazen evde çocuk olduğunu bile unutuyor.çok ciddi bakışları var bi görseniz küçük adam resmenonu gördükçe imreniyorum.bide onlar market sahibi.çocuğu arabasına koyuyor, üstünü örtüyor,eline bir su biberonu veriyor, bide eşarp koyuyor, marketin ya arkasına yada bahçesine arabayı götürüp bırakıyor müşterilerle ilgilenebilmek için.çocuk kendi kendine garibim agucuk gugucuk yapa yapa yoruluyor gelene geçene gülücük saçıp kendini sevdiriyor. sonra eşarbı yüzüne sürte sürte uyuyor daha hiç sallayarak uyutmadı annesi.karar sizin ama zararını görmezsiniz orası da kesin bşy.
2li test için erken değilmi canım?
kontrollerde insan heyecanlanıyor evet, güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle.. içini ferah tut sen..
cnm ben şükür elini ayağını son kontrolde gördüm.yarın görürsem daha huzurlu olucam.2li testte kesin söylenicekse tam 2 hafta sonra allahın izniyle öğrenicez o zaman inşallah.tatlım öyle sakın kötü şeyler düşünme pimpiriklenmede ben 3 hafta olucak gitmedim doktora inatta ettim gittiğimde bebeğimin elini kolunu görücem artık dedim,en son kalbini görmüştüm çünkü belli değildik dahasende içim rahatlasın bebişimi özledim görmem gerek diyorsan git bakalım minnoş napıyormuş orda
bende çünkü seninle birlikte aynı hafta ikili testim var hatta 19-26 arası randevu almam lazım bakalım hayırlısı, haftaya da doktor kontrlüne gidicem o zaman cinsiyet tahmini isticem ben anlamam çok merak ediyorum olmadı zaten ikili testte kesin söylenicekmiş hadi hayırlısı bakalım
Evet canım hamd olsun, bugünleride gördükBiiyomusun bende ilk görünce öyle hissettim Hayırlısı olsunn bakalım.
İnşallah sağlıklı olsun her birimizin bebeği
cnm ben şükür elini ayağını son kontrolde gördüm.yarın görürsem daha huzurlu olucam.2li testte kesin söylenicekse tam 2 hafta sonra allahın izniyle öğrenicez o zaman inşallah.cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsun da yeter ben onu sadece hazrlıklar için öğrenmek istiyorum.
cnm bana da kızmış gibi geldi hadi bakalım ne çıkıcak bizim minişlerallah sağlık uzun ömürler ve sağılıklı bi doğum versin hepiciğimize
Geçmiş çok uzun geldi okuyamadım. İnşallah herşey yolundadır :)
Ben dün gittim doktora ve bebeğimin kalbini dinledik. Herşey yolundaymış Allaha şükür
Ferrum Fort yazdı, kan ilacıymış, ilişki yasak dedi ve 20 kasıma tekrar çağırdı. Normalde 9 haftalık bebeğim ultrasonda 10 haftalık olarak görünüyomuş. Doktorum sağlıklı bi gebelik olduğunu söyledi. Çok mutluyum, inşallah hep böyle güzel haberler alırız
Kalp atışına şahit olduğumuz tarih : 6 Kasım 2012Listeye ekleyebilirsiniz
Buda miniğimin ilk fotoğrafı
Eki Görüntüle 547347
maşşallah canım ne kadarda belirgin duruyo bende cumartesi gidicem bakalım bizim miniş ne alemde:44:cinsiyet için bişey dedimi?
Canım bana ikili test için çağırdığını söylemedi. Yaparmı bilmiyorum ama 20 kasım tarihin verdi. 2 hafta var
kendini olumsuz şeylerle yıpratma canım hyırlısıyla bişey çıkmaz inşallah sen içini ferah tut her annede böyle olur merak 2.çocuğum bende bile var bende 2li yaptırsammı diyorum oğlumda sadece 3lü yaptırmıştımkızlar bugün 2li test yaptırmaya gidicem giden var mı aranızda ? kontrollerden önce kötü bi his oluyo bende olumsuz bişey duyucakmışım gibi bi an evvel olup bitseeee
cnm ben şükür elini ayağını son kontrolde gördüm.yarın görürsem daha huzurlu olucam.2li testte kesin söylenicekse tam 2 hafta sonra allahın izniyle öğrenicez o zaman inşallah.cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsun da yeter ben onu sadece hazrlıklar için öğrenmek istiyorum.
cnm bana da kızmış gibi geldi hadi bakalım ne çıkıcak bizim minişlerallah sağlık uzun ömürler ve sağılıklı bi doğum versin hepiciğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?