benım kızımda gece usuyor sankı burnu akmaya basladı ama tam tıkanmıyo rahat emıyo gece fermuarlı battanıyesı var onunla yatırıyorum ellerını cıkaramıyor fazla onun ıcınden ama burnu akıyo ıste kafam karısıyo :44:
Bazen terleyip terleri sogudugu icin de olabilir. Ben de kendimden bir kat fazla giydiriyordum gece de ustunu bi pazen battaniye ile ortuyorum sabah arkasi terlemis oluyor. Snra da burnu akmaya basladi ben de terleyip sogudugundan oldugunu dusundum :44:
kızım yaa ne tombikler varr daracık giyiniyorlar selülitlri belli oluyo valla pantalonlarından. bize tombul din taş olur valla. 5 6 ay sonra minnakların peşinde koşmaktan zayıflıcaz zaten boşverrr yemene bak
b,z geldik teteler :)
paşamın saçlarını kısalttık bi tatlı oldu yüzü gözü açıldı şuan huzursuz brz resim ekliycem snra :)
bebişlerinz iyilerdir inş ayın 15inde aşıya çağırdı sağlık ocağı bayram ya şaşırdılar mı ne erken mi gtsem yoksa snramı gtsem bilemedim szler nasıl ediceksnz canlar :18: bayramda durmaz fln rezil oluruz snra yaptırsam bayram bttiği zaman sorun olur mu ? Bu arada bebişlerin üşüdüğünden bahsedilmiş az bi göz attım geçmişe bizde doğalgazı yakmaya başladık oğlum sıcağı sevdi maşallah uyumaya başladı gündüzleri üşüyodu belkide sancı yapıodu bebelere neyseki şuan eskiye göre iyiyiz bzde bi yaramazlık yok oğlan hergün farklı şeyler yapıp şaşırtıo bzi :) diş çıkmadı henüz yerimizde sayıyoruz aynı kabarıklık duruyo inş erken çıkmaz iyi değilmiş çnkü çabuk düşermiş 5-6 ayında çıkması idealmiş
tatlım ekle, ekle hemen kız bulalım sana oğlumuz yabancıya gitmesin. saol canm benim bu arada...
he valla ben psikolojimi bozdum, her gören göbeğime bakıp "hımmm sezeryan mı, sezeryan göbeği tabi, neyse olsun senin boyun var diyor" ama vercez di mi kız
Bazen terleyip terleri sogudugu icin de olabilir. Ben de kendimden bir kat fazla giydiriyordum gece de ustunu bi pazen battaniye ile ortuyorum sabah arkasi terlemis oluyor. Snra da burnu akmaya basladi ben de terleyip sogudugundan oldugunu dusundum :44:
cnm ben ince ağız mendilleri varya ondan koyuyorum önlü arkalı çok iyi oluyor denemeni öneririm terleme sıkıntımız olmuyor bu yzden çok kalın gydirince de daha çok hasta oluyorlar
koşu bandı var evde. ama henüz düzenli bişey yapmıyorum. 11 eylülde işe başladım. hem iş hem ev hem bebek temposuna ancak alışıyorum. birazcık daha düzene sokayım diyorum bayramda istanbuldayız zaten bayramla birlikte başlarım düzenli tempolu yürüyüş bir de mekik.
benim görümce pilates hocası ya gel diyor ama nasıl giderim yanına bilmiyorum. sen ilk bebekten ne kadar sonra eski kilona dönmüştün?
Zeyno şekerim sen biliyorsun benim bilgileri ama akşama yazarım mail de atarım. Desty sorma hayatım ya bıngıl bıngıl oldum ama aklım hala cangalarda 8. Yi de yedim bu arada kocam şok olacak adam daha dün akşam aldı bu akşama bitiriyorum ooh sefam olsun napiyim ay yemezsem sütüm azalıyor bu riski göze alamam .
koşu bandı var evde. ama henüz düzenli bişey yapmıyorum. 11 eylülde işe başladım. hem iş hem ev hem bebek temposuna ancak alışıyorum. birazcık daha düzene sokayım diyorum bayramda istanbuldayız zaten bayramla birlikte başlarım düzenli tempolu yürüyüş bir de mekik.
benim görümce pilates hocası ya gel diyor ama nasıl giderim yanına bilmiyorum. sen ilk bebekten ne kadar sonra eski kilona dönmüştün?
canım ben kırkımdan sonra eski kiloma dönmüştümmm çabuk vermiştim bunda 4 ay oldu hala 3 kilom varrr olsun okadarda öneml dill sende ne kadar kaldıı çok takma ya çalışıyosunda çabuk verirsinnn
Zeyno şekerim sen biliyorsun benim bilgileri ama akşama yazarım mail de atarım. Desty sorma hayatım ya bıngıl bıngıl oldum ama aklım hala cangalarda 8. Yi de yedim bu arada kocam şok olacak adam daha dün akşam aldı bu akşama bitiriyorum ooh sefam olsun napiyim ay yemezsem sütüm azalıyor bu riski göze alamam .
kızım yapmayın böyle şeyler aniden güldürmeyin beni. benim genel müdürün odası benim odanın karşısında. valla adam korkarım duymuştur kahkahamı
öyle içimden geldi işte, sevgi gösterisinde bulundum.
ay yine okudum yine güldüm bak yazdığını